BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Micha en Ilse

1. Micha en Ilse

Ieder jaar gaan mijn vriendin Jeannette en ik in de vakantie naar Cap ‘d Agde in Zuid Frankrijk om samen te genieten van bloot en erotiek. Wij huren daar dan een appartementje in Port Nature. In de Village Naturist van Cap ‘d Agde lopen naturisten en swingers door elkaar, maar niemand neemt aanstoot aan elkaar. Het is daar leven en laten leven. Iedereen is lekker bloot onder de heerlijke warme Franse zon. Twee weken doen en laten waar je zin in hebt. Op de galerijen van het appartementencomplex speelt er dan ook geregeld het een en ander af, zoals stelletjes die open en bloot seks met elkaar en anderen hebben. Ook op het naturistische swingersstrand word open en bloot seks bedreven.

Het was aan het eind van de middag toen wij arriveerden in ons appartement. Wij stonden nog onze koffers uit te pakken, toen wij een hoop gesteun en gekreun door onze schuifdeur naar binnen hoorde komen. Duidelijk was te horen dat er ergens behoorlijk gesekst werd. Nieuwsgierig waar het geluid vandaan kwam, kleedde ik mij snel uit en liep vervolgens de deur uit. Ik hoorde dat het gekreun bij de buren vandaan kwam. Voor hun schuifdeur stonden al een paar mannen naar binnen te gluren en met hun pik te spelen. Ik keek ook naar binnen en zag dat een vrouw met haar knieën op de bank zat en achter haar stond een man met zijn leuter in haar kutje te pompen. Dit was nog eens een leuke begin van de vakantie. Ook uit de slaapkamer van de buren kwam het geluid van een neukend stelletje, alleen hadden wij daar niet zoveel zicht op. Ik liep met een stijve pik terug naar mijn appartement.

Jeannette was klaar met het uitpakken van de koffers en had zich inmiddels ook uitgekleed en stond in haar blootje in de kamer. Ik vertelde haar wat ik gezien had en duwde haar richting de bank en zette haar daarop met haar kont naar mij toe. Ik pakte mijn pik vast, maakte hem nat met speeksel, wreef met mijn eikel door haar spleet en stootte daarna in een keer mijn pik tot aan haar baarmoeder naar binnen. Een kreun ontsnapte aan haar mond. Ik begon haar te neuken, zoals ik de man bij de buren had zien doen. In de spiegel zag ik de dubbel D borsten van Jeannette bij iedere stoot heen en weer slingeren. Haar kutje reageerde op deze behandeling en werd glibberig en nat. Ik bukte naar voren en greep al stotend naar haar borsten. Haar tepels waren snoeihard en toen ik in haar tepels kneep begon zij terug te stoten, om zo mijn pik zo diep mogelijk in haar te voelen. Toen ik door de open schuifdeuren naar buiten keek, zag ik dat ook wij toeschouwers hadden gekregen. Er stonden drie mannen met een geile blik naar binnen te kijken terwijl zij aan hun pikken stonden te sjorren. Ik werd hier zo geil van dat ik al snel mijn eerste vakantielading in de zuigende kut van mijn lief spoot. Even bleef ik zo staan. Ik zei haar te gaan zitten en haar benen op te trekken. Voor mij zag ik haar glinsterende natte zaadkut. Ik knielde voor haar neer en zetten mijn mond op haar openstaande lippen. Mijn tong glibberde naar binnen en ik proefde mijn zaad vermengd met haar kutvocht. Ik probeerde zoveel mogelijk van mijn zaad uit haar kut te likken. Ik duwde twee vingers naar binnen en wreven over haar G-spot. Ik draaide met mijn tong cirkeltjes om haar clit. Plotseling verstarde mijn vriendin en duwde haar bekken omhoog. Mijn mond sloot om haar schaamlippen en luid kermend begon zij in mijn mond te spuiten. Gretig dronk ik haar en slikte zoveel mogelijk door. Daarna ontspande zij en lag onderuitgezakt op de bank mij met een geile triomfantelijke blik aan te kijken. De mannen applaudisseerden en liepen weer verder, hun zaadlozingen achterlatend voor de schuifdeur.

Diezelfde avond stonden wij met een glas rosé en een hapje op de galerij. Het begon al aardig donker te worden. Onder ons liepen de mensen in het licht van de lantaarnpalen en nachtclubs naakt of in uitgaanskleding aan ons voorbij. Veel dames liepen in mooie lingerie aan de arm van hun man. Zij waren onderweg naar een van de terrasjes of clubs van Cap ‘d Agde. Het is daar zien en gezien worden. Het was nog lekker warm en wij hadden nog niet de behoefte gehad kleding aan te trekken. Wel draag ik daar zelf altijd een mooie cockring.
Naast ons appartement hoorden wij een schuifdeur opengaan en kwam er een leuk stel naar buiten gelopen. Zij zagen ons en groeten ons in het Duits. Het waren onze naaste buren. Zij stelden zich aan ons voor als Micha en Ilse. Micha was een man met pretoogjes en een normaal postuur en van onze leeftijd. Zijn vrouw Ilse was een slanke wat jongere vrouw van eind veertig met stevige borsten en lekkere billen. Beiden waren ze, net als wij, intiem geschoren. Micha’s borst was bedekt met grijzend borsthaar. Wij raakten in gesprek en ik vertelde wat ik deze middag bij hen gehoord en gezien had. Zij vertelden dat zij die middag bezoek hadden van een ander stel, wat uitgemond was in een geile vrijpartij. Ik vertelde wat daar weer het gevolg voor ons was geweest en dat het bij ons ook was uitgelopen in een hete neukpartij. Ik vroeg of zij ook trek hadden in een rosétje en haalde nog een flesje en twee glazen.

Toen ik terug kwam zag ik dat Micha al werk stond te maken van mijn lieverd. Hij stond dicht tegen haar aan en stond al vrijpostig een bil te kneden terwijl zijn andere hand haar wang streelde en hij steels kusjes stond te geven op de lippen van mijn vriendin. Zijn zware pik was al licht gezwollen. Ilse stond er vermakelijk naar te kijken. Ik schonk de glazen vol en liep naar Ilse. Zij keek mij in de ogen en kwam dicht tegen mij aan staan terwijl zij haar glas aanpakte. Haar hand gleed over mijn rug naar beneden en zachtjes kneep zij in een van mijn billen. Haar mond kwam dichterbij en haar zachte lippen raakte de mijne. Ik zette mijn glas op het muurtje en drukte mijn onderlichaam tegen die van haar. Mmmmh kreunde zij. Mijn inmiddels harde pik zat nu bekneld tussen haar schaamheuvel en mijn eigen lijf. Mijn twee handen gleden van haar rug naar haar stevige billen en begonnen deze te kneden. Af en toe trok ik de bollen uit elkaar en gleed ik met een vinger over haar gaatje. Haar harde tepels prikten tegen mijn borst. Naast ons zag ik dat Micha en mijn geliefde in een geile tongzoen verwikkeld waren. Micha had ondertussen een flinke stijve lul gekregen en reed tegen haar aan. Het begon al aardig donker te worden en omdat het nog flink warm was stelde Micha voor om in zee nog een duik te nemen. Toen Micha zich losmaakte van Jeannette zag ik dat hij een natte plek achterliet op haar buik van het voorvocht.

Vanaf ons appartement was het maar een paar minuten lopen naar het strand. In ons nakie liepen wij richting de zee en zochten wij een stuk strand op wat enigszins nog verlicht werd door de lichten op de achtergrond en liepen het water in. Omdat het eb was konden wij een flink stuk de zee in lopen. Micha liep bij Jeannette en ik bij Ilse. Wij liepen tot over onze knieën het water in en af en toe tikte een golf onze geslachtsdelen aan. Ik zag dat Micha er geen gras over liet groeien en mijn vriendin vast pakte en zijn mond op de hare drukte. Een hand greep naar haar borsten en begon deze te kneden. Zij liet zich gewillig betasten. Ik draaide naar Ilse en drukte mij tegen haar lijf aan. Mijn gezwollen pik geklemd tussen onze lijven. Onze monden raakten elkaar en al snel stonden wij ook elkaar te tongzoenen. Ik voelde haar stevige borsten tegen mijn borst en mijn handen kneedden weer haar heerlijke billen. Zachtjes reed zij tegen mijn pik aan. Mijn erectie deed bijna pijn van stijfheid. Achter mij hoorde ik Jeannette kreunen en hijgen. Ik draaide een kwartslag en zag dat Micha haar stond te vingeren. Ik wist dat het niet lang zou duren of zij zou gaan spuiten. Ik nam Ilse bij de hand en trok haar met mij mee naar de waterlijn. Ik lag haar op haar rug in het zand, spreidde haar benen en zoog mij vast op haar kutje.

