BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maan (2) Stoute boekjes

19 was ze toen ze mailde. Of ik ook stoute boekjes voor haar had. Natuurlijk dacht ze aan de trilogie die razend populair was. Ze stond op Tinder en had naast haar eigen vakliteratuur ook behoefte om haar kennis op andere manieren te vergroten. Via haar moeder was ze bij mij terecht gekomen. Ongeveer een maand na het sturen van de .epub’s stuurde ze opnieuw een mail. Een bedankje voor de boeken en een vraag. Ze schaamde zich een beetje voor de vraag, maar durfde die toch niet goed aan haar vader en broers te stellen, al helemaal niet aan haar moeder, dus legde ze mij een delicate kwestie voor. Het kwam er eigenlijk op neer dat ze enige ervaring op zou willen doen voordat ze met een date het seksuele pad zou bewandelen en omdat ze niet goed wist aan wie ze dat zou kunnen vragen richtte ze zich tot mij. Aan de ene kant schaamde ze zich er een beetje voor, ik was jarenlang de lief van haar moeder geweest, aan de andere kant flirtte ze zich wel -een beetje voorzichtig, dat wel maar toch, vond ze- mijn bed in. En: om een positief antwoord van mijn kant te bevorderen stuurde ze een filmpje van zichzelf. Onherkenbaar, gezichtloos, maar de vingers in haar slipje en de moedervlek vlak onder haar linkerborst waren 100% van haar. Ze masseerde haar borsten, streelde haar schaamlippen en liet horen hoe ze klaar kwam. Ze kwam voor mij klaar en sprak mijn naam zwoel uit. De eerste beginselen van het verleiden had ze blijkbaar al geleerd. Voor nu wilde ze zich bekwamen in het pijpen. En de lekkere plekjes ontdekken als ze gebefd wordt. Het klonk aantrekkelijk.

Ze was bescheiden als het ging om het aantal lessen dat ze nodig dacht te hebben alvorens met de eerste prins het bed te kunnen delen. Natuurlijk ging ik mee in de ‘een keer of vier, vijf’ die ze noemde, maar stelde na de eerste praktijkles voor dat ze na een aantal keren sex n’date -of kiss and ride zoals ik het noemde- ook minstens een terugkomweekend tot het pakket zou behoren om de praktijkervaring te evalueren.

Tegen het einde de eerste serie van vijf opperde ze zelf dat ze waarschijnlijk na het klaarkomweekend (versprak ze zich nou doelbewust?) nog wel behoefte had aan een vervolgserie. Uit de thema’s die ze noemde was het duidelijk dat ze de stoute boekjes niet achter in haar boekenkast had gelegd. Toen ik haar daarover complimenteerde zei ze dat ze de papieren versie’s van een vriendin had geleend en dat sommige pagina’s beduimeld waren door vingers met kutvocht. Zo lag het tweede deel op haar nachtkastje. Ze zei dat te ruiken was dat ook haar vriendin het boek eerder -zoals ze het zelf noemde- met open kut gelezen had. Blinddoeken, overgave, tepelklemmen, anale penetratie stonden op de rol, ook al was haar favoriete zin dat de kont was voor de poep en niet voor de piemel. Blijkbaar wilde ze de theorie staven aan de praktijk. Nou ja, 1 staaf was genoeg, de mijne was geruime tijd voor haar beschikbaar voor praktijkcollege’s.

Een paar maanden later had ze op Tinder na een eerste en een tweede nu ook een derde date aan de haak geslagen. Nu ze drie maanden met hem aan het vrijen was bracht ze op een late avond bij mij in bed de voortgang van onze cursus ter sprake. Ik benadrukte haar ‘onze’ en ze glimlachte. Het klaarkomweekend had tijdens elke volgende date een herhaling of een vervolg gekregen en ze wilde serieus bespreken of het mogelijk was of ze 3 tot 4 keer per jaar zo’n weekend bij me kon bestellen, ongeacht de status en de voortgang van haar date’s. De status van de weekenden was veranderd. Langzaam maar zeker had zij zich van een schuchtere cursiste ontwikkeld in een zelfbewuste meid, die de sterren van de hemel naaide in bed. Die zichzelf liet naaien terwijl ze met mij naar porno keek, die geile fantasieen vertelde en die ongelooflijk nat werd als ik haar in een door mij vertelde fantasie liet likken door een studievriendin met rammelende eierstokken. Haar eigen stokjes kregen dan zaad voor 10, het droop uit haar kutje op de vloer en daarna stelde zij zich direct weer beschikbaar. Haar lust leek onbedwingbaar. Net toen nummer 3 een vaste kracht leek te worden werd die relatie verbroken. Die zelfde avond nog vond ze een klaarkomweekend dringend gewenst en van donderdagavond laat tot maandagmorgen vroeg was ongeremde seks de enige remedie om haar te behoeden voor liefdesverdriet en tranen. ‘Liever een natte kut dan natte ogen’ hielpen haar door het vertrek van nummer 3 heen, hoewel ik vond dat ze geil-zout niet te versmaden was. Drie weken later belde ze. Nummer drie was terug en zou maandagavond met haar eten. Of we voor die tijd misschien nog één keer ‘de maandagavond konden voorbereiden’, een uurtje was genoeg. Het werd opnieuw een lang weekend, alleen zaterdagmiddag zou ze met de vriendin met de rammelende eierstokjes shoppen en met een natte kut en een hitsige fantasie was ze voor de lunch van uit mijn huis op de fiets gestapt. Toen ze afstapte en haar vriendin haar omhelsde zagen zij beide hoe nat haar zadel was. De vriendin pakte de fiets aan om in de schuur te zetten en likte met haar tong het zadel.

Toen ze achter haar vriendin de drie trappen opliep naar haar appartement op zolder kon ze op de tweede haar hand niet meer bedwingen en gleed er onder het jurkje van haar vriendin een vinger in haar slipje. Die stopte om de vinger, en het liefst vingers, goed haar werk te laten doen. Op de overloop naar de derde trap trok haar vriendin miss Tinder’s slipje omlaag, petste met haar andere hand haar kont en maande haar verder naar boven te lopen. Daar aangekomen trok ze het slipje uit en zoog, slurpte met haar lippen het vocht uit haar kutje. Haar eigen rammelende eierstokjes voelden vingers, 2,3 stuks en na een uur van stoute wulpse jongestudentenseks en gezamenlijke orgasmes besloten beide, op initiatief van ‘mijn’ miss Tinder om zonder slipje op hun fiets te stappen voor het geplande ‘kleren shoppen in de binnenstad’.

Het werd een kostbare en vruchtbare middag en toen ze beide aan het eind van de middag voldaan waren van de inkopen viel voor beide het afscheid nemen toch wat moeilijker dan verwacht. De momenten die ze samen doorbrachten in de paskamer hadden ze elkaars borsten gestreeld, elkaars venusheuvels aangeraakt, getongd en zelfs had miss rammelende stokjes haar vriendin bijna een orgasme bezorgd.

Het hoge woord kwam er van beide kanten uit: ze wilden ‘eigenlijk wel’ tot en met zondag samen doorbrengen, maar er was een issue. Na enig aarzelen kwam bij miss Tinder dan toch het hoge woord er uit, ze had dit weekend een afspraak met een oudere man, en nooit, nee nooit mocht nummer 3 hier van weten, maar zou zij, zou zij misschien deze avond en nacht ook met hem en haar willen doorbrengen? Nog voor ze mij de kwestie voorlegde had miss Rammelstok al toegezegd en ook haar vriend al delicaat gemeld dat ze die avond ‘bij haar vriendin’ zou blijven slapen. Zo kreeg ik de natte kut van miss Rammelstok op een presenteerblaadje aangeboden en fantaseerde ik die avond in háár kut over een hoerige miss Tinder en we voelden hoe miss Tinder haar lippen en mijn staaf likte en mijn zak masseerde. Tijdens de pizza zat ik tegenover twee naakte meiden en vertelde over de terugkomweekenden van miss Tinder. Miss Rammelstok vertelde vervolgens dat zij een diepe nooit uitgesproken wens had om ‘bijvoorbeeld’ op een barkruk achterom geneukt te worden. Hard en fel en als ze dan tegenstribbelde dat ze dan een tik op haar wangen zou krijgen om haar discipline te leren. Ze keek haar vriendin aan met de woorden ‘shame on me’ maar die leek daarvan allerminst onder de indruk. Miss Tinder bond zonder een woord te zeggen haar benen vast aan de poot van de barkruk voordat ik mijn harde staaf, zonder aankondiging, zonder voorbereiding hard in haar achterwerk duwde. Ze schreeuwde, vertrouwde ons toe dat dit de eerste keer was en ik wist nadat zij uitgeteld met haar hoofd en borsten op de bar lag dat ook zij dringend behoefte had gekregen aan regelmatige ‘klaarkomweekenden’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7686 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Maan (2) Stoute boekjes”

Plaats een reactie