BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Levensverhaal 11

Afrikaans stel aan het strand met giga lulOnze buurman Pieter met zijn vrouw Suzanne waren samen met Jeroen en mij op zaterdagavond gezamenlijk naar een parenclub gegaan. Ik had een geweldige neuksessie achter de rug waarbij ik in een swing had gelegen en heel mijn jurkje, kutje en borsten onder het sperma en kutsappen waren gekomen. Ik was trots op die spuitbeurt en was ook met alle vlekken als een pauw teruggelopen naar de bar. Daar ben ik gaan zitten met mijn benen wijd zodat iedereen een mooie blik kon werpen op mijn ondergespoten kut. We zaten nog wat na te praten met ons vieren maar het sperma begon op te drogen en dat voelde na verloop van tijd niet prettig aan. Ik stelde aan Suzanne voor om even te gaan douchen en ons op te frissen voor een eventuele tweede ronde.

Samen liepen we naar de douche en Jeroen en Pieter genoten van twee paren die erotisch op de dansvloer aan het dansen waren. We kwamen in de douche aan en plots ging een man op de vloer liggen, trok zijn boxer uit en begon zich ongegeneerd af te trekken. Een vrouw ging met haar kut boven zijn gezicht staan en trok haar schaamlippen wijd open. Suzanne en ik bleven samen stilstaan en genoten van deze geile show. Op dat moment zette die vrouw de sluizen open en begon op de man te plassen. Ze probeerde om haar straal urine op zijn pik te krijgen. Suzanne tikte mij aan en ging links van de man staan en ook zij spreidde haar schaamlippen en begon op zijn gezicht te plassen. Ik kon uiteraard niet achterblijven en ging rechts van de man staan en begon net als de onbekende vrouw op zijn pik te plassen.

De man genoot zichtbaar van deze drievoudige ‘golden shower’ en begon zich als een waanzinnige af het aftrekken. Telkens trok hij met veel kracht zijn voorhuid naar beneden en richtte dan zijn eikel in de straal urine. De onbekende vrouw was begonnen met wat na te nadruppelen en de man hield zijn mond wagenwijd open om geen enkele druppel te missen. Op dat moment begon hij onbedaarlijk te schokken en spoot zijn sperma de lucht in. Jeroen komt altijd klaar in straaltjes maar deze man spoot grote druppels de lucht in, het leken wel knikkers zo groot. Een tiental grote druppels vlogen in de lucht en een paar daarvan belande zelfs op zijn gezicht en spatte uiteen op zijn wangen. De man lag nog een beetje na te trillen en stond daarna op. De vrouw bedankte ons en liep zonder verder nog een woord te zeggen de doucheruimte uit, gevolgd door de man. Suzanne trok haar jurkje uit en ook ik ontdeed me van mijn kleding.

De douche verkwikte ons en fris en fruitig gingen we elkaar daarna afdrogen. Ik kon het niet laten om toch nog even haar stevige borsten te bevoelen onder het mom van nog even afdrogen en gelijk werden haar tepels hard. Ik genoot van die aanblik en gaf een lief kusje op elk tepeltje. We kleedden ons weer aan en gingen terug naar de bar. Ik moest Jeroen en Pieter wel vertellen wat we net meegemaakt hadden en dat ik het behoorlijk gewaagd had gevonden. De verdere avond hebben we ons prima vermaakt en zijn veilig thuisgekomen. De dagen erop werd het weer steeds zonniger en Jeroen vond het tijd worden om naar het naaktstrand te gaan. De zaterdag erop even snel de koelbox ingepakt, nog wat zonnebrandcrème en zonnebrandolie opgehaald en niets kon een geslaagde stranddag meer in de weg staan. We gingen naar onze vertrouwde strandafslag en nestelden ons tegen de duinen waar we lekker in de zon lagen.

Jeroen had het zonnescherm zo opgezet dat wij helemaal uit de wind lagen. We lagen ongeveer een half uurtje toen er een negroïde stel naast ons kwam liggen, op een kleine vijf meter afstand. Ze zagen er beide zeer sportief uit en zeker de vrouw was werkelijk een plaatje om te zien. Ik schatte haar van mijn leeftijd te zijn en ze was ongeveer 1.80m met een B-cup borsten en haar donkerbruine, bijna zwarte huid was egaal van kleur, dus ze was zeker een zonneaanbidster. Bij het uittrekken van de man zijn onderbroek moest ik werkelijk waar even slikken. Hij had een fenomenale lul van, in slappe toestand, zeker 20 cm met een hele zware balzak eronder. Ik tikte Jeroen aan en ook hij sprak zijn bewondering uit over de pik van de man maar zeker ook over het lichaam van de vrouw. Om niet als gluurders te boek te staan gingen we weer liggen te zonnen en besteedden we geen extra aandacht meer aan het stel naast ons.

We lagen net weer wat te doezelen of de man van dat negroïde stel kwam op ons toelopen en ging op zijn hurken naast Jeroen zitten. Hij vroeg hem in perfect Engels wat die booreilanden zo dicht bij de kust deden. Jeroen wist, uit hoofde van zijn werk, wat ze op die positie aan het doen waren. Ik hoorde het aan, maar mijn kut begon te druipen van geiligheid want ik zag alleen maar zijn enorme zwarte genotsstaaf op nog geen meter afstand voor mij bungelen. Het leek wel op de eerste ontmoeting die ik had met Jeroen waar ik ook helemaal geobsedeerd was van Jeroen zijn lul. Ik was toen in een soortement trance geraakt en datzelfde gebeurde nu want in mijn gedachten werd ik al op een geweldige manier geneukt met die zwarte verwenstaaf.

De man had zich inmiddels voorgesteld als Ababio en kwam uit Ghana waar hij in het bestuur van een oliemaatschappij zat. Zowel Jeroen als Ababio waren gaan staan en Jeroen wees naar alle booreilanden en beschreef wat ze in die positie deden. Ze raakten in aangenaam gesprek en ik zag alleen maar de pik van Jeroen en was die aan het vergelijken met die zwarte stengel van Ababio. Plotseling vroeg Jeroen aan mij “Vind je het goed als Ababio en Nala bij ons komen liggen, zij komen uit Ghana en zijn hier op vakantie.” Ik had uiteraard geen bezwaar en zo lagen we binnen vijf minuten met ons vieren achter het windscherm en waren in een aangenaam gesprek. Nala was werkzaam als advocaat en deed hoofdzakelijk ‘vrouwen’ zaken die in Ghana nog behoorlijk precair waren daar de vrouw daar historisch gezien geen rechten heeft.

Na een klein half uurtje stelde ik voor om even te gaan afkoelen in de zee en alleen Nala had er zin in. Jeroen en Ababio waren nog steeds aan het babbelen over de booreilanden en gingen niet mee. Ik pakte de strandbal op en liep samen met Nala naar de zee. Ik moet eerlijk bekennen, ik keek met behoorlijk wat afgunst naar haar werkelijk schitterende lichaam. Ze liep ook nog eens als een hinde met sierlijke stappen schreed ze voort over het zand, beter kan ik het niet beschrijven. Vergeleken met haar liep ik er een beetje lomp bij, met schuddende billen en mijn volle deinende borsten. Bij Nala was alles strak, haar billen waren gespierd te noemen met slechts een dun laagje zitvlees. Haar kuiten waren duidelijk gespierd van het vele hardlopen en dat was goed te zien bij elke stap die ze deed. Haar geschoren kutje was werkelijk een plaatje om te zien en zou zo uit een reclamefolder kunnen komen. Het had veel weg van een maagdelijk kutje hoewel ik wist dat zij geneukt was met die enorme pik van Ababio. Ze had iets uitpuilende binnenste schaamlipjes, die werkelijk perfect roze waren, en dat stak schitterend af tegen haar diep bruinzwarte huid. Ik had het idee dat juist Nala met bewondering naar mij keek maar dat moet ik mij ingebeeld hebben.

Zo samen naar de zee lopend hadden we van iedereen op het strand alle aandacht. Nala met haar kroeskopje en super elegante lichaam met naast haar mij met volle borsten en blond haar. In zee was het heerlijk afkoelen en we vermaakten ons prima met het spelen met de bal. Ik hield af en toe de bal dicht tegen me aan en Nala was er dan als eerste bij om die bij mij te komen afpakken. Ik had meteen door dat zij telkens ‘per ongeluk-expres’ tegen mijn borsten aankwam. Door er niets van te zeggen gaf ik aan er geen bezwaar tegen te hebben. Ik pakte de keer erop de bal nog wat steviger vast waarop Nala niet alleen mijn borsten aanraakte maar mij speels tegen zich aantrok en overduidelijk in mijn billen kneep. Ik liet de bal schieten en trok ook Nala tegen mij aan. Mijn volle borsten perste ik stevig tegen haar b-cup borsten en zij boog zich gelukkig wat voorover om zo onze tepels tegen elkaar aan te laten komen. We keken elkaar diep in de ogen en ik had meteen het gevoel alsof ik al jaren bevriend met haar was.

Haar ogen waren reebruin en je kon er gewoonweg in verdwalen zo mooi, haar korte kroeshaar gaf haar ook nog eens een onschuldige kinderlijke uitstraling ondanks dat ze van mijn leeftijd was. We stonden zo even tegen elkaar op te vrijen en ik gaf haar een innige tongzoen die meteen werd beantwoord. Ze schoof haar hand in mijn kruis en greep me vol in mijn natte kut, en die was niet nat van het zeewater. Ik kon niet achter blijven en pakte haar ook vol bij haar kut en duwde meteen twee vingers naar binnen. Ik verwonderde mij over de makkelijkheid waarmee ik twee vingers, zo zonder voorspel, in haar kut kon duwen. Haar kutwanden waren fluweelzacht en super nat. Om niet al te veel aandacht op ons te vestigen lieten we elkaar na een klein minuutje los en van het balspel kwam niets meer terecht. We gingen op de vloedlijn zitten en hielden een aangenaam gesprek.

Zij begon het gesprek door bewonderend over mijn volle borsten te beginnen en ze bekende geil te zijn geworden op mijn schuddende billen. Ik luisterde met volle verbazing naar haar en sprak mijn bewondering uit over haar lichaam. Zo bespraken we vrouwelijke dingen en de verschillen in zowel cultuur als landelijke gewoontes werden afgedaan als onzin, zo lang je maar geniet van je eigen bestaan. Nala gaf wel aan dat zij in Ghana bij de bevoorrechtte klasse behoorde, zowel Ababio als zij hadden een erg riant salaris en ze leefden derhalve in een omsloten compound die eigen bewaking had. Na dit gesprek schrokken we van de tijd, we wisten werkelijk waar niet hoelang we weg waren geweest van onze mannen. Als twee tienermeisjes liepen we terug naar ons plekje en spraken af om onze mannen eens te verrassen door voor te stellen om met ons vieren bij ons thuis te gaan BBQ’en en dan te zien waar we zouden belanden.

Tijdens het lopen namen mijn gedachten een loopje met me en de ene geile gedachte werd afgewisseld met een nog geilere gedachte. Ik schrok best wel toen we aankwamen bij ons plekje en geen van beide mannen aantroffen. Nala speurde het zand af en liep als een volleerd spoorzoekster naar links. Ze wees me op een spoor dat de duinen in liep en met een vinger tegen haar lippen gaf ze me te kennen om stil te zijn. Ze sloop nog meer naar links en ik volgde haar. Na een paar meter bukte ze en liet zich op de grond vallen. In tijgersluipgang sloop ze als een atletische slang door het zand en ook ik probeerde de sluipgang na te doen. Ik keek echter precies tegen haar kruis aan waar ik behoorlijk geil van werd en ik werd ook nog eens geil van mijn tepels die over het hete zand schuurden. Plotseling lag Nala stil en keek naar mij, met handtekens gaf ze aan om laag te blijven en naast haar te komen liggen. Zogezegd zo gedaan, daar lag ik dan tegen een duintop aan met wat helmgras erboven. Ik keek voorzichtig door het duingras heen en verslikte me bij het zien van Jeroen en Ababio. Zij stonden op nog geen vijf meter afstand tegen elkaar aan en de pik van Ababio stond kaarsrecht overeind. Het was een lust voor het oog, een zwarte neukstaaf van bijna 25 centimeter en polsdik met een glimmende eikel erop.

De pik van Jeroen stond ook fier overeind en ze waren hun pikken aan het pletten door strak tegen elkaar te gaan staan. Een tongzoen was het volgende waar ik geil van werd en ik moest echt even een paar vingers in mijn kut duwen om dat lekkere gevoel te bekrachtigen. Jeroen ging ondertussen op zijn knieën en zoog de eikel van Ababio in zijn mond. Ik keek naar Nala en zij keek naar mij, haar likkebaardende lik over haar lippen sprak boekdelen en ik wist dat ook zij aan het genieten was van dit unieke schouwspel. Ik was niet verwonderd dat haar hand als een slang over mijn rug ging, door mijn bilnaad gleed en daarna mijn natte kut in schoof. Ze ging me meteen op een ongelofelijke zachte geile manier vingeren waarbij ze heel zachtjes langs mijn harde clit gleed. Ik keek weer naar de twee mannen en zag dat Ababio een flesje zonnebrandolie in zijn handen nam en zijn pik inspoot met een flinke lading olie. Jeroen pakte zijn pik met twee handen en begon de olie uit te smeren.

Nadat die zwarte geile pik glom van de olie ging Jeroen door met aftrekken. Ababio had zijn hoofd achterover gegooid en ik zag hem genieten van het stevige aftrekken waar Jeroen mee bezig was. Jeroen was met zijn andere hand zichzelf aan het bevredigen en Nala had drie vingers in mijn kut zitten en met haar duim streelde ze mijn clit. Wat ik nooit verwacht had zag ik in mijn gezichtsveld beginnen. Jeroen ging op zijn knieën voor Ababio zitten en keek achterom. Ababio spoot nog een flinke lading olie op zijn pik en op het sterretje van Jeroen, daarna ging ook hij achter Jeroen op zijn knieën zitten. Hij schoof die enorme pik door de bilnaad van Jeroen en ik zag terwijl hij neukende bewegingen maakte telkens de eikel van Ababio naar boven gaan en boven de rug van Jeroen uitkomen. Hij neukte hem door zijn bilnaad en was zo de olie door de bilnaad van Jeroen aan het verspreiden. Op het moment dat hij zijn fantastische lul nog eens stevig vastpakte wist ik dat hij die tegen het sterretje van Jeroen zou gaan zetten. Ik zag dat Ababio behoorlijk wat kracht zetten met zijn eikel tegen het sterretje van Jeroen maar toch schoot hij ineens een paar centimeter in zijn kont.

Ik probeerde iets te gaan verliggen zodat ik ook Nala kon gaan vingeren maar de strelingen van Nala werden me te veel en ik kwam klaar. Ik stroomde leeg en beet op mijn hand om maar geen geluid te maken. Tijdens mijn orgasme was ik toch nog bij haar kut gekomen en ik schoof drie vingers in haar kut. Ik begon gelijk te pompen en Nala opende haar benen om mij makkelijke toegang te geven. Kijkend naar het schouwspel zag ik Ababio de helft van zijn pik in het kontgat van Jeroen heen en weer bewegen, hij spoot nog wat olie op zijn pik en riep “En nu helemaal!” Een grimas op Jeroen zijn gezicht en de pik van Ababio zat tot de wortel in de kont van Jeroen. Hij bleef even stilzitten en begon toen in een rustig tempo te neuken. Nala keek mij nogmaals aan, likte weer haar lippen af en haar ogen straalden geiligheid uit. Hierop bracht ik mijn pink bij de drie vingers die in de kut van Nala aan het pompen waren en zo had ik er vier inzitten. Ik keek naar haar gezichtsuitdrukking en zag alleen maar genot. Plotseling begon Jeroen te kreunen en ik zag hem als een wilde stier aan zijn eigen pik trekken.

Niet veel later trok Ababio zijn pik uit de kont van Jeroen en ook hij ging zich aftrekken. Beide mannen spoten ongeveer gelijker tijd hun lading zaad naar buiten. Jeroen zijn zaad kwam in het zand terecht en dat van Ababio kwam op de rug van Jeroen terecht. Nala kwam klaar op mijn hand en ze hield haar lippen stijf op elkaar om geen geluid te maken maar ik zag dat ook zij had genoten van mijn vingers en van het kijken naar onze mannen. Ze bracht haar vinger weer bij haar lippen ten teken van stil blijven en schoof van de duintop af. Beneden aangekomen moest ik echt even gaan staan en bekomen van deze geile gebeurtenis, ik streelde nog even over mijn kut heen en zag Nala hetzelfde doen bij zichzelf. Daar stonden we dan, twee vrouwen die net hun mannen met elkaar hadden zien neuken en die beide daar ontzettend geil van geworden waren. “Dat was werkelijk fantastisch.” zei Nala als eerste. “Ik kwam al klaar van het kijken alleen al.” reageerde ik en stak nog even wijdbeens twee vingers in mijn kut. Ik zag Nala ook nog even een paar vingers in haar kut stoppen en zichzelf even snel vingeren maar ze ging staan en zei “Kom, we lopen weg en komen dan ‘niets vermoedend’ terug.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 10359 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Levensverhaal 11”

Plaats een reactie