BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een sletterige dag

Een sletterige dag, Juli 2001

Mijn man (die mijn Meester en Pooier was) was een jaar geleden overleden en om mezelf de onderhouden verkocht ik mijn lichaam. Ik werkte vaak 7 dagen in de week en ontving mannen van 8 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Gemiddeld werkte ik zo’n man of 8 af per dag. Ik was 37 en zag er nog erg goed uit. 58Kg, 181cm, en nog stevige cup B tieten en een mooie ronde kont. Ik had zoveel geld verdiend dat ik een nieuwe auto kocht. Een sexy Peugeot 206 CC in Roland Garros uitvoering. Hardtop cabrio in een kekke licht groene kleur met leren bekleding. Die leren bekleding had ik nodig aangezien ik nooit een slipje aan had en leer makkelijk was schoon te maken van mijn kutgeil. Het model was toen net uit en je had er veel bekijks mee.

Het was een hete dag in juli en ik reed in mijn nieuwe auto met het dak open in mijn kleine rode bikini over de boulevard van Zandvoort. Het was druk en het verkeer stond stil in het centrum van Zandvoort. Ineens ging de rechterdeur open en een jongen, alleen gekleed in een boxershort ging naast me zitten. “Hey, wat doe je?” Vroeg ik verschrikt. “Ja sorry, zo’n sexy dame in een sexy auto, daar kan ik geen weerstand tegen bieden” verontschuldigde hij zich. Ik keek hem aan en schatte hem begin 20. Zijn lichaam was sportief gespierd en met zijn korte zwarte haar, iets getinte en diepe donkere ogen zag hij er erg lekker uit. Hij pakte mijn rechterhand en legde die brutaal op zijn kruis. “Voel maar hoe geil je me maakt” zei hij. Ik voelde inderdaad een keiharde pik in zijn boxer. “Ja, je bent er helemaal klaar voor” zei ik. “Helemaal klaar voor jou schatje” zei hij.

Het verkeer begon te rijden en we rolden langzaam richting de rotonde bij de watertoren. Hij boog zich naar me toe en legde zijn hand op mijn tiet. “Laat mij jou heerlijke tieten eens voelen” zei hij. Ik hielt hem niet tegen, nee sterker, ik clipte mijn bikini topje los en deed hem uit. Toppless zat ik nu in de auto. “Wauw, ja, heerlijk. Doe je broekje ook maar uit.” Het verkeer stond weer vast en ik deed wat hij zei. Ik trok mijn bikinibroekje uit en zat nu helemaal naakt in de auto. “Mooi geschoren kutje” zei hij terwijl hij over mijn venusheuvel streelde. “Ga bij de rotonde links, ik weet een goed plekje voor ons” zei hij. “Doe je boxer uit” zei ik. Hij trok zijn boxer uit en gooide hem achter de stoel. We reden Zandvoort uit en uit de drukte. Ik strekte mijn rechterhand uit de pakte zijn pik. Ik trok hem af tijdens he rijden. Hij vingerde mijn hete kut en wij beide zaten kreunend naast elkaar. “Ik ga een kindje bij je maken schatje, mijn zaadjes borrelen al in mijn ballen om zich in jouw eitjes te boren” hijgde hij. Ik giechelde.

Hij leidde me over een smal weggetje wat een zandpad werd. Er was niemand te zien. “Stop hier maar lieverd” zei hij. Ik zette de auto stil en zette de motor uit. Hij stapte uit en liep om de auto heem. Hij opende mijn deur en begeleidde mij uit de auto. Hij drukte mijn naakte billen tegen het spatboord, pakte met beide handen mijn hoofd en zoende vol op mijn mond. Zijn tong drong naar binnen en verkende de binnenkant. Hij drukte zijn heupen tegen de mijne en ik voelde zijn harde mannelijkheid tegen mijn buik drukken. Na een tijdje gezoend te hebben wurmde ik me naar beneden op mijn knieën en nam zijn kloppende pik in mijn mond. “Ooh jaaaa, lekker. Oooh, schatje wat heerlijk.” Kreunde hij. Ik duwde mijn hoofd tegen zijn buik en liet de pik in mijn keel glijden. Ik keek hem aan terwijl ik hem diep pijpte. “Jaaa, kijk naar me lieverd. Kijk naar me terwijl je mijn pik zuigt”

Zijn heupen begonnen neuk bewegingen te maken. Ik vingerde mijn hongerige, druipende hoeren kut. Ik had die dag al 3 pikken in me gehad maar was zoals gewoonlijk nog steeds geil. Hij trok zijn pik uit mijn keel, begeleidde me naar de achterkant van mijn auto en duwde me achterover op de kofferbak. Hij tilde mijn benen in de lucht en deed ze wijd open. Zijn pik stond recht vooruit op mijn wachtende kut. Hij bewoog zijn heupen naar me toe en de kop van zijn pik duwde mijn lipjes uit elkaar. Langzaam duwde hij hem naar binnen en hij legde mijn benen over zijn schouders. Hij neukte me heel langzaam. “oooh wat lekker. Wat een heerlijk gewillig schatje ben jij zeg!” Hij streelde over mijn buik. “Daar gaat een kindje in komen, ons kindje schatje. Je buikje gaat dik worden” zei hij zachtjes. Hij voerde het tempo op en neukte me sneller en sneller. Ineens trok hij zijn pik eruit, tilde me van de motorkap af en leidde me naar de bestuurders deur. Hij duwde me er zachtjes overheen en stak zijn lul van achteren in mijn spleet.

Met mijn hoofd op de bestuurderstoel neukte hij me nu diep en hard. Plots kwam hij klaar met een luide kreet. Met onregelmatige bewegingen bewoog zijn pik in mijn kut terwijl de golven babypap mijn gaatje vulde. Hij trok zijn slapper wordende pik eruit. “Blijf zo liggen schatje, laat mijn mannenpap goed intrekken in je kutje.” Ik bleef zo liggen en hij streelde mijn kontje. “Mijn God wat een lekker vrouwtje ben jij zeg! Zo gewillig en geil. Laat je je altijd door onbekenden neuken?” Vroeg hij. “Ja, ik weiger geen enkele man seks. Als een man mij wil neuken dan mag hij me pakken.” Zei ik. “Ooh, een echte slet dus?” “Ja, ik ben een slet, een hoer, beschikbar voor iedereen die wil” Zei ik. “Wauw, dat is mega geil zeg! Ik zou je graag uitlenen aan mijn vrienden, buren en familie” zei hij. “Wat houdt je tegen?” zei ik.

“Laten we naar mijn huis gaan dan” zei hij. Ik kwam overeind en stapte naakt in mijn auto. Hij trok zijn boxer aan en kwam naast me zitten. We reden op zijn aanwijzingen naar zijn huis. Het bleek een vrijstaand huis te zijn waar ik achter het huis op zijn terrein kon parkeren. Ik stapte uit en liep spiernaakt met hem mee naar de deur. We stapten naar binnen en daar ging hij bellen met zijn vrienden en buren. De eerste die binnenkwam was de buurman. Hij was in de 60, kalend, dik en klein. Hij keek naar me met een hongerige blik. Hij liep om me heen om mijn naakte lijf eens goed te bekijken. Ik streelde over zijn kruis. “Wat een lekker wijf zeg! Dank je dat je me hebt uitgenodigd. Ik heb al jaren niet meer geneukt Andre” zei hij. Hij trok zijn shirt uit en onthulde zijn dikke harige bovenlijf. Ik zakte op mijn knieën en trok zijn broek naar beneden. Tussen zijn benen hing een kleine slappe piemel. Ik streelde de pik en ballen en hi begon zich langzaam op te richten. Andre keek toe hoe ik de pik van zijn oude buurman stijf maakte. Hij stond met zijn benen uit elkaar en met zijn ogen dicht te genieten. Mijn kutje klopte alweer van geilheid.

“Oooh lekker. Hoe heet je schatje?” vroeg hij. “noem mij maar slet, hoer, teef of erger” zei ik. “Oke slet, sabbel maar eens lekker op mijn lul dan ga ik je strakjes neuken en lekker in je kutje spuiten” kreunde hij. Terwijl ik op de kleine pik aan het zuigen was kwam er een jonge man binnen. “Hi Andre, ooh, het feest is al begonnen zie ik” zei hij. “Ja, kleed je maar vast uit” zei Andre. Hij trok zijn kleren uit en ging naast mij staan. Ik pakte zijn half harde lul en trok hem af. “Hmmm dit is beter dan het kijken naar een porno film” zei hij. Ik pijpte de beide mannen om en om. De jonge man had een enorme lul nu hij stijf was. “Ooooh, ik moet neuken! Ik houd het niet meer!” zei de oude man en hij duwde me achterover op de grond. Ik opende mijn benen om het toe te laten en hij ging bovenop mij liggen. Hijgend als een postpaard begon hij mij met zijn kleine pik te neuken. Ik verdween bijna geheel onder zijn dikke lijf. “Waar heb je deze slet opgeduikeld” hoorde ik de jonge man zeggen. “Ik zag haar in Zandvoort in haar bikini in haar nieuwe cabrio rijden en ben gewoon in haar auto gesprongen. We zijn naar het bos gereden en daar heb ik haar lekker gepakt. Ze laat zich neuken door elke man die zin heeft” zei hij.

“Wauw, een echte neukslet dus” Zei hij. Intussen kwam de oude man klaar in mijn kut. Hij rolde van mij af en de jonge man ging op mijn gezicht zitten. Hij trok zijn billen uit elkaar en zei” Lik eens lekker aan mijn reet slet!” Andre zette zijn voeten aan weerskanten van mijn bovenlijf en liet zich pijpen door de jonge man. Beide mannen trokken zichzelf af. De kont van de jonge man smaakte naar wat eruit kwam. “Hmmm je pijpt zo lekker Martijn” zei Andre. Ik likte de kont schoon van de jonge man. De oude man keek toe met zijn pik in zijn hand. De jonge man ging van mij af en zette me in doggy pose. “Ik ga haar kont neuken” zei hij. Hij spuugde op zijn pik en zette de kop van zijn lul tegen mijn anus. Ik ontspande mijn anus en hij drukte door. “Ooh oh, oh, auw” kreunde ik. “Ja, dat doet pijn he?” zei Martijn. “Ja, maar ik houd van pijn” zei ik. Hij neukte mijn kont diep. “Andre, Neuk mij in me reet alsjeblieft” smeekt hij zijn vriend. Andre kwam achter hem en smeerde zijn pik in met glijmiddel en duwde zijn pik in de mannen kont. “Ik wil ook mijn kont gelikt hebben!” zei de oude man en ging in doggy voor mij zitten. Hij drukte zijn dikke harige reet tegen mijn gezicht. “Lik me schoon slet!” zijn kont rook en smaakte naar zweet en stront maar ik likte hem schoon. Terwijl wij vieren op de grond bezig waren kwamen er nog drie mannen binnen. “Oooh kijk eens van een geile boel hier mannen!” Een van ze knielde naast mij en voelde mijn tieten. “Ja mannen, deze slet moet helemaal kapot geneukt worden!” zei Andre. Martijn trok zijn pik uit mijn kont en ging op zijn rug liggen. “Kom op me slet!” Ik ging op hem zitten en liet mijn kut over zijn pik zakken. Met mijn ogen dicht reed ik op hem en genoot van zijn enorme pik. Een van de nieuwaangekomen mannen kwam achter me, duwde me wat voorover en drukte zijn pik in mijn anus. Een tweede man ging voor mij staan en hield zijn pik voor mijn mond. Ik nam zijn pik in mijn pijpbekkie en zoog hem af. Heerlijk alle drie mijn neukgaten gevuld met pikken.

Toen ineens stond er een vrouw in de huiskamer die via de achterdeur was binnen gekomen. Ze keek even verbaast naar het schouwspel. “Wauw, lekker bezig mannen!” zei ze. Ik schatte haar in de 40, ze was slank met enorme tieten, lang blond haar en grote blauwe ogen. “Je bent welkom om mee te doen Buur” hoorde ik Andre zeggen. Ze trok haar kleren uit en riep: “Mannen, pak me!” De overgebleven mannen lieten zich dat geen tweede keer zeggen en pakten haar beet. Ze werd over de tafel gelegd en kreeg direct een pik in haar kut. De ruimte was gevuld met het geluid van hijgende en kreunende mensen. De man in mijn reet kwam klaar en trok zijn pik eruit. Ik bereed Martijn nog steeds en werd in mijn bek geneukt door een onbekende jonge man. “Ze houdt van pijn he? Ik ga mijn riem eens over haar rug halen!” riep iemand. Ik zag de man zijn riem dubbelvouwen en naast mij komen. De eerste slag kwam naar op mijn rug. Maar was niet al te hard. Ik trok even mijn hoofd naar achteren en riep: “Harder! Als je me slaat sla me dan ook echt hard!” en ging weer verder met pijpen. “Ok hoer! Je zal het krijgen!” met een klap kwam de riem weer op mijn rug, maar nu keihard. Ik kon nauwelijks geluid uit brengen met een pik in mijn keel. De slagen bleven komen in hoog tempo. De pijn was extreem en ik voelde in rap tempo dat ik op het punt stond om klaar te komen. Ik roste mijn kut over Martijns pik en mijn lijf ontplofte. Hevig trillend kwam het orgasme over me heen als een vrachttrein. Martijn kwam ook klaar en spoot zijn zaad in mijn hete kut en even later ook de man in mijn mond. Hij spoot zijn lading direct mijn maag in, zo diep zat hij in me.

Er waren nog meer mannen binnen gekomen en ik was gestopt met bijhouden hoeveel. In allerlei standjes werd ik geneukt en zoog en trok ik mannen af. Het zaad vloeide rijkelijk op en in mij en de buurvrouw. De stroom pikken nam geleidelijk af en een tijd later lag ik naakt en bedekt en gevuld met zaad op de grond naast de eveneens naakte buurvrouw. “Ik moet pissen” hoorde ik iemand roepen. “Pis op mij” riep ik. “Goed plan!” ik werd naar buiten de tuin in geleid en op mijn knieën gezet. De buurvrouw volgde ons en ging ook naast me zitten. De mannen gingen om ons heen staan met hun pikken op ons gericht. Plotseling spatte de eerste straal pis in mijn gezicht en al gauw kwam de warme pis van alle kanten. Ik opende mijn mond en probeerde zoveel mogelijk pis op te vangen en door te slikken. Heerlijk zo’n pisdouche. Even later toen de mannen klaar waren met pissen zat ik met de buurvrouw te zoenen. Druipend van de urine. Met de tuinslang werden we schoon gemaakt. De buurvrouw moest naar huis want haar man zou thuiskomen. De mannen gingen ook en na ze allemaal bedankt te hebben stapte ik nog steeds naakt in mijn auto. Ik genoot van de rit naar huis. Heerlijk naakt mijn cabrio en genoot van de aandacht die ik onderweg kreeg. Vlak voordat ik mijn dorp binnen reed deed ik mijn jurkje aan. Ik kon moeilijk naakt van mijn auto naar binnen gaan.

Toen ik thuiskwam en naakt de afwas deed ging de telefoon. Het was een klant die mij wilde neuken met mijn polsen achter mijn rug gebonden. Ik maakte de afwas af en pakte mijn handboeien. Ik klikte ze achter mijn rug vast en wachtte op de klant. Hij kwam even later binnen en sloeg me in mijn gezicht. “Gore hoer!” schreeuwde hij tegen me. Hij greep mijn haar en sleurde me naar de slaapkamer. Daar smeet hij me op het bed. Hij trok zijn kleren uit en wierp zich op me. Zijn al harde pik roste hij diep in mijn afgeneukte kut en zette zijn handen op mijn keel. Hij kneep hard en hij neukte me bruut terwijl ik stikte. De drang naar lucht werd ondragelijk en toen ik wanhopig werd liet hij los en liet me naar adem hijgen. Voordat ik genoeg in mijn longen had kneep hij weer. Zo neukte hij me terwijl hij me keer op keer wurgde. Mijn orgasmes bleven komen, achter elkaar totdat hij klaarkwam en me losliet. Hijgend en trillend lag ik uitgeput op bed terwijl hij zich weer aankleedde en 150 gulden op mijn nachtkastje gooide. “Dank je hoer! Tot de volgende keer!” Toen hij weg was pakte ik de sleutel van de handboeien en wurmde hem in het sleutelgat om mezelf te bevrijden. Ik bekeek mijn naakte lijf in de spiegel.

“Wat ben je ook een hoer! Een neukvarken!” zei ik tegen mezelf en ik was er trots op. Ik trok mijn kut open en een druppel zaad kwam eruit en viel op de grond. Dit is waar ik voor gemaakt was. Mijn hele lijf was gemaakt voor het genot van mannen. Ik wreef over mijn klitje. Oooh wat is dat toch lekker. Ik vingerde mezelf voor de spiegel en keek naar mezelf terwijl ik met mijn linkerhand mijn kutje openhield en met mijn rechterhand mijn klitje bewerkte. Mijn tieten trilden en mijn mond stond open. Mijn lijf golfde op mijn geile gevoel. Ik mijn fantasie zag ik een enorm dikke lul van 30cm lang die zich genadeloos in mijn hete kut boorde en met elke harde stoot mijn baarmoeder tegen mijn maag stootte. Echt diep en volledig gevuld. Mijn kut enorm strak om zijn gigantische lul, uitgerekt zijn ballen uitmelkend. Ik ben een zaad hoer, een spermaslet. Hevig kreunend kwam ik klaar. Trillend op mijn benen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door MyraFoil

Ik ben een inmiddels oudere vrouw (59) en mijn hele leven draait om sex en bdsm.
Ik ben sinds mijn tienerjaren al gediagnostiseerd met een extreme vorm van Nymphomanie maar ik heb dat nooit als een probleem ervaren. nee, juist het tegenovergestelde: ik geniet ervan met volle teugen. Ik kan daarom ook nooit een monogame relatie hebben want ik heb meerdere mannen per dag nodig en dan nog is het nooit genoeg.

Dit verhaal is 6402 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

10 gedachten over “Een sletterige dag”

Plaats een reactie