BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geile vrouw in leren pak 2

Het was alweer een week geleden dat ik de leuke en geile ontmoeting had gehad met Rachelle. Vaak was het die week door m’n hoofd gegaan, kreeg ik spontaan een harde als ik een vrouw in zwarte leren broek zag en had ik vaak haar slipje gepakt en erg aan geroken en me erop afgetrokken. Ik zorgde er dan wel voor dat het slipje schoon bleef, wou niet dat Rachelle hem vuil aan zou treffen.
Die vrijdagavond nadat ik thuis was gekomen uit m’n werk wou ik zoals ik zo vak deed een biertje gaan drinken in m’n favoriete kroeg. Ik nam een lekkere douche en stond er net onder toen m’n bel ging. Ik verwachte niemand en ging dus door met douchen. Nadat ik klaar was en aangekleed ging de bel weer. Ik liep naar de hal en drukte op het knopje van de intercom. “Wie is daar?” vroeg ik en de vrolijke stem van Rachelle die ik toen hoorde maakte me blij. “He Gerrit, ik wist wel dat je er was. Zin om samen een drankje te doen?” “Ja,” antwoorde ik, “dat was ik al van plan. Ik kom naar beneden” zei ik gehaast, maar Rachelle had andere plannen. “Ik ben nog niet zover, ik zie je over een half uur in café bolle Jan.”

Ik antwoorde nog dat dat goed was maar kreeg al geen antwoord meer. Ik had nog even rustig de tijd dus dook nog even de badkamer in om me nog even helemaal klaar te maken voor de ontmoeting met Rachelle. Ik besloot iets anders aan te trekken, iets netter als dat ik eerst van plan was. Na 20 minuten was ik klaar en verliet ik m’n appartementen liep richting de kroeg. Precies op de afgesproken tijd liep ik naar binnen en keek rond. Het was nog niet erg druk, hier en daar zaten wat stelletjes en aan de stamtafel zaten wat bouwvakkers van een biertje te genieten. Ik zocht of ik Rachelle al zag maar kon haar niet vinden. Ik besloot alvast een tafeltje te zoeken en zag er in de hoek, achterin, ver van de stamtafel. Daar was zo te horen al aardig ingenomen want de mannen praten luid en lachten uitbundig bij elke grap.
Ik bestelde alvast 2 biertjes, was er eigenlijk wel van overtuigd dat Rachelle snel zou komen en ook wel zin in een biertje had. Ik had gelijk, zat nog maar net op m’n kruk toen de deur openging en Rachelle binnenkwam. Ze keek even rond, zag me zitten, maar kwam niet direct naar me toe. Ze liep richting de bar, langs de stamtafel en genoot zichtbaar van de aandacht en de opmerkingen van de gasten aan de stamtafel. Logisch ook, haar verschijning viel ook zeker wel op. Haar lange haar, knappe gezicht, mooie lijf en prachtige sexy en stoere kleding. Haar blonde lange haren had ze los, haar al knappe koppie had ze mooi maar niet overdreven opgemaakt, een paar mooie gouden oorbellen met bijpassende ketting maakte haar nog mooier. Daaronder droeg ze een stoer leren jasje, een andere als de vorige keer, met daaronder een zwarte kanten blouse die hoog om haar las sloot. Een korte strakke rok sloot om haar heerlijke billen en haar blote benen verdwenen in een paar sexy hoge laarzen met behoorlijk hoge hakken, die tot net onder haar knieën kwamen maakten haar verschijning als niet te missen. Dat bleek wel, ze had aandacht van alle bouwvakkers aan de stamtafel. Nadat ze naar de bar was gelopen en de barvrouw had begroet met 3 zoenen liep ze weer langs de tafel. 1 van de bouwvakkers dacht Rachelle wel even aan te kunnen raken op haar billen maar daar was Rachelle niet van gediend. Op het moment dat de man met z’n hand richting haar billen ging greep ze zijn arm, draaide die op z’n rug en klapte z’n gezicht op tafel. “Poten thuis ouwe!” was het enige wat Rachelle zei en liep verder alsof er niks gebeurd was, de man achterlatend met een knalrode kop en een tafel die even stilviel.

Ze kwam mijn kant op, liep recht op mij af en gaf me 3 zoenen op m’n wangen. “He hoi, hoe is het?” opende ze luchtig en ging tegenover mij op haar kruk zitten. “Goed hoor, en met jou?” was m’n antwoord en we vertelden elkaar hoe wede afgelopen week doorgekomen waren. We genoten van elkaars gezelschap, lieten de biertjes ons goed smaken die de vriendelijke barvrouw ons telkens kwam brengen en voor we het wisten zaten we 2 uur met elkaar te kletsen. “Ik begin eigenlijk wel honger te krijgen” zei Rachelle. “Zullen we een deurtje verder gaan en hiernaast bij de Italiaan een hapje gaan eten?” “Goed idee, ik lust ook wel wat” en we stonden op en liepen richting de bar. Ik rekende af, na wat tegengestribbel van Rachelle en we liepen langs de stamtafel naar buiten. Meteen viel het daar weet stil, deze keer geen opmerkingen om geflirt. Eenmaal buiten zei Rachelle: “zo, die laten het voorlopig wel uit hun hoofd een vrouw na te fluiten of aan te raken” We gingen een deurtje verder weer naar binnen en opnieuw begroette Rachelle de barvrouw met 3 zoenen en vroeg of ze een tafeltje had voor 2. De vrouw wees ons een tafeltje in een rustig gedeelte van het restaurant. Een jonge ober kwam aan tafel en vroeg ons wat we wilden drinken. Na kort overleg besloten we een lekkere fels rode wijn te bestellen. De kaart werd gebracht maar Rachelle stelde voor ons te laten verassen door de kok. Ze vertelde dat zoals ik al vermoedde, hier vaker kwam en de kok goed kende. Na onze wens doorgegeven te hebben aan de ober kwam kort daarna de kok uit de keuken en stelde zich aan mij voor en sprak kort met Rachelle. “Ik heb toen ik studeerde hiernaast in de kroeg gewerkt en op zaterdagavond verzorgde de kok altijd het avondeten. Als hij uitgewerkt was kwam hij met z’n personeel vaak nog een drankje doen bij ons dus ik ken hem goed. En uit ervaring weet ik dat hij nooit teleurstelt als hij je verrast met een maaltijd.

Na nog wat gekletst te hebben werd het eten geserveerd, een mix van allerlei kleine gerechten. We lieten het eten en de wijn ons goed smaken en nadat we helemaal verzadigd waren stond Rachelle op om af te rekenen. Ik wilde daar tegen ingaan maar Rachelle legde haar vinger op m’n mond. “Jij hebt net al betaald, en ik heb zo enorm genoten van je gezelschap dat ik erop sta om af te rekenen. Ze rekende af en groette de barvrouw en het personeel. We liepen naar buiten en Rachelle zei: “Zo, genoeg gegeten en gedronken. Ga je mee, dan wil ik je mijn appartement laten zien. We liepen het dorp uit, richting mijn appartement. Daar aangekomen zei ze: “Zeker weten dat je mee gaat, of ga je liever in je eigen huis je vermaken met m’n slipje?” lachte ze en keek me smekend aan. “Ik heb liever dat je met mij meegaat, dan kan ik nog langer van je genieten.” Ik hoefde natuurlijk geen moment na te denken over haar vraag en zei “Tuurlijk ga ik met je mee, van jouw slipje genieten kan altijd nog” en we liepen verder de straat in. Na een minuut of 5 kwamen we aan bij een ander appartementencomplex wat vorig haar nieuw gebouwd was. “Hier is het,” zei Rachelle en opende de deur voor mij. De lift stond open en Rachelle trok me erin. “Geen zin in lopen, m’n benen zijn zwaar van alle drank” zei ze lachend en sloeg haar armen om me heen. Ze drukte op het knopje van de bovenste verdieping en de deuren sloten. Rachelle begon me nu te zoenen en ging dicht tegen me aan staan. Mijn pik reageerde meteen en dat voelde Rachelle ook wat met een goedkeurend hmmmmm werd verwelkomd. De deur van de lift ging open en Rachelle trok me naar buiten en op de gang ging ze meteen verder met waar ze in de lift gebleven was. Ik merkte aan haar dat de drank wat met haar gedaan had, ze was losjes, hing een beetje om m’n hals en zoende alsof haar leven ervan afhing. Ik keek even om me heen, zag maar 1 deur op de verdieping en dat moest dus wel haar voordeur zijn. Ik stelde voor naar binnen te gaan en al zoenend opende Rachelle de deur. Een lange gang leidde naar de enorme woonkamer van haar royale appartement. Strak smaakvol, een geweldig uitzicht over het dorp en opvallend veel leer. Een grote zwarte leren bank, hoge eettafel met leren strakke zwarte barkrukken en een groot vloerkleed van koeienleer. Ik keek even rond en Rachelle had ondertussen haar jas uitgedaan en trok ook mijn jas van m’n schouders. “Kom hier lekker ding, na lekker eten en drinken wil ik nu lekker neuken” zei ze en knoopte haar mooie kanten blouse open. Dezelfde bh die ze vorige week droeg werd zichtbaar en ze zag m’n blik. “Ja, die herken je zeker nog” zei ze lachend, “dan weet je vast ook wat ik onder m’n rokje draag. Ik kreeg niet de tijd om te antwoorden want ze schoof haar strakke leren rokje omhoog over haar heupen en zag haar glimmende blote kutje glinsteren in het romantische licht wat al brandde toen we binnenkwamen. Ze ging op haar knieën op de rand van de bank zitten, haar kont mijn kant op gericht.

“Neem me” was het enige wat ze zei en ik knoopte snel m’n broek los en bevrijde m’n harde pik uit m’n boxer. Met m’n broek en boxer nog op m’n enkels stak ik m’n pik in 1 beweging diep in haar natte kut en begon haar rustig te neuken. Een enthousiast gekreun van Rachelle klonk uit haar mond en zo stond ik haar een tijd heerlijk diep en rustig te neuken. Ondertussen viel me op dat haar enorme appartement heel veel ramen bevatte, die allen geen gordijnen hadden en zo een enorm wijd uitzicht gaf over het dorp. Omdat ze op de 6e verdieping woonde had ze geen last van inkijk.
Rachelle begon nu zwaarder te ademen en ik verhoogde mijn tempo. E ven later kwam ze luid kreunend klaar en ook even later voelde ik m’n zaad borrelen en spoot een flinke lading zaad diep in haar soppende kut. “Hmmmm, dat was lekker” zei ze geil en gaf me een zoen. Ze trok haar rokje weer naar beneden en duwde mij op de bank. “Wat drinken?” vroeg ze nonchalant en liep naar de keuken. Ik vroeg haar een biertje en even later kwam ze met 2 geopende biertjes terug de kamer in.

Ze gaf me m’n biertje en ging zelf op een barkruk aan de hoge keukentafel zitten, haar benen lichtjes uit elkaar, net genoeg om haar natte kutje te kunnen zien. Uit een tas pakte ze een professioneel uitziende fotocamera. “Kun je hier mee omgaan?” vroeg ze me en ik antwoorde dat daar wel mee uit de voeten kon. Zelf had ik ook een camera, niet zo’n grote en luxe als deze. “Mooi” zei ze, “dan kun je straks mooi wat foto’s van me maken. Uit een grote kast haalde ze wat grote lampen en zette die in de woonkamer. Zonder iets te zeggen liep ze toen de kamer uit, de hal in. Ik hoorde een andere deur open en dicht gaan en hoorde Rachelle daar wat rommelen. Ondertussen was in de woonkamer de muziek aangegaan. Zwoele jazz kwam uit een paar in het plafond weggewerkte speakers. Na een minuut of 10 hoorde ik weer een deur open en dicht gaan en de kamerdeur ging open. Daar stond Rachelle in de deuropening, in een outfit waar m’n pik meteen weer geheel van op oorlogssterkte was. Ze droeg een geheel zwart leren catsuit, met een lange goudkleurige rits vanaf haar hals tot haar kruis. Ter hoogte van haar borsten zaten 2 korte ritsen. Haar benen verdwenen in ene paar hoge leren laarzen. Haar haar had ze een strakke staart boven op haar hoofd en een paar absurd grote gouden oorbellen in haar oren haar hand had ze een klein tasje wat ze mij toegooide. “Jou buurt om je om te kleden” zei ze en hield de deur voor mij open. Ik wou haar zoenen maar haar hand duwde mijn gezicht weg. “Nu niet” zei ze streng, en wees me de plek waar ik me om mocht kleden. Een kleine, duidelijk logeerkamer, was de plek waar ik me snel omkleedde. Uit het tasje haalde ik een mooie gladde leren boxer met rits aan de voorkant. De maat was perfect en hij paste mij dus ook prima. Ik bekeek mijzelf in de spiegel en was best tevreden met wat ik zag. Het stond me best goed, al zou ik zelf niet snel zoiets kopen voor mijzelf.

Ik wist niet hoe snel ik terug moest gaan naar de woonkamer maar kon mezelf niet tegenhouden even in haar slaapkamer te kijken. Een enorme kamer, ook weer met heel veel ramen en een kingsize bed die midden in de ruimte stond. Verder geen kasten maar toen ik om het hoekje keek zag ik daar een mega inloopkast waar elke vrouw jaloers op zou worden. Wat ik daar zag was leer. Leer, leer en nog eens leer. M’n pik steigerde alweer en gestommel in de woonkamer deed me snel de kamer verlaten en naar de woonkamer te gaan. Daar had Rachelle de 2 grote flitslampen dicht bij de balkondeur gezet die open stonden. De fotocamera lag op de tafel en Rachelle pakte hem en gaf hem aan me.

“Een droom van mij is dat een man, waar ik van weet dat hij mij en mijn kledingstijl aantrekkelijk vindt, mij fotografeert. Ik hoop dat je het leuk vindt om dat te doen, tussendoor zal ik af en toe wat anders aantrekken en jou niet vergeten” Ik wist niet wat ik hoorde, de wens van haar was ook een wens van mij. Een duidelijke erectie was dus ook het gevolg en Rachelle was dat niet onopgevallen gebleven. Ze legde haar hand op m’n bobbel en kneep even in m’n harde paal. “Volgens mij heb ik de juiste persoon gevonden” zei ze lachend. Ze liep nu richting het balkon en poseerde in de deuropening. “Laat je gaan, schiet maar raak” zei ze “maar ik bepaal de poses. Suggesties zijn wel welkom maar ik bepaal” zei ze enigszins streng maar ook met een kleine glimlach op m’n gezicht. Ik bekeek de camera even en maakte even een paar proef foto’s van Rachelle terwijl die bezig was een barkruk in de deuropening te zetten. Door de flitslampen kreeg ik perfect uitgelichte foto’s en stond Rachelle in haar leren outfit er perfect op. Wat wel door m’n hoofd schoot was of het niet zou opvallen voor het naastgelegen appartement. Deze was wel 2 verdiepingen lager maar ze zouden Rachelle toch kunnen zien als ze in de deuropening zou staan. Rachelle was daar blijkbaar helemaal niet mee bezig want ging onverstoord door om een mooie filmset te creëren op haar balkon. Toen ze klaar was had ik inmiddels de camera helemaal door en had de lampen nog wat bijgedraaid.

“Ik ben er klaar voor” zei ik en Rachelle kwam naar me toe, gaf me een zoen en pakte gelijke tijd m’n half slappe pik, die mooi uitkwam in de leren boxer, vast. “Ik ook, geniet ervan.” Ze liep richting de balkondeur en nam plaats op de leren kruk. Een prachtig plaatje, zon mooie sexy vrouw, in een zeer sexy outfit, op een mooie stoere kruk met het dorp en avondlicht op de achtergrond. Alsof ze dagelijks niks anders deed nam ze de ene na de andere mooie pose aan en de camera en lampen draaiden overuren. De kamer leek wel constant fel verlicht en weer schoot door m’n hoofd: dit moet toch opvallen voor de buren. Maar Rachelle leek in en trance en had nu de kruk verlaten en was het balkon opgelopen. Ze stond nu tegen de balustrade, haar benen lichtjes uit elkaar en haar haar langs 1 kant over haar schouder. Haar handen had ze op haar borsten en liftte deze lichtjes op. Zwoel keek ze daarbij in de camera en m’n erectie was alweer duidelijk zichtbaar. Rachelle likte sensueel langs har lippen bij het zien van m’n bobbel en ritste langzaam en sensueel 1 rits open van haar catsuit en een harde tepel met goudkleurige tepelklem werd zichtbaar. Het was een soort ster, die rond haar tepel zat en met 3 kleine schroeven haar tepel klemde. Ik zoomde in om dit close in beeld te brengen en Rachelle stak een vinger in haar mond, maakte die goed nat en streek toen langs haar tepel. De camera legde dit allemaal perfect vast en Rachelle genoot zichtbaar. De ander rits werd nu ook geopend en haar andere tepel werd ook zichtbaar, ook voorzien van eenzelfde tepelklem Nu stond ze daar met haar beide borsten gedeeltelijk ontbloot, haar benen weid en leunde tegen de balustrade.

Ze draaide zich nu om maar bleef me wel aan kijken in de camera. Als de buren nu naar buiten keken zouden ze Rachelle zien staan met haar ontblote borsten. Het leek haar alleen maar meer op te winden want langzaam werd nu haar rits, die vanaf haar hals, door haar kruis, eindigde op haar onderrug, geopend tot haar navel. Haar geweldige kont werd zichtbaar en met beide handen trok ze haar billen uit elkaar, Een strak sterretje en flink gezwollen kutlippen werden zichtbaar. Haar vinger haalde ze tussen haar lippen door en likte ze sensueel af. Ze draaide zich weer om naar mij en zette 1 been op een krukje. Haar natte gezwollen kut werd nu goed zichtbaar en ik liet de camera dit allemaal goed vastleggen. Ondertussen vingerde Rachelle zich en streek met haar natte vingers geregeld langs haar keiharde tepels. Ze begon nu ook steeds harder te kreunen en genoot zichtbaar. Een staaltje kutsap kwam nu tussen haar kutlippen uit en stroomde richting haar kontgaatje. Ze smeerde het uit rond haar kontgaatje wat meteen reageerde door te ontspannen en lichtjes open te gaan. Uit een kistje wat op het balkon stond haalde ze een flinke zwarte but plug en nam hem in haar mond. Geil en sensueel maakte ze hem goed nat en zette hem toen tegen haar sterretje. Met een geweldige kreun verdween hij in een soepele beweging en haar kutje reageerde door een flinke lading kutsap naar buiten te persen. Op haar benen, nog steeds gehuld in haar leren catsuit drupte haar kutvocht en deed het leer glimmen. Ook dit legde ik vast met de camera. Rachelle had ondertussen de rits verder geopend en liet hem nu openvallen zodat haar borsten geheel zichtbaar werden. Geweldige sexy poses nam ze nu aan. Geil en helemaal in trance. Ik wist niet hoe veel foto’s ik hiervan moest maken, bang om iets te missen. Mn Pik was inmiddels enorm en m’n boxer knelde dan ook.

Rachelle kreeg hier allemaal niks van mee, was volledig in haarzelf en genoot van elke flits van de lampen zo leek wel. Ze speelde met haar borsten, vingerde zichzelf haar klitje en haar but plug. Sexy pose na sexy pose nam ze aan, onbewust misschien maar oh zo geil. Haar kut was nu zo vochtig dat het met slierten uit haar kut droop op haar broek en laarzen. Ze was nu gaan zitten in een stoelde met haar ene been over de armleuning. Uit het kistje haalde ze nu een zwarte dildo en liet die soepel in haar kut glijden en begon zichzelf te neuken. Luid keurend kwam ze al snel te een hoogtepunt. Moe, uitgeteld en in trance lag ze daar in het stoeltje. De dildo nog diep in haar kut, haar hoofd achterover en ogen gesloten. Prachtige plaatjes leverden dit op en ik liet me dus ook helemaal gaan, Close-ups van haar natte benen, haar but plug, haar gesloten ogen, te veel om op te noemen. Na een paar minuten kwam Rachelle weer bij en keek lachend naar me.

“Genoten?” vroeg ze. Ik lachte en zei: “Ja zeker, en jij ook zo te zien?” “Ja het was fantastisch. Ik voelde me helemaal op m’n gemak bij je en kon me dus helemaal laten gaan. Kom eens hier” zei ze nu, en ik legde de camera weg. Ze bleef zitten in haar stoeltje en liep naar haar toe op het balkon. Ze ging recht op haar doel af, pakte me bij m’n billen en duwde me dicht naar haar toe. Ze opende de rits van m’n boxer en m’n enorme gezwollen pik sprong naar buiten. Meteen sloot ze haar lippen rond m’n eikel en zoog m’n pik naar binnen. Ze liet hem helemaal in haar keel verdwijnen en begon me diep te pijpen. Door alles wat er in de tijd daarvoor gebeurd was ik zo opgewonden dat het niet lang duurde voor ik m’n zaad diep in haar keel loosde. Ze had moeite met alles binnen te houden maar slikte alles door, likte de laatste restjes van haar lippen en keek me lachend aan. “Ik hoop niet dat je nog plannen had voor de nacht, ik ben namelijk nog niet klaar met je!” Ik keek op de klok, de tijd leek gevlogen te hebben, het was al na 12en, ik had dus zeker 1,5 uur foto’s gemaakt van haar. “Nee, geen plannen”, zie ik en kreeg een biertje aangeboden van Rachelle. “Kom even bij” zei ze, “ik ga m’n volgende outfit aantrekken, ik wil dat je nog meer foto’s van me maakt.

Ik knikte, enigszins verbaasd van haar plannen, en maakte m’n camera weer klaar voor een volgende sessie. Ik ging even het balkon op en keek naar het naastgelegen appartement gebouw. Weinig licht brandde er niet meer, maar achter 1 raam zag ik duidelijk een man staan met iets in z’n hand. Toen ik z’n kant opkeek schoot hij weg en sloot meteen de gordijnen. Even later ging ook daar het licht uit en tuurde ik nog wat in het donker over het dorp.
Het duurde weer klein kwartier toen Rachelle weer binnenkwam, duidelijk klaar voor de volgende sessie……….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 7101 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Geile vrouw in leren pak 2”

Plaats een reactie