BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een geweldige avond!

Het was zaterdagavond. Na een dag werken was het heerlijk thuiskomen, waar mijn lieve vrouw het bad al vol had laten lopen. “Zullen we lekker samen in bad gaan?” vroeg ze. Ik vond het een heerlijk idee, om samen naakt tegen elkaar in het ruime sop te zitten natuurlijk. Dus samen naar boven, waar we naar onze slaapkamer liepen. Ik zag dat mijn vrouw zich heel verleidelijk uit begon te kleden. Ze zag er uit om op te eten. Toen ze haar jurkje liet zakken, zag ik dat ze mijn favoriete nylonkousen droeg, glanzend zwart met naad. Een kleine string over haar jarretellegordel, en een Bhtje met halve cups, waar de stijve tepels boven uit staken. “Mooi, zei ik, dat ziet er zo lekker uit, als je je zo uitdagend uitkleed.” Waarna ze er nog meer moeite voor deed, om het voor mij nog geiler en aantrekkelijker te maken. Ze zette een voet op het bad krukje, en rolde tergend langzaam haar nylons naar beneden terwijl ze me met haar ogen bleef aankijken. Toen ze uiteindelijk naakt voor me stond, ik had alles nog aan, omdat ik mijn ogen niet van haar af kon houden, zei ze met sexy stem; “nu jij.” Waarna ze gelijk mijn blouse open begon te knopen. Ondertussen vond haar mond de mijne, en waren we al snel in een heerlijke tongzoen verwikkeld. “Jeetje wat zoen je toch lekker als je opgewonden bent,” zei ik. “En anders jij wel,” was het antwoord. Toen mijn blouse uit was, begon ze langzaam mijn broek los te maken, opnieuw tergend langzaam.

Toen hij los was, zakte ze door haar knieën, stroopte ze heel langzaam de broek naar beneden, en liet ze mijn boxer aan. Ik stapte uit mijn broek, maar ze bleef op haar knieën zitten om kusjes op mijn buik te geven. Verder naar beneden afdalend, kwam ze uiteindelijk bij mijn steeds groter wordende lul uit. “Zo, zei ze, hij heeft er zin in. Hij wordt steeds groter, zei ze, terwijl haar tong over zijn eikel flitste. Daar moeten we dan maar iets aan doen.” Ze pakte de bovenrand van de boxer, en trok hem naar beneden. Toen de rand ver genoeg naar beneden was getrokken, sprong mijn harde lul er uit. Bijna in haar gezicht. Ze lachte en zei; “ja ja, ik begin al.” Ik lachte en zei; “ja hij kan echt niet wachten tot hij in je zalige mond mag komen.” Ze likte over mijn eikel, en vervolgens likte ze de hele schacht nat, waarna ze mijn lul langzaam steeds verder in haar mond liet verdwijnen. Toen hij er bijna helemaal in zat, begon ze heel zachtjes op en neer te gaan met haar hoofd. Ze pijpte me echt zó lekker. Toen ze voelde dat ik bijna klaarkwam, stopte ze. “We gingen toch in bad liefje, zei ze lachend, maar haar ogen fonkelen van opwinding. Dus hup, kom maar mee.” En hand in hand, al tongend liepen we naar de badkamer. Daar kwam de heerlijke geur van het badschuim ons tegemoet, en we stapten een voor een in bad. Het is een groot ligbad, met ruimte genoeg voor ons beide .Als ik aan de ene kant ga zitten, komt ze met haar rug tegen mij aan zitten, en zakt heerlijk tegen me aan.

“Wat lekker is het toch om zo samen in het hete water te zitten,” zegt ze. Ik zoen haar in haar nek, en ga met mijn handen voorlangs naar haar buik. Ik streel haar buik en ga steeds verder omhoog met mijn handen, totdat ik de onderste aanzet van haar mooie borsten voel. Ik kneed zachtjes haar borsten, en ga met twee vingers naar haar tepel. “Mm, schatje vind je het lekker? Je tepels worden al hard.” Met een lach zegt ze; “dat komt van het warme water.” Ik ga naar de andere borst, en ook daar is de tepel heerlijk hard. Vervolgens kneed ik beide borsten met mijn handen, ze slaakt een zucht van opwinding. Dan horen we op de slaapkamer haar mobieltje overgaan. “Laat maar rinkelen, dat komt straks wel, ga vooral door.” Ik dwaal met mijn ene hand verder naar beneden over haar buik, terwijl ik met de andere hand haar borst blijf masseren, en af en toe met haar harde tepel speel. Als ik verder omlaag ga met mijn hand, schuift ze haar benen iets uit elkaar, wat mij aanspoort om haar dijen te masseren, en voorzichtig steeds iets verder naar de binnenkant ga. Wanneer ik bij haar heerlijk gladgeschoren kutje aankom, wrijf ik zachtjes over haar klitje, en ze zucht; “oh wat heerlijk doe je dat toch.” Ik schuif langzaam een vinger bij haar naar binnen, onder water gaat dat helemaal vanzelf uiteraard, en ik voel dat ze vochtig is van binnen.

Ik schuif er een tweede vinger bij, en ga langzaam in en uit haar kutje. Ze duwt zich nu hard tegen me aan, en voelt mijn harde lul tegen haar onderrug. Dan komt ze overeind, en gaat op haar knieën voor me zitten. “Ik wil dat je me hier in bad neukt,” zegt ze. Haar kontje komt net boven het water uit, als ze zo voor me zit. Ik ga ook op mijn knieën, en schuif in één keer mijn stijve lul in haar kutje. Terwijl ik met mijn handen haar borsten vasthoud, begin ik langzaam te stoten, en bij elke beweging kreunt ze; “ harder liefje, neuk me harder.” Ik stoot nu echt hard mijn stijve lul in haar kutje, en knijp in haar tepels. “Mm ja, ga door.” Opnieuw gaat haar mobieltje, ze is afgeleid en komt overeind. Ze draait zich om, en zoent me op mijn mond, waarna onze tongen elkaar weer vinden. “Ik ga toch even kijken wie me zo dringend nodig heeft,” zegt ze. “Oké,” zeg ik en ze stapt het bad uit. Maar voor ze de badkamer uitloopt, draait ze zich om, en zegt met opwinding op haar gezicht; “we maken ons spelletje wel af hè?” Ik laat het bad leeglopen, en stap er ook uit. Als ze terug komt is ze nog steeds in gesprek, en knipoogt naar me, terwijl ze tegen de persoon aan de andere kant van de lijn zegt; “is goed, we zien je zo,” en vervolgens ophangt. “Mijn vriendinnetje Angela komt zo langs, zegt ze, dat vind je vast niet erg, toch?” En ik moet eerlijk toegeven dat ik daar helemaal geen bezwaar tegen heb. Angela is een goeie vriendin van Jolanda, mijn vrouw, ze kennen elkaar al erg lang, en delen echt alles met elkaar. Jolanda heeft ooit een keer gezegd dat ze Angela een mooie vrouw vind, en dat ze zich soms zelfs ook seksueel tot haar aangetrokken voelt.

Ze hebben ooit samen gezoend, maar verder is het niet gegaan. Toen zei Jolanda tegen me; “ik ben nog steeds zo opgewonden, en ik weet dat jij Angela ook een mooie vrouw vind, zullen we het eens speciaal en spannend maken vanavond? Kijken hoe ver we kunnen gaan?” Ik kan natuurlijk alleen maar instemmend toegeven, dat ik dat een heerlijk idee vind, het idee om een keertje met haar vriendin te kunnen neuken, zorgt ervoor dat mijn lul spontaan stijf wordt. Jolanda zegt meteen; “ik kan wel zien dat je het een goed idee vindt.” We lopen terug naar de slaapkamer, Jolanda pakt een mooi lingerie setje uit de kast en zegt; “misschien kan ik haar hier wel mee verleiden.” Het is een prachtig donker rood stringetje met een mooi Bh’tje met kwart cups, in de zelfde kleur, met veel kant en iets doorschijnend. Het Bhtje laat haar borsten helemaal vrij. Ik zeg tegen haar; “wil je er voor mij ook een paar nylons bij aantrekken?” Ze kijkt me aan met die grote ogen, en zegt dan; “moet ik speciaal voor haar, of voor jou nylons aantrekken?” Ik zeg; “als ik eerlijk ben voor mij, maar ik denk dat ze nooit verwacht dat je ze ook voor haar aantrekt.” Ze trekt een laatje open, en pakt daar een paar huidkleurige nylons met een donkere naad uit, die ze over haar benen rolt, en aan de jarretelles bevestigt. Ik trek een leuke spijkerbroek aan, en een mooi shirt. Jolanda pakt een mooi kort rokje en een lichte blouse uit de kast, dat ze aantrekt. De zachte stof van de blouse valt perfect over haar borsten, zodat die er mooi uitzien onder de dunne stof. Haar harde tepels drukken door de dunnen stof. Ze pakt mijn favoriete pumps uit de kast, een paar Jimmy Choos met een naaldhak van twaalf centimeter, en een rode zool. Een paar minuten later gaat de deurbel.

Jolanda loopt naar beneden en doet open. Angela begroet haar hartelijk, en ze zoenen elkaar op de mond, met een omhelzing als besluit. Ik kom iets later naar beneden, en als ik Angela zie zitten op de bank maakt mijn hart een sprongetje van geluk, terwijl mijn lul stijf wordt. “Wat zie je er prachtig uit,” zeg ik tegen Angela, die opstaat om me te begroeten. Ik omhels haar, en zoen haar drie keer, waarbij de laatste zoen verdacht dicht bij haar mond komt, en dat was niet mijn schuld. Ik weet dat ze wel eens tegen Jolanda heeft gezegd, dat ze mij erg leuk vind en natuurkijk omdat ze alles delen, heeft Jolanda bevestigd dat ik Angela ook erg leuk en mooi vind. Ik schenk een wijntje in voor ons drieën, en ga op de stoel zitten tegenover de dames, die naast elkaar op de bank zijn gekropen. Zowel Angela als Jolanda zijn erg aanhalerige types, dus ze houden elkaar vast, terwijl Angela vertelt wat ze allemaal heeft gedaan en meegemaakt vandaag. Haar handen strelen over het been van Jolanda, ze kijkt haar aan en vraagt; “heb jij nylonkousen aangetrokken?” Jolanda zegt dat ze dat op mijn verzoek heeft gedaan, maar dat ze het ook wel vet geil vindt om ze te dragen. Angela vertelt dat ze onderweg naar ons in de auto, een paar mannen naar haar had zien kijken. Haar handen blijven over het been van Jolanda strelen. Met haar mooie blonde lokken, en een iets te ver open staande blouse, valt ze ook wel op. Haar borsten mogen gezien worden zeg maar. De mannen hadden haar aangekeken en een geile knipoog gegeven, wat bevestigde dat ze er prachtig uitzag. “Ik vond het wel vet, zegt ze, al die aandacht.” Waarop ik zei; “maar je bent ook een prachtige vrouw om te zien.” “Mm wat lief,” zegt ze en geeft me een knipoog met een luchtkusje. Angela haar borsten zijn iets groter dan die van Jolanda, maar Jolanda heeft mooie volle borsten. Omdat haar blouse behoorlijk open staat door haar houding op de bank, zie ik dat Angela een mooi Paars Bh’tje met halve cups aanheeft. Met een mooi kort rokje eronder.

Haar blouse is crème kleurig. De blouse van Jolanda is zwart, en zit mooi strak om haar lichaam, waardoor de borsten ook mooi uitkomen. Terwijl we zo heerlijk kletsend de dag doornemen, vraag ik of Angela al gegeten heeft, want dat hadden wij nog niet gedaan. “Nee,” zegt ze, dus stel ik voor om ergens een hapje te gaan eten. Even later stappen we in de auto, en Jolanda stapt achterin, terwijl Angela naast me komt zitten. “Zo, zegt ze, zit ik eens lekker een keer naast je.” En ze wrijft over mijn bovenbeen, mij net iets te lang aankijkend. Ik kijk in de binnenspiegel, en zie Jolanda knipogen met een blik van, ga door, zo wordt het echt gezellig. Waardoor mijn twijfels of ze het echt meende weg zijn. Dus ik zeg tegen Angela; “ ja, maar het is ook heerlijk om zo’n mooie vrouw naast me te hebben,” en ik kijk haar diep in de ogen. Haar hand is blijven liggen, en schuift zelfs iets naar boven richting mijn dijbeen. Mijn lul barst bijna uit mijn broek. Ik zeg met een opgewonden stem; “zullen we eerst iets eten, of gaan we weer naar huis om het gezellig te maken?” “Nou, zeggen de dames in koor, gewoon iets kleins eten, en dan weer snel terug.” We stoppen bij een leuk restaurantje, en bestellen een eenvoudige maaltijd. Omdat het niet echt druk is, komt de bestelling vrij snel op tafel. Een uurtje later zitten we weer in de auto en zegt Angela; “waar waren we gebleven?” Om vervolgens haar hand weer op mijn schoot te leggen, maar nu direct boven op mijn lul, en tussen mijn benen klemmend.

Dat zorgt bij mij voor een duidelijke erectie wat Angela gelijk opvalt. “Ik ben eigenlijk best behoorlijk opgewonden geraakt van die aandacht vanmiddag,” zegt ze, en voelt in mijn kruis de flinke bobbel zitten. “Jij ook soms?” zegt ze met een geile ondertoon in haar stem. Ik zeg heel adrem; “ja, vind je het gek dan? Zo’n mooie aantrekkelijke vrouw naast me, die me in mijn kruis tast, en nog net niet mijn stijve lul uit mijn broek haalt.” Ik kijk in de spiegel, en zie dat Jolanda met haar handen haar borsten streelt, terwijl ze tegen Angela zegt; “lijkt het je wat, die grote bobbel in zijn broek? Zou je die graag in het echt willen zien?” “Nou, zegt Angela, dat wil ik echt wel.” “Mooi, zegt Jolanda, dat gaan we er een spannende en opwindende avond van maken.” Thuis aangekomen steek ik de openhaard aan, en gaan we knus met zijn drietjes op de grote bank zitten, ik in het midden en twee bloedmooie en geile dames naast me. Angela verontschuldigt zich, dat ze even naar de toilet moet, en als ze weg is zegt Jolanda tegen me; “toen jij nog boven was hebben we het er al over gehad, Angela heeft me gevraagd, of ik het erg zou vinden om samen van jou te genieten vanavond. Ik heb gezegd dat ik dat niet erg vond. Ik heb haar ook gezegd, dat ik wel eens meer wil dan tongen met haar, en reken maar dat Richard dat ook graag zou willen. En, om jou een plezier te doen, trekt ze nu ook een paar nylons aan van mij, die heb ik voor haar klaar gelegd op onze slaapkamer.” Toen Angela terug kwam van het toilet ging Jolanda ook gelijk. Angela kroop weer naast me op de bank, dicht tegen me aan. Ik keek haar aan, en ze kwam naar me toe. Heel voorzichtig komen onze monden bij elkaar.

We zoenen eerst rustig, maar dan vinden onze tongen elkaar, en raken we in een innige tongzoen verzeild. Al zoenend horen we Jolanda niet binnen komen, dus we schrikken toch als we haar stem horen, als ze zegt; “mag ik ook meedoen?” We stoppen met tongen en zeggen allebei; “ja, graag zelfs!” Ik zit in het midden, beide dames zoenen me om de beurt. Angela streelt over mijn buik, en Jolanda streelt over mij heen, over de buik van Angela. Mijn erectie is weer duidelijk zichtbaar, als ik zo verwend wordt door deze twee schitterende vrouwen, dat blijft niet onopgemerkt natuurlijk! Ik draai me naar Jolanda toe, en streel haar door haar haar. Met de andere hand ga ik naar haar borsten. Ondertussen streelt Angela mij over mijn buik, en langzaam verdwijnt haar hand onder mijn shirt. Ik sla mijn arm om Jolanda heen, en met de andere hand volg ik de bewegingen van Angela, en ga met die hand naar haar blouse. Ik leg mijn hand op haar borst, waar ik al snel de mooie contouren van haar kanten Bhtje voel. Ik ga met mijn hand verder over haar Bhtje heen, en voel een harde tepel bijna door het Bhtje heen prikken. Ik kneed de tepel tussen mijn duim en wijsvinger, ze begint te zuchten. Angela trekt mijn shirt omhoog. Ik ga even naar voren, zodat ze het shirt over mijn hoofd kan uittrekken. Dat geeft mij de kans om ook de blouse van Jolanda uit te trekken, en natuurlijk bij Angela ook, hoewel ze die bijna zelf al uitgetrokken had.

“Wat een prachtige borsten heb je, zegt Jolanda opgewonden tegen haar vriendin, die wil ik ook wel eens voelen. Kom eens bij mij zitten, wil je dat?” Ik schuif opzij, en de dames zitten nu naast elkaar in hun Bh’tje en rokje. Ze strelen elkaars borsten, en tongen elkaar intens. Ik benut het moment om op verkenning uit te gaan bij Angela. Terwijl zij bezig is met mijn vrouw, streel ik over haar benen, die vanzelf iets uit elkaar gaan. Ze heeft inderdaad een paar nylons aangetrokken! Ik ga wat verder naar boven, mijn hand glijdt onder haar rokje. Ik voel de strak gespannen jarretelles op haar dijen, dat windt me nog meer op! Ik ga verder omhoog. ik kom uit bij haar kutje, en het gekreun dat ik dan hoor spreekt boekdelen! Dan voel ik dat ze geen string meer aanheeft! Ik voel een glad geschoren kutje, en lijk dus verbaast. Ze draait zich naar mij toe, en zegt; “die hebben we allebei straks op het toilet uitgedaan dat vind je vast niet erg, toch?” Ik kijk naar Jolanda, die haar rokje omhoog schuift, en ook met haar mooie glad geschoren kutje onder haar rokje op de bank zit. Ik geniet van de glanzende nylons en de jarretellegordel die ze allebei dragen! Mijn handen strelen beide vrouwen over die heerlijk gladde benen, mijn stijve lul steigert letterlijk van geilheid! Ik ga verder bij Angela, en de dames beginnen elkaars Bh’tje los te maken. Als eerste komen de mooie borsten van mijn vrouw vrij, gevolgd door de iets grotere van Angela. Jolanda neemt een borst van Angela in haar hand, haar mond gaat naar de harde tepel van de borst van haar vriendin, en draait met haar tong rondjes eromheen.

Ik ga bij Angela steeds iets verder, en voel dat ze ook een lekker glad geschoren kutje heeft. Als ik met mijn vinger tussen haar gezwollen schaamlippen kom, voel ik dat ze behoorlijk opgewonden is. Haar kutje is letterlijk kletsnat. En dan schuif ik voorzichtig een vinger naar binnen. Dat zorgt voor een kreet van geilheid bij haar. Ik vinger haar kutje, en tegelijk verwen ik met mijn andere vinger haar klitje. “Oh, wat doe je dat heerlijk, zegt ze, ik vind het zalig om door jou zo verwend te worden. En dat Jolanda het goed vindt, is helemaal te gek voor woorden!” Zelf is ze inmiddels druk met de borsten van mijn vrouw, en ze neemt de harde tepels een voor een in haar mond . Dan gaat ze met een hand naar het rokje van Jolanda, en schuift het omhoog, zodat het glanzende kutje van mijn vrouw tussen de boorden van haar nylons, en de strak gespannen jarretelles zichtbaar wordt. “Mag ik je daar ook zoenen en likken?” vraagt ze. “Oh, wil je dat doen? Wil je mijn kutje likken? Dat is al lang een wens van mij,” zegt Jolanda. Angela gaat met haar hoofd omlaag, en komt met haar gezicht voor het mooie kutje van mijn vrouw uit. Haar schaamlippen zijn sterk gezwollen. Voorzichtig likt ze met haar tong over de schaamlippen. Dan steeds verder en dieper, en ze proeft het kutgeil, dat bij Jolanda rijkelijk aanwezig is. Nadat ze elkaar een tijdje zo verwend hebben, zegt Jolanda; “nu wordt het tijd dat hij ook wat meer uittrekt. Dan kun je zijn mooie dikke lul ook eens goed bekijken. Je mag er ook aankomen hoor, ik weet uit ervaring dat hij heerlijk smaakt.” De dames komen ieder aan een kant van mij staan, trekken hun rokje uit, en maken mijn broek los. Ze stropen de broek tegelijk met mijn boxer naar beneden. Mijn lul staat fier overeind, en ze kunnen niet snel genoeg hun handen eromheen klemmen. Samen beginnen ze me heerlijk af te trekken. Dan komt Angela iets naar voren, en likt met haar tong over het topje van mijn gezwollen paarse eikel.

Jolanda kijkt me verliefd, maar ook intens geil in de ogen, ik kan zien dat ze ervan geniet, dat haar vriendin mij verwent. Angela schuift haar fle rood gestifte lippen verder en verder over mijn harde lul heen. Hij verdwijnt bijna helemaal in haar mond! Ondanks de dikte en lengte zuigt ze mijn lul naar binnen. “Zo, dat kun je goed, zegt Jolanda, je geilt er op he, om op zo’n lekkere lul te zuigen? Laat mij ook eens even zuigen.” De mond van Jolanda schuift ook steeds dieper over mijn harde lul heeen, tot hij bijna verdwenen is. Zo pijpen ze me om de beurt, zittend op de grond voor de bank, met hun nylonbenen iets uit elkaar, en met allebei een hand die mijn stijve lul vast houden. Met de andere hand gaan ze naar elkaars kutje op zoek. Mijn vrouw laat een vinger in het kutje van haar vriendin glijden, terwijl de hand van Angela het kale kutje van mijn vrouw gevonden heeft, en haar klitje begint te strelen. Steeds blijven ze mij om beurten pijpen. en met de andere hand mijn ballen kneden. “Wat is dit een genot om mee te maken,” zeg ik opgewonden. Ze kijken naar mij, en naar elkaar, en zeggen dan; “en we zijn nog lang niet klaar lieverd.” Ze zien er vet geil uit, beide op schitterende naaldhakken en opwindende nylons. Dan staan ze op , pakken mij allebei bij de hand, en dan lopen we samen naar de trap, in de richting van de slaapkamer. Daar leggen ze mij op het bed, en komen naast me liggen. Angela begint me gelijk weer intens te pijpen, en Jolanda komt met haar gezicht naar me toe, en begint heerlijk met me te tongen.

Dan stopt ze en zegt; “wil je mijn natte kutje likken? Ik ben zo geil, wil je mij likken?” Natuurlijk wil ik haar kutje likken! Ze komt boven me zitten, zodat ik er goed bij kan, en ik lik vol overgave haar schaamlippen en haar klitje, en duw mijn tong af en toe diep in haar kutje. Na een tijdje komt Angela overeind, ze heeft echt een glimlach van oor tot oor. “Ik vind dit zo vreselijk geil, zegt ze, ik heb hier al heel lang over gedroomd, maar dacht nooit echt dat jullie dit met mij wilden doen, ik ben echt zo blij. Mag je man mijn kutje ook zo lekker verwennen?” “Hihi, domme vraag liefje, hij krijgt van mij alle ruimte om jou ook te verwennen!” Jolanda gaat van me af, en Angela komt op me zitten met haar gezicht in de richting van mijn buik. Jolanda gaat over mij heen zitten en brengt mijn harde lul in positie voor haar kletsnatte kutje. Dan laat ze zich langzaam zakken, en schuift mijn zwaar kloppende lul diep in haar kutje! “Mm, wat ben je toch lekker hard schat, wat heb je een zalige dikke lul!” “En wat kun je heerlijk likken,” vult Angela haar aan. Ze zitten nu recht tegenover elkaar, dus is er niet veel voor nodig, om elkaar weer fel en intens te tongen. Strelend over elkaars borsten, geniet mijn vrouw van mijn stijve lul in haar kutje, en geniet haar vriendin van mijn likkende tong in haar kutje. Zo liggen we heerlijk te genieten van elkaar. Na een tijdje zegt Jolanda; “nu moet hij zijn lekkere lul ook in jou kutje stoppen.” Angela gaat op haar rug op het grote bed liggen, en ik kom op haar liggen. Jolanda brengt mijn nog steeds zwaar kloppende lul bij haar kutje, en klemt haar benen om mijn heupen, zodat mijn stijve lul gemakkelijk in haar kutje gestopt kan worden.

“Oh, ja, wat heb je toch een lekkere dikke lul schatje,” zegt Angela kreunend tegen me. Jolanda blijft achter me zitten op het bed, en kijkt opgewonden toe, hoe ik haar vriendin neuk. Ik zie dat ze ervan geniet om mijn stijve lul in en uit het kutje van haar vriendin te zien gaan. Dan komt ze naast ons zitten, en tongt ons een voor een hartstochtelijk. Ze streelt ze de borsten van Angela. Als ik overeind kom, en op mijn knieën Angela blijf neuken, komt Jolanda met haar hoofd tegen mijn onderbuik, en geeft me zoentjes. Dan duwt ze mij iets naar achter zodat mijn stijve lul eruit floept, om hem direct in haar mond te nemen. Ze zuigt op mijn lul, die kletsnat is van het kutgeil van haar vriendin! Ik kom bijna spontaan klaar, maar kan me gelukkig nog inhouden. Ik streel ondertussen de heerlijke borsten van Angela. Dan stopt Jolanda weer met zuigen, en stoot ik mijn harde lul weer in het kutje van Angela. Jolanda komt tussen ons in, en over mij heen zitten, met haar heerlijke billen naar mij toe. Ik stoot mijn stijve lul ondertussen diep in het kutje van Angela. Jolanda is plat op Angela gaan liggen, en hun tongen vinden elkaar weer. Dan stop ik met neuken, kom iets omhoog en breng mijn stijve lul bij Jolanda voor haar kutje. Die duwt zelf haar kontje iets naar achter, en schuift zo automatisch over mijn lul heen, terwijl ze kreunend blijft tongen met haar vriendin.

Ik heb zo een heerlijk uitzicht op de mooie kont van mijn vrouw, en kan het niet laten om met mijn vingers naar haar kontje te gaan. Ik maak een vinger nat, en duw hem voorzichtig tegen haar gaatje aan. “Mm, ja, lekker, ga door!” Ik duw verder, en mijn vinger verdwijnt in haar kontje, dat totaal ontspannen is. Ik stop er een tweede vinger zonder moeite bij. Dan kijkt ze over haar schouder naar me, en zegt : wil je me in mijn kontje neuken schat? Toe maar, ga je gang. Het lijkt me geweldig om door jou in mijn kontje geneukt te worden.” Dat laat ik me geen twee keer zeggen, ik trek mijn lul uit haar kutje, en zet hem tegen haar kontje aan. Ik duw iets verder, en mijn natte lul schuift in een keer diep in haar kontje. “Neukt hij je nu in je kontje?” hoor ik Angela vragen. “Ja, zegt Jolanda, dat is zó lekker. Hij heeft zo’n lekkere lul, ik geniet er van wanneer hij me in mijn kontje neukt.” Angela zegt; “zal ik je kutje dan likken?” “Mm, dat lijkt me een heerlijk idee,” kan Jolanda nog net tussen het kreunen door uitbrengen, genietend van mijn stotende lul in haar kontje. Jolanda gaat weer op haar knieën zitten, en Angela schuift op haar rug naar het kutje van haar vriendin. Ze begint Jolanda heerlijk te likken, en ziet hoe mijn stijve lul in en uit haar kontje schuift. Ze kan met haar spitse tong net bij mijn ballen, die ze soms ook likt. Jolanda geniet, Angela geniet en ik geniet.

Twee heerlijke vrouwen die mij samen, maar ook elkaar verwennen. “Ik heb dat nog nooit gedaan, zegt Angela dan opeens , ik ben nog nooit in mijn kontje geneukt maar het lijkt me wel vet geil en spannend om het mee te maken.” “Nou, zegt Jolanda, dat kan toch? Hij wil je met plezier in je kontje neuken. Toch?” Ik haal mijn lul uit haar kontje, en meteen neemt Angela de plaats van Jolanda in. “Ik zal je wel helpen ontspannen, je weet niet wat er gebeurt als je een lekkere lul in je kontje hebt,” zegt Jolanda tegen haar. En met een hand gaat Jolanda naar het kutje van haar vriendin, waar ze lekker met haar klitje begint te spelen, en een vinger in haar kutje drukt. Met haar andere hand gaat ze naar haar kontje, die ze lekker begint te strelen, Angela geniet van de handen van Jolanda, en is totaal ontspannen. Dan maakt Jolanda haar vinger nat, en draait rondjes om het kutje bij haar vriendin. Iets meer druk zorgt ervoor, dat de vinger al iets makkelijker verdwijnt in het kutje van Angela. “Mm, dat is lekker. Stop er nog een paar vingers in.” Dat klinkt goed, denk ik en ik zie de blik van Jolanda, die me aankijkt met een blik van; “nu mag hij. Hij mag zijn lul in mijn kontje stoppen, ik wil het nu echt voelen.” Ik breng voorzichtig eerst een vinger in het kontje van Angela, maar door een beetje druk uit te oefenen, schuift hij makkelijk naar binnen. Dan doe ik er een tweede vinger bij, en ook dat gaat soepel,. “Ik vind het echt heerlijk!” horen we Angela uitroepen.

De vingers van mijn vrouw blijven in en uit het kutje van Angela schuiven. Dan zet ik mijn harde lul voor het kontje van Angela, en zeg ik; “lieverd, als ik moet stoppen zeg je het, dan stop ik direct.” “Oké,” zegt ze, en ze duwt haar kontje nog een beetje meer omhoog. Ik voer de druk wat op, en beetje bij beetje schuift mijn stijve lul steeds verder in het lekkere kontje van Angela. Als ik halverwege ben wacht ik even, om haar aan het gevoel te laten wennen, maar ze beweegt haar kontje steeds naar achter, zodat hij in een keer helemaal haar kontje in schuift. “Wat is dit lekker! Neuk me Richard! Toe neuk me lekker in mijn kontje Richard! Wat is dit geil! Jolanda, je hebt gelijk, het is gewoon vet geil om in je kontje geneukt te worden. Wat heeft hij toch een lekkere lul!” Ik begin langzaam te stoten, en steeds verder en harder te neuken in het kontje van Angela. Mijn vrouw geniet van de reacties van haar vriendin, en speelt nog steeds met haar kutje, wat ik kan voelen. Als ze diep met twee vingers naar binnen gaat , dan voel ik de vingers van mijn vrouw tegen mijn lul aan schuiven. Met haar andere hand streelt ze over haar klitje, en steekt ze drie vingers bij haarzelf naar binnen. Wat een genot om de twee vriendinnen zo te zien genieten! Maar omdat het kontje van Angela zo lekker strak is, voel ik dat ik zo klaar ga komen! Ik kijk opgewonden naar Jolanda, die weet genoeg, en stopt met vingeren van haar vriendin. Ze komt overeind en ook Angela komt omhoog zodat mijn lul eruit floept.

Dan gaan ze samen voor me zitten, en Jolanda neemt direct mijn stijve lul weer in haar mond. Ook Angela komt erbij, en om beurten beginnen ze me weer heerlijk te pijpen. “Kom je klaar in mijn mond?” vraagt Jolanda. Dat duurt niet lang, en na een paar diepe stoten in de keel van beide dames, begint het te borrelen, en spuit ik mijn sperma in de mond van mijn lekkere vrouw. Dan kijkt ze haar geil vriendin aan, en gaat ze met haar mond naar haar toe. Angela snapt meteen wat ze wil, en het sperma verwisselt van mond. De dames laten het sperma van mond naar mond gaan, totdat ze allebei iets overhouden en het doorslikken. Dan komen ze naar me toe, en met zijn drieën tongen we nog een aantal minuten. Dan vallen we uitgeput op bed en strelen elkaar. ik neem de tepels van beide dames een voor een in mijn mond . En met mijn beide handen zoek ik de kutjes. Ik stop bij allebei een vinger naar binnen, en begin ze tegelijk lekker te vingeren. “Ik heb een veel beter idee,” zegt Angela, en ze gaat naast Jolanda op bed liggen, haar benen ver uit elkaar. De benen van Jolanda kruisen met haar benen, en zo liggen er twee heerlijke openstaande natte kutjes voor me. Ik lik het klitje van Angela eerst, en vinger ondertussen het kutje van Jolanda lekker door. Dan ga ik naar het lekkere kutje van mijn vrouw, en ook haar verwen ik met mijn tong. Ondertussen spelen ze zelf ook met hun kutje en klitje.

Dan begint Angela steeds zwaarder te ademen, en zegt ze; “lik me, lik mijn klitje! Ik wil dat je me klaar likt!” Ik steek mijn tong diep in haar kutje, en even later komt Angela schokkend op mijn tong klaar. Ik laat haar uitrazen, en ga terug naar Jolanda, ook daar begin ik haar klitje te likken, en met mijn vinger diep in haar kutje, begint zij te kronkelen, en komt ze bijna schreeuwend klaar! Na een poosje zo te hebben gelegen, zegt Angela; “dat was zó lekker vanavond, dit wil ik wel vaker doen, als het mag van jullie.” “Je bent altijd welkom lieverd,” zeggen we samen, en met een laatste heerlijke gezamenlijke tongzoen sluiten we de geile spannende avond af. We gaan samen onder de douche, en kleden ons weer aan. We nemen beneden nog een wijntje, en daarna gaat Angela naar huis. “Wat heb ik een heerlijke avond gehad schat, zegt Jolanda, ik was zo vreselijk geil na onze vrijpartij van vanmiddag, dat ik het gewoon heel brutaal gevraagd heb aan Angela, en die was meteen om. Die wilde niks liever. Dus ik heb net bij de voordeur afgesproken dat ze vaker langskomt om een lekkere geile avond te hebben samen.” Daarna zijn we in elkaars armen in slaap gevallen, en hebben heerlijk gedroomd van een fantastische geile avond met zijn drieën.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 13787 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie