BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Laura heeft een amateurfotoshoot

“Heel mooi, Laura!” roept Gerrit terwijl Laura tegen een boom leunt en naar hem glimlacht. Gerrit schiet een aantal foto’s zodat hij zeker weet dat het perfecte plaatje ertussen zit.

Eigenlijk is Gerrit geen beroepsfotograaf. Hij maakt vooral natuurfoto’s voor zijn plezier, maar toen Laura hem vroeg of hij een aantal foto’s van haar wilde maken voor haar portfolio, kon hij geen nee zeggen. In haar berichtje naar hem heeft ze hem verteld dat ze graag als model wil werken. Omdat ze kleiner is dan het ‘perfecte model’ weet ze nog niet zeker of het haar lukt en wil ze dus nog niet investeren in een professioneel portfolio.

Op haar profielfoto kon Gerrit al wel zien dat Laura een mooie meid is. Bruine ogen, bruine krullen en een lieve glimlach die hem zelfs vanaf zijn computerscherm al deed smelten. Hij had nog niet eerder een verzoek gekregen om een model te fotograferen, maar voor deze meid maakte hij graag een uitzondering.

Ze hadden afgesproken bij een bos in Drenthe waar Gerrit wist dat hij mooie plaatjes kan schieten. Gerrit heeft zijn best gedaan om het contact zo vertrouwd mogelijk te laten verlopen, hij wilde niet dat zij zou denken dat hij één of andere viespeuk is. Dat was hem gelukt, want Laura ging zonder mitsen en maren in op zijn verzoek.

Gerrit zag Laura voor het eerst in het echt op de parkeerplaats. Hij moest zijn best doen om zijn reactie in te houden, want Laura bleek echt een prachtige verschijning te zijn. Hij herkende meteen haar gezicht. Ze had voor de shoot een korte spijkerbroek en een zwart mouwloos topje aangetrokken dat haar buik bloot liet. Zo kon Gerrit zien dat zij een afgetraind lichaam had. Toen ze naar hem glimlachte, was hij meteen verkocht. Gerrit dacht aan haar blik te zien dat zij ook wel doorhad dat hij onder de indruk was van haar, hoe goed hij het ook probeerde te verbergen.

“Zullen we maar gaan?” stelde hij voor om weer ter zake te komen. Ze hadden afgesproken om foto’s voor haar portfolio te maken, herhaalde hij in zijn hoofd. Ondertussen pakte hij zijn camera en reflectiescherm uit zijn kofferbak. “Is goed!” stemde Laura vrolijk in.

Zo lopen Gerrit en Laura door het bos. Omdat Gerrit de mooiste plekjes van het bos al kent, leidt hij Laura heel doelgericht daarheen. Gerrit heeft op internet uitgezocht welke poses in een portfolio horen en laat Laura die aannemen. Laura laat zich gewillig door de oudere man leiden.

Uiteindelijk komen Gerrit en Laura bij een meertje aan. Laura kijkt vol verbazing naar het uitzicht. “Mooi?” vraagt Gerrit grinnikend. “Ja dit is perfect!” roept Laura enthousiast. “Goed zo, ga maar daar staan, dan pas je er perfect tussen.” Laura loopt naar de plek waar Gerrit naartoe wijst en wacht tot Gerrit haar vertelt hoe ze moet staan.

Door Laura’s enthousiasme zit de vaart er goed in. Ze neemt de ene na de andere pose in. De tijd lijkt ook voorbij te vliegen.

“Ik wil ook even wat foto’s met een wit shirtje, vind je dat goed?” vraagt Laura. “Waarom niet” antwoordt Gerrit, die wel blij is dat hij nog wat langer met haar door mag brengen. Laura knikt naar hem en loopt naar haar tas om daar een wit shirtje uit te halen. Ze draait met haar rug naar Gerrit toe en trekt haar zwarte topje uit. Ze staat sans gêne in haar beha voor de oudere man. Gerrit moet zich dan ook inhouden om niet op dat moment een paar foto’s te maken.

Laura lijkt even te twijfelen terwijl ze in haar beha staat. Gerrit heeft door waar ze naar kijkt: ze begint wat rood te worden. De randen van haar zwarte topje zijn al op haar huid te zien. “Gerrit?” vraagt ze. “Ja?” “Zou jij mijn rug in willen smeren?” Gerrit stottert even voordat hij uit zijn woorden komt. “Ja hoor!” antwoordt hij zo nonchalant mogelijk.

Laura vist een flesje zonnebrand uit haar tas. Gerrit wacht geduldig af tot ze haar armen, benen, borsten en gezicht heeft ingesmeerd. “Je huid glimt door de zonnebrand!” merkt Gerrit op. “Je hebt gelijk!” roept ze verwonderd terug. “Alleen maar goed voor de foto’s.”

“Doe jij nog even mijn rug?” vraagt Laura. Zonder een antwoord te geven loopt Gerrit naar de jonge meid toe en neemt hij de fles zonnebrand van haar over. “Is het erg als er wat zonnebrand op je beha komt?” “Nee hoor.”

Gerrit spuit een klodder zonnebrand op zijn hand en legt die op Laura’s rug. Hij koestert de kans om Laura aan te kunnen raken, ook al doet hij zijn best om zo zakelijk mogelijk te blijven en zich zo goed als hij kan te concentreren op het insmeren van haar rug. Gerrit heeft het idee dat hij Laura zachtjes hoort kreunen terwijl hij haar rug insmeert. Hij probeert het te negeren.

De witte vegen op Laura’s rug verdwijnen gestaag totdat alle zonnebrand uit is gesmeerd. “Dank je wel” kirt Laura. “Geen probleem hoor meid.” Laura trekt haar witte topje aan en keert zich weer naar Gerrit toe. Gerrit bekijkt de jonge meid van top tot teen. “Wel jammer dat we die zonnebrand niet eerder hebben gesmeerd, zeker met dat zwarte topje zou die glimmende huid mooi uitkomen!” Laura lacht. “Wie weet, misschien moeten we dan nog maar wat foto’s met dat topje maken dan” zegt ze met een knipoog.

De oudere man heeft door dat de sfeer anders is nadat hij Laura heeft ingesmeerd. Wanneer ze in de camera kijkt, kijkt ze zwoeler. Gerrit vraagt de jonge meid op zijn beurt om uitdagendere poses aan te nemen. Laura doet klakkeloos wat Gerrit van haar vraagt.

“Zou je eens je shirtje iets van je schouder willen laten vallen?” stelt Gerrit voor. Laura schuift het shirtje over haar schouder en houdt haar vinger bij haar mond. Ze kijkt hem uitdagend aan. Als Gerrit niet beter zou weten, zou hij denken dat zij hem probeert te verleiden. Hoewel hij geniet van de uitdagende blikken en de poses die Laura voor hem aanneemt, probeert hij zich eraan te herinneren dat hij professioneel wil blijven.

“Mag ik eens kijken?” vraagt Laura. Nog voordat ze antwoord krijgt, stapt ze al op de oudere man af. Gerrit laat de foto’s op het beeldschermpje van zijn camera zien. Omdat het beeldscherm zo klein is, moet Laura bijna tegen hem aan staan om mee te kunnen kijken. Hij voelt de warme gloed van haar lichaam op zijn arm stralen.

Wanneer Gerrit zijn hoofd draait om Laura’s reactie te peilen, staan ze bijna tegen elkaar aan. Laura glimlacht naar Gerrit, die ondanks zijn terughoudendheid terug glimlacht. Hij voelt zich als een magneet aangetrokken tot Laura. Laura komt ook steeds dichter bij Gerrit. Hij voelt haar warme adem op zijn lippen.

Het is nu of nooit, denkt Gerrit. Hij drukt zijn lippen op die van Laura. Hij wil zijn opluchting niet laten zien, maar hij kan wel een gat in de lucht springen wanneer de jonge meid zijn kus beantwoordt. Ze draait zich naar hem toe, zodat ze volledig met haar lichaam tegen hem aan staat. Gerrit voelt dat zijn paal al behoorlijk hard is geworden door de spanning tussen hem en zijn model. Hij drukt zelfs al tegen haar onderbuik aan. Laura lijkt er geen bezwaar tegen te hebben. Dat is voor Gerrit voldoende aanmoediging om zijn armen om haar heen te slaan. De jonge meid laat zich gewillig tegen hem aan drukken. Tot Gerrits verrassing opent Laura zelf haar mond om de oudere man te tongzoenen.

“Verbaasd?” vraagt Laura grinnikend. “Nou, eigenlijk wel!” bekent de oudere man. “Ik had nou niet echt verwacht dat zo’n meid als jij…” “Zo’n goeie smaak zou hebben?” vult Laura lachend aan. Ze lacht en drukt haar vinger op Gerrits lippen. “Het voelt goed, toch?” Gerrit knikt instemmend. “Goed zo” zegt Laura voordat ze hem weer kust.

Terwijl ze elkaar zoenen, voelt Gerrit dat Laura zijn pik door zijn broek heen kneedt. Gerrit stopt met zoenen. “Weet je het zeker, Laura?” vraagt Gerrit. Het laatste wat hij wil, is dat de jonge meid iets doet waar ze spijt van krijgt, ook al weet hij dat hij wel de haren uit zijn hoofd zou kunnen trekken als hij de kans zou laten schieten om verder te gaan met Laura. De jonge meid glimlacht. “Zeker weten” stelt ze hem gerust.

Dat is voor Gerrit genoeg om zijn zorgen te laten gaan. “In dat geval…” begint hij met een grijns op zijn gezicht. Hij legt met een harde klap zijn beide handen op haar billen. “… moeten we hier maar wat aan doen.” Hij pakt de rand van haar witte shirtje vast en trekt hem omhoog. Laura houdt haar handen omhoog zodat Gerrit haar gemakkelijk uit kan kleden. Nog voordat haar shirtje op de grond valt, reikt Laura achter haar rug om haar beha los te haken. Gerrit kijkt verlekkerd toe terwijl haar cups van haar borsten vallen.

“Bevalt het je wat je ziet?” vraagt Laura grinnikend. Gerrit geeft geen antwoord. In plaats daarvan stort hij zich vol overgave op haar borsten. Hij neemt één van haar tepels in zijn mond en zuigt eraan. “Oh Gerrit” verzucht ze en kreunt tevreden.

Ondertussen pakt Laura ook Gerrits T-shirt vast om die uit te trekken. Gerrit laat Laura zijn T-shirt uittrekken. Voordat hij verder kan gaan met haar borsten, kust Laura zijn sleutelbeen. Langzaam gaat ze steeds verder naar beneden met haar kusjes. Zij likt ook langs zijn tepel, wat de oudere man doet sidderen van genot. Gerrit kijkt tevreden naar de jonge meid, die alleen maar plezier lijkt te hebben met het verwennen van hem. Ze glimlachen naar elkaar.

Wanneer Laura halverwege Gerrits buik is aangekomen met haar kusjes, moet ze op haar knieën voor hem. Ze maakt gebruik van haar nieuwe houding door zijn riem open te gespen. Gerrit kan zich niet inhouden om zijn broek open te ritsen, maar Laura haakt haar vingers achter zijn broek en zijn onderbroek om ze in één keer tot over zijn knieën te trekken. Zijn al halfstijve lul springt tevoorschijn.

De jonge meid kijkt gebiologeerd naar Gerrits pik. Ze knikt goedkeurend naar zijn paal en kijkt Gerrit recht in zijn ogen. “Nou, kan je er wat mee?” vraagt Gerrit grappend. Laura gniffelt en knikt. “Zeker” antwoordt ze terwijl ze zijn pik vastpakt en zijn voorhuid naar achter trekt. Ze wacht niet lang voordat ze met haar tong langs zijn eikel gaat en zijn paal uiteindelijk in haar mond neemt. Gerrit kan een zucht niet onderdrukken, Laura pijpt hem goed, heel goed! Hij geniet intens van Laura’s warme mond om zijn pik. De jonge meid merkt het en gniffelt zelfingenomen met zijn pik in haar mond.

Door Laura’s verwennerij duurt het niet lang voordat Gerrits paal keihard is. Ze stopt even met hem pijpen om haar resultaat te bewonderen. “Moet je eens zien hoe hard je me krijgt” merkt Gerrit op. Laura humt instemmend. “Dan moeten we er ook maar wat mee doen!” reageert ze vrolijk.

In één soepele beweging staat Laura op, waardoor ze oog in oog staat met de oudere man. Terwijl ze hem aankijkt met een zwoele blik, pakt ze zijn pik vast en trekt ze hem langzaam af. Ze leunt wat verder naar voren. “Als jij nou eens lekker gaat liggen” fluistert ze in zijn oor. Gerrit kijkt de jonge meid aan met een grijns van oor tot oor. “En dan?” vraagt hij gniffelend. Laura snapt waar hij mee bezig is en geeft hem een plaagstoot. “Ga nou maar liggen” herhaalt ze gespeeld ongeduldig.

Nog voordat Gerrit goed en wel op zijn rug ligt, heeft Laura haar string al uitgetrokken en staat ze boven de oudere man. Gerrit kijkt bijna recht haar geschoren kutje in. Hij ziet het vocht op haar schaamlipjes glinsteren. “Je kunt er beter mee spelen dan ernaar kijken” merkt ze grinnikend op. “Helemaal waar meid” beaamt Gerrit, “kom maar op me zitten.”

Laura gaat op haar knieën zitten. Gerrit voelt de warmte van haar benen tegen zijn heupen stralen. De jonge meid pakt zijn pik en trekt hem een paar keer af voordat ze zijn eikel tegen de ingang van haar kutje zet. Plagerig strijkt ze een paar keer met zijn eikel langs haar schaamlipjes. De oudere man grijnst naar haar, maar gaat niet tegen haar in. Hij wacht geduldig af tot zij er klaar voor is.

Dan laat ze zich over zijn pik zakken. Ze is zo nat dat zijn lul gemakkelijk bij haar naar binnen glijdt. “Owh Gerrit” fluistert ze kreunend. Ook Gerrit kan zijn gekreun niet binnenhouden. De jonge meid laat zich voorover vallen. Gerrit maakt gebruik van de gelegenheid door zijn armen om Laura te slaan en haar te zoenen terwijl hij zijn pik in haar kutje stoot. Ze kreunen ongeremd hun genot uit. Gerrit verplaatst één van zijn handen naar haar billen om haar een paar goede klappen te geven. Laura geniet er alleen maar van, ze blijft gesmoord kreunen terwijl ze met Gerrit tongzoent.

“Jezus wat heb je een lekkere pik” verzucht Laura. “Geniet er maar lekker van meid” gromt Gerrit tussen zijn stoten door. Dat is voor Laura een oproep om zich weer op te richten. Gerrit kijkt tevreden naar Laura, die hem met een glimlach geruststelt. Ze neemt de bewegingen van hem over en begint op zijn schoot te wippen. Ondertussen reikt ze naar haar klitje.

“Ga je voor me klaarkomen meisje?” moedigt de oudere man Laura aan. Laura kijkt Gerrit met grote ogen en een grijns aan en knikt. Zonder Laura een strobreed in de weg te zitten, legt hij zijn handen op haar borsten om ze te kneden en haar tepels tussen zijn duim en wijsvinger te rollen. “O ja Gerrit” verzucht ze.

Plotseling stokt Laura’s adem. Jammerend kreunt ze haar orgasme uit. Ze zit te sidderen op Gerrits schoot totdat ze zich volledig overgeeft aan haar orgasme en zich op Gerrits borst laat vallen. Zonder erover na te hoeven denken begint Gerrit weer met stoten om haar orgasme nog langer te laten duren. “Owh Gerrit” verzucht ze. De oudere man trekt haar gezicht naar zich toe om haar te zoenen. Gewillig opent ze haar mond voor hem terwijl hij haar door blijft neuken. Ze kreunt gesmoord haar genot uit.

Wanneer Laura’s orgasme eindelijk wegebt, kijkt ze haar oudere minnaar met een gelukzalige glimlach aan. “Dit… dit was precies wat ik had verwacht!” zegt ze gniffelend. Gerrit zegt niks, hij beantwoordt haar blik alleen met een tevreden grijns. Stilletjes laat Gerrit de jonge meid bijkomen van haar orgasme.

Uiteindelijk laat Laura zich van Gerrit af rollen, waardoor zijn pik uit haar kutje glijdt. Tot haar verbazing is hij nog steeds hard. Ze bewondert Gerrits pik. “Ik snap wel dat ik zo snel kwam” merkt ze giechelend op. Gerrit rolt op zijn zij en kijkt Laura in haar ogen. “En het was geweldig om je zo te zien genieten meisje, wat ben je toch prachtig.” Laura glimlacht naar haar oudere minnaar en leunt naar hem toe om hem te kussen. “Wat ben je toch een lieverd” zegt ze.

Gerrit bewondert het naakte lichaam van de jonge meid naast hem. Met zijn hand verkent hij haar lichaam van top tot teen. Laura laat het met een glimlach op haar gezicht toe. Hij streelt haar bruine, golvende haar, haar wangen, haar borsten, haar slanke buik, tot hij bij haar venusheuvel uitkomt. Ze kijken elkaar met een alleszeggende blik aan.

Met een grijns laat Gerrit zijn hand verder tussen haar benen zakken. Zonder wat te zeggen duwt hij een vinger Laura’s kutje in. Laura kreunt zachtjes en giechelt. “Stouterd.” Haar gegiechel maakt al snel plaats voor gekreun wanneer de oudere man bedreven haar klitje bewerkt. “Vind je… dat ik nog niet genoeg heb gehad?” vraagt ze. “Zeker niet” antwoordt Gerrit vastberaden.

Onverstoorbaar verplaatst Gerrit zich zo dat hij tussen haar benen ligt, waardoor hij met zijn mond ook bij haar kutje kan. Dan maken zijn vingers plaats voor zijn mond. Laura laat een langgerekte kreun horen, tot groot genoegen van de oudere man. “Wat doe je dat lekker” zegt ze kreunend.

Het duurt niet lang voordat de oudere man Laura laat kronkelen van genot. Ondertussen pakt Gerrit ook één van haar borsten vast om die te kunnen kneden, deze keer wat ruwer dan de vorige keer. “O ja” kirt de jonge meid. Dat is voor Gerrit het teken dat hij haar borsten stevig kan kneden en af en toe wat harder in haar tepels kan knijpen. Laura’s kreuntjes stellen hem gerust dat zij evenveel geniet van zijn hardhandige aanpak als hij.

“Ik ga weer komen” zegt Laura. Gerrit verzit zich, zodat hij met zijn mond op haar klitje kan zuigen en met zijn vingers haar kan blijven vingeren. Af en toe vangt Laura tussen zijn benen een glimp op van zijn lul, die nog steeds hard is. “Laat me komen” moedigt Laura Gerrit aan.

“Owh Gerrit” fluistert Laura kreunend voordat haar tweede orgasme haar overspoelt. Ze ligt stuiptrekkend en sidderend op de grond te genieten van het orgasme dat de oudere man haar geeft. “Owh Gerrit” kreunt ze nog een keer. Dan gooit ze haar hoofd in haar schouders en laat ze een langgerekte kreun horen. Met grote ogen merkt ze dat het vocht uit haar kutje loopt. “Owh Gerrit!” kermt ze, wetend dat hij dit met haar doet. De oudere man lijkt het niks te deren. Integendeel, hij vangt haar vocht gretig op met zijn mond! Alsof het water is likt hij alles op wat Laura uit haar kutje laat spuiten.

“Wat was dat?” vraagt Laura terwijl ze haar orgasme uitpuft. “Heb ik… gesquirt?” Gerrit grijnst en knikt. Laura kan haar lach niet inhouden. “Dat is me nog nooit overkomen!” “Maar vond je het lekker?” Laura knikt enthousiast. “Zeker, dank je wel lieverd” zegt ze zachtjes.

Nadat Laura is bijgekomen van haar orgasme, richt ze zich op haar schouders op. “Gerrit?” vraagt ze liefjes. “Ja, Laura?” “Nou heb je mij twee keer klaar laten komen maar jij dan?” “Hoe bedoel je?” antwoordt Gerrit, ook al weet hij donders goed wat Laura wil zeggen. Laura gniffelt. Ze speelt zijn spelletje graag mee. “Nou, ik wil jou ook wel eens lekker klaar laten komen.”

“Als jij dat zo graag wilt…” zegt Gerrit terwijl hij over Laura heen kruipt. Laura kijkt hem grijnzend aan. “Ja, dat wil ik heel graag” zegt ze giechelend. Ondertussen pakt ze zijn stijve pik en zet ze die tegen haar kutje aan. Op het moment dat ze hem voor de ingang van haar kutje heeft gezet, duwt de oudere man in één keer zijn dikke lul naar binnen. Laura kermt haar genot uit. “Owh Gerrit neuk me” moedigt ze hem aan.

Terwijl de oudere man keer op keer zijn pik Laura’s kutje in stoot, tongzoenen ze elkaar vol overgave. Ze gaan als beesten tekeer. Ondertussen krast de jonge meid met haar nagels over Gerrits rug. “Neuk me Gerrit, neuk me met je lekkere lul” moedigt ze de oudere man aan tussen het zoenen door.

Ook Gerrit geniet met volle teugen van de seks, Laura’s strakke, jonge kutje voelt heerlijk om zijn lul. Hij weet dat deze meid hem makkelijk naar een orgasme kan leiden.

“Waar wil je komen?” vraagt Laura hijgend. Over die vraag hoeft Gerrit niet lang na te denken. “Ik wil dat heerlijke koppie van je onder spuiten.” Laura glimlacht door hoe spontaan Gerrit haar vraag beantwoordt. Ze trekt de oudere man dichter naar zich toe. “Spuit me maar onder.”

Wanneer Gerrit zijn pik in Laura’s kutje voelt kloppen, weet hij dat het tijd is om hem eruit te trekken voordat hij zijn kans mist. Wanneer hij zich opricht, kijkt hij naar Laura’s heerlijke lichaam. Vooral haar mooie borsten trekken zijn oog. Hij kruipt omhoog, maar stopt nog voordat hij bij haar gezicht aankomt. Laura lijkt meteen te snappen wat hij wil. “Wil je mijn borsten neuken lekkere vent?” vraagt ze hees. Gerrit gromt instemmend. “Zeker.”

De oudere man legt zijn lul tussen haar borsten en Laura klemt ze om zijn lul. Door zijn vocht en dat van Laura glijdt zijn gemakkelijk tussen haar borsten. “Wat heb je toch ook heerlijke borsten” verzucht Gerrit. Laura knijpt met haar ogen, ze geniet van zijn continue complimentjes. “En jij hebt een heerlijke pik” zegt ze terug.

Terwijl Gerrit Laura’s borsten neukt, komt zijn eikel bijna tegen haar kin aan. Laura richt haar hoofd op. Ze kijkt Gerrit recht in zijn ogen en likt iedere keer over zijn eikel. “Plaaggeest” zegt Gerrit grommend. Laura zegt niks, giechelend blijft ze over zijn eikel likken.

“Mondje open” beveelt Gerrit plotseling. Hij trekt zijn pik tussen Laura’s borsten weg en trekt zich voor haar ogen af. Laura kijkt afwachtend toe hoe de oudere man zich klaarmaakt om haar gezicht onder te spuiten. “Kom maar” moedigt ze hem aan, “kom maar.” Ze houdt gewillig haar mond open en steekt haar tong uit.

“Ik ga je onderspuiten schat” kondigt Gerrit aan. Laura humt instemmend, met glunderende ogen laat ze weten dat ze niet kan wachten. Uiteindelijk spuit de oudere man brullend zijn sperma over Laura’s gezicht. Net op tijd doet ze haar ogen dicht. De klodders sperma spatten op haar wangen, haar neus en haar lippen. Grommend loost Gerrit zijn laatste klodders zaad. “Owh Laura” verzucht hij wanneer zijn orgasme afloopt.

De jonge meid doet haar ogen open en ziet dat er nog wat sperma op Gerrits eikel zit. Zonder erover na te hoeven denken leunt ze naar voren om zijn eikel in haar mond te nemen en het laatste restje zaad van zijn eikel te zuigen. “O Jezus” verzucht Gerrit tot Laura’s genoegen.

Laura strijkt met haar vingers langs haar gezicht om het sperma ervan af te vegen. Gerrit kijkt toe terwijl ze gulzig zijn sperma van haar vingers af likt. “Lekker?” vraagt hij hijgend. “Zeker!” antwoordt ze en likt demonstratief een dikke klodder sperma van haar wijsvinger af.

Gerrit laat zich op het gras vallen naast Laura. De jonge meid rolt tegen hem aan en kijkt hem met een verliefde blik aan. Ze kroelt over zijn borst. Ze kijkt geamuseerd naar zijn pik, die langzaam weer krimpt. “Volgende keer een shoot aan huis?” stelt ze voor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 10626 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Laura heeft een amateurfotoshoot”

Plaats een reactie