BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eileen & Daniël deel 3 Myrthe, de hartsvriendin van Eileen

Wie is Myrthe? Zij is erg aantrekkelijke roodharige dame, volslank met vrouwelijke vormen, volle cup D, 36 jaar oud en gezegend met een grote bos rode krullen. Telkens als ze bij ons langskomt ontstaan er kriebels in mijn broek, man of man wat zou ik haar graag eens aan mijn roede willen spietsen en die gelegenheid deed zich sneller voor dan dat ik gehoopt zou hebben. Een aantal weken geleden had Myrthe bij Eileen haar hart uitgestort, ze was nu ruim een jaar gescheiden en het gebrek aan sex brak haar nu wel op, ze smachtte af en toe best wel eens naar een lekkere paal die haar kon vullen. Ze had wel een dildo en wat speeltjes maar die konden niet op tegen een echte flinke pik. Zomaar een vent oppikken in een kroeg had ze geen trek in. Met Eileen had ze het er wel eens over dat ze best wel jaloers was op de goede relatie die Eileen en ik hadden, ook wat betreft onze breed georiënteerde sex beleving.

Het was Eileen die Myrthe een voorstel deed, als ze wilde mocht ze met mij neuken maar alleen als Eileen ook mee mocht doen. Eileen kon dit voorstel makkelijk doen want ze wist dat ik er al heel lang op aasde om eens met Myrthe te kunnen vrijen. Myrthe was even sprakeloos en haar ogen werden wat vochtig van emotie en ze maakte gretig gebruik van het voorstel. Nu zijn Eileen en Myrthe beide absoluut hetero maar raakten opgewonden bij het idee om samen met mij eens een lekkere vrijpartij te gaan ondernemen. Zij hielden de afspraak geheim voor mij en zo gebeurde het dat op een avond, toen ik van mijn werk af kwam, Myrthe er ook was. Het gebeurde wel vaker dat ze bij ons mee at, niks vreemd aan. Ze waren samen de stad in geweest en bereiden nu de maaltijd voor. Na de maaltijd toen de afwas gedaan was en wij ons op de bank nestelden voor een kopje koffie kwamen de dames met het voorstel, ‘Daniël luister eens even, ik weet dat je Myrthe al tijden een lekkere meid vindt en dat je haar graag eens op je pik zou willen spietsen, ze staat al tijden “droog” en ze verlangt al een hele tijd om weer eens een pik in haar te voelen en ik heb haar voorgesteld dat jij die wens in vervulling laat gaan, lijkt je dat wat?’. ‘Het enige is dat ik er wel bij ben’.

Ik wist even niet wat ik hoorde en schutterde dat ik dat wel graag zou willen doen, het idee om met deze twee heerlijke vrouwen het bed te delen deed mijn paal groeien. De dames gingen naar boven om te douchen en zouden mij wel roepen. Ik hoorde ze praten en giechelen, wat een lol hadden die twee en ik kon niet wachten om ook naar boven te gaan. Ja, daar werd ik geroepen. In de badkamer werd ik door hen beiden onder de douche gezet en uitgebreid gewassen, vooral mijn pik en kont kregen extra aandacht, vooral van Myrthe. Zij kon mij nu al bewonderen, ik helaas haar nog niet want de dames droegen beide een badjas. Eenmaal schoon op naar de slaapkamer, ik moest maar op mijn rug gaan liggen en de dames begonnen met mijn pik te spelen, met hun handen zorgden zij ervoor dat deze rap stevig rechtop stond. Myrthe trok in een stevig maar langzaam tempo aan mijn paal en zuchtte dat ze eindelijk weer eens zo’n lekkere paal kon vast houden. Mijn handen gingen op ontdekkingstocht over de lichamen van beide dames, wauw in elke hand een wulpse vrouw, heerlijk!

Terwijl Myrthe mij aftrok had Eileen haar lippen om mijn eikel gezet en zoog deze haar mond binnen. Ik was zo geil geworden door deze twee dames dat ik al snel zou gaan spuiten, dat was ook hun bedoeling. Zo was de eerste druk er bij mij af en konden ze een tijd lang beschikken over mijn paal. Myrthe haalde haar vuist wat sneller op en neer en Eileen kneedde mijn ballen en al gauw spoot ik mijn eerste kwak in Eileen’s mond. Eileen liet mijn pik uit haar mond ploppen en Myrthe zag haar kans om mijn paal schoon te likken en tevens de laatste druppels zaad uit mijn eikel te zuigen. Haar orale verwennerij staakte ze niet en zo hield ze mijn pik stijf want ze wilde mijn pik nu in haar kut en ging boven op mij zitten en liet zich over mijn paal heen zakken. Ze kreeg tranen in haar ogen van het gelukzalige gevoel dat ze nu ervoer. Het was tevens haar favoriete standje en ze liet mijn staaf telkens volledig uit haar kut komen om zich er vervolgens weer helemaal overheen te spietsen, een geil gezicht om haar kutje zo over mijn pik te zien zakken terwijl haar schaamlippen mijn paal strak omsloten.

Myrthe liet haar vingers naar haar klitje gaan en op deze wijze kreeg ze al vingerend en neukend een orgasme. Eileen lag ondertussen de gehele tijd naast ons en genot met volle teugen van het schouwspel, ze lag zich uitgebreid te vingeren en af en toe toedrukte ze een borst tegen mijn gezicht zodat ik een tepel in mijn mond kon zuigen, haar vingers flitsten over haar klit en zo bracht ze zichzelf naar een orgasme. Ze genoot om te zien hoe haar hartsvriendin zo gelukkig was op dit moment. ‘Oh Myrthe wat heerlijk om te zien hoe je geniet van Daniëls pik, dit gun ik je zo meid’. Toen Myrthe na haar orgasme van mijn paal afstapte nam Eileen deze plek van haar over. Myrthe ging op mijn mond zitten en wilde gelikt worden, nu zag ik haar kale kut van dichtbij en deze was prachtig. Een stel volle schaamlippen kwamen richting mijn mond en deze wilde ik met liefde verwennen. Eileen liet eerst mijn paal haar kut in glijden en na een paar maal pompend op en neer te zijn gegaan liet ze mijn paal uit haar kut ploppen en zette de eikel tegen haar aars aan en zakte gelijk door. Myrthe keek met grote ogen toe hoe Eileen mijn paal tot z’n ballen in haar kont liet gaan.

‘Oh Eileen wat doe je, doet dat geen pijn?’. ‘Nee hoor’, kreunde Eileen. ‘Als je maar oefent en het is zo lekker als je er eenmaal van kunt genieten’. Inmiddels likte ik nu aan Myrthe’s roosje en duwde er een vinger in, ze schrok even, vond het spannend en geil maar toch ook wel lekker. Zelfs zo geil dat ze ook wilde ontdekken hoe het voelde om een pik in haar kontje te krijgen. Eileen pompte rustig door op mijn pik en met haar vingers joeg ze zichzelf al rijdend naar een orgasme. Ik stelde Myrthe voor om op haar rug te gaan liggen en legde twee kussens onder heerlijke billen. Haar kut en kontje lagen nu helemaal open voor me en verwende ze beide met mijn mond en tong. Ze greep mijn hoofd en duwde deze stevig op haar kut tot ze grommend klaar kwam. Eileen had inmiddels het glijmiddel gepakt en ik zette mijn pik eerst tegen haar kut aan en ik stootte toe, rustig en langzaam neukte ik Myrthe, ze ontspande en haar vingers trok ze aan haar tepels en kneedde haar borsten. Ik boog me naar voren om Myrthe te kunnen zoenen, en ze beantwoorde mijn zoen door wild met haar tong mijn mond binnen te dringen. Eileen boog zich naar Myrthe toe en fluisterde in haar oor ‘weet je het zeker schatje, dat je dit wilt?’ ‘dat je in je kontje geneukt wilt worden?’.

Ze knikte heftig van ja en ze was er klaar voor. Nu zou het gaan gebeuren, ik mocht Myrthe’s maagdelijke kontje ontmaagden, ik smeerde extra veel glijmiddel op en in haar anus en mijn pik werd heerlijk ingesmeerd door Eileen. ‘Ontspan je maar’, zei ik. ‘Doe je wel voorzichtig met haar’, vroeg Eileen. Ik zette mijn eikel tegen Myrthe’s sterretje en drukte langzaam door, na wat meer kracht schoot ik langs haar kringspier en had het meeste nu gewonnen. Haar kringspier kneep strak om mijn pik heen en Myrthe moest even op haar tanden bijten en gaf een gilletje van de pijn. Ik wachtte even en liet Myrthe wennen aan het gevoel. Eileen raadde haar aan om zelf haar klit te vingeren ter afleiding van de pijn. Ze voelde zich nu al enorm opgevuld terwijl mijn pik nog maar 5cm in haar kontje zat. Maar ze wilde dit doorzetten en zei ‘Toe maar’, nadat ze een paar minuten kon wennen en de pijn weggezakt was, ‘neuk mijn kontje voorzichtig’. Ik ging langzaam met mijn pik haar kont in, telkens een stukje verder en dan weer even wachten. Maar dit duurde Myrthe kennelijk te lang want al gauw wilde ze meer. Ze pakte mijn billen en duwde mij mee naar voren.

‘Oh Daniël wat een apart geil gevoel, neuk me maar, neuk m’n kont’. Ik werd overmand door de geile roes en liet me gaan, dacht er niet meer aan dat dit voor Myrthe haar eerste anale penetratie was en stootte ruw toe. Eileen trok nu de benen van Myrthe verder uiteen en naar haar hoofd toe zodat haar kont nog opener kwam te liggen. Ik pompte mijn pik nu over de volle lengte in & uit haar kont. ‘Oh Eileen je hebt gelijk, dit voelt machtig om zo’n pik in je reet te krijgen, wat geil zeg. Dit wil ik vaker voelen’. ‘Mmmhh, ja oohh, toe Ivo pomp die pik m’n kont in’. Eileen liet ons even alleen om terug te keren met onze voorbinddildo in haar hand. Staande naast het bed gespte ze deze om en met deze dildo al zwiepend voor haar buik liep ze naar ons toe ging naast ons staan en dwong mij haar te “pijpen”. Myrthe wist niet wat ze zag. ‘Ja ja’, zei Eileen, ‘deze kerel wil af en toe ook wel eens zelf geneukt worden’. ‘Bedoel je dat Daniël, eehh, in z’n eehh, kont eehh, die dildo, eehh, krijgt’, vroeg Myrthe. ‘Yep’, zei Eileen, ‘en meneer ook wil eens een echte lul, is het niet schat’. Ik kon alleen maar bevestigend knikken. Myrthe was er even stil van, ze leerde ons nu van een heel ander kant kennen, dit had ze niet achter ons gezocht en vroeg zich af wat er nog meer zou volgen.

Ik “pijpte” Eileen nu wild, liet de dildo bijna helemaal mijn mond ingaan en neukte Myrthe nu ruig in haar kont, af en toe was het te pijnlijk voor haar maar toch kwam ze met behulp van haar vingers op haar klit weer geweldig klaar en door het strakke gevoel van haar kringspier die enorm zat samen te trekken rond mijn pik kwam ik ook en spoot mijn zaad diep in haar kont. Ik trok me terug en mijn pik plopte uit Myrthe’s kontgat. Myrthe bleef liggen zodat ik haar kon likken, terwijl ik daar mee bezig was ging Eileen achter mij staan en zette de strap-on tegen m’n aars aan en drukte resoluut de dildo mijn kont in, Myrthe keek met grote ogen vol verbazing over mijn schouder heen hoe Eileen nu mijn kont neukte. Ik ontving de dildo met luid gekreun en lag Myrthe uitgebreid te beffen. ‘Kijk Myrthe’, riep Eileen, ‘zie je hoe ik deze kerel neuk, als je wilt mag jij het zo overnemen, kun jij doen wat hij zojuist bij jou heeft gedaan. Myrthe was meteen enthousiast en wilde eigenlijk direct Eileen’s plaats innemen. Myrthe stond op en Eileen trok de voorbinddildo terug uit mijn kont. Ze hielp Myrthe met het aangespen van de dildo.

‘Oké dames’, zei ik, ‘dan doen we een neuksandwich met mij in het midden, Myrthe neukt mij en ik neuk Eileen, goed?’ De dames waren akkoord. Ik boog mezelf naar voren en Eileen hielp Myrthe met het binnendringen van de dildo mijn kont in, Eileen kwam nu voor me staan, draaide zich om en duwde haar billen tegen mijn pik aan. Ze zocht tussen haar benen door met haar hand naar mijn pik, vond deze en zette hem tegen haar kut aan. Zodra ik Eileen’s lippen voelde tegen mijn eikel stootte ik toe en drukte mijn paal tot aan mijn ballen haar kut in. We bogen allemaal wat naar voren en zo vonden we een goede positie. Eileen op naar knieën op het bed, haar schouders laag en haar kont hoog, ik op m’n knieën achter haar en hing wat over haar rug heen, Myrthe stond aan de rand van het bed en kon mij zo goed neuken, wat ze dan ook deed, ze spaarde mij niet. ‘

Zo kerel’, zei ze, ‘mij neuken ¡n m’n kont hè, zal ik nu bij jou doen, hoe voelt dat, zal ik je nog wat harder in je kont neuken?’. Ze wachtte niet op mijn antwoord en drukte de dildo nu volledig m’n kont in en neukte mij nu in een hoog tempo waarbij ze ervoor zorgde dat de dildo telkens in zijn gehele lengte in en uit mijn kont ging. Oh wat genoot ik hiervan, Myrthe moest eens weten hoe ze met haar gedrag en woorden mij extra opwond. Eileen kijkt achterom en wierp mij een veelbetekenende glimlach toe. Ik ging met het tempo van Myrthe mee en zo neukten wij elkaar, we konden elkaar ook zien in de grote spiegel aan de wand en de kamer vulde zich met onze geile kreunen. ‘Ik wil klaarkomen’, riep Eileen op een gegeven ogenblik en kroop bij me weg, ging op haar rug liggen en terwijl ze naar Myrthe en mij lag te kijken begon ze zich te vingeren.

Al gauw was ze zover en drukte haar kutje naar mijn gezicht toe, ik boog wat naar haar toe en likte naar haar verlangde orgasme. Ze kwam luid kreunend klaar. Ook Myrthe wilde nu graag klaarkomen en trok zich terug uit mijn gebeursde kont, ze was wel erg tekeer gegaan zeg. Ze gespte de dildo af en ging bij Eileen liggen. ‘Toe Daniël, laat eens zien hoe jij jezelf aftrekt’, vroeg ze. ‘lk geil op het zien hoe een man zichzelf afrukt’. Ik stapte op het bed en ging over de dames heen staan en keek naar deze twee geweldige vrouwen en liet mijn vuist over mijn paal gaan. Myrthe was zich nu ook aan het vingeren en trok met haar andere hand aan haar tepels. In hoog tempo trok ik me af en mijn vuist sloeg telkens met elke haal op mijn ballen.
Myrthe kwam intussen schreeuwend en gillend klaar. Zelf moest ik moeite doen om zover te komen, mijn vuist ging in een razend tempo over mijn pik heen en ik voelde dat het toch nog ging lukken.

Wacht riep Eileen, en ze kroop naar me toe en hield haar mond wijd open voor mijn pik, ook Myrthe was erbij gekropen en zo had ik twee wijd openstaande monden voor mijn pik, ik hield het niet meer en kwam verschrikkelijk klaar, flinke fluimen zaad spoot uit mijn pik naar buiten en kwam terecht op, in en naast de monden van de dames. Ze zogen om beurten het laatste uit mijn pik en lebberden deze in z’n geheel schoon. We vleiden ons neer op het bed en heerlijk tegen elkaar aan liggend genoten we na van deze ervaring. We vertelden Myrthe over Ivo en ze vroeg of ze er een keer bij mocht zijn als hij er ook was, ze wilde wel eens zien hoe Ivo en ik elkaar neukten, we stemden toe het met Ivo te bespreken.

Wordt vervolgt……

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5886 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Eileen & Daniël deel 3 Myrthe, de hartsvriendin van Eileen”

Plaats een reactie