BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Droomvrouw

Waar iedereen me 21 jaar geleden voor gek verklaarde want ze was toch wel erg jong, zijn we nu toch nog steeds samen en gelukkig. Ik was toen 29 en zij was 19 jaar oud. Al snel trok ze toen bij me in en hadden het goed.

Ze was toen al gek op sex al had ze niet heel veel ervaring en maar een paar vriendjes gehad en weinig spannends gedaan. Het viel me toen al op dat ze voor heel veel open stond en veel wilde proberen. Geen moment liet ze onbenut om me te pesten of uit te dagen.

Ze is een mooie niet al te grote meid met slank figuur en lange donkere haren. Mooie witte huidskleur en 85c ronde borsten met kleine geile tepels. Haar kutje altijd mooi glad en kleine geile lipjes. Ze werd en word nog altijd veel jonger geschat.

We waren ongeveer 2 jaar samen en waren op vakantie in Spanje. Leuke camping aan het strand. Na een leuke avond wezen stappen liepen we het strand op. Zochten een leuk plekje en lagen we lekker te friemelen aan elkaar. Haar jurkje uit en ze zat mij te pijpen met haar billen omhoog. Zo zoog ze me lekker en ik zag een man staan op korte afstand. Ik lachte en vertelde Linda dat ze werd bekeken door een man. Ze keek me met een grote lach aan en zei, nou hoop dat ie het mooi vond wat ie ziet en zoog verder.

Die man was duidelijk dichterbij gekomen en ik zag dat ie zich aftrok. Dit vertelde ik Linda die met haar kutje begon te spelen. Ik lachte en vroeg haar, hoe ver mag ie komen. Linda lachte en zei, van mij heel ver. Ik lachte en eerlijk was een heel geil iets een vreemde man die zich aftrok op mijn mooie vrouwtje.

Die man stond nu heel dichtbij en keek verlekkerd naar de billen en kutje van mijn meisje. Ik lachte en zei, pas maar op straks steekt ie hem er nog in. Linda keek me aan op een manier en haar lach verraden dat ze dat niet erg vond. Weet niet waarom maar ik ook niet en knikte ja naar haar. Ik zag die man op zijn knieën gaan achter haar. Later hoorde ik dat Linda hem wenkte te komen. Hij streelde haar billen en begon haar te vingeren en te horen was dat ze goed nat was.

Daar duwde hij zijn stijve lul in haar en Linda begon zwaarder te hijgen en keek me onwijs geil aan terwijl ze zich liet gaan op die vreemde lul. Damm dat was een geil gezicht een vreemde kerel die zich vergeep aan mijn meisje.

Als snel lag ze op haar rug met die kerel op haar en die neukte haar zo te horen naar een hoogte punt. Zelf kwam hij ook klaar en spoot alles tegen haar kutje op. De man bedankte haar en liep weg. Ik bekeek haar kutje welke onder een flinke lading zaad zat en kwam klaar in haar mond.

De volgende dag bespraken we wat er was gebeurd en beide waren het erover eens dit mocht best vaker. Helaas die vakantie verder niks meer gebeurd ondanks dat we best wel vaak op het strand sex hadden.

Eenmaal thuis werd besloten dat er best wel een extra man bij mocht. Als snel wist ik dat een goede vriend van ons die al jaren singel was er wel voor open stond. De eerste keer was wennen maar heel geil. Zo gebeurde het drie of vier keer per maand dat hij meedeed. Linda gaf aan dat ze wel eens bij hem thuis alleen los wilde gaan terwijl ik dit alleen wist. Ik stemde toe en zo was ze alleen bij hem en hebben ze dik drie uur liggen neuken. Ik kreeg heel soms een foto of filmpje. Voor beide was dit een mega geile avond.

Ik mocht graag naar haar kijken en zij liet zich graag gaan op een andere lul. Ik lag graag onder haar en zag dan van dichtbij hoe die lul heerlijk in haar schoof. Zo lag ik weer eens onder haar en die vriend neukte haar stevig. Af en toe likte ik haar dan zo ook nu. Terwijl ik likte was hij gekomen en terwijl zijn lul eruit gleed gleed ook zijn zaad uit haar kut. Dit had ik niet door en likte haar en zo ook zijn zaad. Toen ik er achter kwam moest ik eerlijk zijn vond dat super geil om te doen en likte haar dan ook helemaal schoon. Linda.vond het geweldig en zo gebeurde het dat als ze geneukt had met hem ik haar schoon likte en ook steeds vaker zijn lul likte terwijl hij haar neukte.

Na een aantal jaren ging die vriend ver weg wonen ivm werk en was het contact bijna weg helaas. Dus ook de extra spanning in onze sex leven. Linda was duidelijk ze wilde dit nog altijd en eigenlijk mocht het best vreemde mannen zijn.

De buurman waar we goed contact me hadden kwam af en toe wel eens in het weekend een drankje drinken. Was een echte computer nerd was lachen. Al jaren woonde hij samen en had twee kinderen. Zijn relatie was apart. Na hun twee dochter had hij geen sex meer met zijn vrouw. Die wilde er niks meer van weten.

Hij was er weer eens op een vrijdagavond. Het was gezellig en het kwam weer te sprake. Hij had al dik 10 jaar geen sex meer. Hoe graag hij het wilde zij wilde echt niks meer. Als grap appte ik Linda en stuurde. Ach help jij die man even. Ze keek me met een lach aan en ik wist genoeg voor haar was het geen grap.

Linda ging naar boven en kwam terug in een pyjama. Kort strak broekje en hemdje. Duidelijk dat ze geen bh droeg. Ze was duidelijk wat van plan. Ze ging ook redelijk wijdbeens zitten en het broekje zat strak om haar kutje.

Ik stapte even weg om te roken buiten. Via de keukenraam keek ik de woning in. Ze waren aan het lachen en kletsen. Weer terug op de bank zag ik dat de buurman een flinke bult in zijn spijkerbroek had. Dit viel Linda ook op. Haar tepels prikte al door haar hemdje heen. Ik trok de stoute schoenen aan en gleed met een hand over haar borsten heen. De buurman keek met grote lach hier naar. Het was stil in huis alleen de muziek hoorde je. Linda ging met haar benen goed wijd zitten en ik gleed haar broekje in. Geen string aan en haar kutje echt heel nat. Even twee vingers in haar kutje.

Moet je voelen zei ik tegen de buurman. Hij schoof dichterbij en schoof zijn hand in haar broekje. Linda greep gelijk zijn kruis en opende zijn broek. Daar kwam een flinke grote lul te voorschijn. Ik schoof Linda haar broekje uit en de buurman trok zijn broek uit. Ze begonnen te tongen en hij vingerde haar en zij trok hem.

Ik liet ze even alleen en kon vanuit buiten alles mooi zien. In standje 69 begonnen ze elkaar te likken. Al snel lag hij op haar en gleed zijn grote lul in haar en liet Linda zich weer lekker neuken. Duurde niet heel lang voordat hij klaar kwam. Tja 10 jaar niet neuken is niet best hahahaha.

We hadden weer een nieuw pleziertje. Als gebeurde het niet vaak maar als het gebeurde gebeurde het ook goed. Wat ze nooit wilde was anaal. Op een leuke avond zat ze op de lul van de buurman. Ze was gekomen en zat even omhoog. Ik hield zijn lul vast omhoog en ze zakte weer alleen dit keer gleed hij in het verkeerde gaatje. Toch zakte ze door. Langzaam gleed hij erin. Na een paar keer rustig bewegen merkte ik dat ze het lekker vond en als snel liet ze zich anaal neuken en kwam licht spuitend klaar er door. Ze gaf toe dat ze het geweldig vond en die zelfde avond kreeg ze een lul in haar kontje en kutje te gelijk. Weer wat nieuws.

Vorig jaar zomer lekker op vakantie naar Duitsland. Leuk huisje gehuurd op een bekend park. Weer was erg goed en de plek gezellig en leuk. Naast ons in het huisje zaten 4 Duitse jongens. Alle vier eind 20. Al snel hadden we het gezellig met hun en werd er een avond flink gedronken. Om geen overlast te geven gingen we bij ons binnen verder.

Niks wees uit wat er die nacht zou gebeuren. Binnen werd er gelachen en gedronken. 1 van hun kwam er achter dat wij een sauna hadden in het huisje. Daar wilde de heren wel in. Iedereen had al een flinke slok op en de heren hopte de sauna in. Alle vier alleen in hun boxer. Dat was een moment dat ik een geil idee kreeg. Vroeg Linda of ze haar string wilde aantrekken met open kruis. Linda lachte maar aarzelde geen moment en kwam terug in haar zwarte kanten open kruis string en hopte zo de sauna in. Tja die zat vol nu. Ik stond in het donkere halletje en keek naar binnen.

Linda nog netjes maar haar blote borsten en stijve tepels zeide genoeg die was bloedgeil. Het was geen grote sauna dus iedereen zat dicht op elkaar.

Langzaam zag ik dat de heren een bult hadden in hun boxer. Pakte vier biertjes en een glas wijn. Opende deur en bracht hun drinken en stond weer in het halletje. Ze proosten en Linda ging wat meer wijdbeens zitten. 1 van de heren zag waarschijnlijk wat voor soort string ze droeg. Hij trok zijn boxer uit en daar kwam een stijve lul uit. De overige heren lachte en volgde en daar waren vier stijve lullen. Linda ging nu echt wijdbeens zitten en pakte met haar handen twee stijve lul vast en trok eraan.

De heren twijfelden geen moment en overal over haar lijf en kutje gleden handen en vingers. Eentje begon haar te likken terwijl zij omstebeurt eentje aan het tongen was. Na 10 minuten voelen en klieren schoof de eerste lul haar kutje in. Wauw vier man die haar wilde doen.

Linda kwam de sauna uit en de rest volgde. Op bed lag ze klaar. Twee lullen zoog ze en eentje likte haar tepels en eentje begon haar lekker te neuken.

Wauw vier kerels naaide haar flink en in verschillende standjes. ook haar kontje kwam er in voor en al snel weer dubbel. Linda hijgde heerlijk en kwam een aantal keren licht spuitend klaar.

Na een kleine ander half uur zat ze echt helemaal onder het zaad. De heren weg en ik mocht haar van boven naar beneden schoonlikken en daarna zelf neuken.

De volgende dag gaf Linda toe dat dit wel echt een fantasie was van haar en ze best nog wel een keer wilde. Nou van mij mocht ze. Die avond had ze een leuke body aan en liep naar hun huisje. 10 minuten later stond ik buiten via het raam te kijken hoe mijn meisje helemaal los ging met deze vier. Na drie uur kwam ze terug naar mijn wederom haar hele kut vol en onder het zaad. Tja ik kreeg het druk met schoonlikken.

Twee dagen later was er een meid bij hun. Bleek dat een vriendin van hun te zijn. Jammer dan zou er niks meer gebeuren want die was over bij. Die middag zaten in onze tuin lekker aan de borrel. Twee van hun kwam bij ons zitten de andere waren zwemmen. Linda was die twee al snel aan het uitdagen. Klaar lichte dag buiten liet Linda zich neuken door hun.

Die andere drie stapte de tuin in net toen Linda beide gaatje gevuld kreeg. De overige twee lachte en kwamen er gelijk bij. Die meid keek met grote ogen. Ze kwam vlakbij mij zitten en ik bood haar wijn aan. Dat ze bleef gaf toch aan dat ze het leuk vond wat ze zag. Tja ik speelde met mijn lul en keek naar haar. Leuke blonde dame met zo te zien stijve tepels. Langzaam begon zij ook met zich zelf te spelen. Haar korte broek ging uit en daar was een geil kutje met flinke schaamlippen. Ik schoof naar haar toe. Ze keek verleggen en ik zakte tussen haar benen en begon deze heerlijk reukende natte kut te likken. Wauw geil wat een grote schaamlippen en clit had ze. Iedereen naar binnen en Linda met die vier op bed. Ik met die leuke meid in de andere kamer. Shit dit was echt een sex monster en super dominant.

Toen mijn lul eindelijk in deze heerlijke kut mocht moest ik even stoppen anders was het al afgelopen. Daarna heerlijk liggen neuken met haar. Linda bleek het geweldig te vinden dat ik een andere vrouw naaide. Nou dat was het ook.

Die avond aten we met ze allen. Later op de avond bij ons binnen werd er truth of dare gespeelt. Nou wat gewone opdrachten kwamen er al snel sex opdrachten. Linda en die andere griet moesten tongen wat ze ook deden. Ik kreeg de opdracht om een lul te pijpen nadat iedereen naakt was.

Voor mij geen probleem maar wist niet hoe hun er over dachten. Eentje hield zijn lul omhoog. Ik kroop er heen en pakte zijn lul en begon hem te likken en te pijpen. Zijn lul werd stijver en stijver. Ondertussen was de rest al met de twee meiden bezig. Die gast begon mijn mond te neuken terwijl hij mijn hoofd vast hield. Ik kreeg een tweede lul welke klets nat was. Deze had al in Linda gezeten en ik zoog haar geile sap van deze lul. Zo zoog ik nu de heren nadat ze in 1 van de dames was geweest. Damm 1 grote orgie was het. De dames in standje 69 en ik die twee lullen zoog. Twee keken naar de dames of mij. Langzaam kwam iedereen wel klaar. Ik zoog er 1 die klaar kwam in mijn mond. Dit terwijl ik die leuke meid in haar heerlijke kut neukte en klaar kwam. Beide dames hadden zaad in en om haar kut welke ik moest schoonlikken.

Iedereen lachte en er werd weer gedronken. Op een geven moment was Linda weg en 1 van die jongens. Die lagen op bed en onder de dekens met elkaar te klieren. Al snel bleef ik over met twee andere jongens. Die wilde samen met mij op bed. Bleek dat hun wel vaker samen aan het klieren waren. Wij de andere kamer in terwijl we in de donkere andere kamer gehuig hoorde en zagen dat Linda zich flink liet neuken. Op bed werd ik gepijpt en zoog ik een lul. Die twee neukte elkaar terwijl ze mij pijpte. Wauw dat was apart. Snel werd me duidelijk dat ze dit ook bij mij wilde doen. Linda was erbij gekomen met die andere jongen.

Ik zat op mijn knieën en Linda glijmiddel gepakt ze wilde dit wel eens zien. Ik twijfelde toch wel. Ik voelde een eikel tegen mijn kont drukken en langzaam in me schuiven. Linda lag naast me en zei, kijk zo ziet het er uit terwijl ze een lul anaal liet gaan. Die jongen was geduldig en schoof steeds wat verder om dan weer even eruit te gaan. Langzaam gleed hij steeds makkelijk erin en steeds wat verder. oke dit voelde vreemd maar ook wel lekker.

1 van die jongens was onder me gaan liggen en zoog mijn lul terwijl ik hem zoog. Dit deed met nog meer ontspannen en die lul gleed nu soepel in me en begon mij te neuken. Linda gilde het uit van genot. Dit is mega geil riep ze. Nu lag ik aan de bed rand en 1tje neukte mij terwijl de ander over mijn lul heen gleed en ik de derde lul zoog terwijl Linda lag te kijken en zich suf vingerde. Ik kwam klaar en werd met rust gelaten. Linda kroop met die drie de andere kamer in. Ik viel als een blok in slaap. Bleek dat Linda nog even dik 2 uur los ging.

Nooit verwacht dat ik dit leuk en lekker zou vinden sex met een man. Die vakantie in het omkleed hokje 1 van de gasten klaar gepijpt. Linda ging ook steeds verder. Soms kwam ze terug terwijl ze mij haar zaad kut aanbood. Had ze weer ergens liggen neuken met 1 van hun. Ook ik lag wel eens met die andere meid ergens heerlijk te neuken.

De laatste avond van hun was het weer een complete orgie in ons huisje.

Deze zomer gaan we weer naar Duitsland. Ook die groep komt waar wij een huisje hebben geboekt. Dit keer met nog twee andere meiden erbij. Dus drie vrouwen en vier mannen. Dat word weer een geile boel, nu al zin in. Nog even twee weken werken .

Ondertussen hebben we het thuis ook spannend. Linda pikt wel eens een leuke man op om lekker los me te gaan.

Wie weet schrijf ik jullie weer over onze vakantie verhaal. Wat een droomvrouw heb ik ook.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10818 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie