BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jacuzzi van het saunacomplex

Dit verhaal gebeurde ergens toen ik rond de 38 jaar oud was.
Ik ben Loe, wat eigenlijk Lodewijk is, gehuwd met een beeldschone vrouw en heb 2 kids.
Een vriend en business partner nodigde ons uit om samen naar een sauna ergens aan de rand van Antwerpen te gaan. Wij hadden wel ervaring met sauna bezoek maar het hield op toen de kinderen er waren. Ondertussen zijn de kinderen oud genoeg om mee te gaan. Dus de uitnodiging kwam als gepast, vooral omdat we dit complex nog niet kenden.
De grote binnenruimte bestaat uit, de douches en toiletruimte, een droge sauna, een licht sauna, een binnenbad, een ijskoude dompelbad en een kleine jacuzzi nauwelijks geschikt voor 2 personen.
Met onze vrienden bezoeken we eerst de droge sauna, vandaar naar het binnenbad dan naar de lichtsauna met de gekleurde lampen waarna even opnieuw een baantje in het binnenbad.
De ene blijft wat langer of korter in de sauna’s zodat we elkaar niet constant op de hielen volgen.
Uiteindelijk merk ik dat de kleine jacuzzi niet bezet is dus stap ik er in en na de startknop gedrukt te hebben nestel ik me in een hoekje van waaruit de ganse ruimte te overschouwen is.

Mijn rust is van korte duur een jonge moeder van 2 kleine blonde kinderen komt uit de kleedkamer de ruimte in en komt na de douche mijn richting uit. Ik kan niet ontkennen dat deze vrouw wat wakker bij me maakte, ze was slank, groot, blond en vermoedelijk ergens zo van mijn leeftijd mogelijk enkele jaartjes jonger. Ik ga geen poging doen haar een BH aan te meten maar haar borsten zou ik met mijn grote handen net kunnen vatten denk ik, die mooie borsten stonden fier rechtop waarbij haar tepels enigszins omhoog wezen.
Haar poesje was voorzien van een mooi getrimd bosje daar waaronder twee wel opvallende schaamlippen kwamen kijken, opvallend maar niet te groot en zeker niet te klein.
Deze Venus komt dus recht op mijn jacuzzi af haar 2 kleine kinderen volgen haar met een bal die nog moet opgeblazen worden. Ze stapt recht de jacuzzi in waardoor ik vanuit mijn gezichtshoek ruim zicht krijg op haar mooi verzorgde poesje, op dat ogenblik klikt er iets bij me, ze draait zich meteen om en grijpt naar een van haar kinderen buigt zich naar voren waardoor ik plots ook nog ruim zicht krijg op haar billen, haar aarsje en haar roompotje.
Al zit ik in de jacuzzi van de sauna, de klik is gebeurt en het zicht dat ik kreeg laten mijn jongeheer niet koud en ik probeer aan kots te denken, aan schorseneren met witte saus aan andere dingen die m’n gedachten afleiden, het helpt weinig ik voel een erectie opkomen.
De dame even verontschuldigd zich voor de drukte in de toch kleine jacuzzi, en zegt ik ga de kinderen over me zetten dan vallen ze U niet lastig en glimlach en knik met een korte OK.

Door de kinderen over haar te zetten moet ze wel dichter naar mij toeschuiven en meteen krijg ik zicht op haar mooie borsten. Even denk ik eraan ik moet nu hier uitstappen zo niet zit ik hier tot ze zelf vertrekt met een erectie.
De luchtstroom in de jacuzzi is opgehouden en zonder na te denken buig ik half staande naar voren om de knop opnieuw in te drukken, daardoor kom ik nog slechts tot m’n knieën boven water.
Even nog denk ik och die erectie heeft ze niet gemerkt. Fout gedacht want met ingehouden stem zegt ze zoiets als mijn aanwezigheid bezorgd U duidelijk een probleem. Ik excuseer me zeggende uw verschijnen maakt een stevige indruk. Waarop zij “stevig, dat mag je best zeggen” en ik nog och het trekt wel weg.
Maar neen dus want even later beweegt er wat bij m’n piemel en het zijn geen luchtbellen, fractie van een seconde later heeft ze haar hand om mijn erectie gesloten en beweegt zacht met haar duim over de rand van eikel. Ik fluister haar ‘zo meteen hebben we een groter probleem’ ho kan dat nog groter, waarop ik lach en zeg neen dit is zowat het maximum. Hm zegt ze spijtig dat we niet elders zijn want zulke erectie dat heeft mijn poesje nog niet gevoeld.

Inmiddels heeft mijn linkerhand langsheen haar billen en dij ook haar klitje gevonden en zacht begin ik er over en er rond met de vingers te bewegen. Alles gebeurt terwijl ik in het ijle zit te dromen maar in werkelijkheid geniet ik uiteraard en aan de wijze waarop ze is gaan ademen begrijp ik ook dat mijn vingerspel haar niet onbewogen laat.
Als de luchtstroom in de jacuzzi stopt zegt ze snel laat mij maar, en ik ja dank je en beide moeten we even lachen.
Terwijl ze even later een spelletje doet met beide m’n teelballen doe ik even alsof ik me wat verzet en glij met m’n wijsvinger haar aarsje enkele millimeter in en beweeg de duim over haar clitje.
Meteen ontsnapt haar een ingehouden kreet en ik voel aan het samentrekken van haar aarsje dat ze komt, die hete hitsigheid van haar orgasme en haar aangehouden streling over en rond m’n eikel doen bij mij ook alle spieren opspannen, even zegt ze doe maar genoeg water hierin om te verdunnen. Op dat ogenblik overvalt me een verlossend orgasme en ik schiet mijn zaad dus gewoon het warme water van de jacuzzi in.

Uiteindelijk verschrompeld mijn piemel tot doordeweekse plassertje en sta ik op om eruit te stappen, draai me om en vraag wat is je naam, zegt ze is dat belangrijk waarop ik die heb ik nodig om me dit zalige moment goed te kunnen herinneren, ik ben Loe waarop zij Tina. We hebben elkaar nooit opnieuw ontmoet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 13899 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie