BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

deel 3 Patty word onderdanig

De weken na mijn anale ontmaagding van Joost hebben we het steeds vaker gedaan en ook op allerlei manieren en standjes. Ik genoot er van en kon de paal van Joost goed hebben. Ik leerde steeds beter pijpen en ook in mijn keel. Floor leerde me dat en ik oefende dat thuis, en in het weekend kon ik dan Joost verbazen dat het lukte. ik voelde me heerlijk als ik bij hen was. Ging steeds vaker ook op studie dagen, lange weekenden en vakanties. Zo mocht ik naar een jaartje of wat mee naar Spanje op vakantie met Joost en Floor. Ik had er maanden naar uit gekeken en had er super veel zin in.

In Het huis in Spanje aangekomen bleek dat mijn koffer met kleren niet mee was? (hadden ze expres vergeten). Ik mocht/ moest wat kleren lenen van Floor, leuke jurkjes korte hotpants enz. Floor en ik hebben dezelfde schoonmaat dus dat was geen probleem. Liep ik daar in het vakantie huis met zwembad de hele dag patty zijn 2 weken lang mezelf zijn hihi. Ik ging voor het eerst als patty mee winkelen met Floor. Nieuwe lingerie kopen schoenen jurkjes ooh wat was ik gelukkig. Weer in het huis terug moest ik dan een mode show lopen voor Joost en Floor. Dat vond ik echt heel leuk, mooi opgemaakt hoge hakken, korte rokjes en mijn haar dat inmiddels al bijna op mijn schouders valt mooi in model. Wat voelde ik me mooi en Floor gaf me complimenten, en bij Joost zag ik al snel de bobbel in zijn broek.

In de stad werden we na gefloten Floor en ik. Blozend liep ik door de straat hand in hand met Floor. Ongemakkelijk maar ook trots dan mannen me mooi vonden. Joost begon steeds vaker aan me te zitten, vingerde me het hele huis door. Ook ging Joost steeds meer drinken en werd grof in de mond. Ieder moment dat we even alleen waren was hij er weer om aan me te zitten. In het begin vond ik dat heerlijk die aandacht maar hij werd steeds dwingender en ook wat ruwer. Hij begon me teefje of sletje te noemen, altijd als Floor er niet bij was. Toen Floor een keer boodschappen was doen alleen kwam hij naar me toe. Kom hier geile teef, ik schrok en zag een vreemde blik in zijn ogen. Hij pakte me ruw vast en drukt me naar de grond op je knieën teefje. Ik zat voor hem en wist wel wat hij wilde, ik opende mijn mond en wilde met mijn handen zijn paal vast pakken.

Nee nee zij hij en bond met een broekriem mijn handen op mijn rug. Hij drukte zijn paal in mijn mond en ik moest hem pijpen, maar dit ging niet naar zijn wens. Hij pakte mijn hoofd en drukte zijn paal diep door ik kokhalsde en hoesten. Hij lachte me uit en ging rustig door, nou ja rustig hij drukte zijn paal steeds dieper en ik moest hem wel in mijn keel slikken. Gelukkig was dit niet de eerste keer maar normaal bepaalde ik waneer ik hem slikte nu onder dwang was het totaal anders. Hij neukte mijn keel en na een beetje te ontspannen kon ik het aan. Na een paar tikken op mijn billen en op mijn wang waar ik echt wel van schrok, dat had hij nog nooit gedaan, begon hij te kreunen. Oh nee dacht ik niet in mijn mond komen, gelukkig haalde hij zijn paal op tijd uit mijn keel en mond. Zweetend en briesend stond hij voor me en trok zich verder af.

De klodders zaad spoten in mijn gezicht mond open gvd zij hij luid. Een tik op mijn wangen zorgde dat ik gehoorzaamde en een paar laatste druppels kwamen in mijn mond. Ik moest hem schoonlikken en proefde voor het eerst de smaak van zaad van een ander dan mezelf. Kijk me aan zij hij en lag ff, oh nee hij was foto,s aan het maken en had een stukje gefilmd. We hadden al heel vaak sex gehad maar daar was Floor altijd bij, dat was ook de regel. We zouden alleen sex hebben met drieën, nooit los van elkaar zonder toestemming. Ik zal het straks opbiechten aan Floor stelde ik voor aan Joost. Dat denk ik niet zij Joost tenminste als je nog verder wil met ons. Verward bleef ik achter wat moet ik nu. Snel naar de badkamer me douchen voelde me een beetje vies, dat was nieuw voor me. Hij had me gedwongen gedomineerd en het was een gevoel dat nieuw voor me was. Mijn polsen deden nog wat pijn van de riem en mijn keel was schor. Floor was weer thuis en we hebben het er niet over gehad, ik hoopte ergens dat Joost het haar zou vertellen en dat dit een soort test was. Ik durfde niets te laten merken en die avond hebben we weer gewoon sex gehad met zijn drieën.

De dagen erna werd Joost steeds dwingender als Floor er niet in de buurt was. Hij vingerde me overal zelf een keer in een bar waar ik naar de wc ging. Heel even passen nog zij hij dan en drukte dan 2 vingers in me of heel even zijn paal. Ik vond het spannend maar ook gemeen naar Floor. De laatste dag moest Floor nog een ochtend naar een vriendin in de buurt. Ik sliep nog toen Joost me wakker neukte, ik schrok maar genoot. Half wakker was ik opzoek naar Floor zij was er niet. Joost stopte met neuken toen hij bijna kwam, trok me aan mijn haren omhoog en mee naar de tuin. Daar bond hij me vast aan een boon en een hek benen uit elkaar. Wat ga je doen zij ik iets boos. hij plakte tape op mijn mond en begon me ruw te vingeren. eerst 2 toen 3 en op het laatst 4 vingers in me. Kreunend van pijn en genot stond ik daar. Hij neukte me ruw maar kwam niet klaar. Zijn paal wilde niet meer, te vaak sex en alcohol denk ik. hij sloeg mijn billen rood gloeiend. Daarna pakte hij een bier fles wipte de dop eraf en begon mij met een vol flesje in mijn kontje te neuken. Het schuim spoot diep in mijn gaatje en darmen, geile teef dat je bent zij hij steeds. Ik kon niet meer en plaste tijdens dat hij me neukte. Hij trok me af tijdens het flesje neuken en ik kwam schokkend klaar. Ik schaamde me dat ik hiervan klaar kwam. Hij maakte me los en ik mocht alles opruimen en de koffers inpakken. Hij drukte nog wel een butplug in me zodat ik aan hem kon blijven denken.

De vlucht terug heb ik de plug nog een hele tijd in me gehad maar moest hem vlak voor de landing uitdoen. Terug op mijn plek vroeg Floor gaat het wel meisje. Ja hoor dank je. ZE legde haar hand op mijn been dat voelde weer heerlijk. Ik moest niezen en voelde toen nog een straaltje tussen mijn billen lopen, ooh nee dacht ik. Ik stond gewoon nog een beetje open. Toch maar weer de plug ingedaan en thuis meteen gaan douchen voor de 4 keer die dag.
De weken na de vakantie waren rustig, in zoverre Floor was veel thuis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7328 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “deel 3 Patty word onderdanig”

Plaats een reactie