BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

AH 4 – Slot

Het verborgen kantje van Nadia, Emma

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Met enige moeite kwam Nadia recht en zei : “ik ga thee zetten”. Haar blote onderlichaam verdween onder het lange kleed dat tot op haar enkels viel en ze liep naar haar keukentje. Jacques keek haar na. Dan kneep hij even in zijn arm om te zien of hij niet droomde. ‘Zo’n goddelijk en wulps wezen dat voor hem koos om mee te vrijen en tegelijk nog grotendeels een onbeschreven blad was dat van hem wou leren pijpen, dat door hem wou geneukt worden, wiens kutje hij zoveel mocht likken als hij wou’, hij dacht dat hij droomde.

Vijf minuten later zaten ze beiden naast mekaar op de sofa, met een glaasje gloeiende thee voor hen op de salontafel. Ze zwegen. Dan zei Jacques heel ernstig : “ik wil je nooit meer uit mijn leven weg, Nadia”. Hij zweeg. Hij keek haar zijdelings aan en hij zag tranen in haar ogen staan. Ze zei niets, maar leunde tegen hem aan en vlijde haar hoofd op zijn schouder. Dan zei ze snikkend : “we gaan erg voorzichtig moeten zijn lieverd, want mijn familie is Moslim en gaat het nooit goedkeuren dat ik met jou iets heb, maar tegelijk wil ik jou ook nooit meer uit mijn leven”.

Ze bleven nog een aantal minuten, elk in hun eigen gedachten verzonken, zitten en nipten af en toe aan hun thee. Dan zei Nadia plots : “toch zou ik willen dat je me leert hoe ik goed jouw piemel kan pijpen”. Jacques keek haar lachend aan en zei : “de vorige keer dat ik hier was, heb jij toch een paar likjes op mijn piemel gegeven”.

Nadia zei : “dat klopt, omdat jij me in negenzestig bovenop jou wou, maar nog nooit had ik een piemel zo dicht bij mijn gelaat”. “Ik deed maar wat, want ik wist niet precies wat ik moest doen en jij was zo zalig aan mijn kutje aan het likken, dat ik jouw piemel enkel maar stevig vastgehouden heb”. “Toch wil ik het leren” zei ze gedecideerd. Jacques lachte en zei : “geef me nog een paar minuten en mijn piemel is helemaal voor jou ter beschikking”. Nadia glimlachte en dronk van haar thee. Jacques leunde achteruit op de sofa.

Zijn, met sperma en kutsappen besmeurde piemel lag werkloos op zijn onderbuik. Nadia nipte van haar thee en keek naar de piemel van Jacques. Die zag haar kijken en zei : “wil je dat ik mijn piemel eerst even ga wassen in je badkamer ?” “Nee, nee” zei Nadia, “daar zit enkel jouw sperma op, dat proefde ik al en vond ik lekker”. “Er zal wel wat vocht van mij ook op zitten en ik weet niet hoe dat smaakt”.

Jacques kwam recht zitten en zei : “lig eens wat onderuit Nadia”. Die deed dat. Met één wijsvinger ging Jacques even door het kutje van Nadia, maakte die zo goed nat en bracht die naar haar mond. “Proef eens” vroeg hij. Nadia zoog zijn wijsvinger zo diep mogelijk in haar mond en liet haar tong er rond kronkelen. Dan zoog ze hard op die vinger, likte nog even en Jacques trok zijn vinger terug. “Ik proef blijkbaar lekker” zei ze guitig.

“Als jij op dezelfde manier zoals je nu mijn vinger behandelde, mijn piemel behandelt, dan ben je automatisch een gediplomeerde pijpster” zei Jacques en hij lachte. Nadia reageerde door recht te springen, in bijna dezelfde beweging, Jacques languit op de zitting van de sofa te duwen en er zelf naast op haar knieën te gaan zitten.

Haar gelaat kwam ter hoogte van zijn lenden. Met één hand ging ze over zijn borstkas en met de andere nam ze zijn beide ballen vast. Die liet ze wat heen en weer rollen en als een konijntje begon ze aan zijn half harde piemel te snuffelen. Dan stak ze haar tong uit en gaf een paar korte, kleine likjes over zijn eikel. Daar kwam wat voorvocht uit en Nadia keek verbaasd omhoog naar Jacques. Dan vroeg ze : “wat is dat, dat smaakt anders dan jouw sperma”. Jacques legde haar uit dat het voorvocht was en een soort automatisch smeersel om neukactiviteiten, vlotter te laten verlopen. Nadia knikte.

Dan sloot ze haar lippen over zijn eikel, net zoals ze daarvoor over zijn vinger met haar kutvocht gedaan had en ze zoog de piemel inwaarts terwijl ze tegelijk haar mond over zijn schacht naar beneden liet schuiven. Ze was voorzichtig en liet slechts een centimeter of vijf in haar mond schuiven. Dan hield ze stil, liet haar tong rond zijn eikel en het begin van zijn pik, als een slang kronkelen. Jacques kreunde. Dan zoog Nadia weer en liet nog een centimeter of drie, vier meer naar binnen schuiven. Weer begon die tong te kronkelen. Jacques kreunde veel harder. Alsof ze daardoor aangemoedigd werd, zoog ze nog een tweetal centimeter meer naar binnen. Opnieuw begon die tong te kronkelen. Jacques kreunde weer luider.

Dan liet Nadia ineens haar hoofd opwaarts komen terwijl ze met duwende tong tegen zijn lul drukte tot die uit haar mond floepte. Ze keek hem weer aan met puppyogen en vroeg : “doe ik het een beetje goed ?” Jacques zei simpelweg : “weet jij zeker dat je nog nooit aan een piemel gezogen hebt ?” “Je doet het zo buitengewoon goed, dat ik dat bijna niet kan geloven”. Met dezelfde puppy-ogen zei ze : “op mijn erewoord, er is nog nooit in heel mijn leven een piemel in de buurt van mijn gelaat geweest”. Jacques glimlachte en Nadia begon opnieuw, met nog meer enthousiasme aan zijn pik te zuigen.

Nadia, nam zich de tijd om zo grondig mogelijk de lul van Jacques te vertroetelen en hij voelde duidelijk dat zij enkel er op uit was om hem dit keer niet over zijn buik te laten spuiten, maar het gevoel te krijgen wat een spuitende piemel in haar mond zou kunnen geven. Jacques voelde zich in de zevende hemel. Die jonge Moslima, was met zoveel ijver en gedrevenheid zijn pik aan het verwennen, dat alle verstandelijke vermogens bij Jacques compleet verdwenen.

Hij voelde zijn beschikbaar sperma in zijn lichaam borrelen. Hij kreunde als maar luider. Na ettelijke minuten, riep hij : “pas op, het kooooommmmtttt” en nog voor hij uitgeroepen was, voelde hij zijn sperma met een rotvaart doorheen zijn staalharde pik in haar mond spuiten. In plaats van haar gelaat weg te trekken van zijn lul, toen Jacques riep dat hij ging komen, had Nadia, in tegendeel haar mond zo diep mogelijk over zijn piemel gedrukt. Ze wou zo veel mogelijk piemel in haar hebben. Ze voelde dat instrument schokken en trillen terwijl ze met haar gehemelte de ene straal na de andere voelde binnen spuiten. Ze probeerde zo gulzig mogelijk en zo snel mogelijk te slikken. Het sperma gleed over haar tong, ze proefde het heel speciale goedje en vond het lekker smaken, een mengeling van zout en zoet vulden haar mond. Dan slikte ze alles weg. Eens de stralen sperma stopten, ging Nadia over in het zachtjes likken van de krimpende pik van Jacques en ze stopte met zuigen.

Jacques genoot van de zachte ‘nazorg’ van Nadia. Hij bleef gewoon op zijn rug in de sofa liggen tot zijn hartslag terug het normale ritme hervond. Na enkele minuten stopte Nadia met likjes op zijn slappe lul geven en bleef ze nog enkel met beide handen heel zijn lichaam zachtjes strelen. Ze legde haar hoofd boven op zijn buik en keek naar hem omhoog. Dan zei ze : “Jacques lieverd, jij zei wel dat ik mezelf vooral niet mocht dwingen om jou te pijpen want dat je dat niet leuk zou vinden, mocht ik dat gewoon doen omdat ik me daartoe verplicht zou voelen”. “Wel dat probleem is helemaal van de baan, want ik vond dat echt leuk om doen”. “Zelfs het inslikken van jouw stralen sperma vond ik waanzinnig geil”. “Je verwittigde me dat je ging spuiten, waarvoor mijn dank trouwens, maar dat hoef je niet meer te doen”. “Ik had nooit gedacht dat ik pijpen zo opwindend en geil zou vinden”.

Jacques keek verbaasd naar het gelaat van Nadia op zijn buik. “Wat maakt dat dan zo opwindend ?” vroeg hij.

Nadia dacht even na en zei dan : “ik zat op mijn knieën voor je alsof je hele lichaam voor mij zo gepresenteerd was”. “Op zich is dat tof maar niet echt geil, maar van zodra ik jouw piemel in mijn mond nam, voelde ik geleidelijk aan jou opwinding groeien, dat op zich is al fijn, dan voelde ik dat je in werkelijkheid machteloos werd, overgeleverd aan mijn gelik en gezuig”. “Ik had totale controle en kon doen wat ik wou, je kon geen kant meer uit, je was gewoon mijn slachtoffer, totaal willoos met enkel een alles overheersende drang om klaar te komen”. “Dat vond ik ontzettend geil”. “Toen je dan ontplofte en mijn mondje boordevol sperma spoot, dan voelde dat aan als een gigantische overwinning”. “Alsof ik al jouw mannelijke energie opslorpte en je als een leeg omhulsel, slap in de zetel liet liggen”. “Zoiets opwindend heb ik nog nooit meegemaakt, jouw totale overgave, jouw machteloosheid, waren voor mij een gigantisch geil geschenk”. “Ik hoop echt dat mijn amateuristisch gepijp lekker vond, want ik wil dit nog heeeeeel veel keren herhalen”.

Jacques keek naar Nadia. Hij had bijna tranen in de ogen van gelukzaligheid, gewoon omdat zij met veel ernst aangaf dat ze het echt leuk gevonden had. Dan zei hij : “Nadia, je hebt mij een zalig geschenk gegeven en je deed dat met veel overgave, gewoonweg schitteren”. “Dat gaat niemand kunnen overtreffen en ik ben echt blij dat jij dat tof vond om te doen, nu voel je precies wat ik voel, als ik jouw kutje mag likken en je dan voel klaarkomen”. “Ik denk dat we mekaar zo nog veel gaan verwennen, als je dat tenminste van mij nog wilt”. “Zeker weten” ze Nadia. Dan zei ze : “wel wil ik het apart, ik bedoel, ofwel lik jij mij ofwel pijp ik jou, maar de twee tegelijk, in negenzestig, is voor mij of voor jou niet goed genoeg, als jij daarmee tenminste kunt leven”. “Hoe meer hoe liever, schat” zei hij.

Daarna gingen ze gezamenlijk douchen en vertrok Nadia naar haar werk en ging Jacques naar een klant waarmee hij een afspraak had.

In de weken die volgden, ging Jacques elke maandag, als Nadia de late shift had, tegen acht uur naar haar appartementje. Bij de vroege shift, ging hij tegen een uur of drie. Telkens, bij het binnenkomen, vroeg hij haar het kutje te tonen en met heel veel overgave likte hij haar klaar. Daarna werd er geneukt in verschillende posities zoals het uitkwam. Nadia zat graag bovenop en Jacques vond dat bijzonder aangenaam. Elke woensdag, kwam hij ook ofwel ’s morgens ofwel in de namiddag langs en iedere keer weer, moest Jacques zich eerst helemaal laten leeg zuigen, dan kreeg hij thee en ongeveer een kwartiertje recuperatietijd en dan werd van hem verlangd dat haar neukte. Op woensdag ging Nadia nooit bovenop zitten als cowgirl, maar moest hij haar op z’n hondjes, of in missionaris of lepeltje-lepeltje penetreren. Jacques had daar geen problemen mee en voldeed graag aan haar vraag. Gewoon het feit dat Nadia telkens vroeg : “Jacques, ik ga je eerst leegzuigen, dan thee en daarna zou ik graag hebben dat je jouw piemel vandaag, op je knieën gezeten, met een knie, links en rechts van één gestrekt been, terwijl je mijn andere been voor je borst houdt, neukt”, maakte hem ontzettend bronstig.

Jacques voldeed zo aan al haar wensen. Zo werd er op de keukentafel, op een stoel, op het tapijt in de woonkamer, in haar bed, rechtstaande in de douche en op alle andere plaatsen in het appartement geneukt. Hij heeft haar op een maandag op de wasmachine waarop zij zat, gelikt en daarna, op de droogkast, rechtstaande, geneukt. Alle hoekjes en kanten van heel het appartement kwamen meermaals aan bod.

Op een maandag, een aantal maanden later, zat Nadia op een eetkamerstoel onderuitgezakt. Jacques zat op zijn knieën voor haar, zijn armen rustend op haar bovenbenen en in elke hand één magnifieke borst omvattend, haar kutje te likken. Hij ging met lange halen, met zijn tong op een neer door haar kutje. Soms liet hij ze al zigzaggend, van onder tot over haar klitje gaan, soms in rechte lijn, soms stopte hij en probeerde zijn hele tong zo diep mogelijk in haar nat kutje te krijgen om ze dan daar te laten ronddartelen. Haar klit beroerde hij nauwelijks. Die maandag had hij meer zin om haar te plagen en de likbeurt zo lang mogelijk te laten duren. Nadia zei dat trouwens : “Jacques schat, plaag me zo niet” maar hij gaf geen gehoor aan haar vraag en hij bleef, haar klit vermijdend, op en neer likken.

In zijn enthousiasme, ging hij driftig op en neer, maar op een bepaald moment in de neerwaartse beweging ging hij net iets te ver en zijn tong schoof door haar bilnaad tot op haar sterretje, waarna hij weer opwaarts wou gaan, maar op het moment dat zijn tongpunt haar sterretje beroerde, gaf Nadia een gilletje tussen al haar ander gekreun door. Jacques trok zijn hoofd even terug en keek omhoog. Hij zag haar zowaar verlegen naar hem kijken.

Jacques, ‘trok zijn stoute schoenen aan’ en al glimlachend, boorde hij zijn tong in één keer diep in haar aarsje. “Ooooouuuuuuuwwwwwwwwwww” gilde Nadia, “niet doen”, maar Jacques voelde aan haar reactie dat Nadia, vermoedelijk tot haar eigen verbazing, zijn tongpenetratie in haar kontje, bijzonder opwindend vond. Dus besloot Jacques om het kontje grondig te verwennen. Nu ging hij afwisselend met lange halen door haar bilnaad om telkens, in het midden halt te houden, en ofwel kringetjes met zijn tong op haar aarsje te maken, ofwel het puntje van zijn tong zo diep mogelijk in haar aarsje te boren en ze daar dan te laten kronkelen.

Jacques had haar borsten losgelaten en Nadia, was ze dan zelf gaan kneden, maar moest haar eigen borsten nu loslaten, greep zich vast met beide handen aan de zitting van de stoel waarop ze zag en schoof haar onderlichaam nog verder en harder tegen het smoelwerk van Jacques. Jacques beschouwde dat als een bevestiging, dat hij goed bezig was en likte als maar feller en met overgave het kontje van Nadia. Nadia wist niet wat haar overkwam, die kronkelende tong in haar kont, maakte haar ontzettend geil, toen Jacques dan nog met de duim van één hand over haar klit begon te wrijven, hield ze het niet meer, ze begon te gillen, dat kon toch niet, dacht ze, maar de combinatie van klitje wrijven en haar kontje dat hij met zijn tong neukte, deed de geilheid in haar al geile lichaam drastisch stijgen en geen twee minuten later ontplofte ze. Ze krijste keihard door de ruimte en onder haar klitje spoten ineens verschillende stralen kutsap naar buiten, recht in het smoelwerk van Jacques. Die liet haar kontje voor wat het was, opende zijn mond zo ver mogelijk en hield die voor het spuitende kutje. Nadia spoot nog een paar stralen, pal in zijn geopende mond. Ze keek naar beneden, naar haar onderlichaam met een verkrampt en van geilheid vertrokken gelaat. Ze zag zichzelf met opengesperde ogen, al spuitend klaarkomen en ze zag Jacques heftig slikken om al het vocht weg te krijgen. Dan werd het haar zwart voor de ogen.

Nog een geluk dat Jacques haar vast had bij de bovenbenen, of ze was van haar stoel gedonderd.

Hij bleef op zijn knieën zitten en keek het naakte lichaam van Nadia. Die zat nog steeds onderuit geschoven, met gesloten ogen na te genieten. Na ettelijke minuten, opende ze die knipperend, alsof ze niet wist waar ze was. Dan zag ze het natte smoelwerk van Jacques, die glimlachend omhoog keek terwijl hij nog steeds op zijn knieën tussen haar dijen zat. Dan zei hij : “dat vond je blijkbaar heel lekker dat ik aan je kontje likte. Nadia werd zowaar verlegen. Ze keek weg van zijn doordringende ogen en knikte. Dan fluisterde ze : “dat mag niet van mijn geloof”. Maar dan fluisterde ze : “maar het was wel ongelofelijk lekker”. “Tja, als je wilt, wil ik mijn piemel wel in je kontje steken, want dat voel jij mij veel beter, diep van binnen spuiten, maar je zult het me zelf moeten vragen” zei Jacques. “Later misschien” zei Nadia. Jacques stak dan prompt zijn dikke, harde lul in haar kutje en ramde zich naar een hoogtepunt. Nadia, liet zich niet onbetuigd en ging met drie vingers over haar klit terwijl ze de pik van Jacques als maar sneller in en uit haar voelde gaan. Net nadat ze haar klit bijna van haar onderbuik weg ramde, kwam ze gillend klaar en geen twee seconden later spoot Jacques zich kreunend leeg, diep in Nadia. De stoel waarop Nadia hing, had het heel hard te verduren gehad.

Op de maandagen en woensdagen die volgden, vroeg Nadia regelmatig dat Jacques nog een haar kontje wou likken, maar aan een anale penetratie was ze nog niet toe, vond ze.

Jacques gaf met plezier gehoor aan haar wensen. Uit eigen beweging, ging Nadia trouwens ook het kontje van Jacques likken en die, die protesteerde niet.

Het zal zeker een maand of zes later geweest zijn, dat, terwijl Nadia met haar tong in de aars van Jacques zat, dat ineens de deurbel ging. Gezien Nadia, bij het binnenkomen van Jacques, hem gewoon de jeans naar beneden getrokken had, hem met zijn gelaat tegen de muur in de inkom gedrukt had en ineens haar tong in zijn kont geboord had, was zij nog helemaal aangekleed. Ze onderbrak haar activiteiten en keek op het schermpje van de parlofoon. “Verdomme” riep ze uit, “mijn broers”. Ze keek verschrikt en angstig. “Jacques, je moet weg, mijn broers mogen jou hier niet zien, trek je broek op, ga één verdiep lager, dat is mijn huisbazin, die heet Emma, klop en blijf bij haar tot ik je roep”. “Ga via de trap, mijn broers komen steeds via de lift, dus zo gaan zij jou niet zien”. “Snel, broek optrekken !” Jacques gehoorzaamde, trok zijn jeans omhoog, broeksband toe en via de voordeur van het appartement liep hij naar de traphal. “Drie keer kort en dan nog twee keer kloppen” riep Nadia hem na, terwijl ze op de deuropener voor de voordeur beneden, drukte.

Op het moment dat Jacques op de appartementsdeur klopte, een verdieping lager, hoorde hij de liftdeur open gaan op de verdieping van Nadia. Een dame van rond de vijftig deed open, bekeek Jacques, hoorde Nadia een verdieping hoger babbelen tegen haar broers en zei fluisterend : “kom snel binnen”. Jacques kwam in een heel luxueus ingericht appartement terecht. “Ik ben Emma” zei ze “en jij bent ?” “Jacques” zei Jacques.

Emma wees hem naar een sofa in de living en bood hem koffie aan, wat Jacques accepteerde. Zodra Emma terug kwam in de woonkamer met twee koffies op een dienbord, zette ze zich in een andere zetel.

“Jij bent dus de vent waardoor ik mijn allerliefste huurster zo weinig zie” zei Emma, “jij bent veel ouder dan ik verwacht had” zei ze nog. Jacques keek onbegrijpend. “Dit gebouw is mijn eigendom” zei Emma, “Nadia die boven mijn woont is een schatje, altijd vriendelijk en behulpzaam” zei ze, “maar ze verwaarloost mij” voegde Emma er aan toe.

Jacques keek weer onbegrijpend.

Emma zag zijn blik, ze twijfelde even en zei dan : “och, je komt het vroeg of laat toch te weten, maar Nadia, voor jij hier kwam, hield me elke maandag, woensdag en vrijdag gezelschap, als ze niet moest werken”. “Nu komt ze enkel nog op vrijdag”. “Hebben jullie dan zoveel om over te babbelen ?” vroeg Jacques naïef.

Emma glimlachte. “Dat ook” zei ze met een ietwat mysterieuze glimlach. Dan zweeg ze.
Daarna babbelden ze een tijdje over ‘koetjes en kalfjes’ tot Emma ineens zei : “Jacques, jij bent getrouwd en toch kom je hier twee keer per week bij Nadia langs, wat wil jij eigenlijk van haar ?” Jacques, die net van zijn koffie dronk, verslikte zich en begon te hoesten. Hij wist even niet wat zeggen, maar herpakte zich dan. Dan zei hij : “Emma, ik ben inderdaad getrouwd, drie kinderen, een schat van een vrouw, maar helaas is alle passie verdwenen”. “Mijn gezin in de steek laten is geen optie, dat kan ik gewoon niet”. “Nadia wil dat ook niet, maar die geeft mij wel de broodnodige passie in mijn leven en ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor”. Jacques zag wel dat het gelaat van Emma wat versomberde.

Na een paar momenten van stilte, begon Emma opnieuw luchtig over ‘koetjes en kalfjes’ te tateren. Jacques babbelde mee.

Zo’n uurtje later kwam Nadia op de deur bij Emma kloppen, ze kwam snel binnen en zei dat haar broers nog boven waren, ze zei dan tegen Jacques : “sorry Jacques, maar ik krijg mijn broers niet zo snel buiten, we zullen ons ….eeuuh, gesprek later moeten verder zetten”. Nadia ging snel terug naar haar eigen appartement en Jacques groette dan maar Emma en ging naar huis.

De woensdag daarna, belde hij om acht uur terug aan bij Nadia. Die liet hem naar boven komen, maar in het appartement van Nadia, was Emma ook aanwezig. Nadia keek nogal sip, naar de grond toen ze zag dat Jacques, Emma opmerkte.

Emma nam direct het woord en zei : “zo, zo, jij komt dus mijn Nadia neuken ?” Jacques keek verbouwereerd. Dan herpakte hij zich en zei : “jouw Nadia ?”

Emma knikte en zei : “sinds Nadia hier woont, was ze af en toe niet in de mogelijkheid om haar huur tijdig te betalen en ben ik voor haar nogal soepel geweest”. “Gezien ik een vrouw alleen ben en zij ook, heb ik haar gevraagd om mij te ‘verwennen’ en daardoor kreeg ze uitstel van betaling”. “Dat is meermaals gebeurd”. “Nadia betaalde dan wel later”. “Dat was allemaal tot ons beider tevredenheid”.

Jacques keek Nadia aan, maar die keek naar de vloer. Emma zei dan : “sinds jij hier over de vloer komt, ziet Nadia mij niet meer staan en ben ik als het ware overbodig”. “Telkens jij hier bent, de laatste weken, hoor ik wel de geluiden die jullie produceren, dus is het nogal duidelijk dat jullie twee seks hebben met mekaar”. “Ik wil dat niet” zei ze nogal hard.

Jacques keek haar aan en zweeg. Emma ging verder op haar elan en zei : “ik heb wat rond gesnuffeld en weet dat je getrouwd bent, drie kinderen hebt en waar je woont”. “Ik zie me dus verplicht om met jouw vrouw een babbeltje te doen over jouw buitenechtelijke activiteiten”, zei ze uitdagend.

Jacques dacht na en zei tegen zichzelf : ‘laat je niet doen makker, gewoon harde aanpak en een beetje blufpoker en gewoon keihard zijn’.

Dan keek hij naar Emma, dan naar Nadia en dan terug naar Emma. Hij zweeg nog even en zei : “Emma, ik heb inderdaad al meermaals met Nadia de liefde mogen bedrijven, dat klopt”, “neuken klinkt zo vulgair”. “Je kunt gerust naar mijn vrouw gaan en haar dat vertellen, dat maakt niet uit, die gaat dat niet leuk vinden, dat is waar, maar die weet dat ik haar en de kinderen nooit in de steek laat”. “Ze gaat gewoon een tijdje boos zijn, maar tussen ons is elke vorm van seks al lang verdwenen, dus die gaat mij zeker begrijpen”. “Prettig is dat niet, maar het is dan maar zo”.

“Aan de andere kant, mevrouw Emma Sterckx, moet je weten dan ik dan wel de broers van Nadia hier ga vertellen, dat u door chantage hun zus verplicht hebt om met u seksuele activiteiten uit te voeren”. “Dat gaan die heren niet kunnen waarderen, want dat zijn Moslims en die gaan jullie activiteiten als homoseksueel zien en dus razend zijn”. Die gaan ongetwijfeld een strafexpeditie uitvoeren”. “Jou een groepsverkrachting laten ondergaan bijvoorbeeld of erger”. “Ik hoop dat je dat dan overleefd”.

Emma trok grote ogen. “Kijk Emma” vervolgde Jacques, “wat ik doe met Nadia, is met volledig wederzijdse toestemming, haar familie gaat dat niet leuk vinden, maar ze is een volwassen, vrije vrouw met een vent ergens in Marokko”. “Wat jij deed, is afpersing”. “Als ik jou was, zou ik maar heel goed nadenken vooraleer je iets doet”. Emma was verbijsterd. Om er een schepje bovenop te doen zei Jacques : “als jij niet door een bende besneden pikken wilt verkracht worden, kan je beter heel braafjes doen wat ik zeg”. Emma zweeg. Nadia keek op. Ze keek enigszins verbaasd naar Jacques.

“Kijk” zei Jacques, “Nadia en ik, gaan niet stoppen met mekaar”. “Nadia is een pracht van een vrouw, die met veel liefde en passie met mij omgaat”. “Precies dat, wat ik mis in mijn leven”. “Ze is van nature heel passioneel en ik geniet daar ten volle van en, ze mag me altijd tegenspreken, maar ik denk dat zij ook, als we samen zijn, ten volle geniet van wat we doen”. “Het is gewoon zalig, maar als Nadia tegen mij zegt, dat het tussen ons moet stoppen, dan stopt het gewoon, ik ga nooit iets tegen haar zin doen”. “Klopt dat Nadia ?” Die knikt heftig bevestigend. “Wil jij dat het tussen ons stopt Nadia ?” vroeg Jacques.

Nu keek ze verschrikt en schudde heftig van ‘neen’.

Tegen Emma zei hij : “dan heb jij nu de keuze Emmake, ofwel ben jij heel braaf, doe je netjes wat ik zeg en laat je mijn vrouw met rust, ofwel stuur ik een hele bende Marokkanen op je dak”. “Mocht je trouwens, beslissen om de huur van Nadia willen opzeggen of gewoon verhogen, dan stuur ik ze sowieso op jouw dak”. “Als je voor het eerste kiest, dan laat ik je misschien af en toe meedoen met ons, kies je daar niet voor, dan kan het heel goed zijn, dat je dit niet overleeft”. Emma begon te trillen van angst.

“Wat zal het zijn Emma, een hele boel besneden lullen die je verkrachten en half, of helemaal dood neuken, of af en toe doe samen met mij en Nadia verwend worden ?”.

Emma begon te wenen. “Stop maar met snotteren” zei Jacques hard “Je zult nu onmiddellijk moeten kiezen”. Heel aarzelend en angstig zei Emma : “….. ik zal doen wat je zegt …”. Jacques glimlachte, keek naar Nadia en die kon een glimlach ook nauwelijks verbergen.

Dan zei Jacques : “lieve Nadia, wil jij jouw Gandoura (Marokkaans mooi kleed) uitdoen en je met gespreide benen op je sofa leggen, we gaan dan ineens zien hoe gemotiveerd onze lieve Emma jouw prachtig kutje kan likken”. Gezwind trok Nadia haar kleed over haar hoofd. Twee seconden later lag ze met gespreide benen, helemaal naakt op haar salonzetel. “Vooruit” zei Jacques hard en Emma ging door de knieën voor Nadia. Ze begon driftig het mooie kutje van Nadia te likken en die legde haar handen op haar eigen borsten om ze te grondig te kneden. Nadia zei : “eindelijk, ik heb al zo dikwijls jouw kut moeten likken, nu lik jij eindelijk de mijne” en ze sloot haar ogen. Jacques snapte dan dat Emma wel steeds haar kut had laten likken, maar dat ze zelf die van Nadia nog niet gelikt had.

Jacques was rustig op een stoel aan de eetkamertafel blijven zitten en hij zag Nadia genieten. Na een minuutje of zo, opende die even haar ogen, die stonden wat wazig, maar ze keek naar Jacques en zei nogal grof : “Jacques, lieverd, straks wil ik dat jij me naar de zevende hemel neukt, maar nu, zou ik graag hebben dat je onze Emma hier, terwijl ze mij likt, op z’n hondjes in de kut neukt”. “Die heeft in geen jaren een pik gevoeld”.

Geen drie seconden later, zat Jacques met een dikke, stijve pik op zijn knieën achter Emma. Hij trok haar jurk omhoog en drapeerde die op haar rug, dan schoof hij haar nogal grote slip opzij. Hij zag een dikke behaarde kut, tussen haar dijen, zette zijn eikel er tegen en gaf een ferme stoot naar voren. Zijn lul schoof gemakkelijk, in de glibberige, natte en warme kut. Hij duwde zijn eikel tot tegen de baarmoedermond van Emma. Die kreunde.

Gezien Emma bezig was de kut van Nadia te likken, besloot Jacques om een traag tempo in te zetten. Hij trok zijn pik traag terug tot enkel de eikel nog in Emma zat, dan duwde hij door tot tegen de baarmoedermond en zo verder. Zo traag mogelijk voerde hij zijn bewegingen uit. Zo kon Emma rustig verder likken.

Dan begon hij bevelen te geven. Hij wist wel niet of Emma hem hoorde maar hij zei : “Emma, slurp dat prachtige kutje van Nadia helemaal leeg, laat ze klaarkomen, doe je best geile teef”. Emma deed rustig verder. Na een hele tijd, begon Nadia veel feller haar borsten te kneden, ze trok heftig aan haar eigen tepels en dan begon ze te gillen. Ze krijste zich klaar. Emma slurpte alle kutsapjes naar best vermogen op. Nadia kwam geweldig mooi klaar.

Emma vlijde haar hoofd bovenop de venusheuvel van Nadia en Jacques dreef zijn tempo op. Het hele lichaam van Emma schokte telkens Jacques zijn lul zo diep mogelijk in haar kutje duwde. Nadia was ondertussen het hoofd van Emma aan het strelen. Geen vijf minuten later ontplofte Emma in een chaos van kreten. Dan ging bij Jacques het hek van de dam en hij spoot zijn sperma op maximale diepte in Emma. Die gilde daardoor nog harder. Eens uitgespoten, gaf Jacques met beide handen tegelijk een ferme klets op elke kontkaak van Emma. Die kreunde alleen maar en de piemel van Jacques gleed uit haar.

Nadia had die kletsen gezien en vond dat blijkbaar leuk, want in haar ogen verscheen een soort glinstering. Alle drie gingen ze dan aan de thee. Na de thee en wat gebabbel, vooral van Nadia, want Emma zat er stilzwijgend bij, zei Nadia : “kom naar de slaapkamer”.

Daar zei ze : “lieve Jacques, leg je op je rug in het midden alsjeblieft en jij Emma, leg je naast hem op je zij”. Nadia kroop ineens bovenop Jacques en stak diens stijve piemel ineens in haar kutje. Zo torende ze boven Jacques en Emma uit. Dan zei Nadia tegen Emma : “Emmatje, zet je op je knieën, geef Jacques een lieve tongkus en laat me je kont zien”. Emma begon Jacques te tongen en Nadia begon met haar onderlichaam te schommelen. Jacques genoot.

Ineens gaf Nadia een ferme klets met één hand op de omhoog stekende kont van Emma. Die kreunde. Terwijl Nadia bleef schommelen, gaf Nadia de éne na de andere harde klets op de kont van Emma. Aan het getong van Emma te voelen, vond Jacques dat Emma als maar hitsiger werd. Nadia begon sneller en sneller te bewegen en reed zich zo naar een orgasme. Na een tijdje hoorde Jacques geen kletsen meer op de kont van Emma landen.

Op het moment dat hij zijn zaad door zijn piemel in Nadia voelde spuiten, kwam die gillend klaar. Emma was dan al niet meer aan het tongen, maar met haar tong ging ze met lange halen doorheen zijn hals en over zijn borstkas. Dan stelde Jacques vast, dat Nadia haar wijsvinger en middenvinger van de hand langs de kant waar Emma lag, in de aars van Emma geboord had en dat ze met de ringvinger en pink in diens kut zat. Jacques grinnikte. Nadia had duidelijk, letterlijk en figuurlijk een greep op het leven van Emma gedaan. Het leven kon mooi zijn, vond hij.

Slot

Sindsdien, komt Jacques elke maandag Nadia grondig neuken, of eerder zij die hem met veel vurigheid en passie neukt.

Elke woensdag, komt Jacques ook langs maar dan is Emma er bij en moet hij beiden neuken. Emma wordt dan ook door Nadia grondig gevingerd, terwijl Jacques Emma in de kont moet neuken en afwisselend in de kut. Emma krijgt dat nogal wat kletsen op de kont van Nadia.

De vrijdag is exclusief voor Emma. Nadia laat zich dan de kut likken of haar kontje en meestal beide. Ze bedient Emma met heel wat kletsen tegen de billen, de borsten en de rest van haar lichaam en daarna laat ze zich door Emma klaar likken.

Uit dankbaarheid, heeft Emma, die geen kinderen had, het hele gebouw, door officiële schenking op naam van Nadia gezet onder voorwaarde dan Emma er tot aan haar dood mag blijven wonen. Nadia zelf moet geen huur meer betalen en ontvangt zelfs de huur van de andere appartementen. Ze is dus, ook al werkt ze nog steeds als kassière bij de AH, een rijke Marokkaanse, geworden.

Het probleem van Jacques, namelijk te weinig of te passieloze seks, is helemaal van de baan. Hij voelt zich ‘de koning te rijk’ en kijkt elke week weer uit naar de maandag en de woensdag.

Einde verhaal

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 8780 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie