BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eerste bi ervaring man-man

Via een email kreeg ik contact met Kees. Kees was duidelijk op zoek naar een sekscontact. Hij reageerde op mijn verhalen waarin een bi man voorkwam en al snel liet hij weten wel weer eens een man te willen ontmoeten om er zijn bi wensen mee te beleven. Hoewel mijn verhalen niet autobiografisch zijn zijn er wel dingen in verwerkt die mijn interesse kunnen hebben. Maar zeker niet alles wat afwijkt van recht-op-en-neer of van man-vrouw seks komt daarvoor in aanmerking want ik heb een ruime fantasie en schrijf ook over dingen die nooit zullen gebeuren.

Kees liet weten te willen afspreken in een wegrestaurant om te kijken of er sprake is van een onderlinge klik. Ik ben hetero maar ben wel een beetje nieuwsgierig of ik bi zou kunnen zijn. Ik heb geen homoseksuele gevoelens. Ik geil niet op mannen. Maar voor mij zou het wel belangrijk zijn dat het uiterlijk van een man niet afstoot mocht ik me ervoor inlaten.
Na lang uitstellen en aarzelen ga ik er op in. We ontmoeten elkaar in het wegrestaurant. Er is geen gevoel van afstoten. Ik denk aan een eerder verhaal dat ik ooit heb geschreven waarbij ik met een vrouw afsprak in een Macdonalds en we elkaar zo hadden zitten opgeilen dat we kort na elkaar dezelfde wc in gingen en ik haar daar, op haar verzoek hard en ruw, geneukt heb.
Ik twijfel of ik met Kees ook in de wc zal eindigen. De gedachte aan het verhaal met die vrouw windt mij dermate op dat ik een harde begin te krijgen. Kees en ik praten voort en het gesprek gaat uiteraard steeds verder van koetjes en kalfjes naar seks en dan vooral bi-seks. Het is voor mij wat verwarrend want door de gedachte aan het verhaal met die vrouw zat ik al met een harde, nog voor dat Kees en ik het over seks met elkaar hadden. Maar evenwel nam mijn erectie ook niet af door het gesprek met Kees.

Kees liet weten al ervaring te hebben en ik probeerde mij voor te stellen of ik mijn erin kon verplaatsen. Voor Kees was het duidelijk al een deel van zijn leven. Voor mij slechts een fantasie en een bucketlist dingetje. Ik zou het wel een keer ervaren willen hebben en daarna kan ik het afstrepen.
Seks met een vrouw zal altijd op één staan. En ik denk niet dat seks met een man ooit op een vast onderdeel van mijn seksualiteit zal uitmaken. Ook omdat ik niet getriggerd wordt door het uiterlijk van een man. Omgekeerd zou het uiterlijk van een man mij zeker wel kunnen afstoten als ik denk seks met die man te gaan hebben.
Nadat ik heb laten weten dat Kees zijn uiterlijk mij niet afstoot en we verder praten voel ik ineens zijn voet onder de tafel tussen mijn benen omhoog komen. Kees heeft zijn schoen uitgetrapt en zet zijn voet tussen mijn bovenbenen. Ik verslap mijn benen en laat het gebeuren. Zijn voet dit mijn benen uit elkaar en staat binnen luttele seconden in mijn kruis tegen mijn harde. Er gaat een schokje door mijn onderlichaam. De druk van zijn voet op mijn harde lul en het wrijven van zijn voet over mijn harde lul zijn de oorzaak. Ik hoor Kees zeggen: “Je hebt een stijve hè”. Ik kan het niet ontkennen. Maar ik vind het ook teveel moeite om uit te gaan leggen dat dat begon bij het terugdenken aan het verhaal over Mc Donalds.

Kees zegt: “Ik ook hoor”. Ik heb nog nooit eerder een voet zo over mijn kruis gehad en voel de opwinding. Ik probeer te verdringen dat aan die voet een man zit die dit bij mij doet. De productie van mijn geil begint zowaar op gang te komen. Door de op een neer gaande beweging wordt het geil uit mijn lul gedreven en ik voel een steeds natter wordende plek ontstaan in mijn boxer. Ik besluit Kees de credits te geven en zeg dat ik geil ben. En dat ik een natte plek in mijn boxer heb door zijn gewrijf. Kees leeft op en laat meteen weten daar wel raad mee te weten en mijn geil wel te willen proeven. Ik vind het wat te snel gaan maar tegelijk ben ik geil. Dat helpt me wel vooruit. Kees vraagt of ik me zou kunnen laten pijpen door hem. Ik denk er over na. Naar een tijdje nadenken en het onophoudelijke bewegen van zijn voet zeg ik: “Ja, ik denk het wel”. Kees is duidelijk opgetogen. Ik probeer me voor te stellen hoe dat zal zijn. Ik denk: zo lang hij het doet en ik het slechts onderga vind ik het goed. Ik zeg: “Hoe zie jij dat voor je dan. Want hier in het restaurant gaat dat niet.” Kees antwoordt dat we een keer moeten afspreken op een plek waar het wel kan. Ik ben bang dat ik dan eerst weer in the mood niet zien te geraken. En wat als dat die tweede ontmoeting bij mij niet lukt. Dan heeft Kees een bepaalde verwachting en kan ik daar niet aan voldoen. Ik denk na. Zal ik het voorstel doen om met hem naar een wc te gaan? Mijn lul staat nog steeds hard overeind en ik ben nu geil.

Ik besluit tegen Kees te zeggen dat we naar een wc kunnen. Ik zie dat Kees een fonkeling in zijn ogen krijgt. Ik zeg: “Ga naar een wc en mail mij in welke je zit. Ik kom je dan achterna.” Kees haalt zijn voet uit mijn kruis en trekt zijn schoen aan. Ik pak mijn telefoon en open mijn mail. Kees is al onderweg naar de wc’s. Ik krijg meteen een mail: “Derde deur links”. Vlug sta ik op zodat niemand mij voor kan gaan op weg naar de wc’s. Na een kort klopje op de derde deur wordt deze ontgrendeld. Vlug ga ik naar binnen. Ik zeg tegen Kees dat hij op de wc moet gaan zitten. Ik knoop mijn broek los en Kees gaat op zijn doel af. Hij ritst mijn gulp open en trekt mijn broek omlaag. Mijn lul is hard en ik ben tegen mijn verwachting in bloedgeil. De spanning van de plek en het idee dat ik door een man gepijpt ga worden overwinnen het van mijn onzekerheid.

Als ik omlaag kijk zie ik dat mijn erectie het wint van het elastiek van mijn boxer. Ik zie mijn natte eikel die tussen mijn buik en het elastiek tevoorschijn komt. Kees zegt: “Je hebt inderdaad een grote natte plek in je broek, geil”. Dan haakt Kees zijn wijsvingers links en rechts van mijn eikel achter het elastiek en trekt mijn boxer omlaag. Ik besluit om mijn ogen dicht te doen om niet afgeleid te worden door het beeld dat een man aan zien lul zit.

Ik voel warme vingers om mijn lul krullen. En precies met de juiste stevige greep wordt ik afgetrokken. Dan voel ik een paar vingers onder mijn ballen. Ik zucht. Ik voel een duim over mijn stam vanaf mijn ballen omhoog duwen. Ik weet dat mijn geil omhoog gedreven wordt een voel het uit het gaatje van mijn eikel komen. Ik kreun. Mijn lul is keihard en mijn ballen jeuken. Ik realiseer mij nu dat Kees dit doet. En als dit is hoe het voelt dan vind ik het ineens helemaal niet meer zo erg. Dan voel ik iets extra’s. Nog steeds zitten er vingers over mijn ballen, check. Een hand om mijn lul, check. Maar dat betekent dat er iets anders over mijn eikel gaat. Voorzichtig open ik mijn ogen en kijk omlaag. Kees likt met zijn tong over mijn knop. Ik merk dat ik het lekker vind. Zijn hand blijft mij aftrekken en ik blijf geil produceren. Dan neemt Kees mijn knop in zijn mond. Hij begint mij te pijpen. Terwijl hij pijpt duwt zijn duim zachtjes over de onderkant van mijn lul nog steeds mijn geil omhoog naar de uitgang. Zijn tong likt en gaat rond mijn knop. Ik merk dat mijn ademhaling versnelt en sta bij momenten zelfs licht te hijgen. Ik ben nog steeds bewust van het feit dat een man dit bij mij teweegbrengt. En ik heb er nog steeds wat moeite mee. Maar wel steeds minder. Ik ben geil en wil klaarkomen. En Kees doet er alles aan om mij zo ver te krijgen. Aan hem zal het niet liggen, dat is duidelijk. Het is mijn schroom en mijn toegeven aan mijzelf en aan Kees dat ik het wel lekker vind om door een man gepijpt te worden. Ik denk dat als ik dat toegeef dat ik heel snel klaar ga komen.

Ik weet alleen ook dat als ik klaar kom mijn geilheid weg is. Dan stopt voor mij alles. Dan is mijn geilheid over en dan wel ik er niks meer van weten. Dan is het gedaan met mijn net overwonnen schaamte om seks met een man te hebben. Mijn gedachten maken overuren. Klaarkomen of niet? Niet klaarkomen en eerst zelf aan de slag gaan bij Kees? Kan ik dat? Wil ik dat? Ik denk dat ik het wel wil proberen.
Ik kreun: “Ga staan”. Kees gaat staan en we wisselen van plek. Nu ga ik zitten op de wc en staat Kees voor me. Voor ik goed en wel zit heeft Kees zijn broek al omlaag getrokken. Zijn stijve lul schommelt voor mijn gezicht. Ik pak zijn lul vast en begin er wat onwennig aan te trekken. Kees zijn ademhaling versnelt. Ik streel zijn ballen. Ik realiseer me dat ik voor het eerst een ander zijn harde lul vast heb. Kees zucht dat hij het lekker vindt en zegt dat ik moet doen waar ik me goed bij voel. Ik zie geil nu ook op zijn knop staan.

Met een vinger wrijf ik het geil uit over zijn eikel terwijl ik hem blijf aftrekken. Ik twijfel… zou ik hem kunnen pijpen? Ik beweeg mijn hoofd naar voren en neem zijn knop in mijn mond. Ik probeer maar wat en let op Kees zijn reactie. Ik neem zijn lul zo diep als ik kan. En laat hem dan langzaam uit mijn mond glijden, maar net niet helemaal. Dat herhaal ik een paar keer. Kees kreunt, dus het zal hem wel behagen. Ik probeer wat mijn vriendin ook altijd doet als ze mij pijpt: ik kijk of ik zijn lul in mijn keel krijg. De eerste keer ga ik bijna over mijn nek. Iets voorzichtiger probeer ik het even later nog eens. Met een iets andere houding gaat het zo waar beter. Een gevoel van trots alsof ik net een marathon heb uitlopen maakt zich van mij meester. Ik ga gedreven door. Ik hoor Kees kreunend zeggen: “Wat is dit geil. Ik kan niet geloven dat dit jouw eerste keer is. Ga door. Ga door…” ik plaag hem en stop. Ik kijk omhoog en zeg: “Wat moet ik doen?” Kees kreunt en vraagt bijna smekend: “Pijp me, ik wil klaarkomen”. Ik pijp hem een paar keer en stop dan een zeg: “Pijpen prima maar ik wil je zaad niet in mijn mond”. Ik wacht geen reactie af en neem zijn lul in mijn mond. Na nog even gepijpt te hebben begint Kees te kreunen. Zijn lul zwelt op en Kees kreunt dat hij gaat komen. Ik voel een euforisch moment dat ik een man heb laten klaarkomen en ik denk fuck ik. Ik pak hem om zijn bovenbenen en hou zijn lul in mijn mond. Kees begint te kreunen en laat weer weten dat hij gaat komen. Weer zwelt zijn lul op en ik hoor kees zuchten. Meteen golft er een lading zaad mijn mond in. En nog een. Ik laat zijn benen los en ik kom overeind. Ik laat zijn zaad uit mijn mond in het fonteintje lopen.

Ik zeg dat het nu mijn beurt is en gewillig gaat Kees zitten. Weer trekt hij mij af en likt over mijn knop. Dan pak ik zijn hoofd vast en zeg: “Pijp me dan”. Ik begin langzaam in zijn mond te stoten. Ik wil klaarkomen voordat mijn bui over is en ik mij bedenk. Kees laat het gebeuren en ik pomp mijn lul in zijn mond. Dan kreun ik: “Wil je mij zaad in je mond”. Hij kan niet antwoorden met zijn mond vol en ik hoor hem hummen. Ik zeg: “Dus je wil dat ik je bek vol spuit?” Weer hoor ik hem hummen. Dan voel ik zijn hand aan mijn ballen zitten. Eén vinger gaat langzaam naar achteren. Ik plaats mijn benen uit elkaar en geef hem zo het teken dat het oké is. Zijn vinger raakt mijn kontgaatje en ik kreun harder. Hij masseert mijn ster met zijn vingertoppen. Ik word geiler en geiler en zeg: “Ga door en ik spuit je bek vol”. En doorgaan is wat hij doet. Ik krijg het warm en voel kippenvel. Ik voel mijn orgasme opkomen. Mijn bloed stroomt naar mijn lul en ik voel dat mijn lul dikker wordt. Dan explodeer ik en spuit ik mijn zaad in Kees zijn mond. En na de eerste lozing volgt nog een tweede en een derde. Kees pijpt gretig door tot er duidelijk niets meer uit komt. Ik ben nog nooit zo klaargekomen als nu. Was het de spanning, of was het omdat het de seks met een man was? Ik trek mijn boxer op en trek mijn broek aan. Ik bedank me bij Kees voor de ervaring en zeg hem te zullen mailen. Dan ga ik vlug de wc uit en hoor hoe achter mij de deur weer op slot gedraaid wordt. Ik ga naar mijn auto en op weg naar huis denk ik na over wat er is gebeurd vandaag.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7860 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Eerste bi ervaring man-man”

  1. De wens van heel veel mannen. Ookal durven ze er niet voor uit te komen.
    Dit zou zomaar een verhaal over mijzelf kunnen zijn. Wel willen maar niet durven.
    Mooi en herkenbaar geschreven. Waarvoor dank.

    • Gewoon eens doen met een man die je vertrouwt. Ik beschouwde me ook als strikt hetero, maar had altijd een erectie als ik plaatjes zag van erecte penissen. Vooral docking en frotting is heerlijk, zo elkaars zaad mengen en dan ook nog aflikken.
      Groeten. Hans.

Plaats een reactie