BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tirana -9- EINDE

Fris gedoucht en met veel honger vinden we nog een thema restaurant in het hotel, een Argentijns steakhouse al ziet de bediening er erg Albanees uit. Ik bestel een fles rode Argentijnse wijn en een steak ‘blue chaud” gebakken met pepersaus. Lien wil graag gamba’s met een slaatje erbij.
We slaan aan het brain stormen terwijl de keuken haar werk doet. Mijn partners in Antwerpen vroegen of ik het onderwerp van de aanleg of beter modernisering heb aangekaart en vermits daar inmiddels contacten over bestaan hoef ik daarvoor niet langer te blijven.
Uiteindelijk besluiten we morgenochtend uit te checken van het hotel en naar Tirana te rijden.
Zodra we in Tirana zijn bevestig ik aan Austrian mijn retourvlucht ik zie nog wel wat ze me kunnen geven. Lien zegt dat ze het leuk zou vinden mocht ik nog een nacht bij haar in de hoofdstad blijven en verwittigd me dat ze nog enkele dagen heeft in te lopen.

Onze maaltijd heeft goed gedaan en we lopen arm in arm nog even langs het buiten zwembad we merken op dat het is erg stil in het hotel zo buiten het toeristische seizoen.

Na die siësta van de namiddag voelen we nog niet zo meteen om al terug naar de kamer te gaan en drinken nog wat aan de bar.

De ochtend van ons vertrek trekken we zowat samen onze ogen open we lachen naar elkaar en als ik vraag heb je goed geslapen is het antwoord van Lien resoluut ‘ja’ en ik ook zeg ik. Ze komt in mijn arm liggen begint wat door m’n borsthaar te woelen en gaat dan recht naar mijn ochtend erectie. Ha zegt ze onze kampioen is ook wakker en paraat. Ik zeg deze kampioen zoals je weet heeft een dubbele functie in orde van belangrijkheid is dat een de meisjes gelukkig maken door ze veel liefde en kleine Loukes te geven en twee is dat ook om restanten van rode wijn en dergelijks af te voeren, en dat ga ik wel effe eerst doen. Ze lacht en zegt haast je maar.

Als ik terug kom ligt ze met zichzelf te spelen en zegt vandaag geen poes want het voelt alsof poesje teveel geneukt heeft. Onnodig te zeggen dat het zicht op Lien die met haar clitje bezig is bij mij voor het logische resultaat zorgt en hop daar is mijn erectie in volle glorie terug. Ik begin me ook te masturberen met zicht op Lien’s vlijtige vingers maar ik mis glijmiddel en vraag heb jij dat flesje body lotion nog, ja zegt ze en ik heb er gisteren bij de massage wat van dit olie in gegoten, daarop trekt ze haar tas dichter en diept er het flesje uit. Ik wou het flesje aannemen maar ze draait er nog het stopje af en zegt laat mij maar en druppelt er wat van over mijn stijve uit, wrijft het uit en zegt doe nu maar verder. Ik bekijk haar even en denk wil ze echt dat ik mezelf aftrek voor haar. Ze zegt onmiddellijk, ja doe maar zozie ik hoe jij dat doet want mijn ervaring met mannen is dat ze allemaal eigenlijk wel hetzelfde doen maar dat er individuele verschillen zijn. En als jij nu naar mij kijkt zie jij dat ook van mij, daarenboven kan het supergeil zijn om een beetje voyeur te zijn.

Ik begin zoals Lien met mezelf te spelen, trek ritmisch mijn voorhuid naar achteren ver genoeg om het riempje aan te spannen waardoor de donker roze eikel telkens een trekje krijgt, dan haal ik omhoog en span ik mijn vingers aan zodat de voorhuid nadrukkelijk over mijn eikelrand beweegt met de andere hand trek ik de huid van mijn buik wat aan of vat ik mijn ballen samen. Ik merk dat Lien erg goed oplet wat ik doe en dat maakt me heet, als ik mijn ballen niet gewoon vast heb dan vat ik mijn balzak tegen m’n penis vast omsluit daar en trek of draai. De inhoud van mijn scrotum beweegt daardoor naar zowat alle richtingen maar zonder dat het pijn kan doen. Lien die eerst zacht over haar clit aan het strijken was gebruikt ook de olie, ze heeft haar clitje tussen duim en wijsvinger met de ene hand vast en met enkele vingers van de andere veegt ze er snel over ik zie aan de beweging van haar lenden en buikspieren dat het erg prikkelt. Ik blijft ritmisch aftrekken en heb mijn tempo wat verhoogd ik zoek met mijn andere hand mijn urinebuis beneden mijn balzak daar waar die buis mijn buikholte in gaat ik leg twee drie vingers dwars op de plek en druk en masseer.

Ik zie dat Lien niet een vinger in haar grotje heeft en zich blijft concentreren op haar clit, wel heeft ze de ogen gesloten en nu aan hoog tempo over haar clit gaat, omdat ik verwacht dat ze meteen gaat komen leg ik een hand op haar borst en beweeg ritmisch over haar tepel die stijf rechtop staat. Ze zegt nu ga ik komen. Ik zeg nog effe en ik spuit ook, ik verhoog mijn tempo en voel mijn zaad borrelen in mijn onderbuik, ik wacht een seconde trek dan verder af en door de olie die mijn ganse geslacht doet glimmen blijft mijn voorhuid strak aangespannen naar achteren en veegt mijn ‘o’ gemaakt tussen duim en wijsvinger snel en nadrukkelijk over de opstaand rand van m’n eikel. Dan is het teveel omdat ik Lien zie schokken van het orgasme dat haar overkomt en zeg ik ‘hier komt het’ en spuit mijn geil over m’n buik. Ik grijp naar Lien’s buikje en zeer voorzichtig over haar clitje waardoor ze nog een extra orgastisch trekje maakt, ze doet hetzelfde bij mij en melkt zo de laatste druppels sperma uit mijn stijve.
Wanneer alle spanning weg is en we elkaar beginnen aankijken zegt Lien dat ze weer wat slimmer is geworden en voeg ik eraan toe, maar ik ook hoor.
Terwijl ze recht staat werpt ze me een papieren zakdoekje toe en zegt voor de kleine Loekes en ze wipt naar de badkamer. Ik volg snel en terwijl we zoenen als een verliefd stel douchen we.

Spek en ei, dat wil ik nu, en vers fruit met een banaan erbij, heerlijk. Lekkere koffie van Lavazza en tenslotte een chocolade broodje. Voor we aan de lift staan verwittig ik de receptie dat we vertrekken.

Het verkeer richting Tirana is drukker en onderweg staat er ook nog een vrachtwagen met een lekke band, maar binnen het uur zijn we bij Lien’s studio.

Ik krijg plaats op de ochtendvlucht de dag erna, we gaan ‘s avonds nog eten op de Unief.
Lien pijpt me lekker, we lagen nog maar net in bed naakt zoals gewoonlijk als ze merkt dat ik alweer een erectie krijg van de aanblik van haar mooie lichaam. Kampioentje zegt ze heb jij alweer zin, ik zeg zin in jou kan ik de ganse dag hebben, dan vraagt ze nog even geen penetratie want het schuurt een beetje, mag ik jou dan eens bewonderen daar beneden en ze spreid de benen en ik rode huid en zeg vermoedelijk heb jij een vaginale infectie, je zou er een dokter moeten voor zien om een creme of dergelijks te krijgen en uit te sluiten dat het iets anders is.
Als ik thuis ben, zeg ik, zal ik ook een keertje langs de dokter gaan voor een bloedtest, al lijkt het me onmogelijk want ik heb geen risico contacten gehad.

Lien neemt de massageolie en druppelt wat olie op mijn erectie, ze gaat zeer zacht over en weer tot mijn stijve piemel van boven tot onder glimt van de vettigheid. Ze gaat men een vinger van boven naar onder vormt een ring en zakt van het topje van m’n eikel naar beneden, het glijd to lekker zacht en toch prikkelt het. Dan zegt ze, als je wil neem ik de butplug en dan mag jij tien minuten later mijn aars penetreren, dat lijkt mij lekkerder voor jou dan helemaal niets en geiler voor mij dan afgetrokken worden zeg ik.
Ze laat enkele druppels olie over de top van de butplug lekken, veegt dan de olie van haar hand tussen haar billetjes en vraagt me de butplug erin te schuiven. Ja zegt ze terwijl ik voorzichtig duw tot die erin zit, het is toch wel eens heel speciaal gevoel zo langs achteren.
We liggen te zoenen en te knuffelen, niettegenstaande de olie op mijn stijve paal neemt ze die toch in de mond en begint hartstochtig te zuigen terwijl ze met haar hand op en neer gaat.

Dan gaat haar hand naar haar billen en haalt de plug uit haar aars, komt zegt ze neem me terwijl ze zich op de buik legt, ze houd de benen lichtjes op elkaar en spreid met beide handen haar billen zodat ik zie waar haar openstaande sterretje zit, ik lig half op haar en steun met een arm naast haar op het bed, plaats dan mijn roze eikel tegen de opening en druk lichtjes, meteen zinkt mijn eikel tot aan de brede rand in haar kontje, ze spant even op waardoor ik een lekker nog nauwer gevoel krijg, dan ontspant ze en zak ik diep weg in haar darm. Er ontsnapt een zuchtje aan haar en ze zegt dat voelt lekker. Ik zak met mijn andere elleboog ook door op het bed en penetreer net net even wat dieper, ik voel mijn ballen tegen haar billetjes. Dan als ik voel dat ze comfortabel is begin ik haar aarsgaatje te neuken, even stopt ze en geeft me het flesje olie, ik trek me volledig uit haar holletje en druppel wat olie in het donkere gaatje, doe een extra portie op mijn harde paal en zak dan opnieuw in haar warme darm. Het spant om m’n penis ook al glijd die soepel op en neer. Dan zeg ik liefje speel wat met je clit en je tietjes zo geniet te tenminste mee.

Dan voel ik inderdaad hoe ze een hand naar haar poes schuift en de andere naar haar borst.
Ik besluit het wat te rekken tot ik voel dat ze gaat klaar komen, haar zo penetreren het heeft ook wel iets en ik bedenk dat in Arabische landen meisjes welke maagd moeten blijven wel dikwijls hun aarsje aan hun lover zullen aanbieden.
Lien’s orgasme begint zich aan te kondigen en ze begint te woelen op het bed, ze slaat haar hoofd van links naar rechts en dan zeg ik liefje kijk in mijn ogen als dat kan, dan kijkt ze en begint te schokken, en trek me uit haar aarsje terug en trek mezelf aan rustig tempo af boven haar billen. Ik zeg Lientje ik ga je onder spuiten, dan spuit de eerste straal sperma over haar billen en beland in het putje dat haar rug vormt, de volgende afnemende contracties spuiten over haar billen waarna ik nog even met m’n eikel over haar roze sterretje schuif.
Met een tissue veeg ik haar rug schoon, val naast haar en knuffel. Ik zeg lieverd die irritatie die kan ik nu verklaren, de massageolie is geen glijmiddel verre van en heeft het bacteriële evenwicht in jouw vagina negatief beïnvloed. Ze kijkt naar me en vraagt ‘ja dokter ?’ we moeten er beide om lachen.

Ik zeg blij te zijn dat ze erbij was dat ik genoten heb van onze tijd samen en vraag haar wanneer ze terug naar Brussel vliegt ze antwoord dat ze ten vroegste ergens half de week erna zal terug zijn. Ik zeg weet je, als je buiten mijn werktijd aankomt kom ik je graag halen op Zaventem als je wat wil. Oh ja zegt ze dat zou leuk zijn. Dan besluiten we elkaar te bellen de dagen die komen.

Lien is gebleven en de kids hebben haar aanvaard al was dat met mondjes maat. Ze ging dikwijls nog naar Tirana en soms konden we samen omdat het project in de haven opvolging nodig had.

EINDE

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 5317 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Tirana -9- EINDE”

Plaats een reactie