BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Daily Seeds

Met de Audi naar Italië Het is zomer en we belanden tegen onze gewoonte in, maar op verzoek van één van onze tieners, op een Glamping op de grens van Piëmont in Italië.
Onze tent blijkt niet aan de rand van de op zich rustige camping te liggen maar zeer centraal vlakbij de receptie en pal naast het zwembad. Bij de overdracht van de tent bij aankomst had ik, net buiten zicht van tieners en campingeigenaar, naar mijn kruis gegrepen en gefluisterd tegen Maria: “Wat nu?”. Ze had geglimlacht en gezegd: ”Geen zorgen, relax, komt goed”.

Na een volle reisdag op de dag van aankomst, slapen we de volgende ochtend uit. Het is duidelijk dat het een zinderend warme dag gaat worden. Ik sta op, scheer me, spring onder de douche en vervolgens in een kort strak spijkerbroekje en een t-shirt. Als ik terugkom bij de tent zitten de tieners diep verzonken in hun I-pad. “Ik ga naar de bakker; ik heb begrepen dat de dichtstbijzijnde in Pareto is; een kwartier hier vandaan. Wie gaat er mee?”. Er is geen enthousiasme.

“Ik wil wel met je mee…” hoor ik Maria zeggen die net na mij uit de douches is aan komen lopen. “Vind het vervelend voor je als je helemaal alleen moet gaan. En het lijkt me leuk om al wat van het landschap te zien” en geeft mij een knipoog.
“Ook lekker gedoucht?” vraag ik haar nog voor de vorm, maar ik voel mijn enthousiasme al door in mijn lijf.

Maria is duidelijk klaar voor de warme dag en staat naast mij in een heerlijk zomers kort rokje en strak topje. De bandjes die iets onder het topje uitkomen, verraden het bovenstukje van één van de vele stringbikini’s die ik haar cadeau heb gedaan.
Ik pak de sleutels van de auto, Maria glijdt ongezien in een paar hakken en we stappen in; we gooien de ramen en het dak open als we het campingterrein afrijden. Dan linksaf en we zijn weg. “Ik denk dat we vet gaan verdwalen” zeg ik. Maria glimlacht en legt haar linkerhand te rusten op mijn kruis. Ik voel me de koning te rijk en druk het gaspedaal van mijn nieuwe Audi flink in; we zoeven langs de akkers en velden van Piëmont.

In het schilderachtige Pareto stoppen wij bij een klein typisch Italiaans dorpswinkeltje dat ook als bakker fungeert. Een oude baas die op het bankje voor het winkeltje van zijn kopje cappuccino zit te genieten, volgt ons, of beter gezegd, Maria met zijn ogen als we uitstappen en vervolgens bij iedere stap die wordt gezet bij het oversteken van de straat.
Hetzelfde gebeurt 4 minuten later als we teruglopen naar de auto. “Ik ben niet de enige die op je geilt” zeg ik tegen Maria. Ze geeft geen krimp, kijkt opzij richting de oude baas, wacht twee seconden, glimlacht en zegt de oude baas uiterst vriendelijk en correct gedag. “Zeker weer zin in een trio?” vervolg ik plagend.
“Ik lust er altijd wel twee, dat weet je toch schatje. Vraag jij het nummer van zijn twee kleinzoons even?” antwoord Maria adrem en stapt in zonder mij aan te kijken, maar duidelijk tevreden met haar antwoord.
“Lekker ding” mompel ik nog.

Ik start de motor, Maria legt haar hand weer op mijn kruis en knijpt zachtjes in mijn al enigszins stijve pik. “Oh! Voelt goed?” zegt ze bedeesd.
We rijden het dorpje uit richting de zon en vrijwel meteen rechtsaf een landweggetje op richting onze camping. Na een paar honderd meter zie ik een onverhard pad naar de top van een heuveltje tussen bossages verdwijnen. Ik rem en rijd achteruit het pad op waar ik de auto na 5 meter stilzet.

Maria en ik kijken elkaar aan en buigen naar voren voor een hartstochtelijk tongzoen. De aanraking van onze tongen, haar handen die over mijn lichaam beginnen te zwerven en tussen mijn benen belanden; het maakt me nog hongeriger naar haar.

Maria stapte uit de auto en sluit de deur achter zich, en gebaart mij te blijven zitten. Ze staat nu voor de auto en tussen de auto en het landweggetje waar we net reden. Zonder aarzelen begint ze zich uit te kleden, zichzelf tentoonstellend recht voor mijn ogen.

Maria voelt zich vrij en onbekommerd en gaat door met strippen, met alleen de tsjirpende krekels als publiek. Ze geniet duidelijk van de zon op haar halfnaakte lichaam. Dan loopt ze langs de auto en dan het pad af om zeker te zijn dat we alleen zijn. Ik zie haar via mijn binnenspiegel in haar zwart-zilveren glimmende stringbikini de heuvel op lopen en tussen de bossages verdwijnen.
Al ze na een paar minuten terugkeert, opent ze mijn deur, legt een hand op mijn kruis en kijkt hoe ik op haar optreden reageer.

De bobbel in mijn strakke broekje had mij al verraden. Ze trekt mijn broek uit en onthult mijn stijve staaf. “Ik denk al een dag aan niets anders” hoor ik haar zeggen en ze buigt voorover. De warmte van mijn knuppel in haar mond komt overeen met de warmte van de lucht tegen haar blote huid. Ik zucht en kreun; dit moedigt Maria aan om harder te zuigen, te plagen met haar tong en stevig aan mijn pik te trekken.
“Ahhh Maria,” fluister Ik, “Wat ben je toch een lekker geil wijf.”

Ik trek mijn shirt uit en onthul mijn lichaam. Mijn gezwollen lul voelt geweldig in haar mond. Ik grijp het dak van de Audi vast en staar gefixeerd naar Maria’s borsten en ze weet wat er gaat komen.
Ik kan haar verleiding niet langer weerstaan en stap uit de auto. Maria trekt haar bikini topje uit en staat naast me in haar stringetje en hakken. Ik leid haar opdat ze met haar rug naar mij toe staat, met haar handen tegen de dakrand boven het linker achterportier. Terwijl ik mijn handen over haar borsten laat gaan, neemt zij mijn paal vast en streelt hem.

Maria stelt zich voor hoe de zon de roze huid van haar kutje kust als ze haar rug buigt en ze zich aan mij aanbiedt. Ik aarzel geen seconde om mij zachtjes in haar te laten glijden en kreun dierlijk als ik haar gevoelige vlees om mij heen voel. Nu zijn bij Maria ook de laatste remmingen weg en hoor ik haar me luide stem:
“RICO, OH RICO! DIEPER! JA, YESSS! NEUK ME, NEUK ME, NEUK ME HARD!”.
“Fuck wat voel je goed, lekker ordinair ding” grom ik en kreun ik. Het gooit nog meer olie op het vuur van Maria’s opwinding. Ze geniet van mijn handen om haar middel, dan over haar heupen, borsten en billen. Mijn benen stuwen me naar voren en naar achteren en bepalen het ritme waarmee ik mijn paal in haar stoot.

Dan doe ik een klein stapje opzij en rijk met mijn hand in het vakje van de bestuurdersportier waar ik een Womanizer toy uithaal. “Lekker geil beest, jij bent ook altijd voorbereid?” hoor ik Maria zeggen. We gaan door met ons spel terwijl Maria de Womanizer met één hand op haar klitje plaatst.
Het zuigende speeltje aan haar klitje met het ritmische slaan van dijen tegen dijen vermengt zich met haar uitzinnig zuchten.
“Ahhh, ahhh, ja ja ja.”

Maria wiegt tegen mij aan; de reflex versterkt haar genot. Ik verhoog het tempo en ze geeft zich helemaal. Ze gilt: “ik kom, ik kom, oh schatje, ik…”.
Een plotselinge, huiverende climax buigt haar dubbel en ik kom langzaam tot stilstand. Ik streel haar liefdevol, omhels haar orgasme met aanrakingen en kussen. Maria draait zich om om mij te kussen, het brandende metaal van de Audi nu tegen haar blote kont.
“Ik hou van je,” fluister Ik in haar oor.

Maria is te buiten adem om te reageren en kijkt stilletjes en kijkt naar hoe ik met mijn harde pik vol in het licht van de zon sta. Ik wil meer en til Maria’s linkerbeen op, houd haar zo en leid mezelf terug in haar. Ik voel hoe haar kutje mij verwelkomt en vastgrijpt. Zwaar hijgend word Ik nog groter en harder in Maria, ze grijpt het dak van de Audi vast.

Onze lippen op en over die van elkaar, en onze tongen dansen. Onder de ochtendzon glinstert haar vocht langs mijn schacht. Ik lift Maria op en zet haar met gespreide benen tegen de auto. Nu kan ik haar met mijn pik ongehinderd dieper nemen. Met het harde metaal aan haar achterkant en mijn harde pik die haar van voren vastpint, kan ze niets anders doen dan vasthouden en geneukt worden, geneukt worden en uitgebreid geneukt worden.

Als ik daarna mijn penis uit Maria laat glijden en haar weer meer op haar voeten zet, kijkt ze me even beroofd aan. Ik leun voorover om haar opnieuw te kussen. Mijn stijve lul drukt tegen haar altijd behoeftige kut.

Het grind knarst onder onze voeten als ze mij naar de voorkant van de Audi trekt. Nu is het mijn beurt om het hete chassis tegen mijn billen te voelen. Maria reikt naar beneden en grijpt mijn staaf. Ze kijkt hoe stijf en groot hij is. Ze heeft de controle weer. Maria hurkt voorover om hem in haar mond te nemen en laat haar tong langs mijn pik gaan; ze likt, proeft en geniet van elke centimeter van mijn schacht.

Ze streelt me en brengt met haar hand mijn pik hoger zodat ze mijn ballen kan verorberen. Ik neem dan haar hand vast en hijg. Vogels tjilpten terwijl Maria mijn pik aanbidt. Een warm briesje suist tussen haar dijen en kietelt haar blootgestelde vulva.

God, wat gaat ze toch altijd los op mijn pik. Ze drukt hem tegen haar gezicht; haar ogen gesloten van genot bij de sensatie van het harde vlees tegen haar zachte wang. Ik word helemaal gek van deze adorering. Maria geeft mijn lul een laatste waarderende kus en staat dan op. Ze duwt mij tegen mijn borst zodat ik op de rand van de motorkap zit, draait zich tussen mijn benen en bied zich aan. Ze gaat voorzichtig op mij zitten en verheugt zich duidelijk op elke centimeter waarmee ze zichzelf spietst. Met haar handen steunt ze tegen mijn benen en duwt zichzelf op en neer, volledig in controle.
“Oh, ohhh fuck yess,” kreun ik.
“Mmm, dat vind je lekker hè schat? Ik voel het.”

Er klinkt een licht geritsel in de nabijgelegen struiken en Maria wordt even afgeleid door de gedachte dat daar misschien iemand staat te kijken. Het is duidelijk de bries die de takken verstoort. De gedachte geobserveerd te worden blijft echter. Hoewel we er zeker van zijn dat we ver genoeg in de natuur zijn om niet gezien te worden, is er een kleine mogelijkheid dat er elk moment iemand de hoek om kan lopen. De gedachte om zo volledig tentoongesteld te worden voor een volslagen vreemde windt ons op. Maria berijdt me nog harder en spreidt haar benen nog iets verder om meer van haar glinsterende spleetje te onthullen.

Ik lijk niet langer in staat om gewoon te blijven zitten en me te laten berijden. Ik gebruik mijn benen om in Maria te stoten, die naar beneden kijkt om de stoten te aanschouwen.
“Voel je dat, hmm?” vraag Ik. “Do you like what you see?”
“Oh. Ja, wat een heerlijk gezicht, wat vul je me toch altijd goed!” zegt ze half kreunend.

Maria drukt haar benen tegen elkaar en knijpt mijn geslacht samen om mij te stimuleren.
Ik geef een zacht kneepje in haar tepels en laat mijn handen langs haar slanke lijf naar beneden glijden. Mijn vingers zoeken de V tussen haar benen en spreiden haar lipjes zodat ik het roze vlees eronder kan stimuleren.

Met zachte aanrakingen plaag ik haar clitoris die harder en meer gezwollen wordt. Ik wrijf haar tussen mijn vingers en zorg ervoor dat ik ook de bovenkant van haar vulva betast zodat ze grondig wordt gestimuleerd. Maria moedigt mij aan om door te gaan en fluistert in mijn oor. “Dat is het, neuk me, neem me, vul me, pak mijn kutje.”.

En dan wordt ze weer volledig overgenomen door het gevoel van sensatie, overgave en puur genot. “Mmmm…nnnn…nnnn.”. Haar zuchten moedigen mij aan; ik verdubbel mijn inspanningen met mijn pik en vingers.
In haar totale overgave slaat Maria haar armen om mijn hoofd en nek. Mijn hand tussen haar benen is nu een combinatie van strelen, af en toe een tik en strelen. Ik blijf haar neuken en dan naar nog een paar stoten hoor ik haar kreunen, grommen, “ik.., ik.., ik .. kom…. “.

“Fuck wat ben je lekker” zegt Maria terwijl we in een iets rustiger tempo doorneuken; ze geniet na van haar climax en begint me te zoenen; “mmm wat bof ik toch met jou” vervolgt ze. Dan tussen twee kussen door fluistert ze: “Ik wil je proeven”.
Ik laat mijn met haar geil doordrenkte pik uit haar glijden en leun op de voorkant van de Audi, spreid mijn benen waarop Maria nogmaals voor me hurkt. Ik haal mijn vingers door haar haar terwijl ze mijn natte glimmende lul vasthoudt. “looking good schatje” en begint haar extase van beneden naar boven aan alle kanten van mijn paal af te likken.

Dan neemt ze de kloppende kop van mijn staaf is in haar mond. Haar hand is als een verlengstuk van haar mond en ze streelt, zuigt, schokt, likt, zuigt met lange halen. Wat ziet ze er spectaculair uit, haar naakte lichaam, perfect verlicht, haar geile actie …. Ik sta op knappen: “Oh, ohh Nanny, zo! Ja! Ik kom…ik kom…nnnggghhh.”
Ik spuit stuiptrekkend in en om haar mondje; Maria gebruikt één hand om haar borsten omhoog te houden en een deel van de lading warme sperma op te vangen. Dan komt ze overeind waarbij ze mij met haar geparelmoerde borsten over mijn pik, onderbuik naar boven glijdt totdat we op een paar centimeter afstand tegenover elkaar staan. Maria zegt niets maar glimlacht en kijkt ondeugend. Dan zet ze haar lippen op de mijne, opent haar mond en tongt me kort en sensueel maar lang genoeg om de door haar opgevangen CUM met mij te delen.

“Mmm, good boy!” en zwijgt een paar seconden waarnaar ze vervolgt: “Waag het niet morgen zonder mij naar de bakker te gaan”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14433 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie