BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Anale seks met onverwachte twist 1/2

Het was weer een mooie hete donderdag. We hebben allebei vakantie en ik ben weer in een geile ondeugende bui. Ik stuur haar een snapchat met een foto van ontbloot bovenlijf en een half afgezakte broek. Ik krijg binnen een mum van tijd een reactie terug. Ze stuurde mij een kwijlende emoji terug. Toen wist ik dat het game on was. Toen ze in de ochtend al beneden was om koffie te maken heb ik gauw het bed opgemaakt en een tril ei én een buttplug op bed gelegd en haar meteen een whatsapp gestuurd : “Wanneer we zo koffie drinken en jij de koffie op hebt ga je naar boven en ga je wat op bed ligt in doen” Wanneer ze eenmaal boven is krijg ik een whatsapp terug met het volgende: “ dat tril ei wil ik best in doen maar je denkt toch niet dat ik die buttplug in ga doen”? Ik begin te lachen en antwoord “ ja zeker ga je die wel in doen, anders ga je wel merken wat er dan gebeurt”. “ Dan moet ik hem maar in doen he zegt ze”.

Nu ik de afstandsbediening van het tril ei heb kan het spel gaan beginnen. Toen ze eenmaal boven was bleef ze best lang boven. En ik weet dat, wanneer ze meestal lang boven is dat ze zich aan het klaarmaken is. Op het moment dat ik haar een appje wou sturen met waarom het zo lang duurde kreeg ik al een appje terug met een foto van haar anus. “ moet ik echt die buttplug in doen schatje? Kun jij er niet iets in stoppen, daar heb ik veel meer aan en word ik veel geiler van”. In plaats van een reactie terug te sturen trek ik mijn schoenen uit en sluip ik heel zachtjes de trap op naar boven. Ik hoor haar al zachtjes kreunen. “ Ja, zeg ik, wat ben je aan het doen” ze schrikt en zegt: “ ik ben mezelf vast aan het opwarmen schatje”. Waarop ik haar vraag of ze wel naar mij geluisterd heeft? Nee zegt ze, maar ik was zo bloed geil zegt ze. Ik loop naar haar toe en trek aan haar haar waardoor haar hoofd naar achteren gaat. “ Heb ik gezegd dat jij je mocht opwarmen”? Nee, zegt ze. Ik zeg haar dat ze op d’r knieën moet gaan zitten en met haar handen haar anus wijd open moet houden voor mij. Ze doet wat ik zeg en ik maak mijn lul nat met flink wat spuug. Omdat ze mij niet gehoorzaamd ram ik mijn lul achter in haar kont waardoor ze hard moet kreunen. “ ga alsjeblieft door” vermaand ze mij. “neuk mij alsjeblieft harder en sneller”. Terwijl ik haar kont neuk, trek ik hard aan haar haren en ik begin sneller en harder te stoten… tot dat… De deurbel ineens gaat. Ik heb geen schaamte en ga in mijn nakie naar beneden om de deur open te doen. “Hoi buurman”, zegt de buurvrouw die direct naast ons woont.

Ik zie dat ze haar ogen niet van mijn lul af kan houden. “gaat alles goed daar? Ik dacht dat ik je vriendin hoorde huilen”. Ik reageer dat alles goed gaat, en wil de deur weer dicht doen, maar dan houdt de buurvrouw de deur tegen met haar voet. “ ik wil toch even kijken of alles goed gaat met je vriendin”. “ kom maar binnen, ze is boven zeg ik. Ik laat de buurvrouw eerst de trap op gaan zodat ik kan genieten van haar prachtige achterwerk. Ik wist al van horen zeggen dat de buurvrouw een best hitsige dame was, maar nu maak ik het dus zelf ook mee. De buurvrouw ziet mijn vriendin naakt op de grond zitten en de buurvrouw kijkt mij aan en ik vertel haar dat ze tussen de benen van mijn vriendin moet gaan liggen met haar gezicht en dat ze de benen omhoog moet doen zodat haar benen klemmen in de benen van mijn vriendin. Mijn buurvrouw begint te likken terwijl ik de buurvrouw begin te neuken, maar omdat ze ons stoorde neuk ik haar, zonder spuug.

Ik begin haar langzaam in haar kutje te neuken en ik voel dat ze al kletsnat is. Om de buurvrouw te plagen haal ik mijn lul uit haar kut en begin ik het kutje van mijn vriendin te neuken terwijl de buurvrouw haar blijft likken. Ik stoot, haal mijn lul er uit en stop hem bij de buurvrouw in de mond en telkens zo door. Stop, zegt mijn vriendin. Ik kom bijna klaar en dus is het tijd om jou te verwennen zegt ze. Zowel mijn vriendin als de buurvrouw staan allebei op en duwen mij op de grond. Terwijl de één aan mijn lul zuigt, zuigt de ander aan mijn ballen. Omdat ik snel klaar kom wanneer er aan mijn ballen gezogen wordt, zeg ik niks en laat ik ze hun gang gaan. Het moment dat ik klaar kom heeft de buurvrouw mijn lul in haar mond en ik dus haar mond vol spuit. Ze schrikt en begint te lachen. Ze kijkt naar mijn vriendin en ze beginnen heftig te zoenen en het sperma onderling te verdelen. De buurvrouw staat op, kleed zich aan en zegt: “ volgens mij is alles wel goed met jouw vriendin”. Ze kijkt ons zwoel aan en gaat naar huis. “gaan we dit vaker doen”? Vraagt mijn vriendin. Ik begin te lachen en zeg ja natuurlijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14872 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Anale seks met onverwachte twist 1/2”

Plaats een reactie