BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Overgave

Voel eens, zegt ze met omfloerste stem. Ze sluit de buitendeur achter zich, terwijl ze mijn hand pakt en die tussen haar benen drukt. Ze heeft haar lange verhullende jas opengeritst, zodat ik er goed bij kan. Ze moest smelten van opwinding, zo te voelen aan het doorweekte hoog opgesneden slipje als ik met mijn vingers door haar kruis woel. Haar opgezwollen schaamlippen zijn duidelijk zichtbaar in de donkere plek van het ragfijne niemendalletje dat ze draagt. De opdracht die ik mijn vriendin anderhalf uur eerder per app had gegeven, bracht haar in deze wulpse toestand naar mijn huis. Met een ruk scheur ik het textiel van haar onderlijf en zet haar met mijn voet in spreidstand ruggelings tegen de deur. Haar heerlijk strakke en volledig kale kutje is zo nat dat ik met twee vingers in één beweging moeiteloos tot aan mijn handpalm bij haar naar binnen dring.

Meteen gooit ze met een bronstige zucht haar hoofd achterover en kantelt haar heupen naar voren om me zo diep mogelijk in haar toe te laten. Langzaam beweeg ik mijn hand op en neer terwijl mijn duimmuis over haar smachtende klitje glijdt. Met verwrongen lippen kijkt ze me diep in mijn ogen aan en smeekt me met een licht trillende stem om niet te stoppen. Zo heb ik mijn sletje het liefst: geil en gewillig. Maar het is mijn rol om haar schijnbaar achteloos te onderwerpen aan mijn wil en dit gaat te snel. Daarom trek ik direct mijn vingers uit die heerlijke snee en stop ze dwingend in haar mond. Het gaat zo abrupt en overheersend dat ze even schrikt om zich bijna direct weer te herstellen. “Wie bepaalt hier wat er gebeurt ??”: spreek ik streng en met overtuiging. Met haar mond gevuld kan ze geen antwoord geven, maar aan haar ogen en de rest van haar lichaamstaal zie ik dat ze het begrepen heeft. Ik verlang volledige overgave van zowel haar prachtige lijf als van haar van nature opstandige geest.

Gelaten wacht ze af wat er komen gaat. “Twee handen achter je hoofd !!” beveel ik haar. Hierdoor komen haar borsten vrij en het accentueert de onderdanige positie waar ik zo geil van wordt. Met één hand grijp ik haar lange natuurlijk blonde haar stevig vast, terwijl ik met de andere mijn keiharde lul uit mijn broek haal en naar haar mond breng. De eikel beroert haar lippen en automatisch opent ze haar mond. Langzaam verdwijnt mijn stijve in haar keel. Ze sluit haar mond om mijn geslacht en begint mijn lul af te zuigen. Ondertussen kijkt ze met haar mooie grote ogen naar me op en lijkt te vragen of ze het goed doet. Een zucht van genot ontsnapt uit mijn keel. Om dit teken van zwakte te compenseren duw ik mijn heupen naar voren en neuk dat geile slettenbekkie terwijl ik haar hoofd over mijn lul trek.

Verder dan ik voor mogelijk hield verdwijnt mijn pik in haar keel. Ze kijkt me nu brutaal aan, alsof ze wil zeggen: “is dat alles ??” Dit keer laat ik haar uitdagende houding voor wat het is en pomp mijn lid hard op en neer. Oef ……wat geil !! In mijn euforie heb ik niet gemerkt dat ze één hand heeft laten zakken en daarmee enthousiast haar klitje bewerkt . Dit kan ik niet over mijn kant laten gaan als goede dominant.

Ik sleur haar mee naar de woonkamer waar de kachel brandt en duw haar achterover op het klaarliggende matras. Een paar ferme tikken op haar billen volgen, afgesloten met een mep op haar genotsknopje. Ze trekt haar benen op en bij elkaar als reactie op de tik Terwijl ik met één hand haar armen achter haar hoofd houd, moeten ook haar zachte borsten het nog een keer ontgelden.

Ze zou het krijgen de slet !!
Haar benen naar achter duwend, plaats ik snel een kussen onder haar billen. Met een lange riem bind ik haar armen langs haar lichaam vast, net onder haar borsten. De zwart leren blinddoek maakte het geheel af. Zo moet ze hulpeloos ondergaan wat ik van plan ben. Lang hoeft ze niet te wachten.
Vooroverbuigend laat ik mijn tong tussen haar billen glijden likte haar kontgaatje zo nat dat ik het topje van mijn wijsvinger naar binnen kan drukken. Ze rilt van genot en ongemak. Ik duw haar hoofd opzij en laat haar verschillende keren in de kom van mijn hand spugen. Aangevuld met mijn eigen speeksel smeer ik haar anus in en penetreer telkens wat dieper in met verschillende vingers. Als ik twee vingers in haar strakke gaatje kan laten verdwijnen is ze er klaar voor. Ze weet wat komen gaat en het heeft geen zin om zich er tegen te verzetten, als ze dat al zou willen.

Met haar benen wijd gespreid, breng ik mijn lul naar haar anaalgaatje. Langzaam, maar zonder tegenspraak te dulden duw ik de harde staaf tegen de opening. Ik voel haar kringspier wijken en mijn eikel omsluiten. Wat een geil gevoel !! Halverwege neem ik even de tijd om haar klitje te strelen met mijn duim, maar ik trek niet terug. Dan duw ik verder tot mijn pik tot aan de wortel in haar kont zit. Ze zucht diep. De aanblik van haar geile lijf zo hulpeloos onder me wordt me teveel. Met mijn handen steunend op het matras, haar taille omklemmend voor grip, stoot ik wild op en neer. Met lange halen en zware stoten,die luid kletsend tegen haar bilpartij slaan, neuk ik mezelf zo snel mogelijk klaar in haar nauwe kontje. Ze sluit haar ogen om zich te concentreren op haar genot en het geweld dat plaats vindt in haar onderlijf. Na nog een paar laatste beuken tegen haar billen, kom ik met spastische bewegingen diep in haar endeldarm klaar. Dierlijk grommend spuit ik mijn zaad diep in haar binnenste. Aaarghhh ….

Voorzichtig trek ik me uit je terug en laat je volgespoten liggen. Het geil druipt langzaam op het matras.
Ik fris me even op, was mijn pik grondig in de badkamer en keer dan terug naar de plaats waar jij gefrustreerd ligt te wachten. Met moeite heeft één van je vastgebonden handen je klitje bereikt en je probeert je zelf klaar te vingeren, maar dat sta ik niet toe. Weg met die hand !! Zwaar geïrriteerd kijk je me aan als ik de blinddoek verwijder, maar dat duurt niet lang.

Mijn wijsvinger verdwijnt in je natte kutje, terwijl mijn middelvinger in je van zaad druipende kontje glijdt. Op mijn buik liggend laat ik tegelijkertijd mijn tong heel lichtjes over je clitoris flitsen. Dat heeft het gewenste effect. Je kreunt en kronkelt je lijf op het ritme van mijn stimulatie. Terwijl ik mijn hand in je onderlijf op en neer beweeg, wrijf ik mijn vingers tegen elkaar aan door het dunne weefsel heen dat anus en vagina van elkaar scheidt. Afwisselend krom ik mijn vinger ritmisch langs je G-spot omhoog. Je heupen geven kleine schokjes van genot. Plots stop ik en geef jij een gefrustreerde schreeuw: “NEE DOORGAAN” Om je te straffen, draai ik je op je buik en geef ik je een laatste paar tikken tegen je billen met mijn vrije hand. Aansluitend knijp ik wellustig in je bungelende tieten nadat ik je op handen en knieën heb gezet.

Ik kruip op mijn rug tussen je benen en zet dan vol overgave de eindsprint in. Ik duw je bovenlijf overeind zodat je onderlijf zich tegen mijn mond aan perst. Je kunt nu zelf de druk op je klitje bepalen en dat bevalt je wel. Je leunt verder achterover. Je lekkere achterwerk schuift over mijn borst als je met je handen achterover op mijn heupen steunt. Met mijn tong afwisselend diep in je kut en oppervlakkig over je klit likkend, breng ik je in vervoering. Je ademhaling wordt dieper en zwaarder. Je roept: “Klootzak, wat doe je met me” ik concentreer me nu volledig op je clitoris en na 2 minuten intense stimulatie kom je kreunend en heftig schokkend klaar. Ik voel de beweging van je onderlijf op mijn gezicht als het orgasme je overspoelt.

Door het schouwspel en jouw heerlijke lijf ben ik weer liederlijk geil geworden. Nog tijdens de laatste krampen van je ontlading, manoeuvreer ik me tussen je benen en duw je op je zij. Zo heb ik een fantastisch uitzicht op lijf en kan het niet laten om in die sappige tieten te knijpen Met je onderste been gestrekt en het andere omhoog gestoken langs mijn borst sta je van onder volledig open voor mijn aanval. Mijn stijve verdwijnt in de warme vochtigheid tussen je gezwollen labia . Het zicht op je borsten, die over elkaar heen deinen op de maat van mijn stoten, brengt me weer veel te snel naar het kookpunt. Met een van genot vertrokken gezicht kom ik voor de tweede keer schokkend in je klaar. Nu vul ik je andere gaatje. De passie is nog zo groot dat ik je heftig begin te tongen. Je zoent gretig terug en mijn pik blijft nog even stijf in je kutje op en neer bewegen. Dan trek ik me terug. Hoewel ik uitgeput ben, pin ik je heupen met mijn handen vast op het matras, draai je op je rug en begraaf mijn hoofd weer tussen je benen. Twee keer achter elkaar zonder pauze lik ik je klaar, terwijl ik mijn eigen zaad proef dat in golven naar buiten wordt geperst. Je kermt en smeekt me om te stoppen omdat je klitje zo gevoelig is, maar ik ken geen genade en ga gewoon door, ik ben dominant en jij onderdanig. Nadat je beide keren nog een behoorlijk heftig gedwongen orgasme hebt moeten ondergaan in deze positie, laat ik je eindelijk met rust.

Als je bent bijgekomen, geef ik je bewegingsvrijheid door je heupen los te laten. Ik ga naast je liggen kruip dicht tegen je aan. We liggen lepeltje-lepeltje met mijn bovenarm onder je hoofd door en diezelfde hand aan je borst Mijn andere hand streelt je buik en heupen. Teder spelen jouw lange slanke vingers nog even met mijn slappe lul, die ik zachtjes tegen je billen druk. Hij komt niet meer overeind. Zelfs niet als je met je duim over mijn eikel wrijft, precies over het laatste beetje zaad dat naar buiten druipt. Ongegeneerd smeer je het over je tepel uit. wat een geile godin ben je toch !! Dat was intens, ik hou van jou, jij bent echt mijn sletje

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6161 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Overgave”

    • Hoi Borrborr,

      dit was mijn eerste verhaal. Fijn dat je genoten hebt. Voor meer verhalen heb ik nog genoeg inspiratie, hoop er ook de tijd voor te gaan vinden

Plaats een reactie