Mijn tong gleed diep haar warme nu wat zoute grotje in. Minuten lang lag ik haar te likken en te zuigen. Mijn tong vond de weg tussen haar billen naar haar kontgaatje. Zachtjes drukte ik mijn tong naar binnen. Aan haar kreunen te horen had dat haar goedkeuring. Ik begon met lange halen mijn tong door haar bilspleet en kut te halen. Iedere keer kort haar anus en klitje rakend. Haar sappen begonnen rijkelijk te stromen. Zij smaakte heerlijk. Ik hoorde Micha en mijn lief langs ons heen lopen richting het strandpaviljoen en niet veel later hoorde ik het kreunen van een seksend stelletje. Tussen de benen van Ilse door zag ik dat Micha en Ilse een strandbedje hadden gepakt en dat Micha boven op Jeannette lag. Uit zijn wippende kont kon ik opmaken dat hij haar stevig aan het neuken was. Ik vroeg Ilse of zij ook wilde neuken. Zij kreunde geil. Snel deed ik een condoom om, dat ik in een kokertje om mijn nek had meegenomen en boorde ik mijn harde pik diep in haar openstaande kutje. Met lange halen begon ik te neuken. Ilse ging met haar hand tussen ons in en begon met haar vingers haar klitje te verwennen.

Toen ik opzij keek zag ik dat wij ondertussen een viertal mannelijke gluurders hadden die zich ongegeneerd stonden af te trekken. Ilse wenkte dat zij dichterbij konden komen. Zij gebaarde dat zij naast haar konden komen zitten. Terwijl wij door neukten begonnen twee mannen ieder met een hand met een van haar borsten te spelen en knepen zij in haar tepels. Met de andere hand bleven zij zich aftrekken. Ik voelde haar kutje daardoor extra knijpen om mijn lul. Plotseling kroop een van de mannen dichterbij en spoot zijn lading over haar borsten. Toen hij was klaargekomen maakte hij plaats voor een van de overgebleven mannen die het zelfde ritueel volgde. Het duurde niet lang of zij had het zaad van vier mannen op haar stevige tieten. Het tempo van haar vingers voerde zij op tot zij verkrampte en hevig klaarkwam. Ik voelde mijn zaad omhoog schieten. Vlug haalde ik mijn lul uit haar kut, trok het condoom eraf en ging naast haar hoofd zitten. Zij nam mijn kloppende pik in haar mond en begon te zuigen. Straal na straal spoot ik mijn zaad ik haar mondje. Toen ik uitgespoten was liet zij mijn zaad in haar mond zien om het vervolgens met een geile blik door te slikken. Ik kroop weer op haar en drukte mijn mond op de hare en begon haar heerlijk te tongen. Ik proefde de geile smaak van mijn eigen zaad in haar mond. Het viel mij op dat ik geen neukgeluiden meer hoorde uit de richting van Micha en Jeannette.

Toen ik opkeek zag ik dat zij inderdaad uitgeneukt waren en dat zij in elkaar verstrengeld ons lagen te bekijken. Met een glimlach op haar gezicht zei Jeannette dat het weer tijd was voor een koud rosétje. Wij zijn opgestaan en teruggelopen naar het appartement en hebben het met z’n viertjes tot in de late uurtjes nog heel gezellig gehad op de galerij. Het beloofde een hete vakantie te worden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8738 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Micha en Ilse”

Plaats een reactie