BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Strand en meer voor Anna en Bart

De volgende ochtend lagen Bart en Anna nog lekker bij elkaar toen Anna spontaan vertelde dat ze het de vorige dag wel allemaal spannend had gevonden en toch ook wel erg genoten had. Ze was benieuwd of Bart nog meer spannende ideeën had voorbereid. Bart hield zich wat op de vlakte over de precieze plannen voor die dag maar vertelde wel dat ze snel zouden ontbijten om daarna een stukje met de auto te gaan rijden. Terwijl Anna douchte legde Bart een luchtig jurkje voor haar op het bed klaar met slippers. Ook Bart ging douchen en was benieuwd of Anna het inderdaad zou houden bij wat hij had klaargelegd. Fris gewassen en geschoren kwam Bart de hotelkamer weer in, trok een korte broek en polo aan en zocht zijn eigen slippers erbij. Anna had bij het zien van het klaargelegde jurkje even overwogen om ondergoed erbij te pakken maar had bedacht Bart een plezier te doen en het enkel bij het jurkje te houden. Bart was daar snel achter toen hij haar kuste en daarbij zijn hand via haar rug naar beneden liet glijden.

Na een lekker ontbijt liepen zij naar hun auto om in te stappen en te vertrekken naar een voor Anna onbekende bestemming. Bart had gepland om de dag aan de kust door te brengen en had achter in de kofferbak een tas met handdoeken en zwemkleding staan. Voor dit weekend had hij voor Anna nieuwe, soms spannende kleding gekocht maar de bikini was nog gewoon netjes bedacht hij zich op dat moment. Flexibel besloot hij de plannen wat te veranderen en hij vertelde Anna dat ze eerst nog een winkel zouden bezoeken. In het centrum zouden ze vast wat kunnen vinden dacht Bart. Al snel liepen ze langs een groot warenhuis waar Bart Anna mee naar binnen nam. Hij vertelde Anna dat ze een bikini zouden kopen omdat ze een dagje naar de kust zouden gaan. Nadat ze samen wat kleine exemplaren hadden uitgezocht liepen ze richting de pashokjes. Bart zag een oudere man na even bij zijn vrouw (?) gekeken te hebben gaan zitten op 1 van de stoelen. Bart zocht voor Anna uit de beschikbare pashokjes er een uit waarop de zittende man zicht had. Hij hield voor haar het gordijn opzij en Anna hing de verschillende setjes op om ze te gaan passen. Anna bedacht op dat moment dat ze helemaal naakt zou zijn als ze haar jurkje uit zou doen. Ze vertraagde daardoor even maar zag dat Bart weliswaar het gordijn niet goed had gesloten maar zelf wel in de opening stond waardoor het zicht voor eventuele andere aanwezigen belemmerd werd.

Ze trok haar jurkje over haar hoofd en Bart nam snel plaats op een van de stoelen naast de oudere man. Bewust had Bart het gordijn niet goed gesloten waardoor de man zicht kon hebben op Anna. In eerste instantie dacht Anna het gordijn te sluiten maar besloot te doen alsof ze niets in de gaten had en trok rustig het 1e setje aan. Ze riep daarna Bart die “nonchalant” met zijn telefoon bezig was. Daarmee kreeg ze ook aandacht van de man, hij keek haar richting in en was vanaf dat moment vol aandacht voor Anna. Anna zag het ook maar bedacht dat dit waarschijnlijk de eerste blik van hem op haar was. Bart kwam overeind om het even van dichtbij te bekijken. Anna had het setje aangetrokken dat ze zelf het mooist vond, Bart vond het ook erg mooi dus ze dacht de keuze al gemaakt te hebben Maar Bart wilde nog even vergelijken om zeker te zijn van de beste keuze. Anna was snel overtuigd en begon aan de wissel naar het volgende setje terwijl Bart weer alle aandacht voor zijn telefoon leek te hebben en plaats nam op zijn stoel. De oudere man werd geroepen door zijn vrouw en stond op om bij zijn vrouw te kijken. Na vlug wat te mompelen sloot hij het gordijn weer terwijl hij uitgebreid in Anna’s ruimte keek voor hij weer ging zitten. Bart had het allemaal gezien maar deed alsof hij alleen aandacht had voor zijn telefoon. Ook Anna had via de spiegel in een ooghoek wel gezien dat de man meer aandacht voor haar dan voor zijn vrouw had.

Het 2e setje werd door Bart gekeurd en samen besloten zij toch het eerste setje te nemen, niet verder te passen en richting strand te gaan. Anna trok het 2e setje snel uit en gaf het met de andere setjes aan Bart die vast richting kassa’s liep. Anna keek via de spiegel of de oudere man nog aandacht had voor haar. Toen ze daarvan overtuigd was wreef ze eerst eens over haar borsten en maakte haar tepels hard voor ze tergend langzaam bukte om haar jurkje op te rapen en aan te trekken. Ze verliet de pasruimte en ging richting kassa om zich weer bij Bart te voegen. Ze kreeg een plotselinge ondeugende ingeving om de man nog even te plagen, deed alsof ze struikelde en kwam pardoes schuin op de man zijn schoot te zitten. Of het per ongeluk was of dat de man toch nog heel snel van reactie was kon ze niet zeggen maar zijn hand lag ineens hoog over haar bovenbeen deels onder de rand van het jurkje dicht bij haar kutje. Tegelijkertijd dacht ze de erectie van de man onder haar been te voelen, verontschuldigde zich waarbij zij wat draaide over de man zijn schoot. Hierdoor schoof zijn hand tegen haar natte kutlipjes en werd zijn erectie nog harder. Nogmaals verontschuldigde Anna zich, draaide met opzet weer over zijn schoot en erectie, stond op boog voorover gaf de man een zoen op de wang en een goed uitzicht op haar decolleté. Terwijl ze dat deed riep net de vrouw weer naar de man en stak haar hoofd door het gordijn. Anna zag de man kleuren en dacht een natte plek te zien ontstaan in zijn broek. Had zij dat bereikt alleen door het “per ongeluk” draaien over zijn kruis, nadat hij haar tijdens het omkleden al had begluurd?

Bij Bart aangekomen liepen zij samen het warenhuis weer uit richting de auto. Bart zag aan Anna aan haar geheimzinnige lach wel dat er iets gebeurd was maar wachtte tot zij uitleg zou geven. Nog maar een paar 100 meter onderweg kon Anna zich niet meer inhouden en vertelde wat er was gebeurd. Bart vond het helemaal geweldig dat zij uit eigen initiatief de man extra geplaagd had en schijnbaar de dag van zijn leven had bezorgd. Hij had waarschijnlijk ook wel wat uit te leggen aan zijn vrouw maar zou dat er vast wel voor over hebben.
Na zo’n anderhalf uur parkeerde Bart de auto. Ze pakten de door hem klaargezette strandspullen en wandelden richting het strand. Het was weer een mooie dag en op het strand was het redelijk druk. Bart liep door tot een stuk waar het wat rustiger werd en zette de tassen neer. Ze richtten samen hun plaatsje in, Bart pakte zijn zwemshort en gooide Anna het nieuwe setje toe. Anna zag hem zijn broek inclusief onderbroek uit doen en zijn zwemshort aantrekken. Zelf kon ze natuurlijk eerst het nieuwe bikinibroekje aantrekken en daarna pas het jurkje uitdoen maar dat was dit weekend vast niet de bedoeling. Nonchalant trok ze dus eerst het jurkje uit waarna ze naakt het nieuwe setje opraapte, het broekje weer terug legde en pas daarna het bovenstukje aantrok. Toen dat op zijn plaats zat bukte ze weer pakte het broekje en trok dat ook aan.

Verder gebeurde er die dag niet al te veel behalve dat Bart bij elk bezoek aan de strandtent (lunch, koffie en diner) Anna verbood om iets onder haar jurkje aan te hebben. Het omkleedritueel herhaalde zich die dag dus enkele malen. Meerder mensen in hun omgeving hebben, soms meermaals, een lekkere blik op Anna kunnen werpen. Anna kreeg er merkbaar ook meer plezier in om wat te plagen en leek er per keer meer tijd voor nodig te hebben.

Na terugkomst in het hotel werd er gedoucht en maakten ze zich klaar voor een bezoek aan de horeca in het centrum. Bart liet Anna vrij in haar keuze en was blij verrast dat zij koos voor een kort jurkje met diep decolleté. In de koffer had ze een doorschijnend zwart kanten slipje zonder kruis en een bijpassende BH met open cups gevonden. Bart had totaal geen problemen met Anna’s keuze en was verheugd zo met haar op pad te mogen. In het centrum liepen ze richting het terras waar ze de avond ervoor met Marc aan tafel gezeten hadden. Al van een afstandje zagen ze dat Marc geen loze woorden had gesproken toen hij zei “morgen zelfde tijd, zelfde plaats” Marc zat in dezelfde hoek van het terras en naast hem zat een vlotte, iets getinte, knappe jonge vrouw van ongeveer zijn leeftijd. Marc zag hen aankomen lopen en stond op om ze aan tafel uit te nodigen. Bart werd enthousiast ontvangen met een stevige hand en Anna werd minstens even hartelijk omhelst en kreeg een stevige zoen half op haar wang, half op haar lippen. De vriendin van Marc werd voorgesteld als Nele en ook zij omhelsde eerst Bart en daarna Anna. Tijdens de omhelzing voelde Anna de hand van Nele van boven over haar rug naar haar billen gaan. Voor een eerste ontmoeting verbaasde dat Anna wel maar ze was blij dat ze zo hartelijk ontvangen werden.

Ze bestelden wat te drinken en Bart vertelde dat ze de hele dag aan het strand hadden doorgebracht. Nele bleek een vlotte babbel te hebben en vertelde dat Marc het gisteren erg gezellig had gehad. Hij had haar gezegd een bijzondere ontmoeting te hebben gehad met een leuk stel Nederlanders. Al snel bleek dat Nele goed op de hoogte was van alle details. Niet alleen van wat er op het terras was gebeurd maar ook van de balkonscène. Zij liet het niet na om te vertellen dat zij bijna 2 jaar ouder was dan Marc en dat ze hem wel het nodige had moeten leren op intiem gebied. In het begin was schijnbaar het initiatief vaak van haar gekomen maar Marc had dat inmiddels overgenomen. Beiden hielden volgens Nele wel van een beetje spannend. Uit de verhalen over de vorige avond had ze van Marc begrepen dat Bart en Anna daar ook wel van hielden. Wel vroeg ze zich inmiddels wel af of Marc niet aan “droomdenken” deed want ze geloofde niet dat Anna geen ondergoed droeg. Bart kwam gelijk op voor Marc en vertelde dat die niet had overdreven in zijn verhalen en dat niet altijd alles leek wat het werkelijk was. Nele reageerde direct “maar ik weet zeker dat Anna nu niet zonder BH en met een blote flamoes zit.”

Bart zag zijn kans en reageerde “Als de werkelijkheid toch anders is dan jij nu denkt, dan staat daar toch wel iets tegenover?” Nele durfde daar best een weddenschap over aan te gaan zei ze. Anna begreep dat de hand van Nele die ze over haar rug en billen had voelen gaan, daadwerkelijk op verkenning was geweest. Maar in de conclusie kon Nele zich toch wel eens vergissen. Bart keek Nele nog eens aan die in haar erg korte roze rokje en witte topje met zichtbare schouderbandjes van een rood BH’tje, zelfverzekerd zat te kijken. Ze pakte nog een slok van haar witte wijn en keek Bart brutaal aan. “Als je je toch vergist dan mag ik je vast wel een opdracht geven” zei Bart tegen Nele. Zelfverzekerd antwoorde zij direct bevestigend en voegde eraan toe dat zij anders natuurlijk ook een opdracht zou mogen geven. Anna kreeg van Bart de vraag om tegenover Nele te gaan zitten en haar te laten zien wie de weddenschap zou winnen. Toen Anna op de juiste plaats zat plaagde zij eerst door haar benen gesloten te houden en daarna tergend langzaam iets uit elkaar te bewegen. Even later keek Nele tot haar verbazing recht tegen de blote, kale en al iets blinkende kut van Anna aan. Nele snapte er niets van, ze had toch echt ondergoed gevoeld bij Anna. Toen ze van haar verbazing bekomen was moest ze erkennen dat de weddenschap verloren was. Sportief vroeg ze Bart wat nu haar tegenprestatie moest zijn. Daar hoefde Bart niet over na te denken “ga naar het toilet en trek je ondergoed uit en kom weer terug aan tafel” “Ik heb geen tasje bij me om het in te doen, dan ziet iedereen mij er mee lopen” antwoorde Nele. Anna gaf meteen haar tasje aan Nele en zei dat ze het daar wel in kon stoppen.

Marc zat overduidelijk te genieten toen Nele met het tasje naar de toiletten ging en nog veel meer toen Nele korte tijd later weer kwam aanlopen. Het korte rokje bedekte maar net haar billen en haar dikke tepels staken bijna door het topje heen. Alleen dat laatste trok al de aandacht van enkele terraszitters. Als die zouden weten wat Marc, Bart en Anna wisten dan had ze nog veel meer aandacht gekregen. Nele ging weer tegenover Anna zitten en begon uit eigen beweging aan een perfecte imitatie van Sharon Stone uit haar beroemde ondervragings-scene. Anna had al gelijk gezien dat Nele zich had gehouden aan haar opdracht maar kon het niet nalaten om een herhaling in slow motion te vragen “voor de zekerheid en show ons ook even dat je ook geen BH meer aan hebt.” Anna zag dat de laatste opmerking wel een schrikreactie bij Nele opwekte. De kans dat anderen op het terras daar iets van meekregen was dan ook niet verwaarloosbaar. Nele had echter snel een oplossing. Ze zorgde er eerst voor dat er voor Anna een goede kijk mogelijk was op haar kale flamoes tussen haar gespreide benen. Vervolgens deed ze of er een insect in haar top zat en zij ervan schrok. In haar poging het beest te verwijderen trok ze haar top even onder haar borsten waardoor het bewijs snel geleverd was. Door haar toneelstukje had ze wel meer aandacht gekregen dan bedoeld. Meerdere terraszitters hadden gekeken naar de oorzaak van het paniekerige optreden en ook de “bevrijding van het beest” en haar blote tieten gezien. Voordeel was dat ze liever als een bange meid gezien werd dan als een geile slet.

De rust keerde weer terug en Bart bestelde nog wat te drinken voor hen. Tijdens het drinken vertelde Marc dat hij Nele zo graag zag en dat het optreden van zojuist een van de voorbeelden was waardoor het met haar nooit saai was. “Maar dat lijkt mij bij jullie ook niet het geval. Zoals jullie gisteren tekeergingen op het hotelbalkon was ook spannend en zeker niet saai” Nele ging daarop door en vertelde dat ze dat ook wel een keer zou willen uitproberen als ze in een geile bui zou zijn. Helaas dacht ze dat het nog wel even zou duren voor zij het zich konden veroorloven want zo’n luxe hotelkamer met balkon paste nu nog niet in hun budget. Anna was de eerste die reageerde, keek in haar tasje en pakte tussen het Bh’tje en slipje van Nele de sleutelkaart van het hotel. Ze noemde het kamernummer en zei tegen Nele “dit is je kans, wij geven jullie een voorsprong en komen dadelijk de show vanaf de straat bewonderen. Een uurtje na de show kloppen wij op de deur en laten jullie ons binnen” Enkele seconden later was het stel al op weg naar het hotel. Bart keek ze na en pakte de reserve sleutelkaart uit zijn zak. “Dit geeft extra mogelijkheden…” Anna lachte begrijpend en ze dronken de glazen rustig leeg voor ze afrekenden en vol verwachting vertrokken naar de show van Marc en Nele.

Het hotel kwam al snel in het zicht maar op het balkon was er op deze afstand nog niets te zien. Dichterbij gekomen zagen ze dat op hun kamer het licht brandde, de dunne gordijnen maakten het mogelijk om bewegingen binnen te zien. Het licht in de kamer werd een paar minuten nadat ze zich op een mooi plekje in een portiek geïnstalleerd hadden minder doordat er een lamp werd uitgedaan. Net als Bart de vorige avond vond het jonge stel het waarschijnlijk ook te gewaagd om in het volle licht een balkonshow weg te geven. Bart voelde aan dat de show snel zou kunnen beginnen en pakte zijn mobiel om het op film vast te leggen. Enkele minuten later kwam Nele als eerste voorzichtig het balkon op terwijl ze goed keek of er vanaf de straat aandacht was voor hun balkon. Het leek erop dat ze Bart en Anna niet zag staan in “hun” portiek en verder liep er op dat moment niemand in de buurt. Na even gewandeld te hebben naar alle hoeken van het balkon koos ze ervoor om midden op het balkon met haar blote gebruinde tieten over de reling te gaan staan. Door het glas van de balustrade zagen ze ook dat haar kutje bloot was. Marc liet niet lang op zich wachten en kwam in zijn boxer achter Nele staan. Hij pakte langs achter een tiet van Nele en begon met de tepel te spelen. Nele wilde schijnbaar meer en had niet het geduld om te wachten. Ze draaide zich, liet zich op de knieën zakken, trok de boxer van Marc omlaag, draaide zich weer om naar de straat en zette met haar hand achter haar rug de pik van Marc voor haar flamoes.

Het stel begon direct daarna ritmisch te bewegen en al snel hoorden Bart en Anna dat er een hoogtepunt bereikt werd. Een ouder stel dat net voorbijkwam wandelen keek waar het geluid vandaan kwam en zagen Nele en Marc nog net weer terug de kamer inlopen. Of ze gezien hadden dat het jonge stel naakt was wisten Bart en Anna ook niet maar de show was nu in ieder geval afgelopen.
Zo’n 20 minuten later twijfelden ze wat nu te doen een uur wachten of … De beslissing viel snel en met de reserve sleutelkaart in de hand gingen ze op weg naar hun hotelkamer. Boven aangekomen openden ze voorzichtig de deur en liepen zonder geluid te maken naar binnen. Daar zagen ze het jonge stel innig verstrengeld op het bed liggen. Vanuit het halletje zagen ze Marc en Nele opstaan en zoenend richting badkamer lopen. Bijna direct hoorden ze het water stromen en konden ze de kamer binnenlopen. Anna zag dat een telefoon strategisch neergezet was om het bed en wat erop gebeurde te filmen. De opname liep nog door zag Bart toen hij de telefoon van Anna overnam. Hij stopte de opname en bekeek de opname versneld omdat hij niet wist hoe snel het tweetal uit de badkamer zou komen. Hij kreeg de indruk dat het een lekker filmpje was geworden en zag dat het begonnen was toen het stel weer binnen was na de show op het balkon.

Nieuwsgierig keek hij of er nog meer foto’s of filmpjes gemaakt waren gemaakt. In het album zag hij alleen nog een kort filmpje van de balkonshow. Beide filmpjes stuurde hij via airdrop naar zijn eigen toestel. Het duurde even maar toen hij de filmpjes binnen had stroomde het water nog steeds in de badkamer. Het gaf Bart de tijd om eens te kijken of er nog meer pittig materiaal op de telefoon stond. Hij ging terug naar het album-overzicht en zag een album genaamd XXNele. In dat album zag hij meerdere foto’s van Nele naakt, in vele standjes, met speeltjes, met de benen gespreid en nog veel meer. Goed oplettend of het water bleef stromen haalde hij in kleine groepjes meer foto’s naar zijn eigen toestel. De meest interessante had hij binnen toen het water ophield met stromen.

De gevonden telefoon zette hij weer in de camera stand en Anna plaatste hem weer op de plek waar ze het gevonden had. Het duurde nog wel een paar minuten voor Nele en Marc de badkamer uitkwamen. Nele naakt terwijl ze haar haren nog droogde en Marc er vlak achter in geboortekostuum. Marc zag hen als eerste en keek even verbaasd. “Zijn jullie al binnen?” was het eerste wat hij zei en ook Nele had hen intussen opgemerkt. Zonder haast pakten ze hun kleding kleden zich aan waarbij het Anna opviel dat Nele geen opmerking maakte over het ondergoed wat nog in Anna’s tasje zat. Ze trok haar rokje en topje gewoon aan over haar naakte lichaam. Bart bood het jonge stel nog wat te drinken aan maar ze wilden snel naar huis. Na het uitwisselen van telefoonnummers wisselden ze kussen en knuffels uit en verlieten de hotelkamer.

Bart en Anna lagen even later op bed te kijken naar de tv waarop Bart de zojuist binnengehaalde filmpjes en foto’s vanaf zijn telefoon afspeelde. Anna liep even naar de badkamer en nam haar tasje mee, Bart dacht om naar het toilet te gaan maar zag even later Anna terugkomen in het slipje en de rode BH van Nele. De maat was niet helemaal juist maar het idee dat Anna in lingerie van Nele liep maakte beiden zo geil dat het bekijken van foto’s en filmpjes verwisseld werd voor een stevige vrijpartij.
De volgende ochtend bespraken ze samen welke mogelijkheden het beeldmateriaal gaf maar zonder verder actie op dat moment vertrokken ze na een paar heerlijke dagen en avonturen in Antwerpen richting huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9721 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Strand en meer voor Anna en Bart”

  1. Hallo Anoniem,
    Leuk verhaal. Die scene in het pashokje is mij ook eens overkomen. Lees “Solo”.
    Ik weet dat je anoniem wil blijven, maar neem eens contact met me op.
    Ik denk dat we heel wat vergelijkbare ervaringen kunnen delen.
    Liefs, Inga

Plaats een reactie