BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gluren naar de buurvrouw en zij naar mij

Ik kon geen oog dicht doen, wat een benauwde nacht . Ik lag echt te zweten in bed. Raam stond al open maar geen zuchtje wind dus dat hielp geen biet.
Half 2 snachts en buiten was het stil en donker. Ik hing lucht te happen buiten het slaapkamerraam toen er in een kamer bij een huis aan de achterkant van ons een schemerlamp aanging. Ik bleef nieuwsgierig kijken. Ik zag hoe een jonge vrouw zich nestelde op een bankje. Nieuwsgierig als ik ben bleef ik kijken. Ongeveer 40 meter is niet ver en doordat het buiten donker was was ze goed te zien. Ik kende haar niet. Eigenlijk niemand van de achterburen. Vreemd maar waar. Toen deed ze opeens haar shirt omhoog en floepte er een mooie blanke borst uit. Ze kneep wat in de tepels waardoor ik de aureol zag strak trekken van een grote bruine rand van wel 5cm naar een kleintje. Ik vermoedde dat haar tepel stijf moest staan. En dat deed mijn pik ook in de houding staan. Toen was daar opeens uit het niets een baby die gulzig begon te lurken aan die mooie tieten. Ik begreep toen pas de situatie, niks geile meid , gewoon een moeder die midden in de nacht moest voeden. Maar dat maakte mij niet minder geil.

Intussen had ze ook de andere borst tevoorschijn gehaald. Weer zat ze aan haar tepel maar deze keer duidelijk langer dan bij de andere. Verbeelde ik het me nu of gooide ze haar hoofd nu achterover in haar nek, mond open alsof ze lag te zuchten. Jeetje… mijn lul kwam uit mn slaapshort en ik wreef er zachtjes over. Voorvocht op mn eikel. Nu verwisselde ze de houding van de baby, hij kreeg de andere borst en zij begon zowaar weer te spelen met haar tepel. Ze probeerde er zelfs aan te likken. Mijn eikel tikte tegen mn buik en mn ballen rolden heerlijk door mn vingers. En toen opeens zag ze me. Ze schrok duidelijk en deed een dekentje of lap ofzo over haar lekker witte tieten met die stijve duidelijk gevoelige tepels. Ze keek naar mij en begon toen het hele rijtje huizen te scannen, ik gok dat ze bang was dat er meer zaten te kijken. Dat gaf mij het besef dat ook ik open en bloot stond te rukken voor het raam. Dus ik ook scannen en gelukkig niks en niemand te zien. Ik bleef echter te nieuwsgierig om me te verstoppen nu. Na wat een eeuwigheid leek kwam er weer beweging bij haar. Ze deed de deken weer weg en tilde haar vrije tiet op. Ze trok aan de tepel en bleef mijn kant op kijken. Toen maakte ze het aftrekken gebaar. Ik knikte en pakte het ikea trapje zodat ik tot aan mn knieën boven de vensterbank uit kwam. Nu kon ze echt wel zien wat ik deed. Ik zag dat ze aanstalten maakte om weg te gaan. De baby was zeker klaar. Geen idee waarom maar ik pakte mn telefoontje en scheen even op mijn keiharde pik. Ze bleef me roerloos aanstaren. Toen pakte ze de baby, keek me aan en maakte met haar hand een gebaar van blijf waar je bent. En inderdaad 1 minuut later was ze weer terug. Eerst liep ze wat zenuwachtig voor het raam langs en keek de hele rij woningen aan mijn kant af. Toen ging ze weer zitten en gaf mij een handkus.

Haar shirtje ging omhoog, nu beide tieten vol in het zicht voor mij. Ze kneedde ze en trok aan de tepels. Nu volgende ze mijn voorbeeld door haar uiers even te verlichten met haar mobile. En wat een memmen zeg. Heerlijke stevige hangers en een paar spenen wauw! Als antwoord verlichtte ik weer even mijn pik en glimmende eikel. Uiteraard na de huizen aan de overkant te hebben gecheckt op toeschouwers. Nu zag ik hoe haar hand over haar buik in haar huisbroek/joggingbroek verdween en ze met wijd gespreide benen begon te vingeren. Haar andere hand bleef haar tepels plagen. Mijn handen bleven mn ballen verwennen en ik trok me heel langzaam af. Ik wilde zo lang mogelijk uitstellen. Wat spuug op mn handen liet het lekker glijden. Nu wees ze met twee vingers naar haar ogen en dan weer naar mij. Ik begreep het en bescheen mijn lul weer heel even en ze zag hoe mijn eikel steeds weer uit mn vuist kwam en hoe mn andere hand mijn ballen kneedde en door mijn bilnaad gleed. Ik wees naar haar en ze begreep wat ik wilde. Haar broek nu op haar knieën , haar benen wijd en verdomme ja ze scheen nu op haar natte glimmende kut waar haar vingers in en uit flitsen. Duurde misschien 15 seconden, geen idee maar leek heeeeel lang. Ik kon zien hoe haar buikspieren aantrokken en haar ademhaling sneller en onregelmatiger werd. Ze lag met haar hoofd achterover op de bank en ging steeds harder tegen haar eigen hand op rijden.

Mond wijd open ook en opeens kwam haar hoofd weer recht op en keek ze me met grote ogen recht aan. Ze likte haar lippen en maakte er een mooie O van alsof ze me nu zou gaan pijpen. Opgezweept door haar geile show bescheen ik nu weer mijn ballen en pik. Ik zag dat ze sneller ging vingeren en daardoor begin ik sneller te vuistneuken en kon me niet meer inhouden. Mijn sperma spoot door het open raam de tuin in. Ze keek strak mijn kant op en het zal verbeelding zijn maar ik zweer t dat ik haar hoorde gillen toen ze klaar kwam. En direct was het licht weer uit en ook de schemerlamp was uit. Ze bleef even liggen en ik stond er bij alsof ik een marathon had gelopen. Toen was er weer een hand kus en verdween ze. Vandaag zag ik haar lopen op de markt, ik groette haar maar ze deed net of ze me nooit had gezien. Is misschien wel beter zo, ze is zeker 25 jaar jonger dan ik.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 17181 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Gluren naar de buurvrouw en zij naar mij”

Plaats een reactie