BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn nichtje en tante 3

De volgende dag gingen we zijn allen zwemmen, en blijkbaar waren we niet de enige.
Het was een druilige dag, dus veel anders konden de mensen niet, dan een binnen activiteit
Eerst al bij het inchecken, een rij en toen bij de kleedhokjes.
Mijn ouders en oom zagen al snel een hokje mijn tante zei, regel maar een paar stoelen wij komen wel wat later. Mijn nichtjes Carla en Kim, hadden ook een hokje en gingen er samen in. En nu zag mijn tante er ook 1 en zei kom maar mee er passen wel 2 personen in.
Snel stapten wij in het hokje, je zag sommige mensen verbaasd kijken, maar ik werd nog net niet naar binnen getrokken.
Mijn tante kleedde zich uit, en even later stonden wij naakt en mijn pik stond al weer stijf, wat ik er ook aan deed het ging van zelf, ook hielp het niet dat mijn tante met haar billen tegen mijn pik aan kwam, wat had zij toch een heerlijk kontje.
Achteraf vraag ik mij wel eens af, heeft iedereen nu een tante waarvan je opgewonden wordt.
Maar goed mijn tante keek naar mijn pik, en als een magneet pakte haar hand mijn pik en trok het velletje naar beneden en fluisterde wat heb jij toch een heerlijke piemel.
Zachtjes vroeg zij, wil jij jouw pik nog even in mijn kut steken?
Ik knikte en gelijk zette zij een voet op het bankje pakte mijn pik en zette die tussen haar kale natte grote opgezwollen kut lippen en duwde haar buik naar voren zodat mijn pik in haar schoot.
Zij omhelsde mij en haar borsten kwamen tegen mijn borst.
Er werd geklopt op het deurtje, en iemand zei schiet eens op wij willen ook om kleden.
Even stopte mijn tante maar ging nu verder met haar onder lichaam heen en weer te bewegen.
Ik voelde mijn pik groter worden en de kut van mijn tante strakker ik spoot in haar kut en voelde gelijk het deurtje tegen mijn kont slaan.
Een badmeester keek verbaasd met nog meer mensen achter zich, hij zei dat de hokjes sneller leeg moesten omdat het druk was, ik zag zijn ogen over mijn tante gaan en was natuurlijk ook verbaasd dat ik jonger was dan mijn tante.
Mijn tante zei wij zijn bijna klaar, nog even aankleden en we gaan.
Snel trok mijn tante haar broekje en topje aan en ik mijn zwembroek en liepen naar de douches.
Nu werd gelukkig het broekje van mijn tante helemaal nat, want zij had eerst een natte plek van mijn sperma bij haar kut.
Wij kwamen bij de anderen, mijn oom zei al lachend ik begon al te denken dat jullie een affaire waren begonnen.
Even later liep de badmeester langs ons, mijn tante kreeg al een rooie kop maar de man bekeek haar grondig hij had haar natuurlijk van te voren naakt gezien, hoewel zo in haar bikini zag zij er ook enorm geil uit.

Na een paar uurtjes zwemmen waren mijn oom en ouders er wel weer klaar mee, en wilden terug het was net of mijn nichtjes hier opgewacht hadden en zeiden gaan jullie maar vast dan komen wij straks ook wel.
Dat vond mijn oom en ouders prima, ze waren nog maar net weg of Carla zei, kom wij gaan naar de sauna.
Even later stonden wij ons daar uit te kleden en daar was het nu ook drukker, de meiden bewonderden de piemels van de andere mannen en keek bekeek de vrouwen.
Op een paar leuke meiden na was het grootste gedeelte 35+ maar daar van zaten ook best mooie tussen sommige met een beste bos haar op hun kut.
Mijn pik was wel iets stijf maar gelukkig begon ik al een beetje aan het seksleven te wennen, tot wij in het bubbelbad kwamen, het ding ging te keer en de harde lucht bellen masseerden mijn poepgaatje en ballen mijn pik slingerde heen en weer en werd stijf tot het bubbelen op hield en wij het water uit gingen, andere vrouwen keken met grote ogen en aandachtig aar mijn stijve pik.
Kom zei Kim we gaan daar even in de sauna, zij had waarschijnlijk gezien dat die leeg was, ook omdat er een opgieting was in een andere sauna was en daar veel mensen aan mee willen doen.
Wij zaten nog maar amper in de lege sauna toen Kim zei ik wil jouw pik in mijn kutje, ik moest gaan liggen en Kim ging gelijk op mijn pik zitten net of er geen tijd was te verliezen, Carla kwam met haar kut op mijn mond, en mijn tante zat de boel te aanschouwen en met haar kut te spelen, het moest natuurlijk ook we snel want voordat je het door had zou er iemand binnen kunnen komen.
Kim hield het niet lang uit, mijn pik zat in haar kutje en haar zus masseerde het clitje van Kim net of die dacht, hoe eerder jij klaar bent hoe meer kans dat ik heb dat ik ook nog zijn pik in mij kut krijg.
Kim kwam gillend klaar en stapte van mij af gelijk stapte Carla met een grijns op haar gezicht met haar kut boven mijn pik zette het ding wat nog nat was van zusjes geil tussen haar natte lippen en wipte of dat het leven er vanaf hing.
Nu kwam mijn tante nog met haar grote lippen op mijn mond ik likte haar en wat smaakte zij heerlijk Carla melkte mijn pik en ik spoot in haar kut, en Carla en haar moeder kwamen bijna gelijk klaar.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8868 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Seks met mijn nichtje en tante 3”

Plaats een reactie