BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Alle kamers (1van 2)

18 Jarig zeiknat kutjeHet Corona reisadvies is net op groen gezet en we smachten allemaal naar een zonvakantie. Zo ook wij twee. De schatrijke ouders van mijn vriendin Anouk hebben een vakantiehuisje aan het Como-meer en zitten er al heel snel met een vlucht via Milaan al in de eerste ‘Groene’ week van 3 juli 2022. Ze hebben ons uitgenodigd dus wij in een huurauto erna toe. We vertrekken in de nacht van zaterdag op zondag want het is een autorit van 14 uur of zo. Ik ben de enige met rijbewijs maar het zijn grote snel/tolwegen, nachts geen files. We zijn dol verliefd, de hele reis al zitten we wat aan elkaar te frutselen, halverwege Duitsland heeft Anouk zelfs mijn lul en ballen uit mijn jeans geworsteld en masseert me. Het is dat ik 150 rij dat ze voorzichtig is, laat me keer op keer net niet klaarkomen, bang dat een orgasme me van de weg af flikkert. We zijn een uur of 12 aan het rijden, zijn in Italië nog zo’n 2 uur voor aankomst. Het is 11 uur in de ochtend, hebben die nacht geleefd van sportdrank en koekjes als we in een dorpje Premosello langs een restaurantje rijden met een terras waar een man druk met kussens in de weer is. We stoppen meteen, fatsoeneren ons en gaan erna toe. Anouk spreekt wat Italiaans, waarop de man breed glimlacht. We zijn welkom voor een snelle pizza, moeten weg zijn voor half een als de hele zaak via reserveringen vol zit met grote families ? Heerlijk. We zitten tegenover elkaar onder een grote parasol en Anouk legt al snel haar voet, zonder slipper, tussen mijn benen, perst mijn kruis waarin mijn stijve pijnlijk strak opgeborgen zit. Nu hou ik het niet meer uit, laat me gaan en terwijl ze me met krommende tenen masseert kom ik vreselijk hard klaar na zo veel uren geëdged te zijn. Ze blijft doorgaan, ook al ziet en hoort ze me klaarkomen en de pizza’s gebracht worden. ‘Ik wil ook Janus’ kreunt ze na de eerste hap, ‘In de auto’.

Zij rekent af want ik durf amper op te staan met die enorme vlek in mijn kruis en loop haar snel achterna tot ze plots stopt en me lachend aankijkt en vervolgens naar iets anders ijkt. Ik volg haar blik en zie een grote poort van een park aan de overkant van de weg. ‘Veel beter dan zo’n warme auto, KOM!’ kiert ze en samen steken we over, lopen de bomengalerij in. Heerlijk koel is het daar en er zijn ook geen mensen. We blijven doorlopen en steken een klein paadje in. Een meter of twintig verder wil ze het. Ze bespringt me, knoopt mijn jeans los terwijl ik haar T-shirt over haar hoofd trek. Dan pakt zij mijn T-shirt en ruk ik haar zomerrokje weg, laten ons in het groene gras zakken. Meteen draait ze op handen en voeten, steekt haar kontje omhoog en spreid haar knieën heel ver uiteen, ik bespring haar en steek mijn 20cm stijve in 1 haal helemaal in haar 18-jarige, zeiknatte kutje. Ze is strak als altijd maar o-zo nat, mijn pik met dikkere eikel rekt haar op tot ze tegen mijn ballen aan ketst. Heel even stop ik en ga dan als een hengst tekeer. In minder dan 30 halen komt ze kreunend klaar, niet van mijn lul, maar de eikel die haar baarmoeder verlegd. Ze zakt zo snel door haar slappe benen dat ik eruit glibber. Pas na enkele tellen draait ze zich hijgend, puffend met brede glimlach op haar rug. Geil als ik nog ben ‘kruip’ ik vooruit, schuif mijn hoofd tussen haar benen die ik uiteen druk en lik haar sperma lekkende kutje. Langzaam, traag terwijl ik beide handen over haar bovenbenen naar haar heftig op en neer gaande, zeer platte maag glij. Een gaat door, drukt daar haar hard omlaag, terwijl ik de andere boven mijn hoofd langs, tussen haar benen schuif en al likkende drie vingers in haar natte grotje pers, terwijl ik met de duim cirkels teken op haar verdikte klit. En die heeft ze. Ze is 18 jaar, superslank en heel sportief. Petite. Maar met een klit die slap al zo lang is dat hij tussen haar kleine lipjes uitkomt terwijl die lipjes groter zijn als haar buitenste schaamlippen, waardoor haar hele kut eruit ziet als een soort van orchidee. Schil na schil na schil open tot in het hart. O wat is ze geil, ze komt weer hard kreunend en zuchtend klaar, maar ik ga zonder genade door, weet dat ze het kan hebben want we neuken al bijna een heel jaar.

Ik heb geen idee hoe lang we bezig zijn als ineens een hele man uit de struiken springt! We schrikken, dat ziet hij maar gaat hard en snel in het Italiaans door. Ik versta er niets van, Anouk meer omdat ze vanwege het zomerhuis, sinds baby in Italië komt. ‘Hij is boos, we zijn op verboden terrein….. zijn terrein ?!’ vertaald ze. Inmiddels liggen we beide achterover, met onze ellenbogen op het gras afgezet zodat we hem kunnen aankijken. Als hij uitgeraasd is bestudeert hij ons om de beurt, zonder gene werkelijk van hoofd tot teen en ik zie hem met zijn tong langs zijn lippen likken; De geilaard! ‘Scusate, ma cosa intendete per proprietà privata, non è un parco?’,vraagt Anouk hem bedeesd. Terwijl ze me verteld dat ze aan hem vraagt, ‘hoezo eigen terrein?. En zien we de man haar verbaasd aankijken. ‘Questo è il giardino privato della mia villa‘. Waarop Anouk me verbaasd aankijkt. ‘Het is de tuin van zijn villa!’. En meteen klinkt er ‘CIOTOLA! Vieni, ora, presto!’. ‘We moeten meteen meekomen’. Hij staat ongeduldig op zijn benen te wiebelen als wij opstaan en onze kleren bijeen rapen. ‘Niente di tutto questo! Entrate e venite avanti ORA, hop-hop, questo sentiero dentro di voi.’. ‘Nope Janus, kleren inleveren en meteen mee, dat pad in’. En beduusd, verbaasd doen we wat hij zegt. Ik hoor hem onze kleren doorzoeken, de autosleutels rinkelen als we een open plek bereiken. De open plek blijkt een enorm grasveld met een knoert van een oude, rijke villa aan de overkant. Daar worden we naar een brede, dubbele deur gedirigeerd en als we daar binnenstappen moeten we aan de schemer wennen. Wel zien we een Italiaanse vrouw staan, net als hij zeker 60 jaar oud, die ons vies aankijkt. De twee kwebbelen, terwijl meneer onze kleren in een hoek van naar wat blijkt een keuken, gooit. We worden naast elkaar tegen een muur van grove stenen gezet. ‘Ze bespreken wat ze met ons gaan doen’, fluistert Anouk als een andere deur open vliegt. Een veel jongere man, van een jaar of 30 komt binnen gestormd. Die kijkt ons stomverbaasd aan. Het moet hun zoon zijn denk ik nog als hij naar Anouk loopt en haar aandachtig bestudeerd, zonder haar aan te raken. Dan draait hij zich naar mij en pakt mijn halfslappe lul beet, tilt hem recht omhoog terwijl hij tussen zijn tanden fluit.
Hij bespreekt snel wat met zijn ouders, laat me los en doet een stap naar achter en spreekt ons in perfect Engels aan.

‘Wie zijn jullie?’ klinkt het beschaaft en zo begint een gesprek. We vertellen wie we zijn en dat we op weg zijn naar haar ouders, hier in het dorp een tussenstop hebben en ja, verliefd als we zijn eerst even een neukie moesten doen voordat we er zijn. Nou ‘dat neuken’ heeft hij gezien gaat hij lachend verder, kom. We volgen hem door de deur en komen in een werkkamer. Aan de wand hangen schermen en dan zien we het, het zijn de bewakingscamera’s van de villa. Breed lachend drukt hij op een knop van een kast en op alle schermen zien Anouk en ik onszelf vanaf het moment dat we de weg oversteken, door de laan, het paadje in lopen en onze neukpartij. Weliswaar maar vanuit 1 korrelig standpunt, maar overduidelijk ons twee. Ik krijg er direct weer een stijve van die alle aandacht trekt van zowel Anouk, de zoon en de binnenlopende man en vrouw. Ik schaam me er niet voor, draai mijn heupen zodat de paal en mijn balzak heen en weer rollen. ‘Ja-ja mooi Janus geweldig en inderdaad jullie zijn verliefd, dat showt’, maar wat gaat jullie straf worden, of hoe gaan jullie dit misbruik betalen? Jullie hebben de deze villa, genaamd ‘Chiovenda’, van allerhoogst niveau, elegantie en stijl besmeurd. DE villa, oorspronkelijke woning van Giuseppe Chiovenda!’. Anouk en ik kijken elkaar verbaasd aan, hoezo deze belediging, zo hebben we toch nooit bedoeld en daarbij, we hebben niets vernield of wat ook? Maar het gesprek veranderd in een tirade met steeds meer Italiaanse woorden, vloeken. Ik kan het niet meer volgen, Anouk ook niet zie ik. Mijn erectie verdwijnt meteen.

‘OK-ok’, klinkt het plots weer in keurig Engels. We hebben een voorstel. Jullie blijven de komende paar dagen hier om onze gasten te vermaken die eind deze middag arriveren. Jullie krijgen geen kleren aan en jullie gaan openlijk neuken. Neuken dat de stukken eraf vliegen om onze gasten te vermaken. Het zijn oude mensen die een flinke positieve levensboost krijgen als ze een neukpartij van een mooi, jong en heftig verliefd koppeltje meemaken. Tot ik tevreden ben, hou ik alles van jullie in bewaring. en mogen niet door.
Ja, daar staan we. Geschokt, verbaasd over hetgeen ons de afgelopen 20 minuten overkomen is. Maar we hebben geen andere mogelijkheid. Dus ja, dan maar zo, toch? We knikken beiden, buigen ons hoofd. ‘Ok’, gaat hij verder, ‘de eerste gasten komen tegen drie uur. De laatste kamer van de zes om een uur of vijf. Ik breng jullie eerst naar een kamer, wat opfrissen daar en dan hup, naar het zwembad waar je ze al vrijende, wellicht vozend, ontmoet en geil vermaakt.

En zo begint het. De kamer is heel klein, eenvoudig maar heeft douche en wc. De villa en aanliggend zwembad super luxe. OMG wat een pracht en praal! Er zijn inderdaad zes gastenkamers, waarvan twee suites, een zwembad, een sauna met wellnessruimte, wijnkelder plus, zoals wij al wisten, een groot mooi park eromheen. Wij rekenen ons rijk, de villa heeft zes gastenkamers dus na een keer of zes neuken kunnen we door. Na een half uurtje liggen we dan ook langs en in het zwembad. Het weer is fantastische, we krijgen zelfs een grote karaf met pepermuntwater; Kost en inwoning! En inderdaad, het kost ons moeite van elkaar af te blijven, of het nu een bevel is of niet. Daarom hebben we amper door dat we bekeken worden vanuit een hoger gelegen terras. Daar zitten een 4-tal koppels in chique, fleurige Italiaanse zomerkleding met de zoon als barman, die ons starend aankijkt. Tijd voor een show schatten we in. Dus ga ik op mijn knieën aan het voeteneinde van Anouks ligbed zitten. Ze weet het, spreid haar lange benen en geeft me toegang. Ik ‘kruip’ helemaal voorover gebogen over het bed en vinger, lik en masseer haar kutje. Ik pers mijn heupen tegen de brede, houten rand en zij spreid haar benen verder uiteen, geeft mij de ruimte om voluit met twee handen toe te grijpen. Ze kreunt en zucht hard, trek aandacht, veel aandacht. Als ik snel opzij gluur zie een paar mannen met een glas in de hand de lange, brede trap afkomen naar ons toe. Ze blijven een meter of drie, vier van ons afstaan, kijken toe, maar mijn hoofd zit weer ver, diep tussen haar benen. Ik merkt het als er een hand van achter, tussen mijn benen omhoog voel glijden en mijn steenharde lul, horizontaal onder tegen het ligbed drukkende vastgepakt wordt en abrupt helemaal naar achter gebogen wordt. Wow, ik hap naar adem, normaal staat mijn lul kaarsrecht omhoog, drukt mijn eikel net boven mijn navel tegen mijn ondermaag. Nu helemaal omgebogen voelt het alsof het ding breekt! Dan voel ik een tweede hand die hard knijpend mijn eikel omvat, precies in de diepe rand erachter. Laat hij me dan eerst met rust, ik kom weer op adem. Concentreer me weer op Anouk die opnieuw klaarkomt. Dat is blijkbaar een teken, de handen om mijn lul en eikel beginnen me te melken. Een glijdt diep omlaag, perst mijn balzak diep, heel diep omlaag, terwijl de andere hard mijn eikel verder naar achter trekt als mogelijk is. Denk ik. Maar dat is niet zo, mijn lul geeft mee en ik verlies iedere beheersing. Mijn benen beginnen ongecontroleerd te trillen terwijl de handen me steeds sneller en harder knijpend, melken. Terwijl Anouk orgastisch bibbert, zucht en steunt ontplof ik. Werkelijk. Niets heeft me meer vast als ik schrik van mezelf, gil als een speenvarken terwijl mijn ballen golf na golf sperma lozen. 10..12 keer? Als ik applaus hoor. Ik kijk omhoog, enigszins recht in de zon en zie de mannen een applausje geven. Een diepe, zware stem nodigt ons uit voor een drankje aan de bar, waarop ze zich omdraaien en ons de kans geven bij te komen.

We nemen wat minuten voor onszelf, voordat we de trap op lopen naar de bar. Daar staan inmiddels een 10-tal mannen en vrouwen. Ze praten Italiaans en lijken elkaar te kennen. De zoon, barkeeper wuift snel, ik meld me bij hem aan de zijkant van de bar terwijl de dames zich in een kring rondom Anouk scharen. ‘Goede show kid, heel geil en zonder uitzondering hebben die oude mannetjes een paal in hun broek staan en zijn de dames nat geworden. Zorg dat je stijve rechtop gaat staan als je tussen ze gaat paraderen’. Daarbij geeft hij me een glas koud bier en in andere hand een glas, koude witte wijn voor Anouk. Langzaam schuifel ik naar haar toe, tussen de luitjes door. Ik wordt overal betast, gestreeld en geknepen. Ook Anouk zie ik, de dames zijn diep onder de indruk van haar kutje met ver open kullende kleine lipjes en zo volledig zichtbare klit. Dikke, trage slierten vocht lopen eruit, ver tussen haar benen door omlaag, het lijken wel feestslingers. Als ik naast haar sta grijpen ze in mijn kruis, wordt mijn 6-pack bevoeld en borstkas/schouders afgetast. Het duurt daarom ook niet lang, ik zie Anouks tepels hard worden en voel hoe mijn pik zich opricht. We worden niet aangesproken, ze blijven Italiaans doorratelen en ons als het ware uitwisselen.

Dan nemen twee dames initiatief; De ene vraagt Anouk een knie op een barkruk te leggen en ik wordt gevraagd op een barkruk te gaan zitten. Als we klaar zijn wordt Anouk zo staande, stevig van achter gevingerd terwijl de andere dame zich naar me toe buigt, mijn knieën uiteen drukt en mijn recht omhoog priemende pikt begint af te likken met lange, natte halen. Anouk vermaakt zich, ik herken haar kierende geluidjes. Zelf probeer ik stil te blijven, mijn ademhaling op rust te houden. Dat lukt me niet, een tweede dame neemt haar plek over en in plaats van me te likken, pijpt ze me terwijl ze mijn balzak met twee handen masseert. Ook bij Anouk wordt gewisseld, ik zie hoe een man haar aars nat maakt door vingers afwisselend in haar natte kut te ‘soppen’ en aars te persen. Met de andere hand krijgt hij een ontkurkte champagnefles aangereikt, waarvan hij de verdikte hals in Anouks, nu vochtige, kontje drijft. Ze verkrampt, holt haar rug terug en draait zo haar heupen om ruimte te geven aan de snel dikker wordende fles, die traag heen en weer schuift, elke keer net iets dieper in haar verdwijnt. Haar sterretje grijpt als het ware de dikke rand en krult zelfs een eind mee naar buiten. Eigenlijk net zoals ik haar neuk, waarbij mijn dikke eikel haar grijpende kutje ook een stuk naar buiten trekt als ik mijn lul eruit schuif.

Het pijpen stopt ik voel handen mij van de kruk afduwen, richting Anouk die door twee mannen wordt opgetild zodat ook haar andere knie op een tweede barkruk ligt. Ze zit met holle over de bar gebogen als dezelfde mannen de barkrukken uiteen schuiven, Anouk zo helemaal opdienen aan mij. De handen op mijn schouders sturen me verder, als ook een derde hand mij lul pakt en horizontaal op Anouks kruis richt. Blijft richten als er hard tegen mijn billen wordt geduwd en zo mijn hele paal in haar kutje gesmeten wordt. Mijn schouders zijn vrij, mijn lul en billen niet. Ik mag/kan niets zelf want via mijn heupen sturen ze mijn penetraties en de hand om de basis van mijn balzak stuurt mijn lul in Anouks kut of aars. Afwissend om en om stoot, of juist in de wat langer, vaker in de ene dan de andere. Er is geen vast patroon als daarbij heel veel handen die ons betasten, bevoelen, knijpen terwijl we neuken. Ik hou het lang vol, Anouk heeft het te ondergaan. Te verduren wat ik hou het echt lang vol voordat ik trillend, spuitend en schokkend klaarkom. Wat sprietsen in haar kut, de meeste in haar kont want het lukt ze mijn pik te verhuizen terwijl ik fontein na fontein sperma loos.

Het gaat een lang traject worden…

(PS ** Uiteraard zijn alle namen (behalve mijn) vervangen om privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 17943 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Alle kamers (1van 2)”

Plaats een reactie