BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tirana -4-

Aan het ontbijt halen beide vriendinnen nog enkele herinneringen op aan hun eerste ontmoeting op de Unief en bezoek aan ‘mon amour’ vooral hoe ze er sommige lesbi meiden van antwoord dienden op woorden en aanrakingen.
Dan begint Aline zich te haasten en zegt een vroege staf vergadering te hebben, een half uur later is ze de deur uit nadat Evelien en ik nog een snelle zoen kregen.

Dan zeg ik, ok we zijn onder ons en terwijl we de studio aan kant zetten beginnen we een gesprek, zo wil ik graag weten hoe lang ze al vriendinnen zijn, niet zo lang blijkt zo’n 18 maanden. Dan zegt Evelien dat Aline een echte lesbi is maar een zeer vrouwelijke en niet dominant. Ik vraag of zij dan bi is waarop Evelien zich even neerzet en zegt, we zijn hier in een echt macho land een locale kerel vinden die van nature respect heeft voor vrouwen is haast een utopie, toen ik, zegt ze, hier een poos was en uitgekeken op mijn vib raakte ik in gesprek met Aline pakte mij volledig in was attent en begreep de dingen die ik beschreef en troonde me mee naar de ‘mon amour’. Daar had ik een echte eye opener, nooit voordien was ik zo geconfronteerd geweest met jonge meiden die elkaar lief hebben. Aline versierde me ze was lief keek diep in m’n ogen, raakte me bescheiden aan en dan dacht ik ‘t ja waarom niet. Maar nee zegt ze vast besloten in ben niet eens bi, ik maar gewoon gebruik van de situatie, ik denk wel dat Aline dat begrepen heeft nu ze jou met mij gezien heeft. Al dit zal echter niet beletten dat ik met Aline nog blijf optrekken. Dan staat ze op komt achter me staan en geeft een zoen ik kom ook recht van m’n stoel en zo staan we even te zoenen en elkaar te betasten.
Ik vraag uiteindelijk, gaan we elkaar dan nog zien na dit weekend, Evelien zegt wat mij betreft wel waarop ikzelf ook bevestig met haar samen te blijven.

Na het ochtend ritueel brengt de wagen van de Unief ons weg, ik stop aan het rent-a-car kantoor en Evelien gaat naar de Unief. We checken even onze telefoons en spreken af wanneer ik in mijn hotel dat eigenlijk een vakantie resort is, heb bereikt. Mijn afspraak bij de havenautoriteit is te 15:00 ruim tijd voor de rit, check-in aan het hotel.

De dag verloopt zonder problemen en ik bel zoals beloofd Evelien even op vanuit het hotel. Ik vraag haar welke dagen van de week ze eigenlijk moet werken en dat blijkt redelijk flexibel te zijn.
Dan besluiten we dat ik deze avond even terug naar Tirana rij om Evelien op te halen en dinsdag voor onszelf aan de kust te bewaren. Na besprekingen in de haven die goed verliepen bel ik Evelien en spreek af haar aan de studio af te halen. Gelukkig heeft deze wagen GPS want alles is hier nieuw voor mij.

Aangekomen registreer ik Evelien voor de goede orde even bij de balie van het hotel.
Op de kamer gekomen vertel ik Evelien wat precies ik kom doen in de haven, over de geplande bouw van een dedicated terminal, de werkgelegenheid extra, de voordelen voor ons bedrijf en meer. We douchen en gaan op wandel in het resort, we vinden een sushi restaurant en besluiten om er ons diner te hebben een lekkere fles koele rosé en onze beide tongen komen los, ik vertel van mijn ervaring met Eva op reis in Peru en Evelien over haar jeugd de vriendjes die ze had, haar ouders en meer.
Met een halve fles rosé in de hand verkennen we het hotel verder en stoppen bij het Sauna en Zwembad complex in de kelder, kom we gaan eens kijken en stappen binnen het ruikt er heerlijk naar Eucalyptus en andere lekkere geuren, aan de receptie waar een vriendelijke jonge dame ons welkom zegt bestuderen we een bord met het opschrift massages en schoonheids behandelingen.
We besluiten een duo massage te nemen voor de ochtend die volgt. 09:30 hebben we afspraak met de opmerking in onderkleding met badjas op de afspraak te komen. Lekker vooruitzicht zegt Evelien blij.

Op de kamer zetten we de fles rosé nog even in het koelkastje maar alvast schenk ik nog voor ons beide een glas uit. Is het goed dat ik nu even douche vraagt Evelien, ja hoor zeg ik zal ik meekomen tuurlijk zegt Evelien. We doen ons tegoed aan het warme water en het doucheschuim drijft al snel bovenop het weg lopende water, ik was Evelien met zachte bewegingen en vergeet uiteraard haar borsten niet waarvan de tepels al onmiddellijk mijn richting uitwijzen. Mijn harde piemel krijgt van Evelien een geil makende poetsbeurt terwijl ik haar schaamstreek onder handen neem en als per vergissing nadrukkelijk over haar clitje ga. Evelien zegt meteen je maakt we meer zo geil als wat. Ik zeg ja wat zou je willen je hebt ook zo’n goddelijk lichaam.

We nemen amper de tijd om ons af te drogen nemen beide ons glas rosé en wandelen ons terras op eerst voorzichtig kijkend of we hier niet in het zicht van andere kamers staan, hoog genoeg om van beneden niet gezien te worden en de terrassen gescheiden door een matte glazen paneel zijn we privé. Ik sta achter Evelien en leg mijn beide handen op haar heupen, plagend drukt ze haar billen tegen mijn erectie, gaat even door de knieën waardoor mijn stijve piemel tussen haar benen zit. Dan sluit ze haar benen dicht en beweegt naar voren naar achteren om me als het ware te masturberen. Zelf heb ik beide borsten in de handen en speel met haar tepels tot ze een kreuntje geeft, ze buigt naar voren iets over de balustrade en bied me zo haar onderlichaam aan. Ik begin dan langs achteren haar poesje te masseren en voel de duidelijke vochtigheid van haar vagina op mijn vingers, geef een veeg van haar geil over m’n eikel en penetreer haar achterwaarts. Oh zegt ze ja dat heb ik nodig, ze zakt nog verder achterwaarts waardoor ze de balustrade enkel nog met gestrekte armen vast heeft, ik zoek de ribbeltjes van haar G-spot op die voelbaar zijn over de roze harde rand van mijn eikel en dus slechts enkele centimeters diep begin ik haar grotje te bewerken.

Onnodig te zeggen dat dit gevoel ook voor mij bijzonder aangenaam is. Met een hand weet ik haar clitje te vinden veeg er nog wat van haar vochtigheid over en begin dan zacht rondjes te draaien, en weer maakt ik met mijn wijsvinger een ‘kom hier’ beweging waardoor die op en neer over haar pareltje beweegt. Ze fluistert al snel ‘Lou zo ga ik direct komen’ waarbij ik zeg doe maar het is de bedoeling, dan vraagt ze, als ik zo meteen klaarkom wil jij me dan ook ineens vol spuiten ? Ik zeg haar ja hoor lekker samen klaar komen daar hou ik van. Een halve minuut later heb ik mijn snelheid van penetratie opgevoerd en ga nu diep in en uit, dan zegt ze ingehouden ‘ik kom’ ik voel het ze begint te schudden en het licht knellende gevoel van haar natte grotje rond mijn stijve begint toe te nemen, onmiddellijk grijp ik beide haar borsten en bespeel haar tepels, ze gromt nu en het lijkt alsof ze blijft komen, maar stijve joekel staat op springen en binnenin kondigt een lading sperma zich aan het heerlijke samentrekken van de prostaat, het pompen van de vloeistof door mijn pisbuis en uiteindelijk het ontspannende zaad door mijn eikel, een gevoel dat je niet kent als je masturbeert en dus in vijf of meer lange halen spuit ik haar zoete natte vagina vol. Ik wacht even en begin dan opnieuw te pompen in haar poesje en met elke beweging voel ik nog schokken door haar lichaam gaan. We eindigen de avond met een lege fles rosé nadat we ons onderlichaam op het bidet verfrist hebben.

Om op tijd aan de wellness te staan nemen we beneden een lekker ontbijt, gaan terug naar de kamer en wisselen onze kleding voor de badjas en slippers.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 6471 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie