BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 17

anaal plug en neukbeurt van Manuels zwarte neukpikAngelien genoot naakt van de mooie warme nazomerse dag, zwom af en toe in de vijver, genoot van de jacuzzi en van de grote loungebank die in de hoek van de veranda stond. Door de warmte en de ontspanning viel ze, aan het begin van de middag, na de eenvoudige lunch buiten in slaap en schrok wakker toen ze een auto een aantal malen hoorde toeteren. Snel wilde ze naar binnen lopen om iets aan te doen maar net toen ze vlak bij het huisje was kwam er iemand de hoek omlopen. De pakketbezorger stond net als Angelien even aan de grond genageld en wilde zich weer omdraaien maar Angelien was hem voor en liep naar hem toe. “Ik neem aan dat je iets voor dit adres hebt? Voor mij valt nog te bezien aangezien dit huisje van 2 vriendinnen van mij is.” Angelien had zichzelf herpakt, de bezorger duidelijk niet want stamelde iets over een pakketje, geen idee voor wie, dat hij wel op het goede arders was en snel door moest want nog veel pakketjes moest bezorgen. Hij overhandigde het pakketje aan Angelien en wilde omdraaien maar Angelien las de adres sticker waar vetgedrukt “Tekenen” stond.

“Moet ik niet tekenen, het staat hier toch duidelijk. Nu schoot de bezorger weer in de stress. Mijn apparaat waar op getekend moet worden is defect, en mijn tekenlijst ligt nog in de auto. “Ga die dan maar ff halen, ik wil geen gedoe dus wil gewoon tekenen voor ontvangst.” De bezorger liep snel weg en Angelien wachtte bij het huisje. Even later kwam de bezorger weer aangelopen met de lijst in zn handen en overhandigde die aan Angelien. Waarschijnlijk door de stress was hij een pen vergeten, maar Angelien wist daar wel een oplossing voor. “Loop maar even mee, binnen heb ik een pen en kan ik ook makkelijker tekenen op een tafel. Even stammelde de bezorger iets van “ik wacht hier wel” maar Angelien was resoluut en pakte hem bij zn hand en trok hem mee naar binnen. Eenmaal binnen pakte ze een pen en legde de tekenlijst op de lage salontafel. In plaats van door haar knieën te gaan zette ze haar benen iets wijd en boog diep voorover, waardoor de bezorger heel goed zicht kreeg op haar kontgaatje en inmiddels natte en gezwollen kut.

Toen ze getekend had en omkeek zag ze de bezorgen met zn hand bij zn kruis zitten en glimlachte naar hem. “Geniet je er beetje van? Zo te zien wel, maar haal je niks in je hoofd, dit lijf is alleen voor mijn meester” en wees daarbij naar haar opvallende tattoo net onder haar borsten.
Weer stammelde de bezorger iets van haast, en dat hij wel genoot van het uitzicht maar snel door moest en veel plezier met uw pakketje. Voor Angelien het door had was de bezorger vertrokken en bleef ze achter met het pakketje voor zich op tafel. Nu pas zag ze aan wie het pakketje geadresseerd was. Bij het lezen van haar eigen naam ging er een klein schokje door haar lijf. Een pakketje, op haar naam, hier bezorgd, wat zou daar in zitten. En zou ze het openmaken? Of wachten tot Manuel er weer is? Kort stond ze even na te denken maar besloot toen het pakketje te openen. Ze pakte een mesje uit de keuken en sneed voorzichtig de tape los. Ze opende het doosje en zag 2 zwarte fluwelen doosjes. Ze opende het eerste doosje en zag allerlei ringen en staafjes. ZE herkende het, deze had ze eerder gezien bij de tattoo shop waar ze haar tattoo en tepel piercings had laten zetten. Het leek een dubbele ste, want van alle ringen en staafjes zaten er 4 in. Gek, dacht ze, als het voor haar zou zijn had ze toch maar 1 set nodig, 2 ringen of staafjes dus?

Het 2e doosje leek veel op de 1e maar zaten veel meer ringen en staafjes in, van sommige 3, van ander 6 of zelfs meer. En de keuze aan grote en dikte was enorm, vele malen groter dan van het 1e doosje. Ze bekeek ze allemaal uitgebreid maar wist niet wat ze er verder mee moest. Ze besloot de doosjes op te bergen bij haar kleding en ging weer terug de tuin in. Daar aangekomen zag ze dat ze een appje had van Manuel. “Ben om 17.00 thuis, wil je dan zorgen dat het eten klaar is? En gepast gekleed, met een plug in je kontje want die moet weer klaar zijn voor vanavond”

Het idee alleen al maakte haar geil, iets wat ze eigenlijk de hele dag al was, door het constant naakt zijn buiten en ook wel door het korte bezoekje van de postbezorger. Ze besloot nog een uurtje te genieten van de nazomerzon, en kon daarbij niet meer van zichzelf afblijven en vingerde zichzelf lang en langzaam naar een spuitend orgasme. Iets wat ze eigenlijk al heel lang niet gedaan had, helemaal alleen zichzelf verwennen, door alles wat er de laatste tijd gebeurde had ze die behoefte eigenlijk helemaal niet. Maar nu was ze zo geil dat ze niet van zichzelf af kon blijven, haar gezwollen en natte kut smeekten erom, haar gepiercte tepels wilden licht gepijnigd worden en daardoor nog harder als wat ze al waren. Even bleef ze nog liggen om bij te komen van haar orgasme, maar stond toen op om naar binnen te gaan. Ze deed alleen een kookschort om en trok wat kastjes los om te kijken wat er in huis was. Uit alles wat ze vond bedacht ze een lekkere maaltijd en begon met koken.

Na een uurtje rook het hele huis naar een heerlijk maaltijd die ze op een laag vuurtje warm hield. Zelf deed ze haar schort af en besloot en lekkere douche te nemen. Daarbij zorgde ze er weer voor dat haar lijf op alle plekjes weer super glad was, ze controleerde alles nog een keer extra goed voor de spiegel nadat ze zichzelf afgedroogd had. Bij de controle van haar kutje en schaamlippen schoot er ineens iets door haar gedachten heen. De 2e doos met piercings, zouden die voor haarkutje zijn? Even voelde ze aan haar clitje die meteen reageerde. Aandachtig bekeek ze haar kutje en beeldde zich in hoe dat er uit kon zie. Piercings, in haar clitje, door haar schaamlippen? Snel googelde ze op haar telefoon naar dat soort piercing en een glimlach rond haar mond verraadde dat ze genoot van wat ze zag. Even voelde ze weer aan haar kutje, die weer nat en gezwollen was. Maar nu ging ze niet verder, over niet al te lange tijd zou Manuel thuis komen en ze moest nog een outfit uitzoeken en zich opmaken.

Snel liep ze naar beneden om daar in de 1e kamer een mooie outfit uit te zoeken. Vele setjes gingen door haar handen en belanden op bed, de 1 nog spannender dan de ander. Uit haar tasje met speeltjes had ze inmiddels een paar flinke but plugs gehaald en bij de kleding op het bed gelegd. Nadat er een stuk of 10 setjes lagen ging ze b=voor het bed staan en bekeek ze allemaal nog eens op en afstandje en pakte tenslotte 1 van de setjes en legde die met een forse stalen plug apart op de stoel en ruimde de andere setjes en toys weer op. Ze pakte daarna het setje van de stoelen spreidde het uit op het bed en bekeek het aandachtig. Glimlachend pakte ze daarna de plug en haalde die tussen haar natte schaamlippen door, bukte iets voorover en zette de plug tegen haar kontgaatje en zonder al te veel moeite schoof deze naar binnen. Een zachte kreun verraadde haar genot. Even bleef ze zo staan en drukte nog extra tegen de plug en draaide hem een paar keer wat heen en weer. Toen kwam ze overeind en pakte het setje en begon zich aan te kleden, Ze had gekozen voor een lange jurk van mesh, bijna geheel doorschijnend, enkel op de plekken waar, in de vorm van bloemen, versieringen waren aangebracht werd de huid bedekt. Haar rug was volledig open en haar borsten waren gedeeltelijk zichtbaar door het zeer lage decolleté. Om haar hals zat een lak leren riempje die de jurk omhoog hield. De bijpassende string, ook van lakleer, met open kruisje was duidelijk zichtbaar. Over de keuze van haar schoenen hoefde ze niet lang nat de denken. Een paar lak pumps met 12 cm hak stonden hier perfect bij dacht ze. Ze bekeek zichzelf voor de spiegel en was eigenlijk best trots op wat ze uitgezocht had.

Deze outfit had ze nog niet eerder gedragen en had ze een tijdje geleden zelf besteld van het budget wat ik haar maandelijks moest overmaken van Manuel. Daar had hij me als eens eerder iets over gezegd dat het zou gaan gebeuren, sneller dan ik verwacht had. “Maandelijks maak je € 500,- kleedgeld over naar je vrouw, ik wil dat ze regelmatig iets nieuws koopt voor mij en ga dat niet zelf betalen natuurlijk.” Ik vond het bedrag nogal hoog, maar nadat ik eens wat sites had bekeken van de merken die ik haar kast had zien hangen begreep ik wel waarom. € 100,- voor een jurkje was niks, en al die schoenen en laarzen kosten ook een vermogen.

Angelien was inmiddels boven aangekomen en besloot om de sfeer wat gezellig te maken. Ze sloot de gordijnen en stak op allerlei plekken in de woonkamer kaarsjes aan. Het was haar de vorige keer al opgevallen dat op ontelbaar veel plekken kaarsen en waxinelichthouders stonden, waardoor de woning geheel in een romantische sfeer omgetoverd kon worden. Toen ze de vele kaarsen had aangestoken zocht ze op haar mobiel een passende playlist uit en verbond haar telefoon met de geluidsinstallatie. Ze liep naar de keuken en roerde in de pan en proefde nog een laatste keer. Daarna dekte ze de tafel, zette een wijnkoeler gevuld met ijs erbij, pakte een fles champagne uit de koelkast en schonk zichzelf alvast een glas in en bekeek zichzelf nog eens voor de spiegel in de slaapkamer. Ze draaide een rondje, zat heel even aan haar but plug waar ze, merkte ze de laatste tijd, steeds meer van genoot. Ook speelde ze even met haar tepels door aan haar piercings te trekken. Haar tepels, die sowieso al de hele dag redelijk hard waren, werden nu nog harden en prikten door de toch al erg dunne stof heen. Ze werkte haar make up nog een keer bij, haar lippen vuurrood en ogen zwart.

Net toen ze slaapkamer uit kwam hoorde ze een auto stoppen en een deur dichtslaan. Snel schonk ze nog een glas champagne in en vulde haar eigen glas weer bij. Ze zette de fles terug in de koeler en op dat moment stond Manuel in de deuropening. Hij floot tussen zn tanden bij het zien van Angelien. “Wat een welkom, donders wat zie jij er weer heerlijk uit zeg.” Angelien draaide een rondje voor hem en liet hem haar rustig bekijken. Ze liep sensueel op hem af, gaf hem zijn glas champagne en pakte zn tas over van hem. “Welkom thuis Manuel, fijn dat ik voldoe aan je verwachtingen. Het eten is klaar, maar als je eerst zin hebt in wat anders kan dat ook. Manuel geeft Angelien een lange en intense tongzoen, neemt dan een slok van zijn champagne en zet zijn glas weg.

Ik wil jou eerst eens goed nemen in je kontje, ga maar gebukt bij de eettafel staan en haal je plug eruit. Angelien luistert meteen, gaat staan bij de eettafel, slaat haar jurk opzij en haalt de plug eruit. Meteen voelt ze de eikel van Manuel in haar kont verdwijnen en zonder een woord te wisselen ramt hij zijn pik met bruut geweld in haar. Met lange halen begint hij haar te neuken terwijl hij met 1 hand Angelien stevig rond haar keel vasthoudt. Zijn eerst nog half slappe pik is in no time snoeiharde en beukt hard in diep in haar en binnen 5 minuten spuit hij zijn zaad in haar darmen. Meteen grijpt hij de plug en drukt die in haar nog openstaande kontgaatje. Hij laat Angelien los die even bij moet komen van dit geweld. Manuel loopt richting de slaapkamer en komt een paar minuten later in een strakke joggingbroek en dito hemdje weer de woonkamer in. Alsof er vlak daarvoor niks gebeurd is neemt hij plaats aan tafel en vraagt nonchalant: “Wat eten we” Angelien moet er van binnen om lachen en verteld hem wat ze eten. Manuel knikt goedkeurend en vult de champagne glazen bij terwijl Angelien het eten opschept.

Tijdens het eten vraagt Angelien hoe Manuel zijn dag geweest is. Hij vertelt van de trainingen die hij heeft gegeven, dat er de laatste tijd opvallend veel nieuwe aanmeldingen zijn van vrouwen die allemaal beweren vriendinnen te zijn van Angelien en die allemaal gewaagd gekleed op de trainingen verschijnen. Angelien weet precies over wie het gaat, en bevestigd aan Manuel dat dit klopt. “Ze merkten aan mij dat er iets veranderd is bij mij en dat ik veel beter in mijn vel zit dan eerder. Ik heb ze verteld hoe dit komt. Eerst keerden ze me bijna de rug toe, maar kwamen toch daarop terug en bleken erg geïnteresseerd in mijn privé trainingen met jou en wat je verder allemaal met mij deed. Ik vertel ze zeker niet alles maar net genoeg om ze geboeid te houden en ze ver te halen om over te stappen naar jouw sportschool.” Manuel heeft aandachtig geluisterd en lacht. “Oké, en waar hopen ze dan op?” “Nou ik weet niet of ze het durven, als het puntje bij het paaltje komt, of liever gezegd, de pik bij hun kutje, maar hun fantasie is ook om eens door een lekkere dikke negerpik genomen te worden en misschien daarna wel meer.” Manuel is even stil, lijkt even na te denken en zegt dan: “Oké, dat kan geregeld worden, maar hoe en wat precies moet ik nog even over nadenken. Mijn sportclub moet namelijk niet de naam krijgen van een 1 of andere sexclub.”

Om van onderwerp te veranderen vraagt Manuel hoe haar dag geweest is. Angelien vertelt van de heerlijke, relaxte en naakte dag maar slaat het stukje van de postbezorger even over. Maar alsof Manuel het meteen door heeft vraagt hij: “En? Hoe heb je de pakketbezorger ontvangen? Ook naakt?” Angelien twijfelt even maar besluit eerlijk te vertellen hoe het gegaan is. Manuel luistert naar wat Angelien verteld en knikt goedkeurend. “Heel goed, ik had niet beter kunnen wensen. Mannen mogen best kijken naar jouw geile lijf, en je mag ze best teasen, maar het moet bij kijken en teasen blijven. En de inhoud van het pakketje? Heb je die bekeken?”

Angelien antwoord dat ze het bekeken heeft en vertel ook wat haar opgevallen is. “Denk na, het is bijna weekend, je dochters komen en je weet van hun interesse in piercings. Het doosje met tepel piercings mogen ze bekijken en als ze willen mogen ze een paar uit kiezen en als ze er aan toe zijn laten we die plaatsen bij hun. Maar, echt alleen als ze dat willen en er aan toe zijn.”

“Het andere doosje is ook voor hun, maar eigenlijk meer voor jou. Het zijn piercings voor schaamlippen en clitoris. Ik vind dat je klaar bent voor je volgende beloning en wil je dus verder piercen. Niet dit weekend of deze week, dat zou betekenen dat ik je kut niet meer kan gebruiken. Maar om je te laten wennen aan het idee kun je er alvast naar kijken en met je dochters over praten. Ook zij zijn er namelijk in geïnteresseerd. En als jullie het leuk vinden kan iemand je er alles over vertellen.” Dat laatste zei Manuel met een glimlach op zijn gezicht.
Ondertussen hadden ze het eten op en de fles champagne leeg. “Ik ga buiten nog even kort van in de jacuzzi, over een half uur sta je klaar voor de deur van de speelkamer.” De boodschap voor Angelien was kort en duidelijk. Ze ruimde de tafel af terwijl Manuel zich in de slaapkamer uitkleedde en naakt naar buiten liep richting de jacuzzi. Angelien kom het niet laten verlekkerd naar zijn heerlijke pik te kijken en voelde meteen aan haar lijf dat ze er geil van werd. “Wat zou hij vanavond voor me in petto hebben?” dacht ze en werd steeds geiler van het idee vanavond weer flink genomen te worden in de kelder.

De tafel was snel afgeruimd en alle vuile vaat stond snel in de vaatwasser. Ruim op tijd liep Angelien naar beneden en wou de speelkamer binnengaan maar bedacht zich toen de opdracht van Manuel, klaarstaan voor de deur. Ze bleef dus netjes voor de deur staan en de minuten leken wel veel langer tijdens het wachten. Eindelijk kwam Manuel aangelopen en hij opende de deur. “Gek,” dacht Angelien, Manuel was nog helemaal niet beneden geweest en overdag was de deur nog op slot geweest. Hoe hij de deur dan van het slot gedaan had bleef voor haar een raadsel. Eenmaal binnen werd meteen de sfeer van de avond duidelijk. Manuel pakte Angelien stevig bij haar arm en met zn andere om haar hals en duwde haar zo richting het kruis wat tegen 1 van de wanden stond. Met haar rug werd ze er tegen aan gezet en voor ze goed en wel door had wat de bedoeling was stond ze met haar polsen hoog boven haar hoofd, vastgebonden tegen het kruis en kreeg ze een bal gag in. Vervolgens werden haar benen gespreid en ook vastgemaakt aan het kruis en kon geen kant meer op en kon ook niks meer zeggen. Manuel bekeek het eens van een afstandje en knikte goedkeurend.

De lange jurk die Angelien droeg viel aan de voorkant mooi open waardoor haar kut goed toegankelijk was. Haar borsten werden half bedekt, maar nadat Manuel een paar van de knoopjes die aan de voorkant zaten losdeed werden die ook volledig ontbloot. Manuel pakte nu een rood doosje van en van de planken en zette die op een stoel vlak naast Angelien. Toen Angelien opzij wou kijken om te zien wat er in zat werd dat meteen verhinderd door Manuel die haar bij haar kaak pakte en haar gezicht wegduwde. “Jij mag voelen wat er in zit, kijken doe je dus alleen recht voor je!” zei hij streng en een zachte tik op haar wang volgde. Manuel pakte nu iets uit het doosje en Angelien voelde hoe hij iets aan haar tepelpiercing maakte. Even later deed hij hetzelfde aan haar andere tepel. Nu werd er een kettinkje aan vast gemaakt de Manuel vervolgens aan een haakje vastmaakte vlak bij haar polsen. Ze voelde hoe haar tepels en borsten opgetild werden door de kettingen maar vond het niet onplezierig. Weer keek Manuel even van een afstand en haakte de kettingen los om ze vervolgens een stuk strakker weer vast te maken. Nu voelde het heel anders voor haar. Haar tepels werden flink omhoog getrokken door de kettingen terwijl haar borsten door de zwaartekracht de nadere kant op trokken.

Nu pakte Manuel haar vol in haar al natte en gezwollen kruis en speelde met haar clitje en trok een paar keer zachtjes aan haar schaamlippen. Angelien kon het niet tegenhouden en bewoog haar lijf onder de aanraking, iets wat meteen gevolgen had voor haar tepels waar daardoor nog meer spanning op kwam te staan. Ze kreunde en Manuel grinnikte. “Ja, dat krijg je ervan, vanavond is krijg je en lesje beheersing van je lusten. Geef je toe aan de aanraking of de opwinding dan zul je dat ergens anders meteen voelen. Kun je lichaam in bedwang houden dan is dat minder pijnlijk voor je.”
Nu voelde ze hoe Manuel op 1 van haar schaamlippen en klem plaatste, iets wat ook in eerste instantie niet meteen pijnlijk of vervelend aanvoelde. Een 2e klem volgde op haar andere schaamlip en weer keek Manuel keurend van en afstand. Wat Manuel daarna pakte deed haar wel een beetje schrikken. 2 gewichten, aan de grote te zien best zwaar, werden aan de klemmen gehangen. Ze voelde nog weinig doordat Manuel de gewichten nog ondersteunden door zijn hand. Maar toen Manuel ze zonder aankondiging uit zijn hand liet vallen kon Angelien een luide grom niet onderdrukken, meteen gevolgd door een oncontroleerbare beweging van haar lichaam met als gevolg een fiks pijnscheut door haar tepels.

Weer grinnikte Manuel en liet haar nu even zo staan. Langzaam kwam Angelien weer tot rust en begon ze te wennen aan het gewicht wat aan haar schaamlippen hing en de constante druk op haar tepels. Dat het toch wel wat met haar deed was duidelijk te zien. Kwijl droop inmiddels langs de ga bal en haar schaamlippen waren flink gezwollen en glommen van haar kutvocht. Nu pakte Manuel van een rekje wat aan 1 van de wanden hing een lange dunnen zweep met aan het uiteinde een klein leren lapje. Hij liet het lapje over haar hele lijf glijden, wat soms voor een rilling zorgde wat dan meteen weer gevold werd door een pijnscheut. Toen Manuel haar hele lijf had gehad en ze de rillingen redelijk kon onderdrukken volgde een korte maar ferme tik op haar tepels. In gesmoorde gil vulde de kamer, meteen gevolg door een volgende tik op dezelfde tepel.

De pijn werd nu heftiger en Angelien ging daardoor meer hangen aan haar polsen, wat alleen nog maar voor meer pijn en opwinding zorgde omdat er daardoor nog harde aan haar tepels werd getrokken. Aan de ene kant gierde haar lijf van de pijn, maar ook voelde ze de opwinding die dit met zich mee bracht en genoot er daardoor toch ook van, al vertelde haar gezicht een ander verhaal. DE tikken op haar ene tepel gingen onverminderd door en haar ene borst was dan ook in een mum van tijd vuurrood en haar tepel keihard. Net toen ze iets meer controle leek te krijgen over de beweging, die ze telkens bij een tik maakte, kreeg ze een harde tik op haar andere tepel. Meteen volgde weer een gesmoorde gil en pijnscheut door haar lichaam maar veel tijd om daarbij stil te staan kreeg ze niet want ook haar andere tepel werd nu flink onderhanden genomen, en nadat die ook keihard was, en die borst vuurrood, werden de tikken verdeeld over beide borsten.

Haar kwijl droop inmiddels met lange slierten uit haar mond over haar borsten en van haar borsten op de grond. Manuel bleef onverminderd doorgaan met het tikken uitdelen op haar tepels en na een tijd leek Angelien te zijn overgegaan in een soort trance van pijn en ultiem genot. Haar ogen had ze gesloten, fors kwijlend en het leek erop dat de pijn overgaan was in een contant genieten. Ook uit haar kut droop nu een sliert kutsap, een teken dat ze heel geil en opgewonden was.

Even gunde Manuel haar nu rust, iets wat ze zelf helemaal niet bewust leek te merken maar de volgende stap die Manuel daarna zette……..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8166 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vrouw veranderde 17”

  1. Wheely je bouwt de spanning weer mooi op. Ik hoop dat de meiden kiezen voor een clithood, en schaamlip piercings, want tepel piercings zijn soms lastig, zeker wanneer de meiden een echte kinderwens hebben en borstvoeding willen geven aan hun mooie zwarte babies die lekker sabbelen aan de roomblanke borsten van hun BBC verslaafde moeders

Plaats een reactie