BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eileen & Daniël deel 4 een Kinky spel

Vandaag werd ik gebeld door Eileen op mijn werk, ze vertelde dat er vandaag een pakje bezorgd
was en dat ze mij vanavond met de inhoud ervan zou gaan verrassen.
Dit maakte mij nieuwsgierig en dat zorgde ervoor dat ik op tijd thuis zou zijn en was benieuwd naar wat de avond zou gaan brengen. Maar hoe ik ook aandrong tijdens het eten, Eileen liet niets los over de inhoud van het postpakketje. Het bleef gissen voor mij. Het is nu wat later op de avond en Eileen zegt dat ze wat moet voorbereiden, ik moet even weg en na een poosje roept ze dat ik binnen mag komen maar wel naakt. Daar krijg ik wel kriebels van in m’n onderbuik. Bij de deur zegt ze dat ik niet bang hoef te zijn en ze doet mij een blinddoek voor. Oeps wat zou dit allemaal betekenen…. Een vermoeden borrelt op welke kant het opgaat en hoop dat ik het juist heb. Mocht het inderdaad kloppen met wat ik verwacht dan verheug ik mij hierop.

De sfeer is zo erotisch dat ik nu al een erectie heb en dan heeft ze me nog niet eens aangeraakt! Eileen leidt me verder de woonkamer in en daar pak je de inhoud van het postpakketje erbij, het blijken een stel handboeien te zijn. Ik hoor ze rinkelen en voel ze dadelijk om mijn polsen. Eileen heeft mijn handen boven mijn hoofd geboeid en deze vervolgens vastgemaakt aan een oog dat in de muur verstopt zit achter een schilderij. Er zitten meerdere ogen in onze woonkamer “verstopt” om te gebruiken bij onze kinky spelletjes, naast mijn biseksuele kant verlang ik er af en toe naar om gedomineerd te worden bij de seks, niet meer dan een lichte vorm van BDSM. Na vele gesprekken met Eileen hierover stond ze open om te het te gaan proberen om mij hierin tegemoet te komen. Ze zag het in eerste instantie helemaal niet zitten maar stapje voor stapje heeft zich dit ontwikkeld tot waar we nu staan. Eileen stelde wel een paar voorwaarden, ze wilde een aantal dingen absoluut niet doen. Geen heftige dingen zoals klemmen, kaarsvet, slaan, hevige pijn e.d. Het is bedoeld om een deel van onze fantasie tot werkelijkheid te maken waarbij we ons allebei prettig en veilig bij voelen. Niemand heeft weet van deze kant van ons, ook Ivo en Myrthe niet (zie vorige delen).

Eileen heeft inmiddels gemerkt dat ze na een paar van dit soort sessies haar lichtelijk dominante rol toch ook wel ergens spannend en opwindend vindt. Eileen kan met behulp van een kleine katrol mijn armen hoog boven mijn hoofd optrekken tot ik bijna op mijn tenen moet staan. Gestrekt sta ik zo tegen de muur en door de erotisch spanning die dit met zich meebrengt staat mijn pik fier vooruit. Eileen streelt zacht mijn stijve stam en knijpt er even in. Dan zegt ze dat ze zo dadelijk terugkomt en laat mij alleen achter in de woonkamer. Gedachten in mijn hoofd tollen over elkaar heen en het besef van tijd is even weg, hoe lang het duurde weet ik niet maar ik hoor op een gegeven ogenblik het getik van hakken naderbij komen. De deur gaat open en een vleug van parfum bereikt mijn neus, het is jouw parfum en ga ervan uit dat jij het ook werkelijk bent, maar aangezien ik geen stem hoor weet ik het niet zeker.

Ik voel iemand dichterbij komen en voel een paar zachte lippen op mijn mond, een warme tong dringt zich naar binnen en dan weet ik zeker dat jij het bent, gelukkig maar. Dat brengt veiligheid. Je loopt weer weg van mij, het tikken van je hakken op het parket is voor mij een super erotisch geluid. Nu hoor ik je rommelen in de kamer, allerlei geluiden bereiken mijn oren, je zet zachte ambient muziek op, het aansteken van lucifers (waarschijnlijk steek je kaarsen aan), het geluid van het inschenken van een drankje. Maar dan schrik ik plotseling want je doet de gordijnen dicht. Shit, die waren dus de hele tijd open! Godsamme! Ik was dus voor iedere voorbijganger zichtbaar. Eileen komt naast me staan en streelt met haar vingers over mijn borst, knijpt in mijn tepels en laat ze langzaam naar beneden glijden en grijpt me dan plots vol in m’n kruis, en fluistert in m’n oor: ‘dat was schrikken hè knulletje, wees gerust niemand heeft je gezien’.

Even voel ik haar handen stevig aan mijn paal rukken, om mij op te warmen zegt ze, nu streelt ze mijn gehele lichaam, rukt even ferm aan mijn pik en eindigt met een heerlijke lange tongzoen. Dan voel ik een lederen veter om mijn pik en ballen heen gaan. Eileen legt een CBT bondage aan. Oei, wat gaat ze mij hiermee verwennen zeg. Een dergelijke bondage maakt mijn pik nog harder. Ze legt de veter boven op de schacht van mijn pik en trekt hem door naar de onderzijde van mijn balzak, ze vlecht de veter een stukje ineen en vervolgens weer tussen mijn ballen omhoog naar de schacht waar ze hem dicht knoopt. Mijn ballen zijn nu strak gescheiden van elkaar en de balzak is naar voren getrokken. Ze maakt nu de blinddoek los en ben volkomen sprakeloos bij wat ik te zien krijg. De kamer is enkel gevuld met kaarslicht en samen met de muziek geeft dat een serene sfeer. Maar Eileen is de blikvanger, absoluut!

Ze staat voor me in volle glorie, ze heeft zich gehuld in mooie chique zwarte lingerie met blauwe kanten accenten, open muiltjes met hoge hakken en haar lange zwarte haar heeft ze opgestoken. Ook draagt ze een masker over haar ogen heen. Dit masker draagt ertoe bij dat het gevoel van dominantie versterkt wordt. Ze heeft goede aankopen gedaan! Ze draait zich rond voor m’n ogen en lacht naar me en zegt: ‘dat had je niet gedacht hè, geile bink van me, nu wil je mij vast wel bespringen, ik zie het aan je pik hoe geil je nu wel niet bent’. ‘Maar dat gaan we niet doen manneke’, ‘je zult je moeten onderwerpen aan wat ik met je wil doen’. Mijn god, wat ziet ze er geil u¡t en wat zou ¡k haar graag neuken nu, ik zou haar zo over de tafel gooien en me leeg rammen in haar, dat is ook precies wat Eileen gedacht had en daarom heeft ze me vastgemaakt want ze is nog niet klaar met spelen met mij.

Eileen gaat verder met het uitdagen, ze geeft een erotisch showtje weg voor m’n ogen en af en toe komt ze dichterbij en streelt m’n gezicht, zoent me en grijpt mijn flinke leuter vast. Na poosje vindt ze het tijd worden voor wat meer actie, ze staat pal voor me en laat zich op haar hurken zakken, terwijl ze naar me opkijkt neemt ze mijn lul in haar mond en zuigt enkel de eikel naar binnen. Ze laat haar tong rond gaan over mijn eikel en dan schuift ze haar lippen verder over de stam heen en neemt ze mijn pik een flink eind naar binnen. Ik kijk ernaar en zie hoe mijn paal omsloten wordt door Eileen’s rood gestifte lippen en slaak een diepe zucht van genot. Ik zoek haar ogen die schuilgaan achter het masker. Ze laat mijn pik los en neemt mijn ballen een voor een in haar mond, zuigt, likt en bijt ze. Doordat ze zo strak gebonden zijn is het gevoel overweldigend, een mix van pijn en genot. “oh Eileen, wat doe je toch?’ ‘Dit is zo geil, alsjeblieft niet stoppen, maak me klaar!’ Wat een fantastisch geil gezicht, zij daar zo voor me op haar hoge hakken en in prachtige lingerie. Ik zie hoe haar borsten nog net in het halve cup bh-tje passen, ze puilen er een beetje geil uit.

Ik stoot nu fel naar voren en je hoofd gaat snel over mijn pik heen, ze heeft mij zo geil gemaakt dat ik het niet langer houd en dat merkt ze aan mij. Aan mijn gekreun hoort ze dat ik klaar ga komen en ze laat mijn pik uit haar mond floepen om me flink, snel en stevig af te rossen. Even later worden haar inspanningen beloond en flinke fluimen zaad schieten met kracht uit mijn eikel, ze vliegen in het rond en ik wordt compleet gek van het geile gevoel dat het me geeft. Dit is allemaal onderdeel van het spel, de eerste stoom moet eraf. Nu kan ze rustig verder met mij en mede door de erotische sfeer en de bondage blijft mijn paal in volle erectie staan. Eileen pakt een rijzweepje, niet om hard te slaan maar om mee te dreigen, te strelen en zachte tikjes uit te delen. Langzaam laat ze het zweepje over mijn lichaam gaan en tikt er zachtjes mee tegen mijn pik en ballen. Ze buigt zich naar voren om mijn tepels te kussen en zachtjes in te bijten. Mijn pik blijft groeien lijkt het wel, ik voel dat deze strak in de bondage zit, tegen het pijnlijke aan en in mijn hoofd is mijn pik 2x zo groot geworden, althans zo voelt dat.

Eileen maakt me dan los en leidt me naar de vloer toe. Ze wil dat ik op mijn rug ga liggen en wederom worden mijn geboeide handen boven mijn hoofd aan een poot van de stellingkast vastgemaakt. Nu ik op de grond lig merk ¡k dat er onder het satijnen laken waarop ik lig iets van plastic ligt, later zal me duidelijk worden waar dit toe dient. Ik moet mijn benen in de lucht brengen zodat mijn kont zichtbaar wordt en er wordt een buttplug ingedrukt, oei gelijk maar de grootste uit ons assortiment. Niet dat ik hier bezwaar tegen heb, maar toch komt dit wel even binnen zeg. Ze gaat over me heen staan en plaatst haar benen ter hoogte van mijn heupen, ze hurkt, pakt mijn pik vast en leid deze naar haar liefdesgrot. Ze zet de eikel tegen haar schaamlippen aan en laat zich zakken over mijn paal heen. Eileen pompt driftig over mijn pik heen en vingert haar klit. ‘Mmmm, heerlijk je paal in m’n kut Daniël’. ‘Hij is zo groot en hard en oh…. ik voel nu de eikelrand ook zo goed’. Nu mijn pik zo opgebonden is gaat er geen voorhuid heen en weer over mijn eikel en ik voel Eileen’s kut telkens langs de eikelrand gaan, heerlijk!

Doordat Eileen op haar hurken staat voelt haar kut extra strak aan. Eileen laat in een rustig tempo mijn pik volledig in en uit haar kut glijden en neukt mij heerlijk op deze manier, ze buigt wat voorover richting mijn knieën en zo krijg ik goed zicht op mijn pik die in en uit haar kutje gaat. Het is net of haar schaamlippen mijn pik aftrekken, telkens gaan ze langs de schacht op en neer.

Nadat ze mij een tijdje in deze positie geneukt heeft gaat ze van mijn paal af want ik mag zeker nog niet klaarkomen, dat is voor later en kruipt naar mijn gezicht toe. Het is mij duidelijk, ik moet haar likken, ze drukt haar kutje op mijn mond en strijkt deze even over mijn gezicht heen, dan trekt ze mij aan m’n haren nog dichter op haar kut en moet ik van haar flink aan de slag met mijn tong en mond, onderwijl speelt zij met haar borsten en geniet van haar dominante rol. Terwijl ze zo zit te rijden op mijn gezicht vingert ze zichzelf naar een hoogtepunt, tijdens haar orgasme laat ze zich vol zakken op mijn gezicht en kom ik bijna in ademnood. Ze laat me even op adem komen maar dan moet ik haar kutje uit lebberen en slurp al haar sappen op. ‘Dat heb je goed gedaan jochie en daarvoor beloon ik je’. Ze staat op, maakt me los en leidt me naar de grote eettafel en verzoekt mij op mijn rug op tafel te gaan liggen. Onder het tafelblad zijn ook ogen aangebracht en met behulp van een aantal katoenen banden maakt ze mijn armen hieraan vast. Ze wil dat ik mijn billen bij de rand van de tafel plaats en pakt mijn benen en buigt deze wijd uiteen en naar mijn hoofd toe. Daar maakt ze mijn benen ook vast zodat ze uiteen blijven en mijn kont bereikbaar komt te liggen.

Zo lig ik volledig “open” aan haar overgeleverd te wachten op wat komen gaat. Eileen paradeert nu een paar maal om de tafel heen en laat zich bewonderen, het geluid van haar hakken is zo erotisch in deze setting. Wederom speelt ze een spel met het zweepje, laat deze over mijn lichaam gaan en tikt er voorzichtig mee tegen mijn ferm rechtopstaande paal. Ik hoop dat Eileen nu dadelijk gaat doen wat ik verwacht. Ze loopt even uit mijn gezichtsveld en als ze terugkomt zie ik dat ze een van onze voorbinddildo om gegespt heeft, hier had ik al op gehoopt. We hebben er twee en dit is de zwarte imitatie pik met een dikke eikel erop, die voel je wel binnen komen kan ik je zeggen. Wow, wat is dit een geil gezicht zeg, Eileen in die prachtige lingerie en de strap-on die voor haar schoot bij elke stap die ze neemt lichtjes heen en weer zwiept. Ze loopt op me toe en geeft me eerst een diepe tongzoen, wild tongen wij elkaar. Ze breekt onze zoen af en loopt naar mijn kont toe. Daar aangekomen wordt de buttplug uit m’n mannenkut getrokken, dit geeft een moment van pijn en voel dat mijn anus lichtelijk open blijft staan.

Eileen trekt twee zwarte latex handschoenen aan en pakt een tube glijmiddel. Een flinke hoeveelheid wordt over mijn pik heen gespoten om deze vervolgens met een krachtig ingeknepen vuist uiterst langzaam af te trekken. De latex handschoen geeft hierbij een apart gevoel. Eileen’s vuist gaat over de volle lengte over mijn paal heen en bij de eikelrand knijpt ze haar vuist nog net iets steviger samen. Ik lig dan ook enorm te kreunen en verlang ernaar om te spuiten, maar dat wordt niet toegestaan en ze knijpt even hard in de eikel zodat mijn orgasme prikkel wordt afgeremd. Eileen laat mijn pik los en brengt glijmiddel aan op mijn rozet en duwt dit naar binnen. Ook de voorbinddildo wordt ruim voorzien van glijmiddel. Ze zet de dildo tegen mijn aars aan en drukt deze langzaam maar resoluut in een beweging diep m’n tunnel in. Dan wacht ze voor een moment en begint mij dan te neuken. Eileen stoot de dildo over zijn volledige lengte telkens op en neer in mijn kont. Een paar maal haalt ze de dildo eruit en voel dan telkens bij het opnieuw binnendringen de dikke eikel van de strapon langs mijn kringspier gaan. ‘Oh Eileen wat machtig is dit, dankje dat je mij dit geeft, zo geil! zo geweldig! zo intiem!’. Als ze mij hoort kreunen weet ze dat ze mijn paal moet grijpen en in hetzelfde tempo als dat ze mij neukt rukt ze mijn paal af. ‘Je mag nu komen Daniël, laat je zaad maar naar boven komen en spuit het uit die grote dikke pik van je’. Ik ben al zo geil dat het maar even duurt of ik kom overweldigend klaar, dikke fluimen komen uit mijn eikel omhoog en druipen langs de schacht omlaag over de vuist van Eileen heen. Ze laat haar vuist nog even heel voorzichtig over mijn paal en eikel gaan en dit maakt dat er al stuiptrekkend nog een golf zaad naar buiten komt. Ze brengt haar hand naar mijn mond en ik lik mijn eigen zaad van haar hand. Mmmm lekker. Langzaam trekt Eileen de dildo terug en streelt liefdevol mijn lichtelijk gebeursde aars. Ze gespt de voorbinddildo af en onboeit mij van de tafel. We geven elkaar een diepe tongzoen ter afsluiting van deze sessie.

Maar in haar ogen achter het masker zie ik een geile schittering en mijn gevoel zegt me dat Eileen nog wat in petto heeft en dat klopt. Eileen spreekt de wens uit om nog even verder te gaan, ze wil iets doen wat al heel lang een wens van haar is maar nog niet eerder kenbaar gemaakt heeft. Ik ben uiteraard akkoord, ik kan ook niet anders als ik zie wat ze voor mij heeft willen doen. Ze verzoekt mij om weer op mijn rug op het satijnen laken te gaan liggen en boeit opnieuw mijn handen aan de stellingkast. Eileen stapt naar mij toe, zet aan weerszijden van mij haar voeten neer en zakt daarbij iets door haar knieën. Ze laat zich zakken tot vlak boven mijn nog steeds harde pik. Langzaam maakt ze met haar kutje rondjes over mijn eikel heen, dat geeft een erg geil gevoel in mijn pik en ik voel dat mijn erectie nog steviger wordt, dat er nog meer bloed opgestuwd wordt in mijn strak op gebonden pik, het voelt haast pijnlijk maar wel geil makend en krachtig aan. Eigenlijk valt het gevoel niet te omschrijven. Dan zakt ze verder over mijn paal heen en begint me stevig te berijden. Ze gaat helemaal los en laat zich telkens vallen op mijn schoot. Voor mij voelt het niet helemaal fijn meer maar Eileen geniet des te meer van de in en uitgaande pik, in deze positie kan ze zelf het ritme en de diepte bepalen van het neuken. Plots gaat ze staan en laat haar heupen boven mijn pik heen en weer wiegen en dan totaal onverwacht laat ze haar urine lopen en plast over mij heen. ‘Jezus, Eileen, wat geil zeg ik’, en zij plast verder over mijn buik en pik. ‘Het is zo heerlijk om dit eindelijk eens te doen’, zegt ze. ‘Het voelt super dominant en onderwerping van jou schat’.

De warme urine over mijn pik heen geeft een vreemd geil makend gevoel, had niet verwacht dat het deze reactie teweeg zou brengen in mijn schoot. Eileen ziet het en glimlacht me toe. Als ze uitgeplast is, laat ze haar vingers over haar klitje gaan. Haar orgasme is zo heftig dat er vocht naar beneden drupt op mijn pik. Ze gaat dan op mijn gezicht zitten en speels dwingt ze mij haar schoon te likken. Ik proef haar sappen vermengt met urine en verbaas me dat ik ervan lig te genieten. Dan droog je mij en maakt me los. Met tederheid verwijdert ze de bondage rond mijn pik en ballen en geeft er liefdevolle kusjes op. ‘Dankje Daniël dat het mocht, ik wilde dit al heel lang eens doen maar wachtte op het goede moment en bedacht me dat het deze avond moest zijn. Als dank mag je doen met me wat je wilt’. Ik zeg dat ik haar wil neuken in mijn favoriete standje achterlangs. Ik leid haar naar het dressoir en vraag haar om haar billen naar achteren te duwen, met haar gestrekte handen zoekt ze steun aan de rand van het dressoir en steekt mij haar heerlijke kontje toe. Onder het sjorren aan mijn pik aanschouw ik voor een moment even deze opwindende pose van haar.

Ze staat daar geil op haar hakken te draaien en steekt uitnodigend haar billen naar me toe. Ik zie hoe haar heerlijke D-cup heen en weer wiegt en besluit naar haar toe te lopen, hurk achter haar billen en lik haar kutje en rozet, deze knipoogt naar me en staat wat open. Een mooi moment om er de buttplug in te steken. Mijn handen laat ik over haar nylons gaan, dat voelt super geil. Dan sta ik op en steek al grommend mijn pik tussen haar billen door in één stoot haar zeiknatte kut in. Eileen hapt even naar adem maar herstelt zich snel en duwt haar kont naar achteren. Mijn handen grijpen haar heupen vast en met wilde halen neuk ik haar nu, mijn ballen ketsen tegen haar kont aan. Dan bedenk ik me, wil niet in haar kutje klaarkomen maar in haar kont en trek de buttplug uit haar aars, deze blijft wat open staan en duw er een klodder glijmiddel in. ‘Oh ja Daniël, toe maar, vul mijn kontje maar met je dikke paal’. Ik schuif mijn pik haar tunnel in en stoot flink toe. Ik leg mijn handen op haar heupen en trek haar heerlijke volle kont naar me toe en in een hoog ritme neuk ik haar, ik beuk er flink op los en spaar haar niet. Ik zie Eileen op haar tanden bijten maar ze geeft geen kik en ik weet van haar dat ik niet hoef te stoppen. God allemachtig, nog 10 stoten en ik kom klaar, ‘Eileen, geil wijffie, wat heb je mij geil gemaakt’, roep ik haar toe. Ik voel hoe ze met haar sluitspier knijpt in de stam van mijn pik en deze extra geile stimulans maakt dat ik nog een keer kan spuiten diep in haar kont. Eileen kijkt over haar schouder naar mij en rilt van genot, ik buig me naar haar toe en geef haar een heerlijke tongzoen. ‘Dankjewel lieverd voor dit genot’.

We komen even bij en drinken samen wat wijn en delen onze gevoelens van dit moment. Ik ben trots op haar en dankbaar dat ze dit voor mij overheeft en mij hierin tegemoet wil komen.

Wordt vervolgt…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5940 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Eileen & Daniël deel 4 een Kinky spel”

Plaats een reactie