BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Miami, here I come…. a new whore in town… (4)

Koud buffet, heet opgediend…
Vicky is echt een lief ding. Ze was de volgende morgen al eerder wakker en had bij roomservice een ontbijt voor ons besteld. Op bed hebben we er samen van genoten. Ik wilde gaan douchen maar Vicky wilde nog even met me vrijen. Ze was nu echt heel anders als die eerste avond op het terras. Eigenlijk hoefde ik niets te te doen. Zij wilde mij verwennen en likte heerlijk mijn pas ontwaakte kutje. Ze deed het zo lief en zacht. Ik kon het tot diep in mijn buik voelen als ze mijn clitoris en G-spot aan raakte. Ik spoot niet, maar het orgasme dat ze me bezorgde was er niet minder om. Ze kwam na mijn orgasme weer dicht tegen me aanliggen en streelde mijn buik, tieten en tepels. Een beetje boven me hangend begon ze te zachtjes te praten. “Thamara, misschien vind je het gek wat ik ga zeggen. Ik ken je pas een paar dagen maar…” Ik wist niet wat er ging komen. “Joyce en ik wonen al best lang samen, ik houd van haar, maar we zijn echt geen stelletje. Ik ken jou nu pas een paar dagen maar ik ben echt helemaal verliefd op je geworden. Ik heb nog nooit zo’n mooie, lieve vrouw als jij ontmoet. En nooit zo veel gevoelens voor een vrouw gehad als nu.” Ik was echt wel verbaasd maar begreep nu waarom ze zo zacht en lief was nu we alleen waren. Ze ging samen met Joyce wel met mannen mee maar in haar hart was ze lesbisch. “Je hoeft er niets mee te doen hoor Thamara, maar je moest eens weten hoe fijn ik het zou vinden als je niet terug hoeft naar huis.” Dat was natuurlijk helemaal geen optie. Natuurlijk vond ik haar ook lief, maar dit zou echt een utopie zijn. Ik heb haar wel beloofd om, zo lang ik in Miami was, zou proberen een paar keer met haar samen te zijn. Maar ze mocht geen verwachtingen koesteren. We hebben nog even heel teder met elkaar liggen vrijen, zijn gaan douchen en hebben ons klaar gemaakt voor de rest van de dag. Joyce zou, eerder dan verwacht, begin van de middag al terug zijn. Plannen gingen we later wel maken. Nu eerst maar een uurtje of wat naar de pool. Nog voor we het appartement uitgingen ging de telefoon. Het was Candice, ze had een leuke verrassing voor ons. De manager van de club had een groot jacht en had een heel stel mensen voor later die middag uitgenodigd. Of wij ook zin hadden om mee te gaan, en Joyce natuurlijk ook. Kortom, plannen hoefden we niet meer te maken, de dag kon niet meer kapot.

Het was rond een uur of 2 dat we bij de haven aan kwamen. Ik dacht even in dromenland te zijn. De haven lag vol met allerlei jachten, de een nog groter als de ander. De meiden waren blijkbaar al eerder mee geweest want ze wisten feilloos waar ze moesten zijn. Ik wist niet wat ik zag. Ik had ze wel eens in de haven van Monaco zie liggen of in een James Bond film gezien. En dit jacht zou er niet in misstaan. Drie verdiepingen en ik weet niet hoe lang. We werden hartelijk ontvangen door George, de manager van de club. En we waren niet de enigen aan boord. Op het dek zag ik zeker nog tien andere meiden en een hoop mannen en ook op het dek hoger waren mensen. Candice en Vera kwamen meteen naar ons toe. Alle meiden, niet een uitgezonderd hadden alleen maar hun kleine bikini’s aan. Dus wij hebben ook maar snel onze kleren uit gedaan. We hadden nog niet geluncht, maar dat bleek ook niet nodig. Er was volop te eten aan boord, en drank bleek er nog meer aanwezig te zijn. Als snel zaten met zijn vijven wat na te praten over de avond in de club. Joyce kon het bijna niet geloven dat ik het had gedaan, en ook niet op die biljarttafel. We waren zo met elkaar bezig dat we niet eens in de gaten hadden dat we al voeren. Ik zag dat een prachtige donkere meid haar topje al had uitgedaan en lag te zonnen op een van de stoelen. En al snel kreeg dat navolging. Er liepen zelfs al twee meiden helemaal bloot rond. Candice vond dat we niet konden achterblijven en kort daarna waren ook wij in ons geboortekostuum. De zon was genadeloos en Vera begon me met zonnebrand in te smeren. Ze sloeg geen stukje van mijn lijf over. Tien minuten later zaten er we met glimmende, goed geoliede lichamen te zonnen. We waren al snel een stukje buitengaats toen er een heerlijke spierbundel naar ons toe kwam. Echt een met een echte sixpack. Ik werd helemaal geil van dat lijf en was blij dat hij naast mij kwam zitten. We raakten aan de praat en ik legde mijn arm on zijn schouder. Hij wilde me een zoen geven en ik gaf meteen toe. Ik plaatste mijn lippen op de zijne en stak mijn tong in zijn mond. Het duurde niet lang of ik voelde zijn hand tussen mijn benen. Vicky en Vera waren wat op het dek gaan lopen en ik zag dat Vicky ook stond te zoenen, maar dan met een van de meiden. Dus dit was de bedoeling van het tripje.

De hunk naast me kon zijn handen echt niet van me afhouden en onderzocht mijn hele lijf. Maar ik wilde uiteindelijk ook wel weten of dat wat in zijn zwembroek zat ook zo fors was als zijn hele lichaam. Ik legde mijn hand op zijn kruis en voelde een keiharde pik onder de stof. Die wilde ik, liever nu als straks. Hij stond op en nam me aan de hand mee naar de lounge. We waren niet de eersten. Op een van de ruime banken lag een stel stevig te vrijen. Ik ging zitten en trok zijn zwembroek omlaag. Een enorme besneden pik priemde vooruit. Wat een heerlijk geval. Meteen deed ik mijn mond open en schoof hem over zijn grote eikel. Met een hand onder zijn zak en mijn mond om de pik begon ik hem af te trekken en te pijpen. Steeds verder in mijn mond tot hij tegen mijn huig zat. Ineens trok hij hem terug, duwde me achterover op de bank, trok mijn benen uit elkaar en begon mijn kut te beffen. Het geil moest nu echt uit mijn smachtende zaaddoos stromen. Vijf minuten heeft hij mijn flamoes en klit met zijn mond en zijn tong bewerkt voor hij me optilde en me op handen en knieën zette. Hij had er geen moeite mee om zijn pornopik in mijn schacht te planten. Wat kon die vent neuken. Mijn tieten schudden heen en weer bij iedere stoot in mijn kut. En bij één standje liet hij het niet. Nu lag ik weer op mijn rug en hield hij mijn been omhoog vast. Nu kon ik ook zien hoe hij in mijn flamoes tekeer ging. Keer op keer had ik weer een orgasme, al dan niet spuitend. Maar ook in mijn orgasmes bleef hij zijn pik in me stoten. Twintig minuten lang heeft hij me in diverse standjes geneukt voor hij me met zijn sperma vulde. Het tripje was maar net begonnen en ik was nu al helemaal week. Na deze eerste beurt ben ik weer met hem naar buiten gegaan en hebben we een borrel genomen. Her en der zag ik vrijende stellen, meiden die werden geneukt of meiden die elkaar lagen te beffen. Heerlijk, ik hoopte dat we nog lang zouden blijven varen. Genieten van de zon, het eten, de borrels en al die geile lijven.

Ik had ook al snel kennis gemaakt met een paar van de andere meiden aan boord. Het bleek dat George regelmatig deze tripjes maakte. En meestal waren er meer gewillige kutjes aan boord als pikken. Maar de pikken die er waren, waren allemaal zo potent dat ze uren lang door konden gaan zeiden ze. Op een gegeven moment zat ik met die mooie donkere meid te praten. Felicia kwam van Barbados maar woonde al weer geruime tijd in Miami. Ook zij was stripper in de club van George, net als de meeste meiden aan boord. En bij praten met haar bleef het niet. Als snel had ze haar mooie donkere lippen op die van mij gedrukt en zaten we hartstochtelijk te zoenen. Nog nooit had ik met een donkere meid gevreeën, het wond me verschrikkelijk op. Ze wist wel een stil plekje waar we ons even terug konden trekken. Ze nam me mee naar een van de hutten aan boord. Hoewel, een hut kon je het niet noemen, hij was luxer als mijn eigen slaapkamer thuis. Inclusief douche en eigen toilet. Al snel lagen we op het bed en begroeven onze gezichten tussen elkaars benen. Wat had die meid een mooie donkere schaamlippen, en groot waren ze ook nog. Ik trok ze een beetje uit elkaar en begon het roze kutvlees te likken. Ik weet niet wat Felicia allemaal met mijn clitoris deed maar ik werd er helemaal wild van. Ik lag echt hevig te kreunen. Maar ook Felicia leek te waarderen wat ik met haar hete flamoes deed. Ik had de ribbeltjes van haar G-spot al gevonden en masseerde vingerde haar hard terwijl ik aan haar klit zoog. Hoewel de airco aan stond lagen we flink bovenop elkaar te zweten, te kermen, te steunen. Ik dacht dat mijn kut in de fik stond en wist dat ik zo klaar zou gaan komen. En alsof het was afgesproken. Ik voelde mijn buik hard worden, hield mijn adem en en met een kreet begon ik enorm te spuiten. Ook Felicia kwam op hetzelfde moment klaar en ook zij bleek het niet echt droog te houden. Ik zette mijn mond op haar spuitende kut en probeerde zoveel mogelijk van haar warme sap te drinken. Allebei uitgeteld hebben we nog zeker tien minuten zoenend in elkaars armen gelegen. De douche was daarna echt welkom en samen hebben we ons opgefrist voor we ons weer onder de mensen begaven.

Ik had wel even genoeg gehad nu en ben met Felicia aan de bar in de lounge gaan zitten. Lekker genieten van een paar koude cocktails en snacks die er stonden. En om ons heen nog steeds talloze verhitte lichamen die op welke manier dan ook de liefde bedreven. Sodom en Gomorra op zee, dacht ik bij mijzelf. Ik had deze vakantie geboekt om dat het hier zonnig en zondig was. En van allebei moest ik nu al toegeven dat het niet anders was. We zaten al zeker een half uur aan de bar toen George naar ons toe kwam. Het viel me op dat hij eigenlijk de enige was die zijn kleren nog aan had. Hij zei dat hij dat bewust deed. Als “kapitein” op zijn schip moest hij de boel in de gaten houden en alles regelen. Hij stak verder niet onder stoelen of banken dat hij onder de indruk was van mijn performance in de club vannacht. En fluisterend in mijn oor: “Je hebt zo’n verschrikkelijk geil lijf, ik wil je iets vragen, maar niet hier.” Ik moest even met hem meelopen en we gingen duidelijk zijn privévertrek binnen. Ik was benieuwd wat hij me wilde vragen wat de anderen niet mochten horen. Hij schonk een glas whisky voor ons in. “Love,” zei hij, “we hebben straks een groot buffet en ik heb een idee. Zou jij onderdeel van het buffet willen zijn?” Ik begreep niet wat hij bedoelde, ik onderdeel van een buffet? Hij snapte dat ik verbaasd was maar hij had wat foto’s die het duidelijk maakte. “Ik wil jou door het keukenpersoneel laten opmaken met allerlei lekkernijen.” Toen ik de foto zag begreep ik meteen wat hij bedoelde. Een compleet naakte meid lag op een tafel, helemaal opgemaakt met fruit, een grote kreeft op haar kruis. Als taart opgespoten tieten en nog veel meer. En om haar heen lag alles van het buffet uitgestald. Ik zat helemaal te watertanden. Dit wilde ik zeker wel doen. Het buffet zou over een uur worden opgediend. Ik was echt helemaal uitgelaten, dit wilde ik. We liepen naar het bovendek waar het zou gaan gebeuren. Tot nu toe was dat alleen maar toegestaan voor personeel. Er stond zeker tien man in de keuken. Midden in de lounge stond een lange tafel met een stralend wit damasten kleed. Ik zag dat er onder dat kleed iets van een kussen lag waarop het wat makkelijker liggen was als op de harde tafel. Ik werd nu door George overgedragen aan de koks die me zouden gaan voorbereiden en versieren. Na een half uur stonden er al heel wat tafels klaar rond de plek waar ik moest gaan liggen. Ze hielpen me op de tafel en languit gestrekt wachtte ik op wat er ging komen. Allerlei eten en fruit werd er op me gelegd. Sushi, plakken gerookte zalm, ik weet niet wat er uiteindelijk allemaal op me lag. Chocoladesaus en slagroom op mijn tieten en benen, eetbare bloemen werden in mijn haar gestoken. En als klap op de vuurpijl inderdaad een enorme kreeft die mijn kutje bedekte. Tientallen handen hadden een half uur aan mijn lijf gezeten, me overal aangeraakt. Ik was inmiddels zo verschrikkelijk geil.

Voordat de anderen werden uitgenodigd maakte George nog een stel foto’s van zijn nog onaangetaste bijzondere buffet dat nu klaar lag voor de gasten en gaf me een dankbare zoen op mijn lippen. Mijn nieuwe vriendinnen hadden me al een poosje gemist en waren stomverbaasd toen ze mij op tafel zagen liggen. Ook de anderen konden aah’s en ooh’s niet onderdrukken toen ze me zagen. George nodigde zijn gasten uit om gebruik te maken van het buffet, maar zei er gekscherend bij: “wel op een nette manier.” Maar ik wist zeker dat menigeen zijn handen niet thuis zou kunnen houden. Een voor een kwamen ze voorbij en pakten dat wat ze lekker vonden. De kreeft was het eerste dat van mijn kut werd gehaald. En niet alleen met het bestek en de chopsticks die er lagen begonnen ze van me te eten. Meerdere meiden, maar ook mannen, aten rechtstreeks met hun mond van mijn blote lichaam, likten het lekkers van mijn tieten en tepels. De sushi werd tussen mijn natte schaamlippen gesopt als was het sap, dat rijkelijk uit mijn kut sijpelde, een dipsaus. Het heeft een hele tijd geduurd voor veel van mijn lijf was geplukt of gegeten. Ook van de slagroom en chocolade op mijn tieten werd gesmuld. Dat was op geen andere manier te nuttigen als met monden en tongen. Tongen die ook al een paar keer tussen mijn inmiddels uit elkaar gelegde benen werden gestoken. Ik was letterlijk kaal gegeten en gelikt en dacht dat ik klaar was. Maar twee mannen uit de keuken kwamen met schalen aanlopen waar iets op lag. En dat werd snel duidelijk. Ze zetten mijn benen, buik, tieten en kut vol met een soort mousse-puddinkjes, overgoten ze met lauwe chocoladesaus en maakten het af met een enorme hoeveelheid slagroom, aardbeien en rood fruit. Maar er lagen ook een paar vibrators bij. Ik weet niet hoeveel monden tegelijk mijn lijf begonnen leeg te eten en te likken. Ik werd er zo verschrikkelijk heet van dat ik echt op tafel begon te kermen. Dat was waarschijnlijk voor een van de aanwezigen een teken om zijn hand tussen mijn benen te steken en een enorme vibrator in mijn kut te stoppen. De zuigende monden op mijn lijf, de likkende tongen overal, de hevig trillende vibrator in mijn kut. Ik kon niet anders. Ik had liggend op te de tafel voor alle aanwezigen een enorm orgasme en spoot al het vocht, dat ik al die tijd in me had opgekropt, uit mijn flamoes. Ik lag echt te schokken, probeerde me vervolgens klein te maken. Maar ik kreeg de kans niet.

Ik lag nog te stuiteren en te trillen toen iemand me naar de rand van de tafel trok, mijn benen omhoog deed en zijn harde pik bij me naar binnen boorde. Het bleek George te zijn die nu ook uit zijn kleren was gegaan. Terwijl de restanten van me werden afgelikt werd ik flink door hem geneukt. Ik gilde het uit, maar dat was waarschijnlijk wat ze allemaal wilden horen en zien. Er werd van alles om me heen geroepen. Van “Fuck the bitch… cream that pussy…” en nog veel meer, dat maakte me nog geiler. Was net mijn hele lijf ondergespoten met slagroom, nu voelde ik hoe George een lading zaad in mijn flamoes spoot. En daar bleef het niet bij. Een tweede vent stond al klaar en ook die wist feilloos mijn druipende kut te vinden. Tot vier keer toe werd mijn baarmoeder gevuld. Ik voelde dat het sperma uit mijn kut werd geperst toen de vierde leuter me vol pompte, het droop uit mijn kut tussen mijn billen. Er waren ook nog een paar mannen die boven mijn gezicht hadden staan rukken en hun volle lading in mijn gezicht en mond hadden gespoten. En dat werd ook weer door een stel naar sperma smachtende sletten van mijn gezicht gelikt. Ik voelde alles plakken, de binnenkant van mijn dijen en mijn billen van het zaad en mijn eigen geil, mijn huid van de chocola en de andere zoete kleverige resten. Het was een unieke ervaring, ik denk niet dat ik dit ooit nog een keer zou meemaken. Vicky hielp me van de tafel af en liep met me mee naar een van de hutten. Ze heeft onder de douche mijn kut leeg gelikt en gezogen en me helemaal gewassen tot al het kleverige spul van mijn lijf en het sperma uit mijn haren waren. Ik moest echt even bijkomen van dat alles en heb lekker met haar op bed gekroeld. Daarna ben ik als een speer terug gegaan, ik had zelf nog niets gegeten. Tijdens de resterende uren van het tochtje werd er overal aan boord nog gevreeën en geneukt totdat we de haven weer binnen liepen. Ik had wel genoeg gehad en heb me lekker met Vicky vermaakt. Tegen één uur legden we weer aan in de haven. George nam afscheid van me met een hevige tongzoen en wilde perse contact met me houden, ook als ik weer thuis in Nederland was. Joyce had een knul opgepikt en ging met hem mee. Vicky hoefde de Mustang pas de volgende morgen terug te brengen en is met mij mee gegaan naar het hotel. Ze was weer helemaal blij toen we heel laat pas, na een lekker geile vrijpartij, in elkaars armen in slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5224 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Miami, here I come…. a new whore in town… (4)”

  1. Heerlijk Thamara om zo van kutjes en lullen te kunnen genieten.
    Ik ben ook weer lekker geil in het zonnetje mezelf klaar aan het maken, dankzij jouw geile slenterige verhalen.
    Dikke kus in jouw lekkere natte kut😘

Plaats een reactie