BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (7)

Steffie is vannacht blijven slapen en als ik wakker wordt voel ik dat ook want zij is aan mijn lul aan het trekken en ik hoor haar lichtjes zuchten. Verdorie wat een geile meid die is toch op elk moment te porren voor een potje seks. “Ja Nelleke vinger mij diep, aai mijn klitje … Uuummm… Ummm…. Lekker” kreunt Steffie achter mij. Ah mijn vrouw Nelleke is haar aan het opgeilen en dus moest zij ook iets in haar handen hebben. Ik blijf rustig liggen en laat Steffie maar haar gang gaan. Steffie begint harder te kreunen en zuchten. Ik vermoed dat zij dicht tegen haar climax zit. En dan duwt zij haar borsten in mijn rug, houdt haar hand stil en komt zwaar zuchtend en schuddend klaar. Ik draai mij naar haar toe zodanig dat zij mijn lul moet loslaten en geef haar een geile tongzoen, die zij hongerig beantwoordt. Na de kus besluit ik om het bed te verlaten en naar de badkamer te gaan. Een frisse douche later en naakt onder mijn badjas ga ik naar de keuken om de ontbijttafel klaar te zetten. Daarna ga ik naar de slaapkamer, de vrouwen liggen nog in elkaars armen en als ik vraag om te komen eten antwoorden zij samen “Is er ook pap voorzien?”. Lachend komen zij naakt uit bed en gaan gewoon naakt naar de keuken. Nu keuken is in ons appartement keuken en woonkamer samen zoals in de meeste moderne appartementen tegenwoordig.

Wij eten rustig ons ontbijt en er wordt vooral gepraat over de geweldige ervaring van vannacht waarbij er algemeen besloten wordt dat dit voor herhaling vatbaar is. “Maar overmorgen vertrek ik voor een paar weken naar mijn ouders” zegt Steffie. “Mama verjaart binnenkort en heeft gevraagd om een paar dagen bij haar te komen logeren”. De mama van Steffie blijkt een weduwe te zijn, die zal wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Ik zit tegenover Steffie en voel haar voet tussen mijn benen komen. “Mag ik nog een keer herexamen doen?” vraagt zij. “Jij bent ook onverzadigbaar” zegt Nelleke lachend “doe maar je zult hem tenslotte meer dan 14 dagen moeten missen. Steffie zet haar stoel achteruit en kruipt onder tafel tussen mijn benen. Ik zie wel niks maar voel haar lippen op en over mijn lul gaan, die onmiddellijk reageert en in schokjes omhoog komt.

Steffie neemt hem diep in haar mond en keel en houdt hem stil in haar keel, dan begint ze kok bewegingen te maken. Man wat is dat lekker iedere keer een kleine aai van haar keel op mijn lullenkop. Dat is een nieuwe ervaring. Nelleke ziet het aan mij en komt naar mij toe, buigt over mij heen en wij beginnen te tongen. Heerlijk die twee vrouwen die mij verwennen. Steffie stopt met pijpen komt onder de tafel uit en gaat op de tafel liggen met haar benen wijd. Zij begint zichzelf te vingeren en kijkt ons beiden aan. Geil zicht is dit en Steffie kreunt “Neuken…neuken Juul, neuk mij …. Neuk mij”. Ik ga naar de andere kant van de tafel en zet mij tussen haar benen die wijd opengesperd zijn en haar benen hangen over de tafelrand. Ik wil haar even vingeren maar zij slaat mijn hand weg en kreunt weer “Neuken… neuken.”

Ik duw mijn lul tegen haar openstaande kut en glijdt langzaam naar binnen. Nat, heet en gewillig is dit kutje weer. Ik begin te raggen in haar kut en zie dat Nelleke onderwijl de gordijnen opentrekt. Ik kijk haar aan met een vragende blik. “Dan kan Zeva eventueel ook genieten” zegt Nelleke. Zij gaat via een stoel op de tafel met haar benen aan weerszijden van Steffie en duwt haar kut op de mond van Steffie. Overbodig maar Nelleke zegt “Likken Steffie, likken”. Ik kijk op de kont van Nelleke en kan alleen maar vermoeden dat Steffie haar tong aan het werk is want Nelleke kreunt hard. De zuchten en kreunen van Steffie worden gesmoord door de kut van Nelleke. Ik hoorde de kut van Nelleke soppen dus die was behoorlijk nat. Ik was zo geil dat ik nog harder in de kut van Steffie te keer ging en diep beukte. Ik voelde de ingang van haar baarmoeder tegen de kop van mijn lul.

Aan de overkant in het appartement van Zeva zag ik een kleine beweging dus die stond zeker te kijken. Ik zie dit ook tegen de twee geile dames en die vonden dat leuk en deden nog beter hun best om geil uit te stralen. Nelleke begon neukbewegingen te maken over de mond van Steffie en Steffie kwam met haar kut iedere keer van de tafel omhoog. Dit kon niet lang meer duren en een beetje later was het huis gevuld met de geile kreten van het klaarkomen van twee geile kutten. Ik trok mijn lul uit de kut van Steffie, ging naar de andere kant van de tafel, ging voor het venster staan om mijn lul te tonen aan Zeva. Ik trok een paar keer aan mijn lul, ging naar de tafel , duwde Nelleke opzij en stak mijn lul in de mond van Steffie. Terwijl ik naar de venster van Zeva keek zag ik haar voor het venster komen staan. Zij stond zich te vingeren onder haar badjas. Steffie’s mondje deed goed werk en ik kwam hevig klaar in haar mond. Zij slikte alles door en liet mijn lul los, die langzaam verslapte. Toen ik mijn slappe lul terugtrok keek ik naar de raam van Zeva, draaide mij in haar richting en liet mijn lul door haar bewonderen. Zij trok geschrokken een beetje naar achter maar besefte dat het te laat was. Kwam terug naar voor en bleef zich vingeren tot zij een grimas op haar gezicht kreeg en dus klaar kwam vermoed ik.

Met zijn drieën gingen wij naar de badkamer om ons op te frissen en aan te kleden. Wij namen afscheid van Steffie en wensten haar leuke dagen bij haar moeder.
De volgende dag moest in de garage een paar zaken controleren, toen Zeva met haar wagen de garage binnen kwam gereden. Zij had mij echter niet gezien, parkeerde haar wagen en stapte uit. Zij was blijkbaar gaan winkelen want kwam naar de andere kant van de wagen en opende de achterdeur om iets van de achterzetel de halen. Mmmm stond zij daar een beetje voorover gebogen met haar kontje een beetje achteruit. Wel geil zoals dat kontje in die broek stond gespannen. Ik sloop achter haar, wetende dat ik een risico nam maar ach wat kon het deren. Toen ik achter haar stond deed ik een stap naar voor en ging met mijn opstijvende lul tegen haar kont staan, terwijl ik met mijn handen haar borsten omvatte. “En Zeva vond je ons showtje geil” vroeg ik haar. Zij was een beetje verbouwereerd en probeerde zich los te maken. “Wat denk je wel Juul, stop daar mee” hoorde ik haar zeggen maar het was eerder een zwak bevel.

Ik kneedde haar tieten door haar blouse heen en haar tepels reageerden dus dat zal wel goed. Ondertussen was mijn lul helemaal stijf geworden en prikte tegen haar achterwerk. Zij begon te reageren met haar achterwerk te achteruit te duwen en te draaien. De eerste kreunen kwamen uit haar mond. “neen, neen… oooh … ooooh niet doen Juul” kreunde zij “ik ben een deftige dame”. Maar haar woorden waren zwak en haar lichaam had een andere taal. Ik ging met mijn linkerhand in haar broek, gelukkig had zij een vrij losse broek aan. Ik ging lager en kwam bij haar kruis terecht. “Oooh deftige dame wat is je kutje nat, je slipje druipt van je geil” fluisterde ik in haar oor. Zeva zei niks meer en kreunde alleen maar. Ik ging met mijn hand in haar slip, oei een flink behaarde kut, ging nog wat dieper en gleed tussen haar openstaande lippen. Onmiddellijk bewoog zij haar klitje tegen mijn vinger. Ik liet haar toen en zij bewoog zelf tegen mijn vingers aan. Nog geen minuut stond zij zo of zij kwam klaar. De nood was dus hoog geweest. Zij viel stil tijdens haar orgasme en hing slap in mijn armen. Nadat zij een beetje bekomen was trok zij mijn hand uit haar broek en draaide zich om, maar boos was zij niet zij glimlachte gewoon. “Zou jij graag deze lul eens neuken” vroeg ik haar terwijl ik mijn stijve toonde door mijn broek heen. Zij beet op haar onderlip en knikte. “Wat zeg je Zeva ik hoor je niet”. “Ja” zei Zeva “ik wil neuken.” “OK Zeva maar op 1 voorwaarde”. Zij keek mij vragen aan. Dat haar moet van je kut ik neuk alleen kale kutjes”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4332 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie