BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gothic deel 2 van 3

Dit verhaal is waargebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Ik zeg, “ik ga beneden een sigaretje roken, doe gerust verder en maak maar af wat jullie begonnen zijn”. Ik pak me in de keuken een koffie en ga op het koertje zitten. Na een minuut of twee komt mijn schoonmoeder met een kop koffie het koertje opgewandeld. Die hebben dus duidelijk geen vervolg aan hun ‘activiteiten’ gegeven.

Ze kijkt niet schuldig maar zegt toch, alsof ze zich moet verantwoorden : “ze wou me wekken deze morgen, maar ik had geen zin om uit bed te komen, dus zei ze spontaan als jij er niet uit wil komen, dan kom ik er bij in”. “Ze gaf me een dikke knuffel om mij te bedanken voor mijn gastvrijheid en van het één is het ander gekomen”. “Voor we het wisten waren we aan het kussen en ik heb daarna haar goddelijk kutje gelikt”. “Kato is op een voor mij wonderlijke manier klaargekomen”. “Ze wou dat dan bij mij ook doen, maar dan kwam jij op de proppen”. “Ze was geschokt dat jij haar zo bezig zag, dus ze wou niet verder doen”. “Mijn excuses” zeg ik.

Op dat moment stapt Kato, ook met een mok koffie in de hand, het koertje op. Ze kijkt me schichtig en verlegen aan, maar zegt niets en zet zich op één van de teak stoelen aan een tafel voor zes, waar Ma tegenover mij zit en ik rustig zit te roken. Zowel Kato als Ma hebben beide een dikke badjas aan. Stilzwijgend genieten we van de koffie.

Dan vraagt Kato opeens : “Bea (de voornaam van mijn schoonmoeder), ben jij niet verlegen of geneerd dat Rick jou naakt zag ?” Ma antwoordt : “maar kind toch, langs geen kanten, die heeft mij al meer volledig naakt gezien”. Kato bekijkt haar met verbazing, ik zwijg wijselijk. Ma zegt : “alhoewel wij nooit seks met mekaar hebben gehad Kato (Ma hanteert als haar definitie van seks : penetratie met een piemel en dat was niet gelogen), hebben wij in het verleden regelmatig eeuuh gezamenlijke masturbatiesessies gehad”. Bij mezelf denk ik : ‘ai, nu gaan we het krijgen’. Ma vertelt aan Kato kort dat ik met mijn vrouw in een broer zus relatie gesukkeld was en dat mijn seksueel tekort op die manier opgevangen werd achter de pc in mijn toenmalige werkkamer. Ze voegde er nog aan toe, die sessies erg te missen.

Kato doet er weer het zwijgen toe. Ma en ik zien ze grondig nadenken. Ik doe een refill van de drie mokken koffie en als ik terug op het koertje kom, zit Kato nog steeds stilzwijgend na te denken. Dan opeens : “Ma ben ik nu lesbisch ?” Mijn schoonmoeder legt een hand op de onderarm van Kato en zegt : “maar kind toch”. Ik zie ze vertederd naar Kato kijken, vermoedelijk omdat ze aangesproken werd met ‘Ma’, door Kato.

“Kato” zeg ik, “lesbisch kan je niet worden, dat ben je of ben je niet”. Er bestaan uiteraard vrouwen die enkel verliefd op een andere vrouw kunnen worden, maar de meeste vrouwen, ik schat zo’n tachtig procent, zijn dat niet, die zijn wel heel dikwijls maar ook weer niet altijd, een stukje bi”. “Het is wel zo, dat jij door wat je overkomen is met Jacko, een soort afkeer van mannen ontwikkeld hebt, maar dat wil daarom niet zeggen dat je lesbisch bent”. “Enkel maar dat je een dégout van mannen gekregen hebt, maar vermoedelijk is dat maar tijdelijk”. “Wat je daarstraks met Ma aan het uitspoken was, is hoogstwaarschijnlijk gewoon jouw bi-kantje uiten”. “Daar is niks mis mee, zowel jij als Ma, en eigenlijk iedereen, heeft behoefte aan knuffels, warme, strelingen en seks”. “Meer is dat niet”. “Mocht je nooit meer op een jongen verliefd kunnen worden, dat kan zijn, wel dan heb ik het mis en ben je toch lesbisch, maar dat betwijfel ik”. Ma kijkt me dankbaar aan. Kato zwijgt weer.

