BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hannah

Wij zijn een hecht en gelukkig getrouwd stel, mijn vrouw midden vijftig en ik begin zestig.
We hebben elkaar op wat latere leeftijd leren kennen maar zijn nu al zo’n twintig jaar samen.
Seksueel kunnen we het gelukkig prima met elkaar vinden en we kunnen rustig stellen dat we
nog steeds aardig actief zijn in het echtelijk bed. Op elkaar uitgekeken zijn we dan ook nog lang niet.
Wel is het zo –en misschien herkennen jullie dit ook- dat we niet meer zo woest door het bed springen
als in onze jonge jaren. En hoewel we op zijn tijd nog best er tegenaan kunnen gaan heeft de ervaring
en bedrevenheid ons geleerd wat bedaarder te genieten van elkaar.

Van mijn vrouw zou je kunnen zeggen, ‘Dat ze nou niet bepaald stil heeft gelegen’ in de jaren voordat
wij elkaar leerden kennen. Ze is nog steeds een mooie zelfbewuste vrouw die graag veel aandacht aan haar kleding
en uiterlijk besteed. Inmiddels prachtig grijs haar, wat haar prachtig staat, altijd zorgvuldig opgemaakt, mooie grote
wimpers boven diepgroene ogen. Haar lijf is nog steeds lekker, klein tikkie mollig, maar zeker niet teveel.
Prachtige borsten met een kleine tepelhof en in opgewonden toestand verrassend grote tepels. Een kleine C maat
zou je kunnen zeggen en ze is er dol op om haar pracht mooi te verpakken in stijlvolle lingerie. Wat mij direct bij haar
aantrok waren haar jongensachtige heupen. Beter gezegd, geen vrouwelijke heupen maar smal met ook jongensachtige strakke billen.
Zelf vind zij dit wel jammer en vind ze brede vrouwen mooi om te zien. Maar ik vind het heerlijk en heel aantrekkelijk.
Misschien wel het mooist is haar kutje. Mijn vrouw heeft een prachtig gesloten kutje. Haar schaamlippen sluiten perfect
op elkaar aan en, dat na al dat veelvuldig gebruik zeg ik wel eens plagend. Altijd heerlijk gladgeschoren.
Ga je op verkenning dan kom je een makkelijk te vinden en in vergelijking tot andere vrouwen, grote klit tegen.
Dit kan ik gerust zo benoemen, ik heb genoeg klitjes in mijn leven gezien en geproefd om dit te kunnen zeggen.

Waarom ik haar zo beschrijf is omdat dit háár verhaal is. Het draait allemaal om haar. Zelf mag ik er gelukkig ook
nog best zijn en kom aan aandacht van het vrouwelijk geslacht niks te kort. Maar nogmaals het is haar verhaal.
Mijn vrouw, Hannah, is al jaren werkzaam in de horeca. Hard werken voor weinig, zeggen ze weleens.
Maar wel leuk werk, ze heeft het tenminste nog steeds naar de zin. Een gezellig team met veel vrouwen en
een paar mannen en een manager die ook van gezelligheid en ouwehoeren houdt. Als je denkt dat alleen mannen onderling
over seks kunnen praten zit je goed fout. De verhalen die Hannah mij soms verteld doen mij vaak nog rode oortjes krijgen!
Ik ben dan ook een gelukkig man met zo’n aantrekkelijke vrouw die ook nog eens van gezelligheid houd en ouwehoeren over seks.

De gebeurtenis die ik jullie wil vertellen was zo onverwacht dat ik soms nog bijna niet kan geloven dat het zo allemaal gebeurde.
Er werken bij hen diverse studenten om wat bij te verdienen en een van die jonge knapen die al een maand of drie bij hen
werkte in de avonduren was Leroy. Een leuke open vent, donker haar, sportief, net twintig en volgens mijn vrouw van die heerlijk diepe bruine ogen.
Hannah werkte regelmatig met hem samen en ze konden het goed vinden. Ze vertelde tenminste altijd vol enthousiasme over hem en
soms verbaasde ik mij wel eens over de open gesprekken die zij als volwassen vrouw met hem had. Regelmatig hadden die twee het
over seks zelfs. Het was mij wel duidelijk dat zij hem een lekkere aantrekkelijk vent vond. En dat is prima toch? Jaloezie is gelukkig iets wat wij niet kennen.

Ik had Hannah tussen de middag afgezet bij haar werk voor de sluitdienst. Ze werken dan de middag en de avond. Ik zet haar weleens
vaker af en rij dan door voor mijn eigen werk. Meestal werk ik thuis en heeft zij de auto. De afspraak was dat ik haar om tien uur die
avond zou ophalen. Toen ik aankwam stond ze met Leroy al te wachten buiten. Ze hadden afgesloten en de andere collega’s waren al weg.
Leroy was die morgen afgezet door zijn moeder en wij zouden hem afzetten thuis. Geen probleem natuurlijk, wij wonen zo’n half uur rijden van haar werk
en komen op weg naar huis langs het dorpje waar Leroy woont. Zijn moeder ging een paar dagen met een vriendin naar Texel
Hannah en Leroy hadden het duidelijk gezellig gehad en zaten te kletsen te lachen en te doen met elkaar.
Ze hadden die dag zeiden ze weer flink geouwehoerd met elkaar op de werkvloer en vertelde mij de een na de andere belevenis van die dag.
Die twee hadden dolle pret met elkaar en ik moet toegeven dat ik dat best leuk en zelfs wat spannend vond. En die gedachte had ik dus ook die avond in de auto.
Hoe gek kan het soms lopen.

We stopten al gauw voor een prachtige villa en Leroy vroeg of we nog wat wilden drinken. Voor ik het wist liep mijn vrouw al gearmd met hem naar de voordeur.
Al gauw had Leroy voor Hannah en hemzelf een flinke cola tic ingeschonken en voor mij alleen cola, ik was immers de Bob.
Alles gebeurde op een gegeven moment heel snel en ik zal het dan ook nooit meer vergeten want het werd een onvergetelijke gebeurtenis.
Hannah verteld dat er een vrouw die middag binnen gekomen met aardig grote borsten en de vrouwelijke collega’s zagen hoe Leroy keek en hadden hem ermee geplaagd.
Hannah vertelde dit lachend en zei tegen Leroy dat hij groot gelijk had, het waren immers prachtige tieten!
Tot Hannah’s en mijn verbazing zei Leroy,’Nou die van jou zie ik liever’. Het werd even helemaal stil. En voor ik beseft wat er gebeurde stak Leroy
een hand uit en raakte een van Hannah’s borsten aan. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was! Er ging een vreemde aangename prikkeling
door mij heen en blijkbaar ook door mijn vrouw want in dezelfde beweging bijna trok ze zijn hoofd tegen haar tieten aan. Ik was verbijsterd maar vond het geweldig.
Mijn hartslag ging direct de hoogte in! Ze begonnen als gekken te tongen en te vrijen op de bank. Ik zat in de stoel tegenover de bank en keek toe.
Mijn pik groeide in een paar tellen naar oorlogssterkte en mijn hart klopte in mijn keel. Het leek wel of ik in een droom was beland.
Bijna automatisch pakte ik mij smartphone en begon hen te filmen. Ze tongden hartstochtelijk en hun handen zaten overal.

Hannah gleed onderuit op de bank en Leroy stond op en deed zijn kleren uit. Ik zag hoe Hannah gebiologeerd naar zijn prachtig gespierde sportlijf keek.
Ze had een voor mij bekende blik in haar groene ogen, ze was al helemaal van de wereld! Leroy maakte haar spijkerbroek open en trok hem uit.
Ze duwde zelf al haar zwarte slipje naar beneden en hij rukte het zo wat van haar dijen! ‘Wauw, wat een mooi kutje’, zei hij met schorre stem.
Hannah kwam half overeind en trok haar coltrui en BH uit. Leroy deed haar benen wijd en plotseling leek er een vreemde rust over die twee te komen
terwijl mijn hart bonkte in mijn keel en ik moeite had mijn telefoon stil te houden bij het filmen! Hij maakte zachtjes haar lipjes open en kuste haar kutje
en likte haar clitoris die al ferm naar buiten keek. ‘Mij God, wat een mooie kut’, mompelde hij nogmaals en begon haar rustig te beffen. Hannah’s handen
woelden door zijn zwarte krullen en op dat moment hadden we een blik van verstandhouding naar elkaar. Het leek of we elkaar zeiden,’Toe maar, zo is het goed’.

Al vrij snel trok Hannah Leroy naar boven. Misschien gek maar Hannah is niet zo op beffen. Ze vind het prima hoor, en best lekker maar ze is wat wij noemen
een echt neukstertje. Mijn vrouw heeft de heerlijke eigenschap dat ze verzot is op penetratie. Alle voorspel is heerlijk maar ze gaat voor het neuken.
Ze heeft dan ook een vaginaal orgasme, kan makkelijk en vaak klaarkomen door te neuken. Ze trok Leroy op haar en stak haar benen hoog in de lucht.
Leroy trok haar naar de rand van de bank en legde een kussen onder zijn knieën, dit had hij hier thuis duidelijk vaker gedaan! Wat ik toen zag!
Tot dan toe had ik hem alleen nog maar op de rug gezien en zag nu voor het eerst zijn apparaat. Want dat was het, allemachtig wat een pik had die jongen!
Ik ben zelf met 18cm en behoorlijk dik nou niet bepaald klein geschapen, maar wat deze jonge vent daar had deed mij best wel schrikken.
Hannah blijkbaar ook! Op het moment dat ze zijn pik pakte om in haar kutje te laten glijden zag ik haar verbaasde uitdrukking in haar ogen.
Blijkbaar was Leroy een dergelijke reactie wel gewend, want hij stelde haar heel lief gerust en zei dat hij zacht en rustig zou doen.
Het was een geweldig geil gezicht hoe hij zachtjes die grote rode besneden eikel tegen dat voor mij gevoel kleine roze kutje van Hannah zette.
Ik zelf voelde het gewoon in mijn buik, werkelijk waar. Mijn mond werd droog, mijn hart bonkte in mijn keel en met trillende handen filmde ik
hoe die grote leuter centimeter voor centimeter in Hannah’s nauwe kutje verdween. Er kwam een bijna dierlijk gegrom uit de keel van mijn schatje.

Wat er toen gebeurde was ongelooflijk! Leroy pakte haar bij haar smalle heupen en met Hannah’s benen op zijn schouders, stootte hij nu
in één keer tot aan zijn ballen in haar. Hij haalde zijn pik tot aan zijn eikeltop uit haar en stootte hard naar binnen. Zijn ballen kletsten tegen haar kleine harde billen!
Ik hoorde Hannah gillen en haar benen en dijen begonnen te trillen en Leroy riep,’jemig je spuit, geil’. Het was werkelijk ongelooflijk om te zien!
Hannah gilde en de ene na de andere golf van haar geil perste zich uit haar door die enorme pik gevulde kutje. Zoiets had ik nog nooit gezien laat staan meegemaakt!
Leroy begon haar nu gestaag te pompen en ik zag Hannah’s ogen helemaal wegdraaien. Geweldig! Ze begon nu nog harder te shaken en riep dat hij moest spuiten.
Het duurde dan ook niet lang meer of Leroy kwam op een geweldig manier in haar klaar. Ik zag hoe zijn billen spastisch samenknepen en er leek geen eind aan te komen.
Later zou Leroy zeggen dat hij zelden zo klaar gekomen was en Hannah zei dat ze gewoon de warme stralen tegen haar baarmoeder aan voelde komen.

Toen gebeurde er iets moois. Leroy trok langzaam zijn paal uit Hannah’s kut en liep naar de keuken om wat drinken te halen. Hannah lag nog met haar billen
op de rand van de bank en ik keek zo haar nu dieprode iets openstaande kutje in. Ze keek mij met nog scheef staande ogen aan en er liep sperma uit haar
grotje op de bank. Ze opende haar kutje nog verder en wreef het sperma van Leroy over haar schaamheuvel en kutje. ‘Mijn God wat zalig’, mompelde ze.
Ze keek mij intens aan en wenkte mij, ik stond op en op dat moment kwam Leroy de kamer weer in. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was nam hij
de telefoon van mij over en ging door met het filmen. Hannah keek mij aan en zei, ‘Neuk me lieffe’. Ze kwam overeind en maakte mijn broek open en pijpte
mij kort en ging weer liggen met haar billen op de rand van de bank. Terwijl Leroy’s sperma nog uit haar kut liep stootte ik in haar met zijn geil gevulde doosje.
Hoewel ik instaat ben om zolang te neuken als ik wil, mijn orgasme dus kan tegenhouden, zullen jullie begrijpen dat dit wel even anders was!
Ik zeg heel eerlijk dat dit mijn meest intense neukbeurt met mijn vrouw was die ik ooit had meegemaakt. We keken elkaar strak in de ogen en ik neukte
alsof mijn leven er van af hing. Het duurde dan ook niet lang of ik hoorde mijzelf schreeuwen en mengde mijn zaad met Leroy’s zaad in het kutje van mijn bloedeigen Hannah!

Het is al een lang verhaal geworden maar ik denk dat dit zo de beste manier is om dit 3 maanden geleden echt gebeurde verhaal te vertellen.
Er gebeurde die avond nog meer. Hier bleef het niet bij. Na een korte pauze waar we toch wat stilletjes en verlegen waren door de gebeurtenis begon Hannah
hem te pijpen en al gauw was Leroy weer op volle sterkte. Ik vond het mooi om te zien hoe Hannah met die grote leuter speelde en met glanzende ogen genoot
van dit geweldige apparaat. We hebben ons de volgende dag echt afgevraagd hoe groot de pik van Leroy wel niet was. Hannah schat toch echt zo’n 25 cm en dan ook nog dik!
Leroy stapelde wat kussens op de bank en Hannah ging nu met haar buik erop liggen. Haar benen wijd en Leroy staande achter haar,neukte hij nu achterlangs.
Klasse van die jongen hoe rustig en lief hij eigenlijk voor Hannah was. Ze kwam al gauw weer klaar, nu met kleine schokjes en trillingen zoals meestal.
Ik weet niet precies hoe lang, maar ze waren behoorlijk lang aan het neuken terwijl hij haar tieten behoorlijk pakte. Hij pompte rustig maar gestaag in haar telkens zijn
paal er bijna uithalend terwijl hij haar tieten op het randje van pijn kneedde. ‘Toe maar, knijp maar’, bleef ze zeggen zodat Leroy wist hoever hij kon gaan.
Op een geven moment vroeg Hannah hem te spuiten want haar benen begaven het bijna. Weer kwam Leroy grommend klaar en spoot alles wat hij nog had diep in haar.
Hannah viel uitgeput voorover en bleef een aantal minuten zo liggen. We zijn toen naar boven gegaan om te douchen waarbij Hannah mij nog klaar pijpte.

Het was rond 4 uur in de ochtend dat wij thuis kwamen van deze heel vreemde maar fantastische avond. Uitgeput zijn wij in slaap gevallen.
De volgende dag hebben we er uiteraard overgepraat en kwamen beiden tot de conclusie dat dit toch wel voor ons beiden de ultieme gebeurtenis was geweest.
Blijkbaar koesterde wij allebei deze fantasie al langer en nu was het werkelijkheid geworden! Leuk om nog te vertellen is dat Hannah’s kut wel drie dagen
wat opgezwollen bleef. Niet pijnlijk maar een soort van ‘wollig’ gevoel noemde zij het zelf
Er valt nog wel veel meer over deze gebeurtenis te vertellen maar dan wordt het verhaal nog langer.
We hebben overigens wel afgesproken dat dit voor herhaling vatbaar is maar dat we alleen met elkaar dit willen doen.
Met andere woorden, Hannah en Leroy zullen zich op het werk moeten beheersen. Nou ik hoop dat jullie het verhaal niet te lang vonden en als het bevalt kan ik
jullie nog meer vertellen. Groetjes Hannah en Bas.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8015 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hannah”

  1. Ha Tom, leuk dat je ons verhaal hebt gelezen. Hannah vind het altijd een opwindend idee dat onbekende mensen haar escapades lezen en er van genieten. Het is alsof ze dan ‘bekeken’ wordt tijdens het vrijen en dat heeft ze altijd al heel geil en spannend gevonden. Vooral het feit dat jij met een stijve lul hebt zitten te lezen kan ze waarderen. Dus bedankt! We zijn best wel nieuwsgierig wat jij met Debby hebt meegemaakt.

Plaats een reactie