BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Drank maakt meer kapot dan je lief is

[ Een waargebeurd verhaal, geschreven op verzoek van Willem. Alle namen zijn gewijzigd. Het verhaal heeft zich afgespeeld in 1995. ]

Willem komt thuis uit zijn werk. Hij draait zijn auto de oprit op en parkeert onder de carport. Hij loopt naar binnen, pakt de post gelijk mee en doet de tuindeur open. Het is nog lekker warm. Dit is al de derde dag op rij dat het lekker weer is. En de vooruitzichten zijn goed dus hij verheugt zich op zijn vakantie. Morgen nog één dag werken en dan is het drie weken even niks.
Hij bekijkt de post. Er zit een kaartje tussen. Uitnodiging prijkt er op de voorzijde. Hij draait hem om, ah, leuk denkt hij. Zijn nieuwe buurvrouw Jasmijn viert volgende week zaterdag haar verjaardag. 25 of 26 wordt ze dat weet hij niet, maar in elk geval zoiets. Hij schrijft een paar woorden op het kaartje en loopt naar buiten. Jasmijn staat in de keuken. Hij duwt het kaartje tegen het raam en tikt. Ze kijkt. “Ik kom zeker” leest ze. Twee tellen later is ze bij de voordeur.
“Leuk Willem, ik reken op je” en ze geeft hem een knipoogje.
“Wil je nu wat drinken?”
“Ja, lekker, ik lust wel een biertje. Ik loop achterom.”
“Dat is goed, de tuindeur is open.”

Jasmijn en haar man Peter wonen sinds een maand of vier naast hem. Hij heeft één keer kort kennis met haar gemaakt. Daarom, hij is wat verrast door de uitnodiging maar maakt er wel gebruik van. Dan heeft hij gelijk de kans om haar wat beter te leren kennen. Hij vindt haar een heerlijke vrouw. Ze heeft al een man, anders had hij het wel geweten.

Willem is inmiddels omgelopen en eenmaal in de tuin komt Jasmijn met een biertje en een glaasje wijn naar buiten. Ze gaan naast elkaar op de tuinbank zitten.
“En hoe is het leven, buurman?”
“Ja, goed, beetje druk maar nog één dag en dan heb ik drie weken vakantie.”
“Lekker, wij nog twee weken. Ga je nog ergens naar toe?”
“Nee, niks gepland. Gewoon even lekker rustig thuis en af en toe een dagje weg.”
“Wij hebben twee weken Spanje geboekt.”
“Ook leuk, maar hoe is het met jullie? Ik zie Peter weinig de laatste tijd.”
“Ach Willem, die is alleen maar druk, druk, druk. Af en toe heb ik het gevoel dat ik er ook bij inschiet want hij heeft nauwelijks tijd.”
“Maar je hebt toch ook weekenden samen.”
“Ja, maar zaterdag is het meestal vissen en zondag naar de voetbal. Laat ik nou in geen van tweeën geïnteresseerd zijn dus zit ik het weekend ook vaak alleen. En dan heb ik het nog niet eens over de sloot bier die hij beide dagen drinkt en dan ’s avonds om acht uur naar bed, zijn roes uitslapen.”
“Maar met jou zelf is het wel goed.”
“Ja, voor de rest gaat het goed. Ik werk tegenwoordig vier dagen per week en dat bevalt wel beter, gewoon een extra vrije dag in de week.”

Ze praten nog wat verder over andere dingen en dan staat Willem op.
“Wat ga je doen?” vraagt Jasmijn.
“Ik ga mijn potje eten klaarmaken.”
“Je mag ook bij mij eten, ik heb een pan macaroni gemaakt en Peter heeft een uur geleden gebeld dat de klus in Maastricht uitloopt en dat ze vannacht in een hotel slapen om het morgen af te kunnen maken.”
Willem gaat weer zitten. “Dan blijf ik gezellig bij jou eten. Doe me dan nog maar een biertje.”
Jasmijn staat op en gaat nog wat te drinken pakken.

Ze komt weer naast hem zitten en het valt Willem op dat ze een stukje dichterbij is komen zitten.
“Dus de liefde is bij jou ook niet om over naar huis te schrijven” zegt Willem.
“Nee” zucht Jasmijn “al vind ik het wel jammer. Hij heeft me de afgelopen drie maanden één keer geneukt. En toen kwam hij nog veel te snel klaar ook.”
“Nou dan heb jij nog iets gevoeld. Mijn laatste vriendin is al weer 6 maanden bij me weg en de vrouwen liggen niet voor het opscheppen.”
“Natuurlijk wel Willem, zeker voor zo’n leuke vent als jij. Zoek je wel goed?”
“Ja, ik ga regelmatig uit. Maar het probleem is dat leuke vrouwen vaak bezet zijn. Kijk naar jezelf. Ik vind jou een leuke vrouw, maar jij hebt Peter.”
“Maar Peter stelt weinig voor” valt Jasmijn hem in de rede.
“Dat weet ik nú, maar dan nog. Jij bent getrouwd met hem.”
“Nee hoor Willem. Wij zijn niet getrouwd, gelukkig niet, want ik weet niet of ik hem wel als man wil hebben. Hij zal wel moeten veranderen als hij me wil houden.”

“Wat mankeert eraan dan?”
“Gewoon, hij drinkt veel te veel. Meerdere malen per week heb ik hem dronken in bed liggen. En dan ligt hij een groot deel van de nacht te snurken.”
Willem ziet dat er een traantje over haar wang biggelt.
“Ik zit er best wel mee, maar als hij zo blijft verdwijn ik, met een alcoholist wil ik niet verder leven.”
“Kom eens een beetje hierheen” zegt Willem.
Ze schuift zijn richting uit en hij legt een arm om haar schouder.
“Kun je geen professionele hulp inschakelen.”
“Dat heb ik al een aantal keren geprobeerd Willem, maar dat wil hij niet. Hij is geen alcoholist zegt hij dan. Wat jij nu doet, een arm om me heen slaan, Willem, echt waar, dat heb ik al zeker een jaar niet meer gevoeld.”

Jasmijn schuift nog wat meer naar hem toe en tot ze tegen hem aan zit. Ze slaat een arm om zijn lichaam. Haar andere arm doet ze om zijn schouder en ze trekt zijn hoofd naar haar toe. Ze geeft hem een kusje op zijn mond. Nog een kusje en dan voelt Willem dat ze haar lippen iets van elkaar doet. Hun tongen vinden elkaar. Een tiental seconden tongzoenen ze met elkaar. Dan lost Jasmijn. Ze kijkt hem aan en glimlacht.
“Je zoent lekker.”
Willem glimlacht.
“Ik wil proberen of je de rest ook zo lekker doet” zegt Jasmijn en ze staat op en trekt hem overeind. Ze lopen naar binnen. In de woonkamer trekt Willem haar terug en naar zich toe. Hij kijkt haar aan. “Weet je het zeker?”
“Ja Willem, ik weet het zeker, ik wil met jou vrijen, al is het maar één keer in mijn leven.”
Ze omhelzen elkaar en geven weer een tongzoen. Ze blijven een tiental seconden zo staan. Willem voelt dat Jasmijn haar heupen tegen zijn kruis aandrukt. Hij voelt wat groeien, ze moet dat merken denkt hij.

Dan lopen ze weer verder. De trap op. Willem loopt achter haar en kijkt omhoog. Onder haar korte jurkje ziet hij een paar lekkere billen met een string ertussen. Hij steekt zijn hand uit, pakt een bil en Jasmijn stopt. Hij kneedt erin, op de andere bil geeft hij een kusje. Jasmijn lacht, “lekker, kom, snel naar bed” zegt ze.
In de slaapkamer trekken ze elkaars kleren uit en al snel liggen ze bloot in elkaars armen.
Ze kijken elkaar aan. Jasmijn begint hem kleine kusjes te geven. Willem strijkt door haar haren en geeft een kusje terug. Al snel liggen ze verstrengeld en tongzoenen elkaar. Dan lossen ze en kijken elkaar aan. Ze zeggen niks maar kijken elkaar alleen maar recht in de ogen.

Dan Willem kruipt half op haar en ze beginnen weer een tongzoen. Hij laat zijn hand over haar lichaam gaan. Haar stevige borsten, haar tepels, haar buik en schaamstreek, dan achterlangs over haar bil. Overal voelt en kneedt hij. Jasmijn heeft haar hand om zijn penis en knijpt er een paar keer in.
Dan duwt ze hem van haar af en kijkt. “Jij bent lekker zwaar geschapen” glimlacht ze “die wil ik wel in me voelen.”
Willem duwt haar weer terug en begint haar lichaam te verkennen. Met kleine kusjes en likjes gaat hij over haar borsten. Met zijn handen voelt hij de stevige borsten. Hij bijt zachtjes in haar tepels. Jasmijn wrijft door zijn haren en kreunt een beetje.

Hij gaat over haar buik naar haar geschoren venusheuvel. Ook daar een paar kusjes. Over haar dijbenen naar omlaag en dan langs de binnenkant weer terug omhoog. Jasmijn doet haar benen wijd om hem ruimte te geven en hij kust haar gevoelige plekjes. Dan duwt hij met het puntje van zijn tong haar schaamlippen uit elkaar. Haar roze vlees komt bloot te liggen. Hij haalt zijn tong er overheen en likt haar vocht op. Ze smaakt sterk. Een beetje zoetig, wel lekker. Hij tilt het hoedje op en haar klitje komt eronder vandaan. Ze heeft een groot klitje ziet Willem. De grootte van het bovenste kootje van een pink. Hij pakt het kleine ding tussen zijn lippen en begint het met zijn tong te verwennen.
Jasmijn kreunt onder deze behandeling. Hij voelt haar bewegen met haar heupen. Hij maakt een wijsvinger vochtig in haar vagina en duwt hem dan in haar anus.
“Ja, oh wat lekker ….. oh Willem ….. wat lekker is dit ….. ik ga klaar komen ….. ja lekker ….. ik kom ….. ja, ik kom klaar” en haar orgasme giert door haar lichaam. Ze draait en schokt met haar heupen en ejaculeert haar geil naar buiten. Willem likt het op.

Hij kruipt naar omhoog en ze tongzoenen. Jasmijn proeft haarzelf. Ze trekt Willem wat meer op haar en pakt zijn harde paal. Ze geleidt hem naar haar natte gleufje. Heel langzaam dringt hij in haar. Ze is duidelijk niet zo’n grote paal gewend maar door haar nattigheid komt hij toch vrij vlot in haar.
“Oh, wat lekker, je vult me helemaal op. Kom Willem, neuk me eens goed. Vul mijn roompotje, daar heb ik zin in.”
“Slik je de pil?”
“Ja schat, kom, neuk me nou maar” en ze beweegt met haar heupen.
Willem begint te stoten en neukt haar met rustige diepe slagen. Ze kreunt op iedere penetratie.
“Oh God, wat voelt dat lekker ….. oh Willem, dit is pas neuken ….. ja, lekker, oh Willem, doe maar harder” en ze legt haar voeten in elkaar gehaakt op zijn billen. Ze begint het tempo aan te geven. Willem gaat nu op zijn armen steunen en begint zijn slagen krachtiger te maken.
Jasmijn kreunt al harder. Dan voelt Willem dat zijn orgasme er aan komt. Hij verhoogt zijn tempo nog een keer en met een paar laatste diepe slagen spuit hij zijn sperma diep in haar geile gleufje.
Willem zakt langzaam op haar borst. Hij begint een tongzoentje en geeft haar daarna wat kleine kusjes. Ze kijken elkaar aan. Jasmijn glimlacht.

Hij voelt dat ze met haar spieren zijn penis blijft masseren. Hij verslapt dan ook bijna niet.
Willem rolt om en trekt Jasmijn bovenop hem. Zijn penis blijft in haar en hij begint zachtjes te stoten.
Jasmijn reageert daarop en begint ook te rijden.
“Oh, ga je me nóg een keer neuken, wat lekker.”
Ze voeren hun tempo heel langzaam op. Dan blijft Willem even stil liggen en laat Jasmijn het werk doen. Ze kreunt bij iedere penetratie en Willem voelt dat ze zichzelf naar een orgasme neukt. Ze blijft vocht produceren en dan komt ze weer klaar. Ze knijpt hard in zijn penis en blijft rustig bewegen terwijl ze geniet van haar orgasme.
Nu begint Willem weer te bewegen, hij houdt haar heupen stil en penetreert haar steeds sneller en harder. Jasmijn zucht en kreunt. Ze geniet van die grote penis die haar kutje teistert en dan komt Willems orgasme. Met veel kracht spuit hij zijn sperma hard en diep in haar geile lichaam. Ze kreunt. Jasmijn zakt op zijn borst en Willem houdt haar vast.

Ze blijven een tiental seconden zo liggen. Dan kijkt Jasmijn hem aan.
“Ik woon in het verkeerde huis” zegt ze met een glimlach, “wat is neuken met jou lekker, ongelooflijk.”
Willem geeft haar een klein tongzoentje.
Ze gaat van hem af en loopt snel de badkamer in. Op toilet perst ze zijn sperma naar buiten en veegt zich droog. In de slaapkamer veegt ze Willems penis ook droog.
“We gaan eten” zegt Jasmijn en ze kleden zich aan. Voordat ze naar beneden lopen pakt Willem haar nog een keertje beet.
Ze tongzoenen. Hij trekt haar tegen zich aan. Hij geniet van haar. Ze is gewoon een heerlijke vrouw.
Dan lopen ze de trap af. Beneden gekomen schept Jasmijn twee borden op en zet ze in de magnetron. Een paar minuten later zitten ze te eten.

Die avond blijft Willem nog een poos bij Jasmijn. Ze zitten op de bank en praten over allerlei dingen, maar vooral over hun zelf. Jasmijn is diep onder de indruk van Willem. In bed heeft ze nog nooit een man met zo’n heerlijke grote penis gehad. Evenmin een man die twee keer achter elkaar kon neuken.
Wanneer Willem haar vertelt dat hij op goede momenten wel vier keer achter elkaar kan klaarkomen gelooft ze hem.
“Dat wil ik graag een keertje meemaken” zegt ze met een glimlach.

Tegen half elf staat Willem op. Ze lopen de tuin in en onder het zonnescherm omhelst hij Jasmijn.
“Je bent een fijne vrouw. Ik wil je niet van Peter afpakken maar je maakt het me wel heel moeilijk.”
“Jij pakt mij niet van Peter af. Ik loop gewoon weg en dan bekijkt hij het maar.”
“We zien wel Jasmijn, we zien wel. Niet overhaasten.”
Ze tongzoenen nog een keer en wensen elkaar welterusten. Dan loopt Willem de tuin uit en naar zijn eigen huis. Eenmaal binnen draait hij de deuren op slot en gaat naar bed. Hij ligt nog aan Jasmijn te denken en valt in slaap.

De dagen erna gaan snel voorbij. Willem geniet van zijn eerst vakantieweek en dan wordt het zaterdag, het verjaarsfeestje van Jasmijn.
Hij heeft een cadeautje voor haar gekocht en om negen uur wandelt hij zijn tuin uit en loopt haar tuin in. Er staan wat mensen buiten. Hij ziet Jasmijn en die komt op hem toegelopen.
“Van harte Jasmijn en nog vele gelukkige jaren” en hij kust haar twee keer op de wang en de derde keer op haar mond.
“Met jou hoop ik” zegt ze glimlachend.
“Hoe oud ben je nu?”
“Willem! Dat vraag je niet aan een dame” en ze glimlacht, dan zegt ze “ik ben gisteren 25 jaar geworden.”
“Nogmaals gefeliciteerd.”
“Maar hoe oud is mijn lieve buurman eigenlijk?”
“Die is volgens mij ook 25 en wordt over drie maanden 26” zegt Willem glimlachend.

Inmiddels heeft hij het cadeautje gegeven en ze pakt het uit.
“Leuk Willem, dank je wel” en ze geeft hem een kus.
Hij loopt naar de andere mensen en feliciteert Peter. Hij komt nog een paar bekenden tegen en hij maakt hier en daar een praatje.
Dan hoort hij Jasmijn, “kijk eens Willem” en ze geeft hem een biertje.
“Als je trekt hebt, in de keuken staat een tap, daar mag je zelf je bier halen.”
“Oké.”

Het is gezellig. Niet heel druk maar er zijn toch een kleine dertig mensen. Willem kent er een aantal en praat met hen. Jasmijn komt af en toe even bij hem staan. Het is iets na enen, er zijn nog een tiental mensen over, als ze in de tuin wat herrie horen. Willem gaat kijken en ziet dat Peter op de grond ligt. Hij probeert overeind te komen maar dat lukt niet. Hij lijkt zo zat als een aap.
Jasmijn komt bij Willem staan.
“Hij kan zich ook nooit beheersen, ladderzat is ie en nou kan ie niet meer op zijn benen staan” moppert Jasmijn, “en verdomme, hij heeft ook nog in zijn broek gepist. Oh, wat erg zo’n lamzak” en Willem ziet traantjes in haar ogen.

Willem loopt er wat dichter naar toe. Peter ligt hulpeloos op een stoel. Hij brabbelt alleen maar. Geen verstaanbaar woord komt eruit.
“Kun jij hem oppakken en naar boven brengen?” vraagt Jasmijn.
“Hij lijkt me niet zo zwaar” en hij buigt over hem heen. Hij tilt Peter op en loopt de kamer binnen. Jasmijn loopt met hem mee. Onderweg excuseert ze zich bij de visite en vraagt ze vooral te blijven. De kamer uit, trap op en de slaapkamer in. Daar legt hij hem op bed en Jasmijn begint zijn broek uit te trekken. Willem trekt het T-shirt over zijn hoofd. Dan trekt Jasmijn zijn onderbroek van zijn billen en pakt een schone. Die trekt ze hem aan, ze rolt hem verder op bed en trekt het dekbed over hem heen.
Ze pakt een teiltje uit de kast en zet dat naast hem op de grond.
“Voor het geval dat” verduidelijkt ze “die heb ik altijd boven staan uit voorzorg.”

Ze lopen weer naar beneden. Ze praten nog wat na met de laatste visite en tegen tweeën is iedereen de deur uit.
Willem helpt Jasmijn met opruimen. Ze bedankt hem met een tongzoentje.
“Ga je nou naast hem liggen?”
“Wat denk jij, natuurlijk niet. Ik ga op de logeerkamer.”
Jasmijn denkt even na.
“Weet je, ik ga bij jou slapen. Hij blijft maar alleen liggen. Kan ie morgen zijn kots ook zelf opruimen.”
Ze loopt naar boven en komt vijf minuten later weer beneden. Ze heeft een tasje met inhoud bij zich.
“Zo, ik kan morgenochtend toch wel bij jou douchen?”
“Natuurlijk, maar weet je zeker dat je mee wilt?”
“Ja, ik ga niet bij die zatlap slapen. Dit is ook niet de eerste keer Willem. In de afgelopen twee jaar heb ik dit al zeker een keer of tien meegemaakt.”
“Ik moet nog wel het logeerbed opmaken” zegt Willem.
“Hoezo, ga jij daar slapen?” en Jasmijn lacht.
Ze loopt een rondje en doet de lichten uit. Dan lopen ze door de tuin naar buiten en ze gaan bij Willem naar binnen.

Eenmaal binnen pakken ze nog een afzakkertje.
“Ik ga er steeds meer aan denken om bij hem weg te gaan” zegt Jasmijn “het is incident na incident. Vandaag is hij niet wezen vissen maar wel naar de kroeg geweest waar zijn maten na afloop altijd verzamelen. Ik weet niet wat hij gedronken had maar hij stonk behoorlijk. En dan komt hij gewoon met de auto naar huis toe. Vandaag of morgen rijdt hij iemand dood. En voordat de visite kwam heeft hij eerst al een tijd liggen slapen.”
“Je kunt hem ook nog een kans geven.”
“Alweer? Ik heb hem al zeker tien keer de kans gegeven maar iedere keer flikt hij het weer. Nee hoor Willem, ik ben het zat.”
“Komt dat nou ook door mij?”
“Ja, als ik heel eerlijk ben komt het ook door jou. Ik heb de hele week na lopen denken over de relatie met Peter en over jou. In die ene lekkere neukbeurt van jou lag zoveel liefde opgesloten. Daar verlang ik naar, liefde, een man die zowel in als buiten het bed van me houdt, die me kan verwennen maar ook zelf verwend wil worden. Voor Peter kan ik dat niet meer opbrengen, maar voor jou wel.”
Willem slaat een arm om haar heen en geeft haar een tongzoentje. Ze kijken elkaar aan.
“Jij bent een lieve man, Willem. Ik denk dat ik van je hou.”
“Jij bent een hele lieve vrouw Jasmijn.”
Ze kussen elkaar. Tien minuten later lopen ze naar boven, kleden zich uit en kruipen in bed.
Jasmijn omhelst hem.
“Welterusten lieverd, morgen gaan we neuken, ik ben nu te moe.”
“Welterusten Jasmijn”.
Twee minuten later slapen ze.

Willem wordt wakker, hij kijkt naar de wekker, vijf uur. Jasmijn ligt naast hem met haar rug naar hem toe. Hij kruipt voorzichtig tegen haar aan. Slaat een arm over haar heen en pakt een borst.
“Ben je wakker?” vraagt ze.
“Ja, ik werd even wakker.”
Jasmijn draait zich om. Ze kussen elkaar.
“Weet je, jij bent lekker warm in bed” zegt ze.
Willem omhelst haar en trekt haar tegen hem aan.
“Kom, we gaan nog even slapen.”
“Je mag me ook wel ff neuken. Ik wil je wel voelen.”

Willem glimlacht.
Hij duwt haar op haar rug en rolt bovenop haar. Ze geleidt zijn penis naar haar gleufje en Willem penetreert haar.
“Oh wat lekker. Kom neuk me maar gewoon hard, geniet maar even van mij, ik geniet wel van jou.”
Willem begint haar te neuken. Jasmijn duwt met haar benen het dekbed van hun af en legt haar voeten op zijn billen. Willem voert het tempo op en hij geniet van haar natte kutje. De soppende geluidjes klinken door de slaapkamer.
Jasmijn voelt zijn penis stoot na stoot diep in haar lichaam. Ze geniet van iedere penetratie. Dan voelt ze hem zwellen. Willem neukt haar nog met een paar harde diepe slagen en spuit zijn sperma diep in haar baarmoeder.
“Ik voelde je heel goed en heel diep. Lekker was het.”
Willem pakt een tissue van de ombouw en trekt zich uit haar. Hij vangt de sperma op, veegt haar droog en maakt ook zijn penis droog.
Ze gaan weer liggen en Jasmijn pakt het dekbed. Ze rollen tegen elkaar aan en al snel slapen ze weer.

De volgende morgen wordt Willem wakker. Tien uur ziet hij. Jasmijn lig op haar rug naast hem. Ze ligt met haar tepels te spelen en kijkt naar het plafond.
“Waar denk je aan?”
Ze draait haar hoofd zijn kant op en glimlacht.
“Aan jou, aan vannacht. Ik wil vanmiddag naar ons huis en al mijn spullen ophalen. Kleding, schoenen, de badkamer spullen, gewoon alles en dan wil ik hier komen wonen, vind je dat goed?”
“Ik vind het een beetje snel maar ik weet de achtergrond. Jij wilt bij hem weg.”
“Ja, ik weet dat hij vanmiddag gewoon weer naar voetbal gaat en vanavond weer zat thuiskomt. Ik wacht tot hij weg is en dan gaan wij mijn spullen pakken, help je mij?”
“Ik help jou.”

Ze rollen tegen elkaar aan.
“Ik hou van jou Willem, ik merk het gewoon, je voelt nu al vertrouwd. Ik wil samen met jou verder leven, althans proberen.”
“Ik wil dat ook wel Jasmijn, ik hou van je, maar ik vind het allemaal iets te snel gaan.”
“Geloof me Willem, als ik nu terug ga raak ik mijn geloofwaardigheid kwijt. Dan ruim ik weer de rotzooi op en over vijf weken is het weer hetzelfde liedje. Dan is het zijn verjaardag. Ik heb hem al vaak genoeg gewaarschuwd. Nu is hij me kwijt.”

Willem omhelst haar en geeft haar een tongzoentje.
Hij trekt haar bovenop zich en ze kussen en knuffelen elkaar.
“Jij vindt mij zwaar geschapen maar met borsten uitdelen heb jij ook niet achteraan gestaan.”
Jasmijn glimlacht.
“Vind je dat lekker?”
“Ik vind het heerlijk een vrouw met lekkere borsten.”

“Maar jij hebt ook niet achteraan gestaan” lacht Jasmijn.
“Jij vindt dat toch ook lekker.”
“Willem, het is heerlijk een man met zo’n grote penis. Ik heb dat nooit eerder gehad. Maar krijg ik hem nog een keer?”
“Ik lig er al klaar voor, pak hem maar.”
Jasmijn gaat tussen hun door en pakt zijn penis. Ze duwt hem richting haar kutje en ze schuift eroverheen.

Willem voelt dat ze nat is en al snel zit hij weer helemaal in haar.
Jasmijn begint te rijden. Ze voert het tempo al snel op en Willem kneedt haar borsten. Dan zakt ze wat naar omlaag en ze geven elkaar kusjes. Willem merkt dat zijn orgasme begint te komen. Hij trekt haar bovenlichaam op zijn borst en houdt haar heupen stil. Hij neukt haar snel en met harde diepe slagen. Jasmijn kreunt onder zijn geweld. Ze voelt dat ze klaar gaat komen, maar Willem is haar voor.
Met een paar harde en krachtige slagen spuit hij zijn sperma diep in haar. Voor Jasmijn is dat het zetje. Ze komt direct daarna ook klaar. Ze liggen hijgend op elkaar.

Jasmijn komt met haar hoofd omhoog en kijkt hem aan. Ze geeft hem een kusje.
Willem voelt dat ze blijft bewegen.
“Kom” zegt hij “dan neuk ik je nog een keertje op zijn hondjes.”
“Ja, lekker” en ze gaat van hem af.
Jasmijn gaat andersom zitten en Willem komt achter haar. Hij penetreert haar in een keer diep. Ze is drijfnat dus dat kan ze wel hebben. Dan begint hij haar te neuken terwijl hij zijn handen op haar heupen heeft en tegen hem in beweegt. Jasmijn kreunt op iedere penetratie.
“Oh wat lekker Willem ….. ik voel je heel diep ….. je mag nog wel wat harder neuken”
Willem laat haar heupen los en pakt haar borsten. Hij kneedt ze stevig. Jasmijn kreunt weer. Heel langzaam voelt hij dat er weer een orgasme aan zit te komen. Hij weet niet of Jasmijn al zover is. Hij probeert het nog even tegen te houden. Dan voelt en hoort hij dat Jasmijn klaar komt. Ze knijpt in zijn penis en produceert veel vocht. Dan komt ook zijn orgasme. Zijn zaad spuit met kracht diep in haar baarmoeder. Hij zakt voorover op haar rug en blijft even liggen.
Hij voelt dat Jasmijn onder hem op bed zakt en hij pakt een tissue. Alles wordt opgevangen en drooggemaakt en ze rollen nog even tegen elkaar aan. Willem pakt het dekbed en trekt dat over hun heen.
Ze tongzoenen.
“Je was weer lekker” zegt Jasmijn “hier krijg ik voorlopig geen genoeg van.”

Een half uur later gaan ze uit bed.
“Samen douchen?” vraagt Willem.
“Ja, lekker. Ik wil ook mijn haar nog wassen, kun je me mooi even helpen.”

Ze stappen van bed af, lopen de badkamer in en Willem zet de douche aan.
“Dit is een veel mooiere badkamer als in dat andere huis” zegt Jasmijn.
“Dat kan, ik heb dit een jaar geleden laten verbouwen.”
Ze stappen onder de douche. Ze omhelzen elkaar en tongzoenen onder de warme stralen.
“Lekker is dat als je nat bent” zegt Jasmijn en ze lacht.

Ze wassen elkaar. Willem wast Jasmijns haren en doet er crème spoeling in. Ze staan nog even te tongzoenen en dan spoelt hij haar haren goed uit. De kraan gaat uit en ze drogen zich af.
In de slaapkamer pakt Jasmijn haar tas en ze pakt een string, een korte rok en een T-shirt.
Willem schiet een broek en shirt aan en ze lopen naar beneden.
Hij zet koffie, kookt twee eitjes en dekt een ontbijt op de bar.

Tien minuten later zitten ze te eten.
“Hoe laat verwacht jij dat hij weggaat?”
“Meestal tussen half twaalf en twaalf uur.”
Wat later op de ochtend, het is bijna twaalf uur, horen ze een deur slaan. Jasmijn loopt vlug de keuken in en kijkt vanachter de vitrage naar buiten. Ze ziet een auto van een van Peters vrienden staan en Peter stapt in. De auto rijdt weg.
“Dit is Peter ten voeten uit Willem. Ik ben weg maar hij gaat gewoon naar voetbal. Hij doet geen moeite om uit te zoeken waar ik ben. Daarom, ik moet die vent loslaten. Laat het hem zelf maar uitzoeken.”

Een half uur later lopen ze het huis in. Jasmijn pakt twee grote koffers en ze beginnen te pakken. Anderhalf uur later hebben ze al haar spullen ingepakt en naar Willems huis overgebracht. Willem wijst haar waar ze de kleding en andere spullen kwijt kan en samen beginnen ze uit te ruimen.
De tijd vliegt voorbij. Om vier uur zijn ze klaar met alles opruimen.

“Zo dat is gebeurd” zegt Jasmijn en ze geeft Willem een kusje, “dank je wel voor de hulp.”
Ze gaan naar beneden en Willem schenkt wat te drinken in en ze lopen de tuin in.
“Hoe ga je hem nou laten weten dat je weg bent?”
“Ik ga vanavond een brief schrijven. Die gooi ik morgen in zijn brievenbus.”
Later die dag maken ze samen een maaltijd klaar en na de koffie pakt Willem een schrijfblok en geeft die aan Jasmijn.
Ze zit een uurtje aan tafel als ze opstaat en naar Willem loopt.
“Ik heb geschreven dat ik weg ben en waarom. Er staat niet in dat ik nu hier ben.”
“Dat is goed, vroeg of laat komt hij daar toch achter. Hij zal je wel een keer zien.”
“Dat zal wel, ik ga me ook niet verbergen.”

De dagen erna verlopen rustig. Vanaf woensdag begint ook de vakantie van Jasmijn. Komend weekend krijgt Peter ook vakantie vertelt ze tegen Willem. Ze hebben een reis geboekt naar Spanje, twee weken in een hotel.
Donderdagavond gaat de bel. Willem is achter in de tuin bezig dus Jasmijn doet open. Peter staat voor haar. Hij lijkt wat verrast door haar verschijning.
“Dag Jasmijn, woon jij nu hier?”
“Tijdelijk wel ja.”
“Mag ik binnenkomen? Ik wil even met je praten.”
“Als je je gedraagt mag dat.”
“Ja, ik gedraag me.”
Jasmijn laat hem passeren en sluit de deur. Binnengekomen staat Peter wat te treuzelen.
“Ga daar maar zitten” en ze wijst op de fauteuil tegenover de bank.
Willem komt naar het huis toe gelopen en komt ook binnen.
“Zal ik weer weggaan?” vraagt hij.
“Van mij mag je erbij blijven” zegt Jasmijn.

“Waarom ben je weggegaan?” vraagt Peter aan Jasmijn.
“Was mijn brief niet duidelijk genoeg?”
“Maar zo erg was het toch niet?”
“Wat! Niet erg!” valt Jasmijn uit, “je was stom lazarus, je kon geen woord uitbrengen, je had in je broek gezeken en dat allemaal op mijn verjaardag. En dat noem jij niet erg?”
“Dus ik mag geen bier drinken op jouw verjaardag?”
“Peter, daar gaat het helemaal niet om! Als jij een biertje neemt ga je los en binnen een paar uur zuip je jezelf dronken en dát wil ik niet. Een biertje drinken vind ik niet erg maar jij kan je niet beheersen.”
“En als ik jou nou beloof dat ik dat wel ga doen?”
“Nee, Peter, dat heb je me al zo vaak beloofd en iedere keer flik je het weer. Jij bent onverbeterlijk.”
“Dus je komt niet meer terug.”
“Nee, ik woon voorlopig hier bij Willem en in de toekomst zie ik wel.”
“Slaap je ook met hem?”
“Dat zijn jouw zaken niet meer Peter” antwoordt Jasmijn “ik wil dat je het huis verkoopt of dat je mij uitkoopt, ik wil in ieder geval mijn deel hebben.”
“Dus het is definitief over.”
“Ja, wat verwacht je dan, dat ik morgen of zo weer met hangende pootjes bij jou kom? Nee Peter, jij bent onverbeterlijk, jij blijft gewoon doorzuipen. Dit keer heb je echt je eigen glazen ingegooid.”
“Dan heb ik hier dus niks te zoeken.”
Hij staat op en geeft Willem een hand. Dan steekt hij zijn hand uit naar Jasmijn. Die twijfelt, maar geeft hem toch een hand. Willem loopt met hem mee naar de voordeur en laat hem uit.

Een paar tellen later horen ze voordeur van het andere huis met een harde dreun dichtslaan.
“Die is boos” zegt Jasmijn.
“Hij doet toch geen gekke dingen als hij boos is?”
“Nee, zo is hij gelukkig niet, ook geen kwade dronk. Als ie teveel drinkt valt hij gewoon in slaap.”

Ze kijken die avond wat naar televisie en gaan op tijd naar bed.
Eenmaal in bed rollen ze naar elkaar toe en beginnen een tongzoen. Ze lossen en kijken elkaar aan.
“Ik hou van je Jasmijn.”
“En ik hou veel van jou Willem, je bent een ontzettend lieve man. Ik ga nooit meer bij je weg.”
Ze tongzoenen weer. Willem houdt haar vast en wrijft en kneedt haar lichaam. Haar borsten, billen, dijbeen. Overal gaan zijn handen.
Hij kruipt wat bovenop haar en kust haar in haar nek. Hij sabbelt op een oorlelletje en geeft een paar kleine kusjes op haar wang en mond. Hij gaat wat meer naast haar liggen en kust haar borsten. Sabbelt op haar tepels en dan over haar buik naar haar venusheuvel.
“Kom,” zegt Jasmijn, “geef mij je speeltje eens en ze duwt hem in 69 op haar.”
Willem voelt dat ze zijn bijna stijve piemel pakt en na een paar keer te hebben gerukt neemt ze hem in haar mond.
Hij likt over haar schaamlippen en legt zijn handen onder haar benen door. Hij trekt de schaamlippen uit elkaar en begint haar te beffen.

Hij voelt dat Jasmijn haar best doet om hem op alle gevoelige plekjes te likken. Afwisselend zuigt en likt ze. Ondertussen trekt ze hem rustig af en speelt met zijn ballen.
Hij heeft haar klitje met zijn lippen beet en speelt ermee met zijn tong. Dan schuift hij twee vingers van één hand in haar vagina en begint over haar g-spot te wrijven. Als hij een paar tellen zo doorgaat voelt hij dat Jasmijn al naar een orgasme gaat. Hij blijft haar verwennen. Dan schuift hij de wijsvinger van zijn andere hand in haar vagina en duwt hem daarna in haar anus.
Dit is teveel voor Jasmijn en ze komt heftig klaar. Ze stopt even met pijpen en hij laat haar genieten. Dan laat hij haar met rust en ze begint hem weer te pijpen. Nog fanatieker als zonet trekt ze hem af en zuigt en likt. Hij voelt zijn orgasme aankomen.
Jasmijn kreunt. Ze voelt hem zwellen. Ze weet al wat dat betekent en dan komt Willem klaar. Drie, vier stralen sperma spuit hij in haar mond en ze slikt heel snel. Ondertussen blijft ze zuigen. Tot de laatste druppels uit zijn penis zijn gaat ze door.
Ze speelt met zijn sperma over zijn penis. Ze zuigt en sabbelt erop. Dan slikt ze alles door en laat hem los.

“Dat is lekker Willem, jouw sperma. Dat ga ik vaker doen.”
Ze draaien zich om en Willem geeft haar een kusje. “Je was lekker, Jasmijn. Volgens mij heb jij al véél vaker gepijpt.”
“Zal ik jou eens wat vertellen?” zegt ze met een glimlach “alles wat ik nu deed heb ik in pornofilms gezien. Dit was de eerste keer dat ik een echte penis in mijn mond had.”
“Dan ben je gewoon een natuurtalent” zegt Willem met een glimlach.
“Maar jij hebt wel vaker vrouwen tussen hun benen verwend want dat doe je zo heerlijk. Nu ook weer, je had mijn klitje, je deed binnenin iets en op het laatst mijn kontje” en ze geeft hem een kusje “want wat doe je nou binnenin, het is heel lekker.”
“Heel veel vrouwen hebben een g-spot, een ruw, gevoelig plekje in hun vagina en dat plekje masseer ik met twee vingers.”
“Het is heel lekker, ik heb dat nooit eerder gevoeld.”

Ondertussen heeft Willem zijn penis alweer in haar vagina gedrukt en begint nu langzaam te bewegen. Jasmijn stoot zachtjes tegen met haar heupen. Willem leunt op haar lichaam en ze tongzoenen elkaar.
“Je mag me de hele nacht wel zo neuken, rustig en diep.”
“Nou, jongedame, ik denk niet dat ik dat vol hou.”
Jasmijn lacht, “nee, hou jij dat niet vol? Wat ga je dan doen, mijn roompotje vullen?”
Willem glimlacht en drukt zichzelf omhoog. Hij begint het tempo wat op te voeren en ook de kracht in zijn slagen wordt groter. Jasmijn kreunt.
Twee, misschien wel drie minuten lang blijft hij haar neuken. Ze geniet van hem, wat neukt deze man heerlijk en diep.
Dan merkt Willem dat hij toch weer klaar gaat komen. Hij begint haar nu stevig te penetreren. Jasmijn weet al dat die tempo versnelling ook zijn klaarkomen inluidt. Ze houdt haar benen zo wijd mogelijk. Ze laat hem haar diep neuken. Ze voelt hem zwellen en dan komt Willem klaar. Hij spuit met kracht zijn sperma diep in haar en zakt dan op haar borst. Jasmijn slaat haar armen om hem heen. Ze wrijft over zijn licht vochtige rug.

Willem komt iets omhoog en gaat uit haar. Hij pakt een tissue en vangt alles op.
“Zullen we even snel afspoelen onder de douche?”
“Ja, lekker, dan slapen we fris” zegt Jasmijn.
Onder de douche spoelen ze zich met de handdouche af. Daarna afdrogen en ze rollen terug in bed.
Ze pakken elkaar beet en tongzoenen.
“Zullen we morgen op tijd opstaan en dan naar het strand gaan?” stelt Willem voor.
“Ja leuk, ik vind het strand altijd lekker.”
“Maar ik wil wel naar het naaktstrand.”
“Nou lekker toch, ik heb het nooit gedaan maar met jou erbij wil ik ook wel naakt zonnen. En weet je, die naaktstranden schijnen altijd veel rustiger te zijn” zegt Jasmijn.
“Dat klopt. Maar we staan morgen op tijd op.”
“Dat is goed, welterusten.”
“Welterusten Jasmijn.”
Ze rollen tegen elkaar aan en een paar minuten later slapen ze.

Het is al veel later als Willem wakker wordt. Hij hoort iemand op de voordeur te bonken. Hij kijkt naar de wekker en ziet dat het half drie is. Hij stapt uit bed en trekt zijn badjas aan. Jasmijn is ook wakker geworden, ze komt uit bed, trekt een badjas aan. Ze lopen de trap af en horen iemand schreeuwen.
“Jasmijn! Jasmijn! Kom zerug bij me. Ik heb splijt, asteblief, ik lou fan jou.”
“Dat is Peter” zegt Jasmijn.
Willem draait de deur van slot en doet open. Peter wil net weer bonken op de deur maar die is weg en hij valt voorover, vlak voor de voeten van Willem. Die pakt hem in zijn kraag en trekt hem overeind.
“Peter je bent dronken. Ga naar huis en je bed in.”
“Nee, ik vil Jasmin. Jasmin, oh ik lou van je, kom zerug, ik nis te.”
Willem probeert nogmaals Peter naar huis te sturen maar met zijn dronken kop blijft hij aandringen. Hij wil Jasmijn mee hebben.
“Jasmijn, bel maar 112 want die krijgen we niet stil en wij gaan hem niet in bed leggen.”
Jasmijn loopt naar binnen en belt. Een paar minuten later stopt een politiewagen voor de deur. Willem legt uit wat er aan de hand is. Een van de agenten overlegt met het bureau.

“We nemen hem mee meneer, zijn roes mag hij op het bureau uitslapen. Wilt u een aanklacht indienen?”
“Nee, nu niet. Het was de eerste keer.”
“Als het weer gebeurt raad ik u aan toch maar een aanklacht in te dienen. Anders komt u niet van hem af.”
“Oké, dank u voor het advies.”
Willem ziet hoe de agent Peter op de achterbank neerzet en ze rijden weg. Hij sluit de deur.

Jasmijn stond al die tijd achter hem en valt hem nu in zijn armen. Ze snikt.
“Ik vind dit zo erg Willem. Dat iemand zo dronken kan zijn. Hij kon niet eens normaal praten.”
Willem houdt haar vast en geeft haar een paar kusjes.
“Kom we gaan weer naar bed.”
Eenmaal in bed kruipt Jasmijn tegen hem aan. Ze knuffelen elkaar nog wat en dan vallen ze in slaap.

De volgende morgen loopt de wekker om acht uur af. Ze rollen naar elkaar.
“Kon je de slaap weer vatten?” vraagt Willem.
“Ja, dat lukte en ik ben ook niet meer wakker geweest.”
“Fijn, ik was ook zo weg. Maar we gaan naar het strand. Kom, je bed uit” en hij slaat het dekbed terug en geeft Jasmijn een paar speelse tikjes op haar billen. Ze lacht en duwt hem om. Ze kruipt bovenop hem en ze kussen elkaar. Dan stappen ze van bed af.
Ze trekken alleen bovenkleding aan en Jasmijn pakt een tas met handdoeken, zonnebrand en een paar kammetjes voor haar haren. Beneden gekomen is Willem al bijna klaar met het ontbijt.
“Nemen we brood en drinken mee of kopen we het daar?”
“Nee hoor Willem, maak hier maar klaar. Ik help je wel even.”
Een half uurtje later zijn ze klaar en ze stappen in de auto.
“Mooi op tijd, Jasmijn. Nu kunnen we tenminste de auto nog kwijt.”
“Waar ga je naartoe?”
“Het strand tussen Zandvoort en de Langevelderslag, dat is maar een half uurtje rijden.”

Rond een uur of half tien lopen ze het strand op. Ze lopen direct naar de waterlijn omdat daar het zand hard is. Eenmaal op het naaktstrand zoeken ze een plekje. Ze spreiden hun badlakens en kleden zich uit.
Ze zitten en kijken om zich heen.
“Het is nog lekker rustig” zegt Jasmijn “dus kunnen we nu wel even neuken.”
“Oh, oh, oh, bloot is neuken bij jou.”
“Nee joh, ik plaag alleen maar.”

Ze gaan op hun buik liggen en laten de zonnewarmte op zich inwerken.
“Lekker is dat, in je blote kont liggen” zegt Jasmijn.
“Dat vind ik ook lekker, nergens schurende badkleding. En wat er aan zand blijft plakken dat spoel je in zee zo weer af.”
“Wil jij mij insmeren?”
“Ja, wat heb je daarvoor?”
“Deze olie” en Jasmijn geeft hem een fles.
“Doe maar overal, maar vooral mijn billen want daar is nooit zon op geweest.”
Willem neemt wat olie op zijn handen en begint te smeren. Eerst haar schouders en bovenarmen, dan langzaam over haar rug naar omlaag, haar billen en wat plagerig haalt hij af en toe een vinger tussen haar schaamlippen door. Dan haar dijbenen, ook de binnenkant en als laatste haar kuiten en voeten.

“De voorkant ook of doe je die straks?”
“Laat dit eerst maar intrekken dan draai ik me straks om en dan mag je de voorkant ook doen.”
Ze gaan weer liggen en een kwartiertje later draait Jasmijn zich om.
“Wil je nu de voorkant doen?”
“Die wil ik graag doen, liever nog als de achterkant.”
“Jij bent een borstenliefhebber?”
“Ja, vooral borsten zoals jij ze hebt.”
Willem pakt de olie en begint te smeren. Als hij met haar borsten bezig is ziet Jasmijn dat zijn penis al stijver wordt.
“Joh, dat kun je toch niet maken, met een erectie op het strand liggen.”
“Waarom niet, ik zit met mijn rug naar iedereen toe” en hij gaat verder met smeren, haar buik, tussen haar benen en ook haar schaamlippen en venusheuvel vet hij goed in. Dan over haar benen naar omlaag.

Ze blijven een poosje liggen en draaien zich af en toe om. Geleidelijk aan wordt het al warmer en ze gaan een keer de zee in. Ze ravotten met elkaar, knuffelen en Willem plaagt haar keiharde tepels. Jasmijn lacht erom. Dan lopen ze weer terug naar hun handdoeken.
Zo vermaken ze zich tot een uur of vier.
“Zullen we eens gaan?” vraagt Willem “dan zijn we voor de grote drukte weg.”
“Ja, dat is goed.”
Ze pakken hun spullen en lopen het strand af. Bij de opgang trekken ze hun bovenkleding weer aan en wandelen naar het parkeerterrein. Even later rijden ze weg en het is al wel iets drukker maar ze kunnen goed doorrijden.

Eenmaal thuis gaan ze gelijk douchen. Ze wassen elkaar en drogen zich af.
“Zullen we elkaar maar met after sun insmeren. Dat is wel lekker voor je huid” zegt Willem.
“Ja, ga maar liggen, dan doe ik jou eerst” zegt Jasmijn en ze pakt de fles over van Willem. Willem gooit een groot badlaken op het bed en gaat erop liggen. Jasmijn spuit een straaltje over zijn rug. Dan smeert ze heel rustig de zachte melk over zijn rug en billen. Willem geniet van haar handen. Wanneer ze zijn benen heeft gedaan draait hij zich om.
Zijn erectie staat weer als een vlaggenmast overeind.
“Geil mannetje” en ze pakt zijn penis beet, “even geduld, dan mag je me neuken.”
Ze smeert de voorkant in, ook tussen zijn benen en wanneer ze klaar is geeft ze de fles aan Willem.
“Zo nou ik” en ze gaat op haar buik liggen. Hij smeert haar rug in en met twee handen haar billen. Ook in haar bilnaad want dat is het enige stukje dat iets rood is geworden. Verder tussen haar benen en naar omlaag. Dan draait Jasmijn zich om en hij begint weer bovenaan. Haar borsten besteedt hij weer meer aandacht aan; dan omlaag over haar buik en tussen haar benen. Hij haalt twee vingers tussen haar schaamlippen door. Ze is drijfnat voelt hij, dan daalt hij af over haar benen en als laatste haar voeten.

Hij gaat naast haar liggen en trekt haar bovenop zich. Ze tongzoenen en Jasmijn pakt zijn penis en duwt hem tussen haar schaamlippen.
Hij penetreert haar in een keer diep. Ze is drijfnat. Wanneer hij haar begint te neuken klinken al snel de soppende geluidjes.
“Oh wat lekker ….. ik heb veel piemels gezien vandaag ….. maar niet een zo lekker als die van jou.”
Willem voelt haar vochtige vagina die als een condoom over zijn penis schuift. Hij voelt zijn orgasme al aankomen.
“Ja, kom maar ….. ik voel dat je gaat komen ….. lekker, spuit me vol” en Willem komt klaar. Hij spuit met kracht zijn sperma diep in haar.
Ze liggen nog even na te genieten. Jasmijn pakt een tissue en vangt de sperma op. Ze veegt zichzelf droog en maakt zijn penis droog.
Dan staan ze op en kleden zich aan. Willem ziet dat ze alleen een korte rok en een hemdje aantrekt. Hij doet een korte broek met binnenbroek aan en een hemd. Ze lopen naar beneden.

“Wijntje?”
“Ja, lekker” en Jasmijn loopt naar buiten.
Even later komt Willem er achteraan met een biertje en een wijntje. Hij doet het zonnescherm wat verder uit zodat ze niet in de volle zon zitten.
Ze zitten naast elkaar op de tuinbank.
“Volgende week ga ik weer werken” zegt Willem.
“Ik denk dat ik ook maar ga werken, dan bewaar ik de dagen voor een andere keer, dan kunnen we samen weg.”
“Dat is goed, ik heb nu nog vier weken vakantietegoed.”
“Zoveel?”
“Ja, ik ben vorig jaar zomer ziek geweest dus die dagen heb ik nog, ik moet ze nu wel dit jaar opmaken anders vervallen ze en dat vind ik zonde.”
“Als ik maandag weer kan werken heb ik nog drie en een halve week. Dus misschien moet we dan maar drie weken samen opnemen.”
“We zien dat wel even.”

Ze zitten een half uurtje te praten als Willem voorstelt om twee pizza’s in de oven te leggen.
“Ja, lekker. Ik heb wel trek in een pizza.”
Willem loopt naar binnen en zet de oven aan. Hij zet de kookwekker op 15 minuten en neemt die mee naar buiten.
“Als die afgaat gaan de pizza’s erin en dan nog 12 minuten.”
“Wil jij nog een biertje?” vraagt Jasmijn.
“Ja, eentje voor het eten kan nog wel.” Jasmijn loopt naar binnen en komt terug met een biertje en de wijnfles.

Wat later eten ze en daarna ruimen ze het laatste vaatwerk in de vaatwasser en Willem drukt hem aan.
Ze kijken televisie en het weerbericht maakt duidelijk dat het morgen, zaterdag, nog een hele warme dag wordt, maar die wordt in de avond afgesloten met regen en onweer en kans op windstoten. De dagen erna daalt de temperatuur.
“We kunnen morgen nog een keer naar het strand gaan, zondag is het over” stelt Willem voor.
“Heb jij geen boodschappen nodig?”
“Ja, eigenlijk wel maar ik heb veel in de vriezer liggen, dus tot maandag redden we het wel. Dan doe ik maandag uit werk wel de belangrijkste boodschappen.”

De volgende morgen staan ze op tijd op en ze gaan nog een dag naar het naaktstrand. Die middag rijden ze terug en zien dat de lucht al betrekt. Ze zijn een half uurtje thuis als de eerste regenbui zich aandient. Een kwartier laten horen ze de eerste donderslagen.
Willem haalt een portie nasi en twee porties saté uit de vriezer en zet die in de magnetron. Eerst een poos snel ontdooien en dan normaal opwarmen. Jasmijn maakt een klein steelpannetje pindasaus, ze bakt de saté in een koekenpan en wat later zitten ze te eten.
Buiten is het noodweer. Het is net 6 uur geweest maar ze hebben de lichten al aan.
Na het eten ruimen ze alles op en gaan televisie kijken. Later op de avond lijkt het erop dat de regen wegtrekt.
Ze gaan niet te laat naar bed en na een kleine vrijpartij vallen ze in slaap.

De dagen erna verlopen rustig. Het is een stukje frisser maar nog steeds redelijk lekker. Het valt Jasmijn op dat de auto van Peter ongebruikt op de oprit staat. Kennelijk is hij toch op vakantie gegaan.
Het weekend erop gaan ze langs het reisbureau en al snel zijn ze het met elkaar eens. Ze boeken een reis naar Italië. Ze nemen voor drie weken een appartement aan de kust ten zuiden van Rimini. De reis doen ze met de auto. Willem heeft een goede auto en die is prima om mee te reizen. De derde week van augustus reizen ze af. De heenreis doen ze in twee etappes. Ze overnachten in Oostenrijk.
De dag erop komen ze in Italië en al snel zijn ze in het appartement. Het ziet er netjes en schoon uit. Ze gaan even op bed liggen en Willem leest de papieren.

Ze hebben drie heerlijke weken. Ze genieten van elkaar. Het weer is bijna alle dagen goed. Een aantal keren hebben ze lekkere seks met elkaar. Zowel Jasmijn als Willem krijgen een lekkere kleur.
Sneller dan ze lief is moeten ze de terugreis aanvaarden. Ze vertrekken heel vroeg. Willem heeft besloten om in één keer door te rijden. Jasmijn rijdt ook een stuk. Laat in de avond komen ze thuis. Ze pakken het hoognodige uit de auto en gaan naar binnen.

Willem kijkt heel vlug door zijn post. Er zit een rouwenvelop tussen. Hij maakt hem open.
“Krijg nou wat” zegt hij.
“Wat is er?” vraagt Jasmijn.
“Peter is dood.”
“Wat! Peter?”
“Ja, door een noodlottig ongeval staat er boven.”
“Wanneer is dat gebeurd?”
“Anderhalve week geleden. Hij is inmiddels al gecremeerd.”
Jasmijn zit verslagen in haar stoel.
“Welkom thuis noemen ze zo iets” zegt ze en zit stil voor zich uit te staren.
Willem ziet een traantje over haar wang biggelen.
“Ik ga morgen zijn oudste zus bellen” zegt Jasmijn “daar kon ik het altijd heel goed mee vinden. Zij zei altijd dat ze niet begreep wat ik in die dronkenlap zag.”

Ze pakken nog een drankje en zitten naast elkaar op de bank.
“Peter en ik zijn dan wel op een rotmanier uit elkaar gegaan maar als ie nuchter was, dan was het geen slechte jongen. Maar het aantal keren dat ik hem nuchter meemaakte waren op een hand te tellen. Hij begon op werk al te drinken. Dan had ie twee of drie biertjes op en zo kwam ie thuis. Nou ja, goed, ik hoef je verder niks te vertellen. Je hebt hem ook een paar keer dronken meegemaakt.”
“Je weet niet wat er gebeurd is.”
Een half uur later gaan ze naar bed. Ze kleden zich uit en rollen in bed. Ze liggen in elkaars armen.
“Bedankt voor het veilig thuis brengen Willem.”
“Graag gedaan Jasmijn, jij ook bedankt voor jouw aandeel daarin.”
Ze tongzoenen. Dan lost Jasmijn.
“Ik hou van je Willem, zielsveel, ik hou echt van je.”
“Ik hou heel veel van jou Jasmijn. Ik laat je nooit meer gaan.”
Ze wensen elkaar welterusten en vallen in slaap.

De volgende morgen staan ze op tijd op en na het ontbijt maken ze eerst de auto leeg. Als alles in de gang staat lopen ze naar binnen en Jasmijn zoekt het telefoonnummer van Peters oudste zus op. Ze belt.
Ze neemt op en Jasmijn praat met haar. Willem hoort dat ze iets afspreekt voor vanmiddag.

“Ze komt vanmiddag hierheen om alles te vertellen. Er zijn nog meer dingen die ik moet weten zei ze, met name over het huis.”
“Oké, ik blijf daar wel bij zitten.”
“Ja natuurlijk, want ik zal jouw hulp wel nodig hebben.”

Die middag komt Marja op bezoek. Ze omhelst Jasmijn en ze condoleren elkaar. Ook Willem condoleert haar.
“We hebben alles geprobeerd om jullie te vinden, maar niemand wist waar jullie heen waren. Een oproep via de ANWB is ook uitgegaan maar die heeft jullie kennelijk niet bereikt” zegt Marja.
“Nee,” zegt Jasmijn “wij hebben niets gehoord of gezien.”

Marja vertelt dat Peter op die bewuste vrijdagavond uit zijn werk met een paar collega’s naar de kroeg was gegaan. Daar hebben ze stevig zitten drinken en natuurlijk niks gegeten. En toen is ie in de auto gestapt en naar huis gereden. Op de Parnassusweg hierachter is hij de macht over het stuur verloren en tegen een boom aangereden. Volgens de politie had hij geen gordel om en moet op slag dood geweest zijn. Ze hebben bloed afgenomen en zijn alcoholpromillage bepaald. De waarde weet Marja niet meer maar het was ruim boven de 2 promille.
Ze is met haar man en Peters ouders in het huis geweest en geschrokken van de puinhoop. Overal vieze kleren. Een toilet onder de kots. Een bed wat stonk naar de urine. Overal lege flessen en bierblikjes. Kortom te smerig om aan te pakken.
“We hebben het een beetje opgeruimd. Maar het huis ziet er niet uit” zegt Marja.
“Zullen we even gaan kijken?” vraagt Jasmijn.
“Ja, dat is goed” en ze staan op.
“Loop jij ook mee Willem?”

Met zijn drieën gaan ze het huis in. Binnen stinkt het.
“Die lucht krijg je bijna niet weg” zegt Marja.
“Daar moeten we een bedrijf in zetten” zegt Willem “en die moeten alle meubels en kleding, kortom alles gewoon afvoeren. Daarna het hele huis reinigen zodat die lucht verdwijnt. Zo verkoop je het niet.”
“Ik weet niet of jij nog spullen wilt hebben?” vraagt Marja.
“Nee, absoluut niet, het hoofdstuk Peter heb ik twee maanden geleden al afgesloten.”
“Ik snap toch niet wat je in hem hebt gezien” zegt Marja.
“Nu weet ik dat ook niet meer. Ik kom net terug van een vakantie met Willem. We hebben genoten van elkaar, van de omgeving, van alles en als ik dan terugdenk aan vroegere vakanties. Bier was belangrijk, de rest telde niet voor hem.”
“Weet je Marja” gaat Jasmijn verder “Peter heeft weer eens bewezen dat drank meer kapot maakt dan je lief is.”

E I N D E

[ Naschrift: Willem en Jasmijn hebben de twee huizen verkocht en zijn in een naburig dorp gaan wonen. Vier jaar later zijn ze getrouwd, inmiddels hebben ze drie kinderen en zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar. ]

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door quasi

De afgelopen jaren heb ik door gebrek aan fantasie niet meer geschreven. Inmiddels heb ik toch het toetsenbord weer gevonden en schrijf weer. Ik hoop binnen enkele maanden het vervolg van 'het blijft in de familie' te publiceren.
Je kunt mij rangschikken onder de oudere jongeren. Ik vind seks nog steeds een van de mooiste gebeurtenissen in het leven.

Dit verhaal is 28064 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Drank maakt meer kapot dan je lief is”

Plaats een reactie