BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (4) Broer en zus

Een paar weken later was ik samen met mijn broer Tim, hij is 2 jaar ouder, een vrijdagavond en -nacht alleen thuis. Ik had eerst op mijn kamer gechat met een vriendin en hoorde beneden geluiden. Het leek er op dat een van de stoelen aan tafel heen en weer bewoog en ook dat de vriendin van mijn broer er was. Hij noemde een paar keer haar naam overduidelijk. En dat terwijl ze juist hadden afgesproken met haar ouders: ‘geen bezoek dit weekend’. Maar ja, met Tim wist je het maar nooit. Heel zachtjes deed ik mijn kamerdeur open en liep geruisloos een paar treden de trap af. Ik zag Tim aan tafel, op een stoel, zonder onderbroek. Fascinerend. Ik probeerde te ontdekken wat er nou precies gebeurde. Hij bewoog op de stoel en pas na een minuut had ik door dat hij met zijn lul over de leren zitting van de stoel heen en weer wreef. Af en toe maakte hij een vinger nat en deed zijn hand daarbij in de buurt. Hij sprak kreunend hardop in zichzelf en het was duidelijk dat hij nu heel blij aan zijn vriendin dacht. Hij wou dat ze hier was, dan zou hij zijn stijve wel eens in haar steken. Ineens ging hij harder over de stoel heen en weer, gilde haar naam, dat hij haar naaide en ik zag klodders op de vloer vallen. Precies op dat moment keek hij recht in mijn gezicht.

‘Zusje’ zei hij, heb jij wel es op deze stoelen gemasturbeerd? Ik kreeg een enorm rode kop. Seks was niet ons dagelijkse gespreksonderwerp, ja een beetje giechelig, maar nooit serieus. En nu wilde hij ineens weten of ik wel eens aan tafel had gevingerd. En hij wilde ook weten of ik nat geworden was toen ik naar hem keek. Eerlijk gezegd had het me gruwelijk opgewonden, had ik bedacht hoe zijn grote geslacht – die ik vaak genoeg in de badkamer gezien had- me op dit moment ontzettend opwond. Hoe hij het precies voor elkaar gekregen heeft weet ik niet goed meer maar nog geen vijf minuten later had ik alleen nog een hemdje en een slipje aan en zaten we tegenover elkaar. Ik moest van hem met de zijleuning van de stoel tussen mijn benen mijn kutje opwrijven. Ik had de stoel zo gedraaid dat we elkaar aan konden kijken. Hij wreef weer met zijn lul over de stoel en hij vertelde me dat hij dit geil vond, zo samen met mij masturberen. Ik keek naar zijn ogen, hij keek omlaag en ik keek net als hij naar zijn lul, de paarse kop die over het strakke leer bewoog, in nog een klein beetje vocht van de vorige lading (de rest had hij opgeveegd). Zijn immense strakke paal, groter dan ik bij anderen, gezien had. Nou ja bij anderen, alleen bij Daan eigenlijk. Het wond me op er naar te kijken en ook het wrijven van de stoelleuning tussen mijn dijen, tegen mijn schaamlippen maakte me geil. Ik zag hem kijken naar mijn hemdje, naar mijn borsten, naar mijn slipje, naar hoe ik bewoog en hij verlegde zijn aandacht van zijn eigen geslacht naar het mijne. ‘Je maakt me geil, Hilde, als je zo wrijft. Wil je misschien je slipje uit doen?’ Heel even voelde ik aarzeling maar toen ik het gedaan had voelde het veel intenser en lekkerder om dat koeienvel tussen mijn schaamlippen te voelen. Het wond hem op en dat wond mij weer op en ik voelde en kreunde dat ik bijna klaar kwam. Ik zag hem harder rijden op de stoel, hij wilde dat ik even wachtte, me in hield, maar ineens riep hij ‘rijden Hil, rij je kutje klaar…’ En net toen ik alle vlinders uit mijn kut voelde vloeien en vliegen zag ik hoe hij op de stoel, op de vloer een nieuwe lading afvuurde, tot vlak voor mijn eigen stoel.

Ik ging staan en pakte uit de keuken een schone handdoek en liep op hem af om zijn lul schoon te vegen. Maar vlak voordat ik dat deed gleed ik met een vinger langs zijn eikel en proefde er van. Hij bedacht zich geen moment en streek twee vingers langs mijn lippen en in mijn kutje en ik liet hem doorgaan tot ik klaar kwam. Pas toen bedacht ik dat ik zijn lul had willen schoonmaken om bij hem op schoot te zitten. Ik deed het allebei, maar precies in omgekeerde volgorde. Ik zat bij hem op schoot, niet met mijn armen om zijn nek om hem te kussen, maar met mijn billen tegen zijn buik. Met mijn vingers speelde ik met zijn lul. Tussen mijn schaamlippen zat het beginstuk van zijn lul stevig geklemd. Ik speelde, streelde, proefde en liet hem voor een derde keer spuiten, in mijn handen, tegen de onderkant van de tafel, langs zijn lul, en daar glibberde het richting mijn kutje. Snel veegde ik dat weg met de handdoek.

‘Ik weet niet of ik morgen nog net zo op deze stoelen kan zitten, als voor vanavond’ en wilde eerst lekker douchen.

Tim zou snel boven komen, maar wilde eerst beneden alles opruimen voor hij kwam douchen. Na vijf minuten was hij in de badkamer deed alle was in de wasmachine, maar zette die nog niet aan. Ik had gewaarschuwd moeten zijn. Hij wilde weten of ik nog maagd was, ‘ik denk van wel’ loog ik. Na die nacht was het officieel en ook nu weer niet: ik was het niet meer en toch nog steeds. Discreet had hij een grote badhanddoek in zijn bed gelegd en mij daar genomen met het een na laatste en laatste condoom uit het pakje van 5. Zijn vriendin was bij het eerste condoom, twee maanden hiervoor, ontmaagd. Die was net als hij, wel 2 jaar ouder dan ik. Ik voelde me trots.

De volgende morgen douchten we samen, bevredigden elkaar en spraken af dat we het hier maar bij moesten laten. Alleen af en toe nog in de jaren erna streelden ze elkaars billen, lipjes, ballen, en waren we nog maar een keer, nou misschien nog twee keer van elkaar klaargekomen. Oke dan, drie keer. Samen. Apart vaker.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10434 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dagboek van Hilde (4) Broer en zus”

Plaats een reactie