BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 1

“Schat, ben je klaar, we moeten u echt gaan anders komen we te laat” roep ik naar boven waar m’n vrouw Angelina, voor vrienden Angelien, zich al een uur aan het klaarmaken is voor het jaarlijkse bedrijfsfeest van mijn werk.
Ik, Andre of Dré voor vrienden, 54 jaar werk voor een groot internationaal handelsbedrijf. Mijn vrouw is iets jonger, 51 jaar, heeft in mijn ogen een prima lijf maar zelf denkt ze daar iets anders over. Ze is 168 lang heeft niet al te grote borsten, C85, en is wat onzeker vanwege haar gewicht en buikje. Onze 2 dochters zijn inmiddels het huis uit en m’n vrouw heeft sinds hun het huis verlaten hebben haar baantje van vroeger weer opgepakt, administratief medewerkster bij een accountantskantoor. Ze loopt dus vaak in nette kleding, mantelpakje, kousen en hakken. Een beetje tuttig maar helaas nu eenmaal een beetje een ongeschreven regel op haar werk.
Bij ons is dat gelukkig totaal anders. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, ik behoor bij “de oude garde” en draag nog af en toe een pak, niet omdat dat moet maar omdat ik het gewoon mooi vind. De meeste mannen en vrouwen lopen in casual kleding.
Vanavond hebben we ons jaarlijkse bedrijfsfeest. En avond vol eten, drinken, goede muziek, een kort officieel gedeelte waarin de hoogtepunten van het jaar benoemd worden de jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Maar de meeste tijd wordt besteed aan feesten, bijkletsen en genieten. Ook mijn vrouw kijkt altijd uit naar dit feest, door mijn lange loopbaan in het bedrijf heeft ze al veel feestjes meegemaakt en inmiddels veel vriendinnen, en vrienden, gemaakt onder mijn collega’s en hun aanhang. Ze heeft weer de moeite genomen om iets moois te kopen voor het feest en ziet er weer prachtig uit. En mooie lange rode jurk, niet al te diep uitgesneden maar net ver genoeg om iets inkijk te hebben op haar borsten. Haar lange donkerbruine haar heeft ze loshangen over haar blote schouders en een paar mooie zwarte pumps maken het geheel af. Zelf twijfelt ze, zoals gewoonlijk, of het haar wel goed staat en of ze er niet dik in lijkt maar ik verzeker haar ervan dat ze er prachtig uitziet. We vertrekken richting Utrecht waar het feest is. We overnachten vlak bij de feestlocatie in een van der Valk hotel, allemaal netjes geregeld door het bedrijf. Na het inchecken gaan we naar de lobby waar al een aantal collega’s met aanhang staan te wachten op de shuttlebus die ons naar de feestlocatie brengt.
Nadat we wat handen geschud hebben stappen we in de bus en een minuut 10 later zijn we op de feestlocatie, DeFabrique, een oude melkfabriek die omgebouwd is naar feestlocatie. Eenmaal daar aangekomen worden we begroet door de directie met een glaasje champagne en lopen we naar binnen om de locatie een beetje te verkennen. Een mooi oud pand met hoge ramen waar spaarzaam licht naar binnen valt, veel gezellige hoekjes waar je ontspannen kan zitten, een goed verzorgd lopend buffet met voor iedereen genoeg lekkers, een grote centraal gelegen dansvloer en een podium waar een dj alvast iedereen in feeststemming probeert te krijgen. Als snel zie ik wat van mijn naaste collega’s en besluiten met 5 stellen een tafel te zoeken en alvast een voorgerecht te nemen.

Het gezelschap bestaat uit 2 mannelijke collega’s met hun vrouwen en 2 vrouwelijke collega’s, 1 met haar man en de andere met haar vrouwelijke partner. De gesprekken gaan als snel over de gebruikelijke onderwerpen, werk, kinderen, vakantie, niet echt heel spannend maar prima voor het begin van de avond. Mijn vrouw zit naast de lesbische partner van m’n vrouwelijke collega, Paulien genaamd. Een leuke spontane knappe vrouw met een kort pittig kapsel, beetje zelfde postuur als m’n vrouw, leuk vlot jurkje aan, een hele rits oorbellen in beide oren en haar armen versierd met mooie tatoeages. Ze hebben elkaar al vaker ontmoet en hebben wel een klik. Mijn vrouw krijgt van haar een compliment over haar outfit, iets wat ze lastig vindt omdat ze wat onzeker is over haar lichaam. Ze probeert de complimenten dan ook een beetje weg te wimpelen, maar daar neemt Paulien geen genoegen mee. “Onzin, ik weet zeker dat menig man, jong of oud, jou nakijkt als je langsloopt.” Angelien stamelt wat maar ze laat het daar niet bij zitten. “Kom, we gaan nog wat drinken halen aan de bar, en let maar op, zeker weten dat er mannenhoofden jouw verschijning volgen. Ik heb met een half oor geluisterd waar het gesprek over ging en keek beide dames na toen ze richting de bar liepen. Meerdere mannen draaiden hun hoofd om toen ze voorbijliepen. Bij de bar zag ik ze weer even praten en even later kwam m’n vrouw alleen teruggelopen, weer gevolgd door meerdere mannen ogen. Een minuut later volgde ook Paulien en bij terugkomst aan de tafel zei ze: “Zie nou wel, ze keken naar jou, bijna elke man hier weet dat ik lesbisch ben, ze keken dus echt naar jou.” Angelien bloosde en zei dat het allemaal wel meeviel.

Van Angelien wist ik dat ze wel een beetje opkeek naar Paulien. Haar uitstraling en zelfverzekerdheid was ze best een beetje jaloers op. De tattoos, oorbellen en haar korte kapsel vond ze bij haar prachtig staan maar zelf zou ze dat nooit doen. Aan tafel hadden maar weinig anderen meegekregen waar het gesprek over ging, maar Paulien had wel gemerkt dat het mij niet ontgaan was. Paulien ging verder waar ze gebleven was, complimenten geven aan Angelien. “Als ik er op jouw leeftijd nog zo uitzag als jij nu zou ik er meteen voor tekenen. Ik weet zeker dat je vanavond elke man het hoofd op hol kunt brengen met je prachtige verschijning!” “Nee joh gekkie,” antwoorde Angelien, “de mannen kijken naar al die jonge vrouwen die hier ronddartelen, wat moeten ze nou met zon oude vrouw als mij? ““Nou we gaan het zien, de avond is nog jong, als we straks op de dansvloer staan zullen we zien wie hier de aandacht krijgt van de mannen,” grapte Paulien en gaf Angelien en zoen op de wang. “Maar misschien zit ik wel helemaal niet te wachten op die aandacht, ik heb Dré en daar ben ik heel blij mee!” en ze keek mij aan. Ik deed net of ik niks gehoord had. “Niet zo preuts Angelien, een beetje aandacht van de mannen is leuk toch, je hoeft niet meteen met ze te trouwen ofzo” lachte Paulien hard.

Inmiddels waren er nog een paar stellen aangeschoven bij onze tafel, 2 collega’s met hun vrouw en een vrouwelijke collega met haar man. Door ons internationale karakter van ons bedrijf werken er ook veel mensen met een andere nationaliteit bij ons, zo ook dat stel. Oorspronkelijk afkomstig van de Antillen en via Frankrijk nu sinds kort woonachtig in Nederland. Een leuk vlotte niet al te grote vrouw met de mooie naam Wendel, kleurig gekleed, met een echt Antilliaans lichaam, kort kroeshaar, enorme borsten en kont, grote rood opgemaakte lippen en een geweldige schaterlach. Haar man, Manuel, was bijna 2 koppen groter, fors gebouwd, net geen 2 meter denk ik, type uitsmijter maar wel met een zachtaardig gezicht erbij. De eerste kennismaking was wat stroef maar later op de avond kwam ook hij wat los en leek het of hij ons al jaren kende. Hij bleek fitnes instructeur te zijn in een dorp vlak bij ons in de buurt.

Later die avond, na een heerlijke maaltijd, de nodige drankjes en veel plezier, liep ik naar het toilet, waar ik Paulien, die ook al de nodige drankjes achter haar kiezen had, tegen het lijf. “He Dré, heb je het naar je zin?” ze hing half tegen me aan, al licht aangeschoten van de drank. “Die vrouw van jou hé, moet die niet eens een beetje uit de ban springen? Al dat geneuzel over haar lichaam, dat onzekere gedoe? Toch nergens voor nodig?” schreeuwde ze zowat in m’n oor. Ik moest wat lachen. “Ja, ik heb haar ook al eens gezegd: Doe eens gek, neem een tattoo of een piercing, doe eens lekker gek, flirt eens met een andere man, maar nee, tot nu toe blijft ze keurige huisvrouw.” “Je zou haar die ruimte wel geven dus?” vroeg Paulien en knikte van ja. “Misschien moeten we haar een beetje helpen dan, haar een duwtje in de goede richting geven?” “Mijn zegen heb je” zei ik haar en een lach op haar gezicht verraadde dat dit niet tegen dovemans oren was gezegd. Ze liep richting de zaal, op zoek naar Angelien. Ze zat nog aan de tafel met de meeste anderen. “Kom luitjes, lang genoeg gezeten, we gaan de dansvloer op!” en sleurde Angelien van tafel. Sommige bleven zitten maar de meeste anderen volgden Paulien en Angelien, waaronder ook Wendel en Manuel. Beide bleken super te kunnen dansen, iets wat natuurlijk niet heel vreemd is met zo’n afkomst. Soepel en met veel ritmegevoel bewogen ze zich samen over de dansvloer. Paulien en Angelien probeerden de kunst af te kijken en met z’n 4en gingen ze helemaal op in de muziek.

Paulien trok daarbij steeds meer richting Wendel, hopende dat Angelien en Manuel elkaar ook vonden. Dat gebeurde, wat Angelien eerst wel wat onzeker en nerveus maakte maar na een tijdje, een nog een paar cocktails later viel de schroom wat van haar af en liet ze zich gaan. Manuel draaide om haar heen als een slangenmens, raakte haar af en te heel licht aan en Angelien liet dat steeds makkelijker toe. Soms fluisterde Manuel iets in haar oor, soms lachte Angelien hard maar ook een paar keer verschoot ze van kleur en leek weer verlegen te worden. Na nog een aantal cocktails en een lange tijd op de dansvloer zochten de 4 even de rust op in een knus hoekje van de zaal. Ik zag Angelien speurend de ruimte door kijken, waarschijnlijk op zoek naar mij. Ik ging zo zitten dat ze me niet kon zien, genoot ervan om m’n vrouw zo te zien met een andere man, eindelijk leek ze iets van haar schroom los gelaten te hebben en zie ik haar, zij het soms nog iets verlegen en terughoudend, lekker losgaan. En dan ook nog eens met een donkere man, iets waar ik al vaak over gefantaseerd heb. Ik heb er met haar wel eens over gehad om een ander bij ons seksleven te betrekken maar zij wil daar niks van weten. Maar nu zie ik haar, voor het eerst in een rol die me wel bevalt. Ik zie ze zitten, Angelien vlak naast Manuel en Paulien zowat op schoot bij Wendel. Ze hebben het erg gezellig zie ik. Als even later Wendel en Paulien opstaan en richting de toiletten lopen besluit ik daar ook heen te gaan. Paulien ziet dat en wacht me daar op in de gang.

“Nou ze is los hoor, de drank heeft z’n werk gedaan en ze kan het erg goed vinden met Manuel. Wendel is gelukkig niet jaloers aangelegd, ze vindt het we leuk haar man te zien met een ander vrouw en zelf vermaakt ze zich wel; met mij,” lacht en ratelt Paulien, nog iets meer aangeschoten dan onze vorige ontmoeting bij de toiletten. “Ik zag het, houdt haar al een tijdje in de gaten zonder dat ze het ziet, kan er wel van genieten en dan zeker ook omdat het een donkere forse man is” antwoord ik. “Oh Dré? Zit je nou stiekem gewoon te kijken naar een geile fantasie?” roept Paulien hard, gelukkig niet zo hard dat anderen het konden horen maar druk wel m’n wijsvinger op mond. “Sssst, niet zo hard, iedereen kent me hier en niet iedereen hoeft mijn geheimen te weten!” fluister ik in haar oor. “Je ontkent het niet, dus ik heb gelijk?” vraagt ze lachend. “Ja klopt, maar niet tegen haar zeggen hoor!” en Paulien maakt het gebaar dat haar mond gesloten is. Ik lach naar haar en loop terug de zaal in.

Angelien en Manuel zitten nog steeds aan het tafeltje. Manuel heeft z’n stoel wat gedraaid en zit recht voor Angelien. Hij heeft 1 been tussen Angelien haar benen gezet en 1 hand ligt op haar knie. Aan het gezicht van Angelien zie ik dat ze gespannen is, maar haar rooie koontjes op haar wangen verraadden dat de drank ook iets met haar heeft gedaan. Als Paulien en Wendel terugkomen van het toilet en rechtstreeks naar de dansvloer lopen wil Angelien opstaan maar Manuel pakt haar hand en zet haar terug op haar stoel. Zn hand gaat meteen weer op haar knie en legt nu ook z’n andere hand op haar andere knie. Ik zie hem vooral praten tegen haar, zij zegt weinig, knikt of en toe en kijkt hem aandachtig aan. Ik besluit even een andere plek in te nemen en ga bij wat mannelijke collega’s aan de bar staan, uit het gezichtsveld van Angelien, maar andersom net zo. Ik drink wat biertjes, klets wat met allerlei mensen en vergeet Angelien en Manuel.

Dan tikt Paulien me op de schouder. “Ga je mee? Het is al laat, als we nu gaan kunnen we in de hotelbar nog een afzakkertje doen, Angelien wil ook wel naar het hotel, Wendel en Manuel slapen daar ook en gaan ook mee. Ik groet m’n collega’s waar ik mee stond te kletsen en sla m’n biertje achterover. Samen met Paulien loop ik richting de uitgang, Daar staan de vrouw van Paulien, Wendel en Manuel en Angelien al te wachten. “Heb je je vermaakt schat?” vraag ik en ze kijkt me lachend aan. “Ja, zeker, leuk feestje hoor!” “Ja, leuk feest inderdaad,” zeg ik “maar verder heb je je ook wel vermaakt zag ik?” “Oh uh ja,” stamelt Angelien nu. “Geeft niks schat, ik vond het leuk je te zien genieten, dus laat je lekker gaan en doe eens gek” Een vonkeling in haar ogen, die ik nog niet eerder gezien had maakte me nieuwsgierig. We stapten allen in de bus die inmiddels aangekomen was een half uurtje later zaten we met z’n 6en in de bar van het hotel. Na 2 rondes cocktails besluiten Paulien en haar vrouw op bed te gaan. Wendel en Manuel zijn nog lang niet toe aan slapen en blijven met mij en Angelien in bar. We zoeken een grote bank op waar we in ploffen en genieten van onze cocktail. Manuel heeft zich weer naast Angelien weten te nestelen en zoekt weer lichamelijk contact met haar. Angelien is daar niet echt op gesteld, opgelaten omdat ik er bij ben, maar Manuel neemt daar geen genoegen mee en lijkt z’n eigen plan te kiezen. Wendel is door de drank niet neer helemaal helder en lijkt er niks van mee te krijgen.

Als ik even later naar het toilet ga staat Manuel op en loopt met me mee. Eenmaal op het toilet zegt Manuel: “Lekker ding zeg die vrouw van jou. Wel een beetje onzeker over zichzelf en een beetje preuts, maar elk mens kan veranderen is me altijd geleerd.” “Ja klopt, zo is ze altijd een beetje geweest, zou haar graag ook wat meer outgoing zien en zelfverzekerder maar wat ik ook doe, naar mij luistert ze niet.” “Oké, dan eens een ander aanpak proberen?” vraagt Manuel me. “Ja, heb je een idee?” “Ja, komt goed, vertrouw me maar” zegt hij kort en resoluut en verlaat het toilet.
Die nacht draait m’n hoofd overuren. Wat bedoelde Manuel op het toilet, en wat heeft hij allemaal besproken met Angelien? Nadat we op onze hotelkamer kwamen dacht ik dat ze meteen wou gaan slapen maar niks daarvan. Ondanks de drank had ze nog genoeg energie voor een heerlijk potje seks, waarin ze, veel meer dan anders, het voortouw nam. Nadat ik haar in allerlei standjes had mogen nemen nam ze m’n pik in haar mond en mocht ik diep in haar keel klaarkomen. Uitgeput en loom viel ze in slaap, mij verward achterlatend.

De volgende ochtend bij het ontbijt, waar we pas laat aanschoven, ontmoeten we Wendel en Manuel weer. Paulien en haar vrouw waren al eerder vertrokken. Manuel nam plaats recht tegenover Angelien en keek haar doordringend aan. “Lekker geslapen?” vroeg hij kwassie nonchalant. “Ja” stamelde Angelien enigszins. “Goed zo” was het korte antwoord van Manuel. Verder werd er weinig gesproken, allen hadden we toch wel wat last van de vorige avond vol drank. Na het ontbijt gingen we terug naar de kamer, pakten onze tassen in en checkten uit bij de receptie. Ook Wendel en Manuel troffen we daar. We namen afscheid op de parkeerplaats ik gaf Wendel en Manuel een hand. Angelien nam ook met een handdruk afscheid van Wendel en wou hetzelfde doen bij Manuel. Die drukte haar echter tegen zich een omhelsde haar. Naar haar 3 zoenen gegeven te hebben liet hij haar los……..

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 16948 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vrouw veranderde 1”

Plaats een reactie