BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op het naaktstrand

Vakantie belevenis

De camping waar we waren heeft een uitgang aan de achterkant. Vanaf die uitgang ben je na minder dan 50 meter lopen op het strand.
Veel campinggasten gaan overdag naar het strand omdat daar nog een beetje wind staat als het op de camping bij temperaturen van 30-35 graden niet meer is uit te houden. Wij zijn daar ook een paar keer naartoe geweest.

Ik ben helemaal geen strandganger. En schreeuwende kinderen heb ik ook liefst niet om me heen. Maar iedereen die vanaf de camping naar het strand gaat loopt vanaf de camping via het eerste de beste duinpad het strand op. Daar vandaan loopt men in één rechte lijn naar de zee en ploft daar ergens neer.

Als je vroeg komt heb je een goede plek en een beetje rust. Maar naarmate je daar langer ligt een de dag vordert gaan ze bijna op je handdoek liggen of marcheren er bijna overheen. Men wil kennelijk zo min mogelijk lopen of dicht bij het duinpad blijven.

Op een dag zei ik tegen mijn vriendin voor dat ik er genoeg van had dat ze zo dicht op mijn handdoek kwamen liggen. Ik stelde voor om ook eens wat verder te kijken dan de vaste plek op de kortste weg van de camping naar de zee. Dus liepen we het strand een eind af. We kwamen voorbij een kitesurfclub en daarna langs een veel rustiger stuk. Dat bleek een soort officieus naaktstrandje. Maar veel animo van blote mensen was er niet. Een paar topless vrouwen en een enkel stelletje geheel naakt. Maar ook mensen in badkleding. Ideaal plekje voor ons.

Het was voor ons de eerste keer op een naaktstrand. Eenmaal geïnstalleerd hebben wij ons wat schuchter op de handdoeken uitgekleed en amper bewogen. Als we de zee in gingen trokken we eerst weer onze badkleding aan.

De tweede dag dat we daarheen gingen, er waren een paar dagen overheen gegaan, hadden we wat meer lef. Meteen kleren uit dus. Links van ons, op een meter of 50, lag één stelletje. Maar die lagen schuin met hun rug naar ons. Rechts van ons een klein stukje van ons vandaan lag een kerel van circa 50-55 jaar met een klein buikje, samen met een vrouw die behoorlijk stevig was.
Na een tijdje zei jij ineens: Die vent die rechts van ons ligt (dat was aan mijn kant van onze handdoek) ligt met zijn lul te spelen. Ik keek en verrek. Hij lag steunend op zijn linker elleboog een beetje op zijn linker bil, met zijn gezicht in onze richting. Zijn vrouw lag achter zijn rug. Hij had een halve erectie. Maar ondanks dat was zijn lul best wel lang. En hij lag er inderdaad de hele tijd mee te spelen. Hij hield zijn lul tussen duim en wijsvinger. Alleen als zijn vrouw bewoog dan pauzeerde hij even. Of als er iemand uit onze richting zijn kant op liep. Maar ook als ik iets te opzichtig zijn kant op keek.
Nu was het dus zo dat ik tussen jou en hem in lag. Jij zag hem alleen als je overeind kwam om wat te drinken te pakken of om je heen te kijken ofzo.

Na een tijdje kwam het moment dat wij even de zee in gingen om verkoeling te zoeken. Ik vroeg jou: gaan we zo, of trekken we eerst onze badkleding aan. Jij gaf aan dat, omdat het nu best rustig was, je het zonder kleding ook wel durfde. Dus liepen wij naakt naar de zee. Hij kon zijn ogen niet van ons afhouden toen wij in het water waren. En nog steeds zat hij bijna continue met zijn lul lichte aftrek bewegingen maken met zijn drie vingers. Toen wij weer op onze handdoeken gingen liggen besloten we van plek te wisselen. Jij ging aan zijn kant liggen. Ik stimuleerde jou om te doen of je zand van je lichaam veegde maar in feite streelde jij jezelf voor hem.
Later zei ik dat je jouw benen wat moest spreiden en af en toe over jouw kruis moest vegen. Eerst voelde dat voor jou wat onwennig maar toen ik zei: “Wat kan er gebeuren dan? Wat kan hij je doen dan? En ik lig toch naast je. Misschien bezorg je hem wel een stijve. Lachen toch?”

Telkens als hij keek en aan zijn lul zat begon jij met jezelf te spelen. Ik kon niet over jou heen kijken naar hem want dan stopte hij.
Na een tijdje zei ik: “Ga anders net als hij op je zij liggen”. Dat probeerde je maar bleek niet zo lekker te liggen omdat je dan de hele tijd op één arm leunde. Ik vroeg of je er geil van werd maar je zei dat dat wel mee viel. Dat verbaasde me wel, maar ach waarom zou je erover liegen. Wat me echter wel opviel was dat als hij ook maar oogcontact met jou had dat jij meteen actief was. Je wreef dan afwisselend over je borst, je buik, of over je kruis. Je liet geen moment voorbij gaan om niets te doen als hij keek.

Toen we weer in de zee waren geweest zei ik dat je misschien meer met je benen in zijn richting moest gaan liggen dan kon je je meer tonen aan hem. Je ging op je rug liggen met jouw hoofd op mijn schouder en benen schuin naar hem toe. Het viel mij meteen op dat je je benen behoorlijk wijd deed. Ik dacht: zo, jij hebt je schroom van je afgeworpen, dat is wel duidelijk.

Later hoorde ik van je dat je toen over je schroom heen was en jij je schaamlippen een paar keer met je vingers van één hand uit elkaar gedrukt had en jij hem het binnenste van je kut had laten zien. Of hij het erg goed heeft gezien weten we niet maar misschien wel. Ook heb je afgewisseld door af en toe je borsten te masseren. Terwijl je dat deed was hij continue met zijn lul aan het spelen. Soms ging hij demonstratief rechtop staan om wat te drinken en stond zijn lul recht vooruit.

We hadden die avond met anderen afgesproken om uit eten te gaan. We moesten dus bijtijds van het strand af om niet te laat te komen. Vlak voordat we van het strand af gingen haalde ik je over om met je benen in zijn richting te gaan liggen. Zo kon je je benen spreiden als er niemand aan kwam en hem goed zicht op je kut geven. Jij ging er in mee en ging met je achterhoofd op mijn borst liggen. Ik zei: “Als afsluiter van de dag kun je wellicht proberen om je te vingeren en kijken of je hem een stijve kunt bezorgen”. Jij lag net in de afgesproken houding met je benen weer behoorlijk uit elkaar. Maar precies op dat moment kwam zijn vrouw overeind en ging rechtop zitten en ging twee meeuwen voeren. Daardoor kon hij niet meer ongemerkt met zijn lul spelen. Zijn vrouw bleef maar rechtop zitten. Vanwege onze afspraak moeten wij helaas gaan inpakken. Toen alle badlakens uitgeklopt waren en in de tassen zaten, zaten wij onder het afgeklopte zand. We besloten nog één keer naar de zee te lopen om het zand van ons af te spoelen. Hij liet ons daarbij niet uit het oog. Terug wij bij onze tassen waren terug gekomen zag ik dat hij weer rechtop stond. Zijn lul stond weer recht vooruit. Hij stond natuurlijk met zijn zij naar ons zodat de contouren duidelijk te zien waren. Ik draaide me met mijn rug naar hem toe en zei tegen jou: hij staat weer rechtop hoor, zogenaamd om te drinken. Maar hij staat gewoon zijn stijve te showen. Je moet nu maar even onopvallend kijken. Nadat je dat gedaan had zei je: “hij zwaaide heel stiekem zodat zijn vrouw het niet kon zien. Één hand aan zijn fles water en de vingers van zijn andere hand bewogen op een neer”.

Toen wij ’s avonds op de camping waren na het etentje biechtte je op dat je het geiler vond dan je op het strand had toegegeven. Toen ik de voortent achter mij dichtritste en me omdraaide stond jij poedeltje naakt in de voortent achter mij. Voorover gebukt, klaar om je te laten neuken. Ik was bloedgeil van die middag. Dus heb ik je lekker doggystyle geneukt. Later in bed ben je op mij gekropen en heb je je klaar geneukt. Ik vroeg wat je zou doen als je hem nog eens zou tegen komen op het strand en hij zou vragen of je mee zou lopen. “Meegaan!”, was jouw antwoord. Ik vroeg: “zou je hem willen pijpen?” “Oh ik denk het wel, want hij had best een grote, zelfs toen hij niet hard was”, zei je. En dat was waar. “En zou je je laten neuken?”, vroeg ik. “Ik weet niet, ik denk het wel”, zei je. Ik zei dat we dan se volgende keer maar condooms mee naar het strand moesten gaan nemen, voor het geval dát. Dat leek jou een heel goed idee.

Hoewel het zaterdag altijd erg druk is op het strand gaan we morgen, zaterdag, weer. Kijken of we hem weer zien. Kijken of er een vervolg komt. En misschien kan je hem onopvallend een briefje toespelen met contactgegevens zoals een emailadres. Kunnen we wellicht deze vakantie ergens afspreken buiten het strand…. zonder zijn vrouw.

Diezelfde avond vroegen wij ons af of hij er de volgende dag weer zou zijn. En als dat zo zou zijn of hij weer verder zou gaan. Wij vonden beide dat het zo spannend geweest was dat we morgen wel weer naar die plek op het naaktstrand wilden. We vroegen ons al de hele avond en volgende morgen af of hij er weer zou zijn.

De volgende ochtend liepen we langs de branding richting het naaktstrand. We waren de kitesurfclub voorbij. Ik liep voorop en jij liep achter mij aan. We naderden de zelfde plek waar we gisteren hadden gelegen. Ik dacht hem te herkennen, maar opvallend genoeg was hij alleen. Ik draaide me om naar jou en vroeg: “Is hij dat nou?”. Jij antwoorde kort: “Ja, dat is hem”.
Op het strand was het rustig, zelfs voor een zaterdag. Ik moest toen even snel bedenken hoever we van hem af zouden gaan liggen. Te dichtbij zou misschien wel raar zijn. Maar te ver van hem af zou ook weer niet leuk zijn.
Ik overlegde met jou omdat hij je er ook prettig bij moest voelen. Later bedacht ik pas: Wat nou als zijn vrouw later zou komen en wij opvallend dichtbij gelegen zouden hebben. Uiteindelijk hebben we onze handdoeken weer zo’n 20 meter van hem vandaan neergelegd, net als de dag ervoor.

Er stond op dat moment een stevige wind waardoor het lastig was de handdoeken neer te leggen. Tussendoor had jij al naar hem gekeken. Je zei dat hij de hele tijd aan het kijken was naar ons.
Jij keek naar hem. Jij zei dat hij jou meteen weer aankeek en gelijk naar je lachte. Jij was wel gecharmeerd van zijn zon gebruinde lichaam en zijn witte lach.

We lagen net op onze handdoeken om even bij te komen van de fietstocht naar het strand en wandeling door de branding naar ons strandje.
Nadat we even zo gelegen hadden was het tijd om het spel van kijken over een weer weer op te pakken. Hij ging ook verder waar hij de dag daarvoor gebleven was: hij lag weer op zijn linkerheup met zijn bovenlichaam in onze richting gedraaid. En hij lag ook weer meteen aan zijn lul te trekken. Hij deed dat steeds op een opvallende manier: hij hield zijn lul altijd vast tussen alleen zijn duim en wijsvinger.
Jij besloot om gelijk op je rechterzij te gaan liggen met je bovenlichaam naar hem gedraaid. Zo had je goed zicht op hem, en hij op jouw borsten en kruis. Ik zag dat je gelijk aan je borsten begon te zitten. Je zei dat je naar hem lachte en dat hij vervolgens terug lachte.
Omdat het zaterdag was liepen er veel mensen langs het strand. En omdat het erg winderig was was het ook druk bij de kitesurfclub waar we vlakbij lagen.
Hij stopte vaak met het spelen met zijn lul omdat hij natuurlijk niet wilde dat andere mensen het zagen. Als hij stopte wisten wij dat er mensen vanuit onze rug aankwamen en omgekeerd.

We bespraken samen hoe we het spel van hem uitdagen en opgeilen zouden aanpakken. Jij had hem al een aantal keren aangekeken en gelachen naar hem. Hij vond het maar al te leuk en we zagen zijn lul steeds stijver worden.
Op de momenten dat ik bewoog stopte hij ook met trekken. Het kon onmogelijk zijn om het verborgen te houden voor mij. Alsof hij nog niet wist dat ik het niet erg vond. Het kon niet zo zijn dat ik van jullie spel niets gemerkt had.

We bespraken wat tactisch beter was. Als hij eerder dan jij de zee in zou gaan en jij hem zou volgen zou dat een sterker signaal zijn dat jij ook wat van hem wilde dan wanneer jij eerst de zee in zou gaan en hij jou achterna zou komen. In het laatste geval zou het initiatief bij hem liggen en misschien wilde hij dat niet. Jij vond het nog te vroeg om meteen achter hem aan te gaan. Jij wilde eerst van hem wel zien of hij weer zou reageren als jij de zee in zou gaan. Dus stond jij op en liep de zee in, uiteraard zonder kleding. De stroming stond zijn kant op en je liet je, na wat aanwijzingen van mij, rustig met de stroming mee gaan. Zo gebeurde het dat jij recht voor zijn plek in de zee lag.
Sinds jij naar de zee liep had hij zijn ogen geen moment van jou afgehouden. Hij was zelfs rechtop gaan zitten om je te goed te bekijken terwijl jij in de zee lag.
Ik keek naar hem. Dat was makkelijk omdat zijn ogen steeds op jouw gericht waren. Op de momenten dat hij zijn hoofd van jou afwendde om naar mij te kijken keek ik vlug jou kant op. Alsof ik niet naar hem gekeken had. Ik zag dat je wat glimlachte naar hem vanuit de zee. Jij vertelde later dat je zag dat hij zijn zonnebril af deed, zich een beetje van het zand ontdeed en ook richting het water liep. Toen hij in de zee was zwommen jullie op nog geen 5 meter bij elkaar vandaan. Jij vertelde me later daarover het volgende:
“Hij kwam de zee in. Ik keek een aantal keren om mij heen om te kijken of er geen kitesurfers in de buurt waren. Hij kwam dichterbij en lachte. Ik lachte vriendelijke terug. Hij vroeg aan mij of ik Française was. Op het moment dat ik nee zei vroeg hij of ik Spaanse was. Ik zei tegen hem dat ik uit Holland kom. Hij gaf me gelijk een compliment en zei dat ik “schön” was. Hij wees vervolgens naar mijn borsten en mijn kut. Ik zag dat hij handen de hele tijd onder water waren. Ik wist gewoon dat hij ook nu bezig was met zijn lul. Ik vroeg waar hij vandaan kwam uit Frankrijk. Hij gaf aan dat hij in de buurt van Marseille woont. Het gesprek liep verder niet heel gemakkelijk. Ik versta geen Frans en hij verstaat en praat allen maar Frans. Niet veel later liepen we beide de zee uit. Ieder naar onze eigen plek om daar te drogen”.
Toen hij op jou af liep in de zee keek ik juist zo min mogelijk jullie kant op. Ik zag dat hij af en toe naar het strand keek. Ik zorgde ervoor dat als hij dat deed ik niet in jullie richting keek. Zo gaf ik hem het idee dat hij kon doen wat hij wilde. Ik zag dat jij wat glimlachte naar hem. Jij vertelde mij later dat je zag dat hij zijn zonnebril af deed. Zich van het zand een beetje ontdeed en ook richting het water liep. Jullie zwommen op nog geen 5 meter van elkaar vandaan. Jij vertelde me later het volgende: “Hij kwam het water in. Ik keek een aantal keren om mij heen vanwege de kitesurfers. Hij kwam dichterbij en lachte. Ik lachte vriendelijke terug. Hij vroeg aan mij of ik Française was. Op het moment dat ik nee zei vroeg hij of ik Spaanse was. Ik zei tegen hem dat ik uit Holland kom. Hij gaf me gelijk een compliment en zei dat ik ‘schön’ was. Hij wees vervolgens naar mijn borsten en mijn kut.”

Hij ging weer zitten op zijn handdoek. Het oogcontact tussen jou en hem stopte eigenlijk niet meer. Alleen heel af en toe als jullie beide afgeleid waren. Ik hoorde jou zeggen dat zijn aansteker leeg was. Je zag hem proberen zijn sigaret aan te steken wat niet lukte. Daarna gebaarde hij naar jou dat zijn aansteker leeg was en zag jij dat hij opstond. Jij zag dat hij naar de buren liep die aan de andere kant van hem lagen. Hij vroeg daar om een vuurtje en kreeg dat ook. Jij zag dat op het moment dat hij terug kwam bij zijn handdoek hij deze op pakte en een klein stukje onze kan op schoof. Het zal niet meer dan een meter zijn geweest maar hij moest kennelijk alles toch net even iets beter bekijken.
Nadat hij zijn sigaret opgerookt had stond hij op een deed hij zijn broek aan. Hij zag dat jij keek. Hij gebaarde naar jou dat hij iets te drinken ging kopen. Jij zei dat tegen mij. Jij gaf aan dat op het moment dat hij knikte, hij ineens weg keek. Jij dacht dat hij dit deed omdat ik waarschijnlijk zijn richting op keek.
We lagen rustig op de handdoek. We praatten een beetje over wat er tot nu toe gebeurd was. Op de camping hadden we wat voorbereidingen genomen. Zo hadden we een briefje gemaakt met daarop jouw e-mail adres. Het idee was om een keer vlak langs zijn plek te lopen aan zijn kant en dan het briefje bij hem te laten vallen zodat zijn vrouw het niet zou zien. We hadden echter totaal niet verwacht dat hij alléén zou zijn.
Ik gaf aan dat dit de perfecte mogelijkheid was om naar zijn plek te lopen en dat briefje in zijn tas te stoppen. Met toch wel enige aarzeling liep je op zijn spullen af. Je stopte het briefje in zijn tas en liep snel terug naar je handdoek en ging liggen. We zagen hem op een gegeven moment in de verte weer aan komen lopen.
Ik ben zonder iets te zeggen de zee in gegaan. Ik zag vanuit de zee dat hij terug kwam bij zijn handdoek en zich weer uitkleedde.
Jij gaf aan mij aan dat hij al wat in zijn tas had gedaan maar het briefje nog niet gevonden had. Ik zag vanuit de zee dat je, op het moment dat hij zat, naar hem gebaarde dat hij in zijn tas moest kijken. Na een aantal keren uitbeelden, snapte hij de hint en keek hij in zijn tas. Hij zag het papiertje waarop jouw emailadres stond. Hij bekeek het een stak zijn duim omhoog naar jou. Ik zag dat jij een duimpje terug deed.
Jij stond op om ook de zee in te gaan. Ik zag dat je poedelnaakt aan kwam lopen. Ik kon alleen maar denken wat een geile vriendin heb ik toch. Je liep de zee in en kwam recht op me af lopen. Je gaf me een zoen. Heel even stoeiden we in de zee. We bespraken dat ik er uit zou gaan en dat jij in de zee zou blijven om te zien of hij de zee in zou komen.
Ik zag dat jij in de zee jezelf weer lekker in de richting van zijn handdoek liet dobberen. Het duurde iets langer voordat hij kwam. Hij was kennelijk nog even druk met zijn eigen lul en te fantaseren over jou. Ik zag dat jij een aantal keren naar hem lachte vanuit de zee om hem over te halen.
Ik zag dat hij op stond om weer het water in te gaan. Dit keer gingen jullie al veel dichter naar elkaar toe dan de laatste keer.

Later op de handdoek vertelde jij wat er gebeurde in de zee: “Hij kwam de zee in en liep naar mij toe tot op 2 meter afstand. Hij gebaarde naar mij dat jij aan het kijken was of dat jij het kon zien. Ik haalde mijn schouders op naar hem, om hem duidelijk te maken dat jij het niet erg vond. We liepen iets dieper het water in. Hij kon zich niet inhouden en kwam snel nog dichter naar mij toe. Zijn handen waren beide onder water. Ik voelde zijn hand over mijn kut gaan. Ik pakte met mijn hand zijn lul. Ik hoorde hem zacht kreunen. Hij draaide zich om waardoor zijn lul uit mijn hand gleed. Met zijn hand bleef hij wel aan mijn kut zitten. Ik zag hen een aantal keren blazen en kreeg het gevoel dat hij zijn lul weg draaide omdat hij anders klaar zou komen. Door een grote golf dreven we uit elkaar waardoor zijn hand van mijn kut gleed. We probeerden met elkaar te communiceren voor zover dat mogelijk was. Ik begreep dat hij hier in een hotel zat en morgen weer zou vertrekken richting Frankrijk. Hij kwam tijdens het praten nogmaals dichtbij om even aan mijn borsten te voelen. Weer zei hij: “schön”. Hij wreef ook weer over mijn kut. Ik wreef over zijn knop en wreef over zijn paal. Ik zag dat hij er van genoot. Hij zei iets tegen mij waaruit ik begreep dat hij naar de kant ging om zijn biertje op te drinken. Hij gebaarde dat hij het erg warm had”.

We lagen weer op onze handdoeken. Ik merkte dat jij bewoog en een aantal keren van positie veranderde. Soms deed je dit om je kut te tonen aan hem. Je wreef er af en toe overheen. Hetzelfde deed bij je lichaam en je borsten. Ik zag dat je van je buik op je zij ging liggen. Je legde je hoofd achterover mijn kant op zodat je borsten en kut goed zichtbaar waren voor hem. Je kuste me. Ik zag dat hij naar ons keek. Ik speelde met je borsten tijdens het tongen. Je draaide je terug op je buik. Ik zag dat je eigenlijk alleen maar naar hem keek, voor mij had je steeds minder oog Toen ik dit tegen jou zei, zei je dat je dit deed om de afleiding tussen jou en hem zo min mogelijk te houden. Soms reageerde je niet op een vraag van mij omdat je dan gebaren naar hem aan het maken was. Op de momenten dat hij even niet onze kant op keek om te kijken of er niemand vanuit zijn rug naderde keek je wel om naar mij en praatte je wel tegen mij.
Ik had net de parasol schuin naar de wind gezet. Zo lagen wij uit de wind en konden er ook geen mensen mee kijken vanaf de kant waar het het drukste was. Hij vond dat blijkbaar ook een goed idee en zette zijn parasol ook schuin naar de wind. Het strand werd steeds leger en het werd ook een stuk rustiger met passanten.
Hij lag de hele tijd achter zijn parasol op zijn zij met zijn lul te spelen. Ik zag op een gegeven moment dat jij een gebaar naar hem maakte dat leek op een pijpgebaar. Ik vroeg: “Maakte je nou een pijpgebaar?” en jij zei: “Ja dat klopt”. Ik zag dat je al liggende op je buik ineens je billen omhoog en naar beneden liet gaan. Ik wist toen zeker dat je geil was en helemaal opging in je geile spel.

Je vroeg mij of ik je billen in wilde smeren. Ik spoot wat witte zonnebrandcrème op je lekkere kont en zei: “het lijkt wel of er iemand op je kont is klaargekomen”. Ik meerde de zonnebrandcrème uit over je geile billen. Jij keek daarbij alleen maar naar hem. Heel langzaam gleed ik met mijn hand tussen je benen en zakte af naar jouw kut. Ik ging steeds dieper tussen je benen. Ik voelde aan je kut. Je lippen waren dik, opgezwollen en nat. En niet van het zoute zeewater. “Zo dan, je bent geil hé”, zei ik. Langzaam liet ik mijn vinger tussen je lippen verdwijnen. “Klopt”, hoorde ik je zeggen. Ik vroeg of ik door moest gaan met vingeren. Je zuchtte kreunend: “Jaahh”. Ik hoorde aan die kreun dat je het lekker vond. Later vertelde je me dat je toen met een geile blik naar hem keek. Ik duwde mijn vingers steeds verder in je kut. Ik voelde dat je zeiknat was. Ik zei: “Fack je bent echt nat. Zeiknat. Jij vindt dit echt geil hè”. Je antwoorde bevestigend. Ik stopte twee vingers in je kut. Waar hij normaal weg keek als ik naar hem keek, bleef hij zich aftrekken terwijl ik hem aankeek en jou bleef vingeren.
Later zei je dat je een aantal keren druppels geil bij hem op zijn bovenbeen had zien liggen. Je kreunde zacht en ik weet precies met wat voor blik je dan kijkt. Zo keek jij ook naar hem. Ik zag zijn lul steeds harder worden. Ik zag dat er in de verte mensen aan kwamen lopen en stopte met het vingeren. Van alle opwinding en van het vingeren van jouw zeiknatte kut had ik nu ook een keiharde erectie. Ik ging snel op mijn buik liggen.

Later vertelde je me dat je hem de hele tijd gek zat te maken door pijp-bewegingen te maken met je hoofd en mond maar ook door met je tong te bewegen naar hem. Je zei dat hij die gebaren beantwoordde door ook likgebaren te maken en maar te blijven lachen. Dit spel heeft een hele tijd geduurd. Soms dachten we nu gaat hij vast klaar komen omdat hij steeds harder aan het trekken was. Hij werd alleen telkens gestoord door strandgangers die langs de zee liepen waardoor hij het niet kon afmaken.
We bespraken ondertussen wat handig was om te doen. Gaan we meer naar de duinen liggen waar we wat minder zichtbaar waren voor strandgangers of niet. We waren daar nog niet helemaal uit. Ik stelde voor om onze handdoeken naar de duinrand te verplaatsen.. Hij zou ons toch wel volgen en meeverhuizen. Dan kon ons geile spel misschien verder uitgebouwd worden. Jij gaf aan dat niet nodig te vinden.
Hij had het er blijkbaar warm van gekregen want hij zocht verkoeling in de zee. Dit was voor jou de kans om nu eens achter hém aan te gaan in plaats van dat hij achter jou aan ging. Ik hoefde het niet eens te zeggen want je was al richting de zee gelopen
Ondanks dat hij zag dat ik een aantal keren keek tijdens zijn spel met jou, had hij toch nog bevestiging nodig. Jullie lagen in het water naast elkaar. Jij met je gezicht naar de zee, hij met zijn gezicht naar het strand. Ik zag dat hij naar mij keek en stak een duimpje omhoog. Dit had hij blijkbaar nog nodig want hij ging daarna lekker zijn gang.

Terug op de handdoek vertelde je me wat zich in de zee had afgespeeld: “We zwommen gelijk naar elkaar toe in de zee. De fase van gevoelsmatig aftasten werd door hem gemakshalve overgeslagen. Hij zat met zijn ene hand aan mijn borsten en tepels en met de andere hand pakte hij mijn kut vast. Hij liet zijn vingers door mijn kut en mijn kutlippen gaan. Ik pakte zijn lul vast. Ik voelde dat hij iets minder hard was dan de vorige keer. Ik begon lekker met mijn hand over zijn lul te gaan. Ik pakte zijn lul vast en trok eraan. Hij kreeg het er blijkbaar warm van wat hij stond weer te blazen in het water. De zee was ruw en het was af en toe lastig om normaal te kunnen blijven staan. Ik moest blijkbaar even van zijn lul afblijven want hij pakte zijn lul vast en draaide weg. Door de zee en de stroming dreef ik op mijn rug. Mijn benen lagen omhoog en mijn borsten kwamen boven het water uit. Ik zag hem kijken naar mijn borsten. Hij kwam tussen mijn benen staan. Hij stak zijn hand uit en wreef over mijn kut en duwde mijn schaamlippen uit elkaar. Ik voelde dat hij zijn vingers langzaam in mijn kut stopte. Ik kreunde zacht. Hij bleef langzaam doorgaan. Ik kreunde iets harder en gaf hem mijn geile blik. Door de stroming zakte zowel ik als hij af en toe onder water. Hij stopte met vingeren en keek naar het strand. We zagen beide dat jij onze spullen aan het verplaatsen was naar de duinrand. Hij vroeg aan mij waarom. Ik haalde mijn schouders op en wist ook niet hoe ik moest uitleggen wat ons plannetje was. We zaten nog een beetje aan elkaar en gingen toen de zee weer uit”.

Jij kwam bij onze handdoek aan. Ik vroeg of er nu iets gebeurd was. Je gaf aan dat hij in jouw kut gezeten had en zijn handen goed te kost had gegeven. Jij ging weer op je buik liggen. We waren van mening dat we hem wel snel weer aandacht moesten geven vanaf onze nieuwe plek omdat hij anders dacht dat er misschien iets aan de hand was.
Jij draaide je om in zijn richting en zag dat hij net terug kwam bij de buren vandaan voor een vuurtje. Hij had de laatste uren haast niet meer gerookt. Ik hoorde van jou dat je naar hem gebaard had dat hij onze kant moest opkomen met zijn spullen. Toen hij bij zijn spullen aankwam, pakte hij dan ook gelijk zijn spullen op en kwam ook bij de duinrand liggen. Hij ging dit keer ongeveer 4 meter bij ons vandaan liggen. Hij begroette mij en lachte. Hij zette zijn parasol net zo neer als wij ze hadden staan. Zo konden andere bijna niks zien.
Jij ging rechtop zitten en met jou kut zijn kant op. Je wilde aan hem laten zien hoe nat je was. Je zei later dat je met je met duim en middelvinger je kut open hield en met je wijsvinger met je binnenste schaamlippen en klit aan het spelen was .Soms stopte je omdat zijn buren van verderop keken en wel iets in de gaten hadden. Het was natuurlijk ook best vreemd dat jij met hem de zee in ging en aan elkaar ging zitten en daarna weer naast mij op de handdoek kwam liggen. En toen wij daarna gingen wij verhuizen naar de duinrand hij ook ging verhuizen. En hij daar nog dichter naast ons ging liggen omringd door parasols.

Toen wij en hij bij de duinrand lagen bleef jij hem uitdagen door je geile kut aan hem te laten zien. Hij bleef maar trekken aan zijn paal en het leek alsof hij hem goed hard wilde maken. Later zei je dat hij gebaarde dat hij dichterbij wilde komen. Jij had het gebaar afgewezen en hem op afstand gehouden. We zagen namelijk dat zijn oude buren op het punt stonden om te vertrekken. Op het moment dat ze ingepakt hadden en wegliepen en achter onze parasols verdwenen waren gebaarde jij naar hem dat hij dichterbij mocht komen.
Hij pakte zijn handdoek en legde die nu strak langs jouw handdoek neer. Weer ging hij op zijn zij liggen. Jij lag al met je kut naar hem en hield je kut met je vingers open. Hij kroop meteen naar jou toe en begon gelijk met zijn vingers over jou kut te wrijven. Het duurde niet lang of hij zat met zijn vingers in jouw kut.

Op dat moment ging zijn telefoon in zijn tas af. Hij zocht vlug zijn telefoon maar was te laat met opnemen. Hij legde zijn telefoon weg en ging gelijk door waar hij gebleven was. Hij zat nu op zijn knieën voorover gebogen en zijn vingers gingen weer over en in jouw kut. Hij zat met zijn hoofd heel dicht bij je kut. Ik fluisterde jou toe dat je je hand op zijn hoofd moest leggen en wat op zijn hoofd moest duwen als gebaar dat hij je mocht likken. Je side schudde nee, kennelijk wilde of durfde je dat niet. Je had liever dat hij dat uit zichzelf deed.
Een fractie later deed hij dat ook. Jij ging plat liggen en hij begon aan jou kut te sabbelen. Ik hoorde je kreunen. Hij zal je wel geraakt hebben anders kreun je niet zo. Hij lag op zijn zij terwijl hij jou likte en vingerde en ik kon alles goed aanschouwen. Terwijl hij dat deed was hij zichzelf nog steeds aan het aftrekken met zijn twee vingers.
Ik werd bloedgeil van wat ik zag. Jij die door een vreemde man gevingerd en gelikt werd. Ik schoof een stukje op waardoor jij mij kon af te trekken. Ik werd daar alleen maar geiler van.
Ik schoof met mijn bovenlichaam nog wat op naar hem zoja er ik zijn lul kon aanraken. Hij reageerde niet afwijzend op het feit dat ik dichter bij hem kwam liggen. Ik was geil en nieuwsgierig wat er zou gebeuren als ik zijn lul zou aanraken. Daarop besloot ik op zijn lul vast te pakken zoals hij zijn lul al die tijd vast had gehouden: tussen duim en wijsvinger. Weer volgde geen afwijzing van hem, hij was veel te druk met jou bezig. Ik gleed met mijn vingers langs zijn lul omhoog en veegde zijn lekkende geil van zijn knop. Nog steeds reageerde hij niet op wat ik deed en ging door met wat hij ook deed bij jou.
Ik ging en stap verder en omvatte zijn lul met al mijn vingers. Ik was verbaast. Zijn lul leek van een afstand aanzienlijk dikker en harder dan dat hij nu aanvoelde in mijn hand. Zijn lul was stevig naar zeker niet hard. Ik begon langzaam aan zijn lul te trekken, weer volgde geen afwijzing van hem.
Zijn telefoon ging weer af, echter keek hij nu niet naar zijn telefoon maar liet hij die gewoon over gaan.
Toen schoof ik met mijn bovenlichaam nog verder op in de richting van zijn lul. Ik was zo geil en nieuwsgierig dat ik wilde proberen om hem klaar te laten komen. Ik pakte zijn lul stevig vast en begon hem nu stevig af te trekken. Doordat zijn lul niet echt hard was ging dat niet heel makkelijk. Uiteindelijk kreeg ik de slag te pakken. Maar ineens trok hij zijn lul terug en kwam hij overeind. Ik zag toen wat witte opgedroogde vlekken geil op zijn dijbeen. Later zei jij dat je zag toen hij overeind stond dat hij met zijn hand iets van zijn bovenbeen weg veegde. Ook zei jij dat je had gezie dat er daarna een druppel zaad aan zijn lul hing. Ook die veegde hij vlug weg, alsof wij niet mochten zien dat hij klaar gekomen was.
Hij stond te puffen en zuchten van opwinding en nam afscheid. Ook gaf hij jou nog een handkus. Hij maakte met zijn handen een gebaar alsof hij typte op een toetsenbord en zei “après” waaruit wij opmaakten dat hij bedoelde te zullen e-mailen op een later moment.
Vlug pakte hij zijn spullen in en liep weg in de richting van de kitesurfclub.

Wij keken hem na toen hoorde jou zeggen: “Is dat nou zijn vrouw die daar aan komt lopen? Volgens mij wel”. Ik keek en zag inderdaad zijn vrouw langs de branding in onze richting aan komen lopen. Hij zag haar nu ook en liep schuin over het strand richting de branding waar zijn vrouw liep.
We zagen dat ze daar ruzie kregen en dat zij enkele meters verder liep in onze richting. Hij bleef stil bleef staan om daarna verder van ons weg te lopen. Zijn vrouw stopte en omdraaide en weer achter hem aan. Hij stopte en keek om. Toen hij zag dat zijn vrouw naar hem toe liep wachtte hij op haar. Vervolgens kregen ze weer ruzie. Althans zo leek het gelet op de armgebaren. Dit herhaalde zich drie keer. Uiteindelijk liep zij bij de derde keer achter hem aan, het strand af. Kort daarna hebben wij ook onze spullen gepakt en vertrokken. Wij hebben hen niet meer gezien op onze weg naar de camping.

Graag a.u.b. een reactie en een waardering.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14493 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Op het naaktstrand”

  1. Weer heerlijk geil verhaal.. In begin moest ik even ‘inkomen’..terwijl ik ’t las sloeg de opwinding nog niet gelijk heel erg toe, weet niet waarom, misschien de spanning net te langzaam opgevoerd ofzo. Maar naderhand ‘s-avonds in bed kwam ’t ineens helemaal tot leven, ik voelde/zag ’t helemaal voor me hoe jullie die ouwe lekker opgeilden enzo. Dat was haast nog mooier dan dat ’t verhaal direct ‘aankomt’, het raakte kennelijk een diepere snaar! ’t Verhaal was ook heel realistisch. Ik zag pas achteraf dat ’t waargebeurd is, dat wil ik dus wel geloven.. Zie die ietwat impotente ouwe al helemaal voor me, gulzig toekijken, ja.. echt heel goed beschreven. En schrijftrant in de ‘jij’ vorm vind ik ook heel leuk, best moeilijk denk ik (heb ’t zelf ook ooit es gedaan met een verhaal, niet gepubliceerd), maar heb je goed gedaan. Ben ’t dus niet met reactie Gunther eens, al zitten er paar kleine foutjes in, klein stukje is dubbel oa, maar dat stoort me niet. Ik raad iedereen aan, lees ’t 2 keer.. de 2e keer kom je nog meer in ’t verhaal, dubbel zo geil!
    Dus wederom een dikke 5 van mij!

Plaats een reactie