BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onze huisarts in een parenclub

Dit korte waar gebeurde verhaal heeft zich ongeveer 15 jaar geleden afgespeeld. Ik noem geen namen of plaatsen want ik wil de desbetreffende arts niet in de problemen brengen. Wij zijn een koppel waarvan de vrouw een heel stuk jonger is dan mezelf. Zonder te overdrijven kan ik zegen dat mijn vrouw een echte stoot was (is). Lang blond haar, slank, mooi gezichtje en perfecte benen. Iedereen vond dat ze te mooi voor mij was maar ik was wel de gelukkige die er mee getrouwd was. Wij waren op dat moment 6 jaar gehuwd, nog geen kinderen maar wel aan het proberen om kinderen te krijgen.

De eerste jaren was de seks vrij goed maar na een paar jaren begint de sleur er wel een beetje in te komen en wil je al wel eens iets nieuw. Ik had al een paar keer aan mijn vrouw laten horen dat ik eens graag naar een parenclub met haar wou gaan, gewoon om te zien wat daar gebeurd. We zouden buiten met ons 2 ook niets doen, gewoon de sfeer een keer opsnuiven. Ze had het altijd afgeblokt maar toen ze vroeg wat ik graag voor mijn verjaardag had deed ik opnieuw het voorstel en stemde ze toch toe voor éénmalig een keertje te gaan.
Ik had voor haar een mooi ensemble gekocht voor die avond. Een purper corsetje, zwarte nylons, een zwart kanten slipje en rode high heels. Ze zag er smoking hot uit. Wij zijn toen naar een parenclub ongeveer 40 km van ons huis net over de grens in Nederland gegaan om geen bekenden tegen te komen.

Toen wij daar binnen kwamen kregen wij eerst heel vriendelijk een rondleiding en hebben ons toen omgekleed en zijn samen aan de bar gaan zitten. Ik zag toen van verschillende mannen hun mond openvallen toen ze mijn vrouw zagen in haar sexy outfit en ze bekeken haar van kop tot teen. Er kwam in een tijdsspanne van 5 minuten wel 4 mannen op haar af om te vragen of ze niet met hen wou neuken maar ze werden allemaal vriendelijk afgewimpeld en namen de nee ook voor een nee.

Toen wij ongeveer een kwartiertje aan de bar zaten tikte plots iemand op onze schouders. Ik draaide mij om en ik kon mijn ogen niet geloven, het was onze huisarts. Ik werd zo rood als een tomaat en wist niet wat ik moest zeggen. Ik zei na enkele seconden dat het de eerste keer was dat wij hier kwamen en dat wij gewoon een keertje de sfeer willen opsnuiven hoe het hier aan toe gaat. De huisarts was altijd sympathiek geweest en was ongeveer van mijn leeftijd en zag er goed uit. Hij was op dat moment al een tijdje uit elkaar met zijn vrouw maar ik begreep niet wat hij daar kwam doen want ik wist dat er verschillende vrouwen achter hem aan zaten toen ze wisten dat hij terug single was. Aan vrouwelijke belangstelling had hij dus niets te kort.

Hij stelde ons op ons gemak en we begonnen over koetjes en kalfjes te praten. We begonnen ons na een tijdje allemaal meer op ons gemak te voelen. Ik zei hen op een gegeven moment dat ik voor een half uurtje weg was om wat te gaan eten aan het buffet maar toen ik er een paar minuten was zag ik dat ik mijn sigaretten vergeten was en ging terug naar de bar maar toen ik terug kwam zag ik mijn vrouw niet meer aan de bar en onze huisarts was ook verdwenen. ik ben toen in de club rondgegaan om te kijken waar ze was en plotseling vond ik haar terug in één van de kamers. Mijn hart zonk in mijn schoenen.

Mijn vrouw lag op haar rug zwaar te kreunen terwijl onze huisarts op haar lag en haar gepenetreerd had. Hij was haar hard aan het stoten en wat ik toen zag deed mijn hard 5 seconden stoppen. Zij liet zich neuken zonder condoom en genoot er nog van. Ik kreeg onmiddelijk dubbele gevoelens. Woede omdat zij haar lichaam gaf aan iemand anders en dit nog zonder condoom en aan de andere kant wond het mij ook op toen ik haar zo met haar benen open zag in zwarte nylons met haar high heels nog aan kreunend en wist dat ze er duidelijk van genoot.

De huisarts was niet veel groter geschapen dan mij maar zijn lul was wel 2 keer zo dik en ik zag dat zijn lul haar kut echt opensperde. Ik ben toen toch achter de muur stiekem blijven kijken en na 5 minuten kwam hij al klaar in haar. Na het klaar komen nam zij onmiddelijk keukenrol en natte doekjes om haar kut terug netjes te maken van het zaad en ik ben toen direct terug naar het buffet gelopen voordat ze mij konden zien en ben daar nog 10 minuten gebleven en ben dan terug naar de bar gekomen waar mijn vrouw en onze huisarts terug stonden te praten alsof ze nooit weg geweest waren.
Ik weet niet waarom maar ik kon of durfde mijn vrouw en onze huisarts hierover niet aanspreken.

Na een paar minuten is onze huisarts dan verder gegaan in de club en mijn enigste gedacht dat toen in mijn hoofd kwam was hopelijk wordt mijn vrouw niet zwanger. Instinctief nam ik haar bij de hand, fluisterde in haar hoofd ik kan mij niet meer houden, ik ben opgewonden en wil je neuken en trok haar mee naar één van de kamers. Normaal gezien vinger ik mijn vrouw altijd voordat ik haar neuk maar ze duwde mijn hand onmiddelijk weg omdat ze volgens mij schrik had dat ik misschien het nog zo voelen als er overblijvend zaad in haar kut zat. Ze trok mij toen op haar en ik begon haar wild te neuken. Ik zag dat ze er wel van genoot maar niet in die mate als bij de huisarts. Het enige gedacht dat ik toen had was dat ik moest klaar komen in haar zodat de huisarts haar niet zwanger maakte met zijn zaad. In het slechtste geval had ik na mijn zaadlozing in haar toch 50% kans dat het kind van mij moest ze zwanger worden.

De volgende 3 weken waren de bangste van mijn leven maar gelukkig is mijn vrouw niet zwanger geworden. We zijn nadien niet meer in een parenclub geweest en gelukkig door verandering van werk zijn wij 8 maanden later naar de ander kant van het land verhuisd en moest ik overschakelen naar een andere huisarts. Wij hebben hem nadien ook nooit meer gezien.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11448 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Onze huisarts in een parenclub”

Plaats een reactie