BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (7) Interview

Voor mijn promotieonderzoek had ik onlangs een interview met een verpleegkundige, net 20 jaar, over taboes in haar werk. Zij vertelde dat ze in de thuiszorg werkte en een paar keer per week zorgde voor een man van bijna 50, die ze wassen moest. Bijna elke keer als ze hem waste had hij een erectie en een enkele keer kreeg hij zelfs een orgasme. De eerste keer dat dat gebeurde overviel haar dat maar af en toe waste ze hem of beter zijn geslacht net iets extra of zachter en aandachtiger om dat aangename gevoel bij hem op te wekken. Ze merkte in de loop van de tijd dat ze voor hem zorgde dat het haar ook opwond als hij klaar kwam, dat haar slipje af en toe nat was en zelfs dat ze fantaseerde over seks met hem. Als ze met haar eigen vriendje vree zag ze zichzelf in gedachten regelmatig vrijen met de man voor wie ze zorgde.

Het was haar opgevallen dat ze met hem begon te flirten, zonder dat er aanleiding toe was ging ze dan voor zijn ogen haar schoenen vastknopen en bukte ze zo dat hij haar tietjes zien kon. Of als ze in de kamer was draaide ze zich om en zag hij haar billen in haar strakke jeans. Of ze deed hem zijn schoenen aan en bukte zo dat hij haar tietjes zag. Op een bepaald moment streelde hij haar gezicht, ze liet die aanraking toe en voelde dat het haar opwond. Een keer heeft ze bij hem in huis gemasturbeerd zonder dat hij het merkte.

Op een warme zomerdag had ze luchtige zomerkleding aan, ze had thuis pikante lingerie uitgezocht en toen ze bij hem aan kwam leek de man extra vrolijk gestemd. Hij was de laatste client die ze die morgen zou wassen, dus had ze alle tijd voor hem. Ze had er zin in om hem uitgebreid te douchen. Toen hij onder de douche zat deed ze zonder verder na te denken haar jurkje uit en stapte in bh en slipje de badkamer in, zodat ze hem beter kon wassen. Hij siste tussen zijn lippen, realiseerde zich dat hem vanmorgen een special treatment stond te wachten en zei dat ze haar ondergoed beter droog kon houden. Of had ze soms een reservesetje bij zich. Ze kleurde rood, want inderdaad dat had ze. Ze voelde hoe haar kut als een razende klopte en hoe haar tepels verstrakten toen hij dat zei. Zou ze? Hij zag haar aarzeling, hij zou zwijgen was de zin die haar over de drempel haalde en trok ze, sexy en uitdagend voor hem haar bh en slipje uit. Hij zag haar frele tietjes, haar strakke kutje, de tattoo net boven haar clitoris met de woorden ‘only you’ en streelde haar tussen haar navel en haar kutje en met een vinger gleed hij over de tattoo tot vlak boven haar clitoris. Hij hoorde hoe haar adem veranderde.

Ze waste hem helemaal schoon met extra aandacht voor zijn krachtige erectie. Hij vroeg haar of ze bij hem op schoot wilde zitten. Dat wilde ze wel, maar na het douchen, in de kamer. Ze droogde hem af, en zette hem naakt in zijn stoel. Snel droogde ze zichzelf af, ging op zijn schoot zitten en liet toe dat hij haar tepels kuste. Het wond haar op en met haar billen bewoog ze zachtjes over zijn kruis en voelde hoe strak zijn erecte geslacht stond en tussen haar billen floepte. Zij tilde haar kontje een beetje op en met haar vingers masseerde ze haar kutje, dat vochtig genoeg was om hem te ontvangen. Ze duwde zijn lul in de juiste richting en voelde hoe hij in haar kwam. Toen ze boven op hem zat en ze hem in zich voelde, kusten ze elkaar terwijl zij zacht, behendig, teder op hem reed. Langzaam voerde ze het tempo op totdat hij kreunde, ‘lekker’ zei en ze het moment voelde dat hij in haar klaarkwam, zich ontspande. Ze bleef zitten tot zijn piemel slapper werd en uit haar floepte. Hij vroeg of hij haar kutje mocht uitlikken en bedankte haar hartelijk voor de heerlijke morgen. Vijf dagen later was hij aan een hartstilstand overleden. Ze keek nog altijd met plezier op die ene morgen terug. Nooit heeft ze haar vriendje verteld over haar zomerse ervaring.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5732 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Femke (7) Interview”

Plaats een reactie