Na zeker een minuut of tien zegt ze ineens : “Rick waarom heb jij mij niet besprongen toen je ons twee betrapte “? “Je had de kans of vind je me niet mooi genoeg misschien”. Ik verslik me bijna in mijn koffie. Vooraleer te antwoorden, steek ik een nieuw sigaretje op (bij mezelf denk ik : ‘oppassen Rickske, glad ijs !’).

Ik lach om de spanning wat weg te nemen en zeg : “als er hier gesprongen moet worden, dat zal jij of Ma dat zelf moeten doen, ik ga je nooit zomaar bespringen”. “Ja maar” zegt ze : “jij had nu de kans om jouw seksueel tekort op te lossen”. Dat kind heeft wel een heel praktische geest. Ik zeg : “klopt, maar daarom ga ik niet iemand bespringen”. “Jullie zijn allebei heel mooie wezens, Ma mag dan een heel stuk ouder zijn dan jij, maar die heeft voor mij een heel sensueel en opwindend lichaam, nochtans hebben wij mekaar nooit besprongen”. “Jij bent bijzonder mooi en maak je echt geen zorgen, voor mij ben jij meer dan begeerlijk en opwindend”. “Maar ik ga jou nooit bespringen”. “Met wie en wanneer jij ooit de liefde bedrijft, moet jij en jij alleen kiezen, daar heb ik of iemand anders, geef fluit aan te zeggen”. Weer zwijgt Kato en denkt na. Ik rook rustig verder en drink mijn mok leeg. Dan zeg ik : “ik ben weg”.

Zowel Kato als Ma kijken me onbegrijpend aan. Ik zeg : “lieverds, ik heb zo’n stil vermoeden dat jullie mijn aanwezigheid nu als een remming zien en Kato, ik zal je een voorzet geven, als ik de situatie goed begrepen heb, dan ben jij daarstraks door het toedoen van mijn schoonmoeder, mooi klaargekomen”. “Door mijn tussenkomst heb ik jullie liefdesspel verstoord en Ma kennende, is die volgens mij niet klaar gekomen, dus heb jij nog een jobke te doen Kato”. “Laat mij jullie vooral niet tegenhouden”. “Je kunt moeilijk Ma op haar honger laten zitten Kato, want dan wordt ze chagrijnig” zeg ik al lachend. Ma wil boos worden, maar Kato lacht en dus lacht ze maar mee. “Hup naar de slaapkamer jullie twee en ik trek de voordeur wel achter mij dicht”. Vlak voor ik buiten ga, draai ik me nog even om en zie net Ma en Kato hand in hand de trap opgaan naar het eerste.

Thuis gekomen, was het iets voor elf en mijn vrouw zou toch niet voor half twee thuis komen van haar werk. Ik heb me in mijn werkkamer geïnstalleerd en met het beeld van de blote Kato en mijn blote schoonmoeder nog fris op het netvlies, een aftrekbeurt van jewelste gegeven.

Dokter Watteeuw was ondertussen regelmatig bij mijn schoonmoeder langs gekomen ter controle van Kato en die had eerst één extra maand ‘ziekte’ voorgeschreven en daarna nog één.

Kato had mijn schoonmoeder ook aangegeven dat ze bang was om terug naar school te gaan of zelfs terug naar haar ouders te gaan. Haar vader zou haar toch enkel maar een gigantisch pak slaag geven omwille van haar afwezigheid. Ma had daarop gezegd dat Kato zo lang bij haar mocht blijven als ze zelf wou.

Op een vrijdag na mijn werk, besloot ik ineens van mijn werk bij mijn schoonmoeder en Kato langs te gaan. Mijn vrouw was na haar werk, die werkte enkel de voormiddagen inclusief de zaterdagvoormiddag telkens tot één uur, kort na de middag naar één van de kinderen vertrokken en die zou tot zondagavond wegblijven. De zaterdagvoormiddag had ze verlof genomen.

In het huis van mijn schoonmoeder trof ik enkel Kato aan en Iris, die de schoolnotities voor Kato kwam brengen. Volgens Kato, had mijn vrouw, en daar wist ik niets van, mijn schoonmoeder in de namiddag opgepikt om mee naar één van mijn kinderen te gaan. Ma had tegen Kato gezegd dat ze het rijk alleen had tot zondagavond en tegen mijn vrouw, dat Kato haar huurster was. Die had zich daar geen vragen bij gesteld.

Ik zit met Iris en Kato in de keuken en drink een koffie. Blijkbaar had Kato, Iris in vertrouwen genomen over hetgeen haar overkomen was. Dat kon ik opmaken uit de opmerking van Iris die zei : “wanneer kom je terug naar school Kato ?” “Dat durf ik niet Iris” had die geantwoord. Daarop had Iris gezegd : “je kunt toch vanzelf terug komen, jouw verkrachter, die gaat daar niet meer naar onze school”. “Die heeft in het parkje een ontmoeting gehad met Rick hier en gaat sindsdien ergens op school in Mechelen”. Kato kijkt me onbegrijpend aan.

Ik zeg : “oei, dat ben ik je vergeten te vertellen” beken ik met een schuldig gezicht. “Op een avond, weer zo net voor sluitingstijd moest ik voor mijn vrouw weer naar het warenhuis”. “Ik liep daarom weer door het pakje en heel de bende, bijna uitsluitend jongens, stonden daar weer aan de lantaarnpaal”. “Op de terugweg, hoorde ik één van die kereltjes zeggen : “kijk Jacko, daar is die ouwe zak weer”. Dan hoor ik Jacko zeggen : “laat die maar lopen, die kan toch niks meer”.

Voor mij schoot die opmerking in het verkeerde keelgat. Ik liep op Jacko toe en als ik zo’n meter voor hem stond zei ik : “zo, zo jij bent dus Jacko”. Ik droeg mijn boodschappentas in de linkerhand. “Ik gaf met mijn rechter been een penalty recht in zijn ballen, liet tegelijk de boodschappen uit mijn linker hand op de grond vallen, doordat hij omwille van die stamp tegen zijn familiejuwelen, voorover knipte, greep ik met mijn linker hand zijn keel vast, duwde hem zo tegen de lantaarnpaal”. “Hij kon niks meer zeggen want ik neep ferm door op zijn adamsappel”. “Hij knotste met zijn achterhoofd tegen die lantaarnpaal”. “Jacko had met zijn twee handen mijn linker onderarm vast”. “Maar hoe meer hij aan mijn arm trok, hoe pijnlijker voor hem omdat ik bleef doornijpen op zijn keel”. “Ik heb hem gezegd dat ik wist wat hij met Kato, jou dus, uitspookt had, dat ik dat, vanaf zondag, elke zondag, luidop in de bakkerszaak van zijn vader zou komen verkondigen, want ik ging daar elke zondag toch daar mijn pistolekes kopen en op zondagmorgen stond die zaak bomvol volk”. “Ik heb hem gezegd dat ik mij afvroeg hoe lang die goed lopende zaak nog zou blijven bestaan als de hele buurt zou weten wat jij met Kato uitgespookt hebt en dat ik hem ten stelligste het advies gaf, om met hoogdringendheid naar een andere school uit te kijken, liefst zo ver mogelijk weg van Antwerpen”. “Ik heb hem dan losgelaten, maar hij is op de grond in het slijk gevallen en hij kon niet veel zeggen, want zijn keel deed pijn, vrees ik”. “Hij heeft blijkbaar toch geluisterd, als ik het zo hoor”. Iris bevestigd dat na dat akkefietje, Jacko zich niet meer in hun school had laten zien. “Sorry” zeg ik tegen Kato met een heel schuldig gezicht, “het was sterker dan mezelf, maar” om mezelf wat goed te praten, voeg ik er aan toe : “ik heb hem niet in mekaar getimmerd en ik heb het woord verkrachting niet uitgesproken”. Kato had me al die tijd woordeloos aangekeken. “Ben je nu boos op mij ?” vroeg ik nog, maar Kato zei : “hoe kan ik nu ooit boos op jou zijn of worden, jij hebt mij hier bij Bea ondergebracht, jij hebt geen misbruik van de situatie gemaakt en je hebt mij hierdoor uit een uitzichtloos ‘klote-leventje’ gehaald”. “Sinds ik hier bij jouw schoonmoeder ben en mag blijven, ben ik nog nooit zo gelukkig geweest”. ‘Oef’ dacht ik bij mezelf.

Alsof de duivel ermee speelt, wordt er gebeld. Iris staat op en zegt : “ik zal wel open doen” en loopt de gang in. Iets later hoor ik ze van aan de voordeur roepen : “Rick, kom jij even ?” Ik loop naar de voordeur en daar staat een vent in een vuile lange regenjas, ongeschoren en volgens mij ook ongewassen.

“Wat scheelt er vraag ik ?” “Dit is de vader van Kato, Rick”. Ik stuur Iris terug naar binnen en vraag aan die vent : “wat kan ik voor u betekenen mijnheer “. “Mijnheer, mijnheer” zegt die, “het schijnt dat mijn dochter, Kato hier woont”. “Die moet hier niet wonen, die moet mee naar huis”. “Waarom dan wel ?” vraag ik. “Mijn wijf is zat, die ligt te snurken en ik heb honger, Kato moet voor mij te vreten maken” zegt hij gedecideerd.

Bij mezelf zeg ik ‘beetje creatief zijn Rickske’. En tegen de vader van Kato zeg ik, “mijnheer, ik woon hier niet, ik ben hier toevallig om de planten water te geven, dit is het huis van mijn schoonmoeder en de jonge dame die u net zag is een nichtje van mij”. “Die helpt mij wat”. “Jouw dochter woont inderdaad hier, maar ze is nu met mijn schoonmoeder op verlengd weekend naar zee”. “Vermoedelijk zijn die terug tegen maandag”. “Godverdomme” zegt hij, “dan kom ik maandag wel terug”.

“Dat zou ik jou sterk afraden mijnheer, als ik jou hier aan het huis van mijn schoonmoeder betrap, dan sla ik je gewoon het ziekenhuis in, dat is één en ten tweede dan ga ik naar de politie met Kato om tegen jou klacht in te dienen wegens ouderlijk geweld naar een minderjarig kind toe, dat heeft de huisarts van mijn schoonmoeder trouwens vastgesteld en bevestigd”. “Maak maar dat je wegkomt of ik klop je de straat uit en als ik je hier ooit nog eens zie, dan gebeurt dat sowieso”. De vader van Kato kijkt me sprakeloos met open mond aan. Hij wil wat zeggen, maar ik zeg direct : “heb je me niet gehoord ?” “Maken dat je wegkomt of … “ en ik toon mijn gebalde vuist. “Je dochter wenst niet meer naar jullie huis te komen en ik kan ze geen ongelijk geven als ik je zo bezie”. “Ben je daar niet mee akkoord, dan staat het je vrij om klacht in te dienen bij de politie en dan wordt dit voor de rechtbank uitgevochten”. “Je kiest maar, ik ken trouwens een paar heel goeie advocaten”. “En nu” zeg ik dreigend : “wegwezen !” Die vent druipt af en waggelt, de straat uit. Ik kijk hem na en hoor hem al vloekend weg waggelen.

Ik sluit de voordeur en Kato staat in de gang in de armen van Iris, die haar stevig vast heeft. Ik zie Kato trillen als een espenblad. Geruststellend zeg ik : “daar gaan we geen last meer van hebben, kom naar de keuken, we hebben een drankje verdiend”.
Terug in de keuken, zetten we ons aan tafel en ik schenk voor de twee dames wat fris uit en neem mezelf nog een mok koffie.

Ik bekijk ze alle twee, Iris met één arm over de schouder van Kato. Die zit angstig en stilzwijgend op haar stoel. “Kato” zeg ik “je hoeft je echt geen zorgen te maken, mocht jouw vader hier opdagen met politie of zo, dan gebruiken we gewoon dat papiertje van vaststelling van dokter Watteeuw tegen hem”. “Geen politieagent die jou van hier gaat wegsleuren”. “Maar het lijkt me wel verstandig dat jij hier de hele nacht niet alleen bent”.

Iris zegt direct : “ik kan niet hier blijven, want mijn ouders moet ik voorafgaand verwittigen als ik ergens wil gaan slapen en dat heb ik niet gedaan”. “Trouwens mijn ouders checken dan eerst telefonisch of dat wel zo is”. “Maakt niet uit” zeg ik, “ik blijf wel hier en slaap in mijn vroeger bed, Kato kan weer gaan slapen waar ze gebruikelijk slaapt, hieronder in wat ik noem ‘het jongenskwartier’”. Omdat, dat de vroegere kamers van mijn zonen betreft.

We drinken onze drankjes op, Iris vertrekt met de belofte van voor zondagavond terug te komen. Kato en ik kijken wat tv in de woonkamer en rond elf gaan we slapen. Ik trek naar de eerste verdieping en Kato naar de kelderverdieping.

Ik lig nog geen tien minuten in mijn vroegere echtelijk bed, of Kato staat in de deuropening in het lange roze slaapkleed dat nog van mijn jongste dochter geweest is. Ik kijk haar aan en vraag : “wat scheelt er meisje ?” “Ik kan niet slapen, voel me bijzonder angstig door het bezoek van mijn vader, mag ik niet bij jou komen liggen ?”

Alhoewel de verleiding uitermate groot is, zeg ik : “lieverd, als ik zo een mooi meisje als jij hier bij mij in bed neem, dan vrees ik dat mijn toch redelijke zelfbeheersing het gaat begeven”. “Het lijkt me echt niet verstandig en je maakt het voor mij heel moeilijk”. “Maar niet getreurd, leg je gewoon in het bed van mijn schoonmoeder, dat is gewoon aan de andere kant op deze verdieping, als je wilt, kan je jouw deur open laten en je hoeft de mijne hier niet te sluiten, dus laat die ook maar open, dan liggen we als het ware in één heel grote kamer”. “De verleiding gaat voor mij anders veel te groot worden”. “Kan je daar mee leven ?” Ze knikt. Ze draait zich om en ik hoor haar de kamer van mijn schoonmoeder in lopen. Ik hoor evenwel de deur niet gesloten worden.

Zaterdagmorgen, door mijn ingebouwde biologische klok, wordt ik wakker om half zeven. Ik rek me uit, en wil recht komen, als ik Kato met haar hoofd op haar handen, ellenbogen op de knieën op een stoel naast het bed zitten. Ik bekijk haar en zeg : “scheelt er wat ?” “Neen, neen” zegt ze “ik wou gewoon zien hoe een man als jij slaapt, ik heb nog nooit een man zien slapen, behalve mijn vader dan, maar dat was altijd omdat hij teveel gezopen had”. Ik lach en zeg : “en wat gezien ?” Doodeerlijk zegt Kato : “neen, niks, gewoon een slapende vent”. Ik lach en draai me uit bed. Nog een geluk dat ik een boxershort aan heb. Kato bekijkt mijn naakte torso. Ik ben dan wel geen bodybuilder, ook niet mager, gewoon geblokt en door het vele voetbalspelen toch nog redelijk fit voor mijn leeftijd. Ik zie haar kijken en nadenken over wat ze ziet.

Ik haal haar uit haar gedachten en zeg : “kom, we gaan naar beneden, ontbijten”. Ik loop naar de keuken, en zij sleft achter me aan in haar lang roze nachtkleed en heel dikke, te grote pantoffels.

Ik bak wat eieren, toast een paar stukken brood en we eten stilzwijgend ons ontbijt op. Kato zit nog steeds te nadenken en zegt dan : “ik ga douchen”. “Ok” zeg ik, “ik ruim hier wel alles op, maar pak me eerst nog een koffie en rook het sigaretje op het koertje”.

Een half uur later, komt Kato in jeans, T-shirt en basketsloefjes naar beneden en zegt dat ik kan gaan douchen. Dat doe ik dan ook en een kwartier later zit ik terug op het koertje, nu in jeans en T-shirt.

Kato zit daar ook na te denken, dan vraagt ze ineens : “Rick, had jij geen zin om naar mij te komen kijken terwijl ik douchte ?” “Ik had speciaal de badkamerdeur een stuk open gelaten”. Ik kijk haar aan en zeg : “om heel eerlijk te zijn, ja, dat wou ik wel, maar je had me niet uitgenodigd, dus ik heb het maar gelaten”. Ze knikt begrijpend.

“Ik ben wel komen kijken Rick, maar de badkamerdeur was gesloten en die durfde ik niet te openen”. “Dus ik ben maar terug naar hier gekomen”. Ik bekijk haar maar zeg niets.

Dan : “pak een jas, we gaan wandelen”. Ik rij met Kato naar het Nachtegalen park. Eerst wandelen we door het Middelheim gedeelte, daar staan een boel kunstwerken her en der in het park verspreid, dan steken we de straat over, lopen het Nachtegalen park in tussen de bomen over de kronkelende wegeltjes en dan komen we aan een grote speeltuin, waar ik dikwijls mijn kinderen had laten spelen en we zetten ons op het terras. Ik raad Kato aan om een ‘negrito’ te bestellen, eigenlijk een koffie verkeerd met bruine slagroom op en ik bestel mezelf een gewone koffie. Ik steek een sigaretje op en voor het eerst sinds we in het park waren, verbreek ik het stilzwijgen.

“Kato” zeg ik, “als jij iets van mij wilt, eender wat, dan hoef je dat gewoon maar te vragen”. “Het antwoord gaat altijd ‘ja’ zijn, als ik het tenminste kan”. “Maar alsjeblieft, hou een vraag van jezelf nooit tegen omwille van angst of verlegenheid, of wat dan ook, stel gewoon je vraag en ligt het in mijn mogelijkheden, dan doe ik wat je vraagt, ik moet er zelfs geen reden voor hebben, waarom je iets vraagt”. “Ik doe automatisch wat je vraagt”. “Als ik van jou iets wil, zal ik dat ook vragen en je daarbij automatisch de reden geven waarom ik het vraag, ok ?”

“Deze morgen bijvoorbeeld Kato, ondanks dat ik daar heel veel zin in had, ben ik niet naar jou in de douche komen kijken, gewoon omdat je me dat niet gevraagd had”. “Toen jij naar boven kwam om te zien of de deur van de badkamer open stond, ben je niet binnen gekomen, had je gewoon op de deur geklopt, je hoofd binnengestoken en eender wat gevraagd, dan ik dat gedaan”. “Zo simpel is het”. Kato kijkt me over haar koffie aan terwijl ze de bruine mokkaslagroom oplepelt. Ze knikt. Daarna lopen we nog een stuk door het park richting auto en we rijden terug.

Zodra we terug zijn, installeren we ons op het koertje. Ze kijkt mij aan en zegt : “Bea heeft me verteld van jullie gemeenschappelijke masturbatiesessies vroeger”. “Nu je niet meer hier woont, hoe doe je dat dan”. “Gewoon, ik zet me in mijn werkkamer achter mijn pc, zet me een pornofilmpje op en dat is het”. “Wel zonder de aanwezigheid van mijn schoonmoeder, spijtig genoeg, maar tja, veel keuze heb ik niet”. “Dat deed ik vorige week trouwens ook nadat ik jou en mijn schoonmoeder in bed zag”. Ze knikt weer. “Hoeveel keer per week doe je dat ?” “Och, minstens twee keer maar gemiddeld drie keer per week zeg ik”. Kato knikt weer en zwijgt.

Plots zegt ze : “ik doe het elke maandag, woensdag en zaterdag”. Ik kijk haar aan, glimlach en zeg : “dan denk ik dat jij een heel gezond meisje bent”. Ze knikt en zegt : “dat zegt Bea ook, want ze is er telkens bij”. “En doet ze mee ?” vraag ik. Ze knikt weer. “Wel, wel” zeg ik “dat wil feitelijk zeggen dat jij mijn plaats ingenomen hebt bij Ma, wat onze gemeenschappelijke hobby betreft”. Ze knikt nogmaals.

“Ik ben de voorbije nacht terug in de jongenskamer gaan slapen omdat ik dacht dat jij dat zo verwachtte, maar sinds jij ons betrapte, slaap ik al bij Bea in het bed”. “Dat voelt beter, veiliger en geeft mij een gevoel van geborgenheid”.

“Deze morgen, ik kon toch niet goed slapen omdat ik beneden in de vroegere kamer van één van je zonen sliep, ben ik maar opgestaan, gevraagd of ik bij jou in bed kon, maar ben dan in het bed van Ma gaan slapen en zat al rond vijf naast je bed, hoopte ik om je piemel te kunnen zien”. “Dat is niet gelukt”. “Ik heb nog nooit een blote piemel gezien, zelfs die van Jacko niet en die wou ik al helemaal niet zien”. Ze zwijgt weer. Ik zie ze weer nadenken. Ze lijkt moed te willen verzamelen om iets te vragen, maar blijkbaar durft ze niet. Ik ga naar binnen een nieuwe tas koffie halen voor haar en mezelf.

Ze zit nog steeds stil op haar stoel als ik terug op het koertje kom. Ik zeg : “Kato, ik heb jullie niet ‘betrapt’, ik heb gewoon iets heel moois en liefdevols mogen aanschouwen”. “Trouwens, ik heb zo’n stil vermoeden dat mijn schoonmoeder het met opzet zo geregeld heeft dat ik jullie zo zou aantreffen”. “Tja, haar ondertussen een beetje kennende, zou mij dat niets verbazen” zegt Kato daarop en ze vervolgt “en dat ze nu samen met je vrouw naar je jongste dochter op bezoek is en daar blijft slapen, is volgens mij ook met opzet omdat ze dan weet dat wij twee dan hier alleen zijn”. “De lepe feeks” zeg ik daarop en ik moet ermee lachen.

Kato zegt : “twee keer per maand gaat ze de hele woensdag weg, om met haar vriendin te gaan shoppen en daar blijft ze dan slapen”. “Jenny Vervoort heet ze en ik was daar al direct jaloers op, maar Bea zei dat ik daar geen enkele reden toe had, want shoppen met een vriendin die ze al jaren kent, is niks speciaals”. “Ze vergeet dat ik zie, dat ze na een dag shoppen, nauwelijks of niet met shopping tasjes thuis komt en dat ze steeds erg moe is na zo’n dag en een nacht shoppen, dus dat klopt niet”. “Daar heb ik evenwel nog geen opmerking over gemaakt, dat lijkt me niet slim”. “Dat klopt” zeg ik, “elke vrouw zal wel privé geheimpjes hebben, zo ook mijn schoonmoeder en als ze je er iets van wil vertellen, dan zal ze dat wel doen, doet ze het niet, dan wil dat gewoon zeggen dat ze daar niet klaar voor is en kan je er beter niet naar vragen want dan klapt ze toe als een oester”. Terwijl ik dat zei moest ik natuurlijk denken aan het verhaal ‘Ontgoocheling één tot en met vijf’ dat ik hier op de site al plaatste. Kato knikt weer begrijpend.

Dan plots vraagt ze met een doodernstig gezicht : “Rick, zou ik jouw blote piemel mogen zien ?” “Ik zal er niet aankomen”. Ik kijk haar aan zie dat ze heel serieus is. “Ja”, zeg ik, “maar niet hier, ’t is hier veel te koud”. We zitten immers buiten op een koertje, ok zonder inkijk maar wel midden januari, dus echt warm is het niet meer buiten.

Kato staat direct op en zegt : “kom, naar de slaapkamer van Bea”. Ik volg haar en in haar jeugdig enthousiasme rent ze bijna naar boven.

Ze gaat daar in een zeteltje zitten dat aan het voeteinde van het bed staat. En ze kijkt me verwachtingsvol aan als ik de kamer binnenkom. Ze wijst met één hand naar het bed. Ik ga tussen het voeteinde van het bed en haar staan. Dat is zo’n meter van haar verwijderd, doe mijn riem los, pak de rand van mijn jeans en boxershort samen vast en duw die tot onder mijn knieën. Mijn half harde lul springt vrolijk de vrijheid tegemoet. Ik kijk naar Kato, maar die ziet dat zelfs niet, want ze staart naar mijn kruis.

Ik ga op de achterkant van het bed zitten in mijn blote kont en leun dan achterover en steun op mijn ellenbogen. Mijn piemel ligt op mijn onderbuik naar mij gericht en ik kijk naar Kato. Die heeft nu een perfect zicht op mijn naakte bovenbenen, mijn ballen en mijn half stijve lul. Als gebiologeerd staart ze er naar. We blijven zo zeker een minuut of vijf naar mekaar kijken. Kato zittend in het zeteltje op anderhalve meter afstand van mij en ik half liggend op het bed.

“Ik durf het bijna niet vragen Rick, maar zou jij, zonder mij aan te raken voor mijn ogen willen masturberen ?” Ik kijk haar aan en zeg : “willen wel, maar of dat lukt is onwaarschijnlijk”. “Ik wil wel proberen, maar mannen, en ik zeker, zijn nogal visueel, dus als jij meedoet, dan lukt dat gegarandeerd”. Ik zie ze weer nadenken. Ik trek mij T-shirt over mijn hoofd en smijt het in de hoek. Nu zit, of beter, lig ik helemaal bloot voor haar. Mijn benen, licht gespreid hangen over de rand van het nogal hoge bed.

“Beloof je om mij niet aan te raken ?” vraagt ze. Ik zeg : “zolang jij dat niet vraagt blijf ik van je af”. Kato denkt weer even na, springt dan recht, trekt haar T-shirt over haar hoofd, haar bh-loze borsten wiebelen op en neer, ze schopt haar basketsloefjes uit, duwt haar jeans en slipje tezamen van haar kont, stapt er uit en gaat terug in het zeteltje zitten. De benen ook licht van mekaar.

Ik had niet bewogen, kijk naar haar en zij kijkt naar mij. Voor mij zit een jong ding, zeer blanke huid, nog nooit zon gezien denk ik, mooi slank, prachtige witte borsten, vijfentachtig of negentig C denk ik, met een mooie licht bruine tepel erop. Ze zit rechtop, met haar handen op haar bovenbenen. Ik zie dat haar tenen netjes gelakt zijn. Ze kijkt me aan en ziet me naar haar tenen kijken. Spontaan zegt ze : “dat heeft Bea gedaan, die vindt dat heel mooi”. “Ik ook”, zeg ik.

Dan kijkt Kato naar mijn lul, terwijl ik verder haar ranke jonge meisjes lichaam bewonder. Door de aanblik, richt mijn piemel zich langzaam op, zonder dat ik er aan kom. Haar ogen worden groot. “Komt dat door mij ?” vraagt ze. “Kato” zeg ik, “jij hebt blijkbaar echt geen idee hoe mooi, sensueel en opwindend jij bent”. “Er is hier buiten ons twee niemand in de kamer, dus het kan enkel door jou komen”. “Je bent gewoon een prachtige, mooie vrouw”. Ik kijk haar aan, maar ze lijkt me niet te geloven, aan haar blik te zien.

Ik neem mijn piemel ter hand en ga heel even op en neer en die staat direct in grootste formaat, stokstijf paraat. De verwondering staat nu op het gelaat van Kato te lezen. Ondertussen had ze haar knieën tegen mekaar geklemd met haar handen in haar schoot ertussen. Haar tepels zijn duidelijk ook verhard.

Ik blijf met mijn hand traag op en neer gaan met mijn piemel erin vastgeklemd. Kato kijkt naar mijn lul. Ik kijk naar haar en zeg : “doe gewoon alsof ik mijn schoonmoeder ben, maar dan gewoon de mannelijke versie en jij kunt dan doen wat je altijd doet, als mijn schoonmoeder bij jou is”. Ik zie ze weer nadenken en tegelijk begint ze met één hand één van haar borsten te strelen. Heel zachtjes en voorzichtig alsof ze van porselein zijn. Ik kijk naar haar bewegingen.

Het is alsof Kato mij volgt in de bewegingen. Ik ga iets sneller met mijn hand op en neer over mijn lul en Kato begint iets feller haar éne borst te kneden. Haar andere hand ligt in haar schoot, bovenop haar kutje. Ze heeft, vermoedelijk door toedoen van mijn schoonmoeder, ook een gladgeschoren kutje.

Ik beweeg nog wat sneller en ik zie haar benen iets verder open gaan en de hand op haar kutje bewegen. Ook haar hand gaat op en neer over de buitenkant van haar kutje. Ik begin licht te hijgen en van haar hoor ik heel licht gezucht. Haar ogen blijven gefixeerd op mijn piemel. Ik drijf het tempo nog wat op en zij volgt met haar bewegingen.

Ik besluit mij er niets van aan te trekken of ze nu al dan niet klaarkomt. Dus ik zet mijn tempo op kruissnelheid en ruk serieus door aan mijn piemel. Zij streelt nu veel feller haar borst en haar kutje. Af en toe wisselt ze van borst. Alhoewel ze een goddelijk lichaam heeft, mooi slank en blank, een droom voor elke vent, is het toch niet haar lichaam of haar bewegingen die mij naar mijn hoogtepunt drijven, maar wel de gefascineerde blik die permanent op mijn pik gericht is. Er ligt een mengeling van verbazing, bewondering, nieuwsgierigheid en fascinatie in haar licht verkrampte, starende blik.

Mijn tempo gaat naar maximaal. Haar bewegingen vallen bijna stil en ik ga gewoon door tot ik na een paar minuten, vier, vijf felle stralen sperma omhoog uit mijn piemel voel spuiten. Ze vliegen gewoon hoog de lucht in om dan op mijn buik en borstkas te belanden. Eens uitgespoten, val ik stil met mijn pik nog in mijn hand. Ik hijg uit. Kato was ook helemaal stilgevallen, wat bewegingen betrof. Op geen enkel moment had ik mijn ogen gesloten. Net zoals zij, die naar mijn lul staarde, staarde ik naar haar, met een van geilheid opgewonden gelaat.

Einde Gothic deel 2
Vervolg in deel 3

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6754 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Gothic deel 2 van 3”

Plaats een reactie