BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mevrouw Vercammen 2

Mindfucking

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Linda leek niet te begrijpen wat ik bedoelde. Dus zei ik : “Linda, jij werd gedwongen door chantage om met Jochen te vrijen”. “Hij deed zijn ding, liet zich daarna terug stijf pijpen en ging nog eens in missionaris over jou heen”. “Je zei zelf dat je er niets aan had, behalve dan, dat je gedwongen werd en dat zulks jou wel opwond”.

“Dus heb ik een vraag, nadat hij telkens in je kutje klaargekomen was, moest je hem telkens wat later terug stijf pijpen”. Ze knikt. “Deed je dat graag ?” vroeg ik. Linda aarzelt en zegt dan : “neen, ik verafschuwde dat, soms moest ik er bijna bij overgeven”. “Het vocht van mijn kutje zat er op en dat vond ik nog het minste, maar zijn sperma zat er ook op, dat vond ik al veel minder aangenaam en bovendien wist ik helemaal niet hoe hygiënisch hij wel was”. “Dat moeten doen vond ik verschrikkelijk, maar ik had geen keuze”.

Daarop zeg ik : “kijk jij werd gedwongen tot iets en ook al was dat dwingende gedeelte opwindend, dat wat je moest doen vond je verschrikkelijk”. “Jochen deed blijkbaar heel egoïstisch zijn ding, zonder op enige manier met jouw verlangens rekening te houden”. “In werkelijkheid had je helemaal geen verlangens en wou je enkel zo snel mogelijk er vanaf zijn”. Ze knikt.

“Stel je nu voor Linda” zei ik dat jij naar mij toekomt en zegt : “Rick, ik wil je ballen leegzuigen, maak je piemel bloot”. “Dat lijkt je bijzonder onwaarschijnlijk op dit moment en toch ben ik ervan overtuigd dat jij zoiets ooit aan mij gaat vragen”. “Daar geloof ik niets van” zegt ze.

“Ik zal je nog een grover voorbeeld geven, stel dat wij ergens samen alleen zijn en ik zeg : Linda, lieverd, doe je mondje eens open, ik wil erin plassen”. Linda trekt grote ogen en zegt : “gek, nooit”. “Wel zeg ik, dat is kwestie van motivatie, nu zeg je, nooit van mijn leven en dat is ook zo, maar als je mij de kans geeft, dan komt het automatisch zo ver, dat jij eender wat ik verlang, zelf gaat vragen, ook dat plassen en zelfs nog een heleboel andere dingen, gewoon omdat je ernaar verlangt”.

“Jij droomt hardop” zegt ze, en ze kijkt redelijk boos. “Ik zeg haar, Linda, jij bent een mooie vrouw, erg sensueel en geloof me, eens jij mij toelaat om jouw verlangens en jouw opwinding op te bouwen, ga jij automatisch alles doen wat ik wens en straffer nog, jij gaat die dingen zelf wensen, er naar smachten zelfs”. “Jij bent zo gek als een huis” zegt ze, “hoe denk jij zo’n dingen voor mekaar te krijgen, dat lukt je toch nooit”.

Ik glimlach en zeg : “wedden ?” “Gek” zegt ze, “geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om de dingen te doen die je zegt, toch niet uit vrije wil”. “Toch wel” zeg ik, “je gaat er zelfs, uit jezelf om vragen”. “Nooit” zegt ze. “Enkel via chantage zou je dat misschien lukken, maar uit mijn vrije wil, nooit, onmogelijk, vergeet dat maar”.

“Zoals ik al zei, Linda, ga ik je nooit chanteren, dat wil ik niet en vind ik heel smerig, dus ik doe dat niet, daar heb je mijn erewoord op”. “Tja, hoe denk je dat dan wel voor mekaar te krijgen ?” “Simpel” zeg ik, “door mindfucking”. “Hu, wat bedoel je daar nu mee ?”

“Gewoon, zoals ik zei, mindfucking”. “Wat is dat dan ? vraagt ze. “Heel simpel Linda, ik ga gewoon jou eenvoudige dingen vragen, niet hier in het midden van de Lunchgarden, dat zou nogal genant zijn, maar als we ergens privé, alleen zijn”. “Zoals ?” vraagt ze. “Och er is zoveel, maar als je voorbeelden wilt, geen probleem”. “Ik ga je vragen, of ik je mag kussen, echt kussen dan of nog, of ik je haren mag strelen, of aan je oor mag likken, of over je borsten mag strelen, of je kutje likken, en zo voort”. Bij dat laatste zag ik even een flits van opwinding in de ogen voorbijkomen.

Dan kijkt ze me aan, alsof ze het ‘in Keulen hoort donderen’. “Jij meent dat ?” vraagt ze en nu knik ik bevestigend en voeg er aan toe : “Linda, en alles wat ik vraag, op elke aparte vraag mag je altijd, ‘neen’ zeggen, en dan ga ik dat ook niet doen, wat ik vroeg”. Nu kijkt ze me heel ongelovig aan. “En ik mag op elke vraag ‘neen’ zeggen ?” Ik knik.

Dan zeg ik : “Linda, jij bent een prachtvrouw en ik zou dolgraag met jou de liefde willen bedrijven, ik zou jou met heel veel plezier naar de zevende hemel willen likken, maar jij beslist, jij kiest of je me dat toestaat of niet”. “Ik, ik ga me niet opdringen, ik ga nooit jouw relatie willen kapot maken en ik wil ook niet dat jij mijn huwelijk in gevaar brengt”. “Maar zoals ik zei, ik wil jou tot niets dwingen, jij moet zelf kiezen of je met mij iets heel passioneels wilt delen of niet”. “Denk daar rustig over na, je hebt alle tijd van de wereld, stuur me een smsje als je mij terug wilt zien, al was het maar om wat verder te babbelen of iets meer, jij kiest, ik niet, ik bied je gewoon iets aan waar ik naar verlang en misschien jij ook”. “Hoor ik niets meer van je, ok, beste vrienden, niets meer”. “Ik hoop natuurlijk dat jij wel wat meer wilt, wat dat dan wordt, dat zien we wel”. Ik sta recht, geef haar een kus bovenop de kruin, streel heel even door haar haren en verlaat de zaak. Linda was sprakeloos achter gebleven.

Een hele week hoor ik niets van haar. De week erna, hetzelfde, geen smsje, niets. Ik dacht al, dit wordt niets, die gaat gewoon de braaf getrouwde kwezel uithangen met haar saaie echtgenoot. Toch had ik het mis.

De vrijdagavond, rond een uur of zes, krijg ik een smsje, ‘morgen, 10u, Lunchgarden ?’ waarop ik weer reageer met ‘yep’.

Zichtbaar nerveus, tref ik ze aan hetzelfde tafeltje van veertien dagen voordien. Ik zet me met een koffie voor haar en kijk haar in de ogen. Ze slaat direct haar blik neer, roert wat in haar koffie en zegt niets. Na een paar ogenblikken zegt ze : “Rick, jij speelt een gemeen spelletje met mij”. “Veertien dagen lang heb ik in tweestrijd gestaan, jou de meest gore dingen met mij laten doen of verder leven zoals ik was, voor Jochen”. “Ik kon er ’s nachts zelfs niet van slapen”. “Jij bent gemeen”. Ze zwijgt.

Ik zeg : “ik geef toe, dat ik misschien gemeen naar jou toe was, veertien dagen geleden, maar ik speel geen gemeen spelletje, dat was een eenvoudig voorbeeldje van ‘mindfucking’”. “Dat het veertien dagen geduurd heeft, dat is een gevolg van jouw keuze of beter het gebrek daar aan”. “Bovendien, wil ik geen ‘gore’ dingen van je, maar gewoon alles wat jou en mij opwind”. “Dat kan goor lijken met momenten, maar al wat ik wil, is jij je met de passie die jij in je mooie lichaam hebt, aan mij laat zien, meer niet”.

“Maar ik ben zo bang” zegt ze aarzelend. “Linda” zeg ik, “we gaan zo discreet mogelijk zijn, zo voorzichtig mogelijk en er voor zorgen dat jij of ik, geen enkel risico loopt op toevallige ontdekking”. “Dat is één, en ten tweede, jij kunt op elk moment zeggen, ik stop ermee en dan beloof ik je nu plechtig dat ik onmiddellijk stop met wat we op dat moment aan het doen zijn en dat we, dan als beste vrienden, gewoon uit mekaar gaan”. “Kunnen we zo afspreken ?” Linda zwijgt.

Na enige ogenblikken, zegt ze fluisterend : “wat….. hoe gaan we dat aanpakken ?” Ik zeg haar : “laat me maar doen”. “Jij gaat zo dadelijk weg, neemt je auto en je rijdt naar de carpool parking van de afrit Rumst op de E19”. “Dat is nog geen vijf minuten van Antwerpen”. “Daar wacht je op mij en ik kom achterna”. “Als we zien dat niemand ons ziet, dan stap je in mijn auto en we rijden twee minuten verder”. “Ik heb wat op internet rondgeneusd en op de oude baan van Mechelen naar Antwerpen is een Carotel”. “Dat is een zaak met heel nette kamers en bijzonder discreet”. “Daarna breng ik je terug naar je auto”. “Ik wil niets bij jou thuis doen en bij mij thuis ook niet, ik vind dat zoiets niet past en bovendien is het risico op ontdekking veel te groot”. Ze knikt en lijkt zelfs opgelucht.

Twee minuten later vertrekt ze en ik blijf nog een minuutje zitten om mijn koffie leeg te drinken. Dan vertrek ik ook en rij naar de bewuste parking. Op het moment dat ik met mijn groene Volvo toekom, stapt zij net uit haar licht, grijze Volkswagen Tiguan. Er staan een tiental andere auto’s op parking, maar geen volk te zien. Snel stapt ze bij me in en eens gezeten laat ze een zucht. Ik rij naar het Carotel. Aan de zijmuur van het gebouw is een automaat, waar je een kamer kunt op kiezen, cash of met kaart betalen en een slagboom die dan open gaat. Op de automaat wordt een kamernummer aangegeven. Er zijn zo’n vijfentwintig van de kamers. De garagepoort met het nummer dat je op de automaat zag, staat open, je rijdt gewoon binnen, sluit de poort en via een trap kom je dan in een mooie verzorgde kamer, boven die garage. Ten tijde van dit verhaal, was de kostprijs voor twee uur, zo’n dertig euro. Discretie verzekert.

Eens we in de kamer stonden, bleef Linda wat staan rondkijken. Er was een dubbel bed, netjes opgemaakt. Er stond een tafeltje met twee zeteltjes erbij, in een aparte ruimte was er een inloopdouche, een toilet en een lavabo.

Ik bekeek haar en zag dat ze erg nerveus was. Ik hing mijn parka aan de kapstok, vroeg haar jasje en dat hing ik dan naast mijn parka. Daar stond ze dan, haar ogen naar de grond gericht, met twee handen van gestrekte armen, haar handtas voor zich houdend. Die hing zowat ter hoogte van en voor haar kutje. Ik had de indruk dat ze gewoon bang was. Dus besloot ik om haar heel traag en voorzichtig aan te pakken.

“Mag ik jouw handtas alsjeblieft ?” en ik stak mijn hand uit. Ze reikte me die aan en ik zette die op het tafeltje. Dan ging ik op zo’n vijftig centimeter voor haar staan. Ze bleef naar de vloer kijken.

Dan zeg ik haar : “Linda, ik ga niets doen, dat je niet wilt, dus ga ik je altijd vooraf vragen of ik iets mag doen, wat dan ook”. Ze reageerde niet. Ik bekeek haar. Ze had een rok van dezelfde dikkere stof aan als het vestje van haar mantelpakje. Gewoon recht en tot op de knie. Daaronder zag ik twee mooie, slanke benen, bloot, zonder nylons. Aan haar voetjes had ze mooie lakschoentjes met een hak van ongeveer vijf centimeter. Op haar bovenlichaam had ze een witte zijden bloeze aan met lange mouwen. Netjes toegeknoopt ter hoogte van de polsen en waarvan de stof losjes rond de armen hing. De bloeze zelf, zat in haar rok op haar middel en verder toegeknoopt tot bijna aan de hals. Erg zedig dus. Ter hoogte van de boezem spande die wel wat. Zo zag je een stuk of vier knoopjes erg opgespannen staan om die twee nogal dikke bollen eronder, opgesloten te houden.

Ik stond vlak voor haar en had haar nog niet aangeraakt. Ik vraag haar : “met Jochen deed je enkel en alleen de missionarispositie ?” Ze knikt. “En met je man ?” vraag ik. “Ook” zegt ze, “als hij tenminste tijd voor me heeft”. “Hoe lang is het geleden ?” vraag ik. “Dit jaar nog niet” fluistert ze “en vorig jaar met de paasvakantie, in de grote vakantie en in de kerstvakantie”. Ik zeg dan : “slechts drie keer dus, vorig jaar en dit jaar nog niet ? ”. Ze knikt weer, terwijl ik bij mezelf dacht en we zijn al einde mei. “Dan zijn we ziek in hetzelfde bedje” zeg ik, “het is te zeggen, ik heb al meer dan vijf jaar niets meer gedaan met mijn vrouw”. Helaas was dat op dat moment nog waar ook. Heel even was de blik van Linda omhoog gegaan om naar mij te kijken, ze zag direct dat wat ik zei, klopte en ze sloeg onmiddellijk terug haar ogen neer met een blik van begrip.

Om haar nog wat meer gerust te stellen, zei ik : “zie ons hier nu staan, twee volwassen gezonde mensen, redelijk intelligent en toch ook allebei redelijk gefrustreerd omwille van weinig of geen passie in het leven”. “Lieve Linda” zeg ik “ik heb geen ervaring met vreemd gaan (dat was nogal ferm gelogen) en al zeker niet als eigen, vrije keuze, ik weet dat jij erg nerveus en zelfs bang bent, maar met angst koop je niets, dus ik wil hier echt van genieten en jou ook zoveel mogelijk laten genieten”. Dan zucht ik, want ze had nog steeds haar blik naar de vloer gericht.

“Lieve Linda, je bent een bijzonder mooie vrouw, mag ik je aanraken ?” Nauwelijks merkbaar, knikt ze. Met één hand, mijn linker, geef ik een korte aai door haar haren aan de rechterkant van haar hoofd, dan kroel ik een beetje door die haren. Ze blijft doodstil staan. Met het topje van mijn wijsvinger en middenvinger, til ik haar kin een beetje op en ze kijkt naar mij. Weer zie ik angst in haar ogen. “Sluit je ogen maar” fluister ik en dat doet ze onmiddellijk. Ze blijft staan. Ik ga dan met de toppen van mijn vingers van beide handen door de haren op de beide zijkanten van haar hoofd. Ik masseer lichtjes. Ik strijk haar haren van haar voorhoofd opzij. Dan ga ik met de toppen van al mijn vingers heel traag over heel haar gelaat. Een beetje zoals een blinde die op die manier het gelaat van een ziende betast.

Eens heel haar gelaat zo betast en gestreeld, op een heel zachte manier glij ik met de toppen van mijn vingers door haar hals, kroel nog wat in haar haren en glij dan over haar kleding over haar schouders. Ze laat begaan. Ik ga over haar armen naar beneden, tot ik met mijn vingertoppen op haar hand beland. Beide handen neem ik in de mijne, trek ze wat omhoog en ik geef op beide handen, aan de achterkant van haar handpalm een voorzichtig kusje. Dan draai ik traag haar handpalmen naar boven en geef midden in beide handen nog een kusje. Traag breng ik haar armen terug naast haar lichaam en glij terug met mijn vingertoppen omhoog.

De hele tijd bleef ze met gesloten ogen in het midden van de ruimte staan. Ik liet mijn vingertoppen over haar bloeze op haar schouders en in haar hals, strelen. Dan liet ik ze zachtjes naar beneden gaan over haar voorkant. Haar ademhaling versnelde lichtjes. Bovenop de bloeze, gingen mijn vingers traag over de aanzet van haar borsten. Ik voelde gewoon de bolling en streelde gewoon met vier vingertoppen van elke hand, over de zijkant van haar borsten. Zonder te duwen of te kneden ging ik een paar keer rond de plek op elke borst waar ik de tepel vermoedde.
Dan gleden mijn handen, naar haar zijkant en ik duwde mijn vingers een beetje tussen haar neerwaarts hangende armen en haar torso in haar oksels. Aan de zijkant van haar lichaam liet ik mijn vingertoppen naar beneden schuiven tot op het begin van haar rok.

Daar liet ik mijn rechter hand op haar heup rusten en met de linker liet ik de vingertoppen over haar bloeze glijden, onder de aanzet van haar borsten door, over haar buik. Ik voelde onder de zijden stof van de bloeze en lichte welving en deed een paar cirkeltjes rond haar navel om dan terug tot op haar heup te komen. Zo stond ik met mijn beide handen op haar beide heupen.

Dan fluisterde ik : “Linda, je bent een prachtvrouw” en tegelijk liet ik mijn beide handen over de zijkant naar beneden glijden. Ik voelde de ietwat ruwere stof van de rok, op haar heupen en de zijkant van haar bovenbenen. Ik boog wat door mijn knieën en gleed met mijn handen verder naar beneden. Toen mijn handen op de onderkant van de rok, net boven haar knieën beland waren, zeeg ikzelf door mijn knieën voor haar en liet mijn vingertoppen nu over het blote vlees van haar benen naar beneden gaan. Ze rilde.

Ik schoof mijn vingertoppen door, tot op de wrijf van haar voeten, dan ging ik terug, traag opwaarts, iets meer aan de achterkant van haar onderbenen. Ik voelde haar gespierde kuiten. Toen mijn vingers in haar knieholtes beland waren, vlak onder de onderkant van haar rok, hield ik ze even stil, keek opwaarts, zag zo haar boezem lichtjes op en neer gaan van een beetje gehijg.

Ze stond nog steeds stil, met neerhangende armen en gesloten ogen. Nog trager als ervoor, liet ik nu mijn vingers onder haar rok, op de achterkant van haar bovenbenen, naar omhoog glijden. Ze rilde even iets heviger. Ook hier voelde ik haar spieren wat opgespannen staan. Extreem traag liet ik mijn vingers over de achterkant van haar dijen omhoog gaan. Dan voelde ik de aanzet van haar kontje. Mijn handen gleden nu over de bolling van haar kontje, bovenop haar slip.

Zodra ik de bovenrand van het slipje voelde, kromde ik mijn vingers over de elastiek, en bijzonder traag, met beide handen, trok ik haar slip van haar kontje naar beneden. Eens op de bovenbenen flodderde het ding vanzelf naar beneden en viel rond haar enkels. Ik liet dan mijn handen vanonder haar rok ook traag naar beneden glijden.

Ik zat nog op mijn knieën, liet mijn handen zakken tot op haar voeten en fluisterde : “lieve Linda, wil je even op mij leunen en één voetje opheffen ?” Ze steunde met één hand op mijn schouders, ik deed de schoen uit van de voet die ze optilde en trok het slipje over die voet weg, daarna de andere voet. Ze stond zo op blote voeten, sliploos, maar nog steeds met haar rok, bloeze en haar bh eronder, aan.

De schoenen had ik opzij gezet, het fragile slipje daarbij gelegd en ik ging vanop haar voetjes, met mijn handen over haar beide benen, opwaarts tot aan de knieën. Dan kwam ikzelf recht, één hand legde ik op haar heup en de andere die liet ik vanop haar knie mee omhoog komen, maar wel onder de rok.

Eens ik recht stond, lag mijn rechterhand op haar heup en mijn stak mijn linker, ik ben linkshandig, op haar naakte heup onder die rok. Ze was, door het uitdoen van haar schoentjes zeker een stuk of vijf centimeter kleiner. Ik keek naar haar gesloten ogen. Dan zei ik zachtjes : “lieve Linda, wil je mij aankijken alsjeblieft”. Ze opende haar ogen en knipperde er even mee. Ik keek recht in haar ogen en zij keek ietwat opwaarts gericht met haar gelaat, recht in de mijne. Dan liet ik mijn vingers van mijn linkerhand over haar naakte dij, tot vooraan glijden en zo belandden die op haar venusheuvel.

Linda bleef in mijn ogen kijken en ik keek terug. Dan begon ik met mijn linker hand bovenop haar kutje, te kneden. Traag en zachtjes voelde ik het weke vlees van haar kutje onder mijn vingers bewegen. Haar ogen vergrootten een beetje. Ze stond nog steeds stil, met haar armen langs haar lichaam. Ik stond een centimeter of vijftig voor haar. Keek naar haar en dan liet ik mijn wijsvinger en middenvinger, licht gekromd in haar warme kutje glijden. Haar ogen werden nog groter.
Een hele tijd liet ik die twee vingers zo diep mogelijk in haar kutje glijden, dan trok ik ze gekromd terug tot ze bijna uit het kutje waren, dan schoof ik ze terug naar binnen. Haar kutje was matig nat, maar de vochtigheidsgraad vermeerderde aanzienlijk. Ik bleef in en uit bewegen en bleef gelijktijdig in haar ogen kijken. Ik zag de opwinding in haar ogen, geleidelijk aan stijgen. Haar ademhaling ging nog iets sneller.

Zo, rechtstaande vlak voor mekaar, bleef ik met mijn vingers onder haar rok bewegen. Telkens ik mijn gekromde vingers bijna helemaal terug trok, voelde ik met de toppen van mijn twee vingers het geribbelde, sponsachtige plekje van haar G-spot. Ze stond er nog steeds stilzwijgend, lichtjes te hijgen, maar ze probeerde elk geluid te vermijden. Blijkbaar werden haar tepels onrustig, want ik zag ze van de binnenkant, door haar bh en bloeze, zich verharden, alsof ze door de stof heen wilden drukken.

Dan liet ik mijn twee vingers uit haar kutje komen en ik liet mijn hand omhoog bewegen tot mijn pols ongeveer tegen bovenkant van haar rok kwam. Zo kwamen de topjes van mijn twee vingers ter hoogte van haar klit. Die liet ik daar rondjes draaien en ik voegde het topje van mijn ringvinger toe. Zo met drie vingers ging ik over haar klit. Haar ogen werden zo groot als schoteltjes. Woordeloos, mekaar in de ogen kijkend, stond ik haar te vingeren.

Af en toe schoof ik mijn drie vingers ondertussen nog een paar keer op en neer in haar kutje om dan weer bovenop haar klit, opnieuw rondjes te draaien of soms met de drie vingers, al drukkend tegen die klit, verticaal op en neer te bewegen en daarna terug in rondjes te verzeilen.

In haar ogen, steeg de opwinding aanzienlijk. Die ogen werden zelfs ietwat glazig. Een paar keer sloot ze haar ogen, maar dan zei ik : “Linda, lieverd, blijf in mijn ogen kijken, ik wil de opwinding in je ogen zien stijgen”. Dan deed ze onmiddellijk haar ogen terug ogen en keek in de mijne. Die ogenblikken waren ongelofelijk geil voor mij. Ik vingerde haar met één hand verder. De andere, die op haar heupen lag, schoof ik in haar lenden naar het midden van haar rug toe.

Daar vond ik aan de bovenkant van haar rok, de sluiting van haar rits. Ik trok die naar beneden, direct viel die naar beneden maar bleef hangen op de arm van de hand waarmee ik vingerde. Dus trok ik mijn natte vingers even terug, de rok viel in een cirkel rond haar voeten, ik bracht die natte vingers tot aan mijn mond. Ze keek verbaasd. Ik likte aan mijn drie vingers en ging met mijn tong even tussen mijn wijsvinger en middenvinger en dan tussen mijn middenvinger en mijn ringvinger, terwijl ik haar bleef aankijken. Dan, nadat ik haar kutsappen van mijn vingers gelikt had, zei ik : “Linda, jij smaakt ongelofelijk lekker”. Ze keek ongelovig naar mij.

Met die propere hand ging ik naar het vijftal knoopjes die de bloeze rond haar boezem hielden. Met twee vingers opende ik die knoopjes, één voor één en dan stond ze met haar dikke borsten nog verpakt in een wit, kanten bh, met een volledig loshangende, open bloeze voor me.

Met de ‘vingerhand’ ging ik van bovenaf, tussen haar borsten, traag naar beneden, over haar buik, navel, onderbuik om terug aan het kutje te belanden. Daar zette ik mijn vingerwerk verder. Ik keek even naar beneden en zag de welving van haar buikje, niet overdreven, maar licht rondom de navel en boven haar venusheuvel. Zoiets vind ik uitermate geil. Echt mager is mijn ding zo niet. Toen ik terug opkeek, was Linda nog steeds naar mij aan kijken met licht glazige ogen. Dan zei ik : “Linda, ik weet niet in welke mate jij dat beseft, maar jij hebt een ongelofelijk sensueel lichaam, als het ware gemaakt voor passie”. Of ze me hoorde, of geloofde weet ik niet, want ze bleef naar me kijken zonder te kijken. Haar geilheid was blijkbaar sterker geworden dan haar bewuste zijn.

Ik had niet de illusie dat ik haar zo, rechtstaande ik die kamer kon klaar vingeren, dat was ook niet mijn plan. Ik wou ze gewoon zo geil mogelijk maken. Dat lukte blijkbaar wonderwel. Met mijn andere hand ging ik nu onder haar bloeze op haar rug, al strelend naar boven. Bij de sluiting van haar bh aangekomen, zonder te stoppen met vingeren, prutste ik dat ding open. Aan de voorkant zag ik haar dikke borsten, ietwat doorzakken en tegelijk liet Linda een zucht, sloot weer even haar ogen, om ze dan direct terug te openen en naar mij te kijken.
Met de hand vanop haar rug, kwam ik naar haar voorkant, onder de bloeze en de bh en omvatte één van haar borsten. De bh had ik gewoon boven haar borsten geduwd. Mijn hele hand kon die borst niet echt omvatten, maar ik kneed nogal stevig door en dan vroeg ik haar, terwijl ik recht in haar ogen keek : “Linda mag ik je borst kussen ?” Ze zei niets, knikte lichtjes en ik boog voorover. Tussen de openstaande bloeze in, door haar borst als een mok vast te nemen, zag ik haar tepel tevoorschijn komen. Ik plantte mijn mond erover en zoog. Een kreun ontsnapte uit haar mond. Ik liet mijn tong een paar keer heen en weer over die tepel dartelen en dan zoog ik opnieuw. Weer een kreun die volgde.

Ik keek op, Linda had haar ogen gesloten, haar hoofd achterover gekanteld en ze genoot van mijn daden. Nu begon ik veel feller op die borst te zuigen en wisselde ik dat zuigen af met licht geknabbel op haar tepel. De kreuntjes vermeerderen. De vochtigheidsgraad van haar kutje ging fel omhoog. Met de andere borst, deed ik dan hetzelfde. Ik nam mijn tijd en bleef langdurige beide borsten bewerken met mijn lippen en mijn tong. Ik bleef kroelen met mijn vingers in haar kutje, af en toe de diepte in en af en toe enkel met de toppen van mijn vingers over haar klitje.

Dan duwde ik met mijn vrije hand, haar bloeze over haar schouders naar beneden, die schoof van haar rug en haar nog steeds naar beneden hangende armen. Dan trok de bh weg en smeet hem op een zeteltje dat daar stond. Direct viel ik met mijn mond terug op de borsten aan. Linda stond nu helemaal bloot voor me.

Nog steeds vingerend, begon ik de zone van haar borsten uit te breiden. Eerst had ik haar tepels, haar tepelhoven en het malse borstvlees grondig met de tong bewerkt en op haar tepels gezogen. Maar nu ging ik, vertrekkende van een tepel, met mijn tong met lange halen over haar voorkant, tot in haar hals en tot tegen haar oor. Daar kronkelde ik wat rond om dan weer over haar hals neerwaarts te gaan en al kronkelend met mijn tong terug op haar tepel te belanden. Daar zoog ik nu wat feller op en dan liet in mijn tong opnieuw een breed nat spoor opwaarts trekken tot op haar oorschelp. Even liet ik mijn tong in de oorschelp een neukbeweging maken om weer naar te tepel van vertrek te kronkelen.

Beide tepels en oren, kwamen zo meermaals aan bod. Telkens mijn lippen terug op een tepel belandden, zoog ik iets harder op de tepel. Mijn vrije hand lag nu op haar bips. Zachtjes kneedde ik die ene kontkaak. Telkens ik met mijn mond op een tepel belandde, zoog ik, zoals gezegd iets harder, maar kneep ik ook iets feller in haar kont.

Ik stond wel iets ongemakkelijk omwille van mijn gebogen houding, maar dat moest ik er maar voor over hebben, vond ik.

De reis met mijn tong over haar hals tot tegen haar haren en terug naar beneden, herhaalde ik veelvuldig, maar de tijd dat ik op haar tepels zoog, maakte ik telkens wat langer. Met mijn vrije hand, greep ik naar de gesp van mijn jeans, trok die open, duwde dan met die hand mijn jeans en boxer over mijn heupen naar beneden en die vielen rond mijn voeten. Mijn piemel sprong de vrijheid tegemoet, maar gezien ik wat voorover gebogen stond, raakte die het lichaam van Linda niet. Ik denk zelfs dat Linda van die actie niets mee kreeg. Ik vermeed trouwens elk contact van mijn blote lul, met haar lichaam.

Op een bepaald moment, toen ik met mijn hoofd naast het hare, in haar hals aan het likken was, haalde ik mijn hand van haar kontje naar boven, stak even mijn wijsvinger en middenvinger in mijn mond, om die goed nat te maken en terwijl ik terug haar hals begon te likken en dan de weg naar beneden, naar een tepel aanvatte met mijn tong, liet ik mijn twee natte vingers over haar ruggengraad ook naar beneden glijden. Recht in de bilspleet kwamen die aan, op het moment dat ik terug een tepel, hard in mijn mond zoog.

Met die tepel in de mond, draaide ik mijn hoofd een beetje om omhoog te kijken. Met gesloten ogen boven mij en met licht geopende mond stond ze te hijgen. Ik bleef op die tepel zuigen en mijn twee vingers gleden door haar bilspleet tot op haar sterretje. In één vloeiende beweging, al vingerend en al zuigend op één tepel, liet ik het topje van mijn middenvinger, ineens in haar sterretje schuiven, zo’n twee kootjes diep.

Haar ogen sperden open, maar vooraleer ze iets kon zeggen, ik liet haar tepel even uit mijn mond schieten en zei : “sssssssssssstttttttttttt, Linda, lieverd, niets zeggen, gewoon genieten, laat me maar doen” en ik zoog direct die tepel terug, hard in mijn mond en gelijktijdig liet ik mijn middenvinger in en uit haar kontje bewegen. Van mijn andere hand, drukte ik nu de toppen van wijsvinger, middenvinger en ringvinger een heel stuk harder op haar klitje en liet die cirkeltjes draaien. Linda had blijkbaar geen behoeft meer om iets te zeggen of te protesteren tegen die vinger in haar kont, want ze kreunde enkel verder. Dat kreunen was trouwens een stuk intenser geworden.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 13916 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Mevrouw Vercammen 2”

 1. Die rick . Je weet wel hoe je de vrouw verwent.
  Het verplicht lectuur voor de jongens school moeten worden.
  Zodat ze het goed leren ipv die harde porno
  Op de pc.
  Op naar deel 3..
  Gr. Peter

Plaats een reactie