BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Deel 4 patty de chantage begint

De eerste weken na mijn vakantie met Joost en Floor naar Spanje verliepen weer als vanouds. Ik ging vaak op donderdag of vrijdag naar hen toe en was dan een heel weekend weer lekker patty.
Joost was wel wat aan het veranderen, hij bleef me toch een beetje achtervolgen en betasten. Fluisterde dingen in mijn oor als, geile teef je ga je pakken , word mijn slaafje. Ik kreeg en een beetje raar gevoel bij. Zou hij me plagen of meende hij het. Veel grapjes over de vakantie in Spanje maakte hij en of ik nog een biertje wilde. Ik bloosde dan en voelde me heel klein. Floor was altijd lief en bestede veel tijd aan mij en mijn uiterlijk. Joost bleef veel drinken en Floor dronk ook wel redelijk.

Tja ik dronk natuurlijk ook wel wat mee en het zorgde vaak voor heel spannende nachten. langdurige sex tot Joost in slaap viel en ik en Floor ook konden gaan slapen. Joost werd naar mij weer steeds dwingender en begon me weer overal te betasten. Op een vrijdag dat Floor iets later thuis kwam van haar werk begon hij weer over Spanje en hoe ik hem in de problemen had gebracht. Verbaast keek ik Joost aan, ja sletje zij hij. Hij pakte zijn telefoon en liet me het filmpje zien waarop ik hem pijp en met zijn zaad op mijn gezicht dank u zeg. Wat denk je als Floor dit ziet? En hier, hij liet een filmpje zien dat ik vastgebonden met een bierflesje word geneukt en klaarkom. Ik wist niets van dat 2 de filmpje ik bloosde en schaamde me. Ja bloos maar trut. Ik ga je mijn sletje maken en jij gaat gehoorzamen. Je moet wel anders moet ik dit aan Floor laten zien, en ik denk niet dat jij dat wil. Nee please nee Joost niet doen. Heel goed en ik wil dat je me aanspreekt met meester.

Maar alleen als Floor er niet bij is. De deur ging open en Floor kwam binnen. Hoi hoi ze keek me aan en zag mijn blozende wangen. ooh schatje wat is er kwam ze naar me toe. Kuste me vol op mijn mond en ik smolt weg. Ik wil Floor nooit kwijt dacht ik nog. Ik heb een idee zij Floor, we gaan naar de stad lekker eten en een drankje doen. Kom patty mee ik maak je mooi en dan ga jij lekker als patty mee. Dit hadden we in Spanje vaker gedaan maar nooit hier in Nederland waar ik 15 km vandaan woonde. Bang om bekenden tegen te komen, nee dat komt wel goed verzekerde Floor me. Ik droeg een rood kort jurkje rode kante lingerie kousen en zwarte hoge laarzen. ik voelde me heel sexy. Het zag er goed uit zij Joost en Floor zij perfeckt heel sexy en niet ordy. Mannen zullen wel kijken maar tja zo zijn ze.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4558 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie