BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lucy deel 2

Zoals jullie in deel 1 hebben kunnen lezen sta ik momenteel in de metro van Parijs. Tegen mij aan staat Lucy. Een Brits sletje van halverwege de 30 die naast mijn kantoor in La Defence een kantoorruimte huurt. We werken voor verschillende firma’s, zijn tijdelijk gestationeerd in deze heerlijke stad en hebben elkaar net op een zeer erotische manier op kantoor en in de metro beter leren kennen.
Lucy staat door de drukte lekker tegen mij aangedrukt en ik voel haar zachte, stevige borsten. Als ik naar beneden kijk dan krijg ik zicht op de fraaie welvingen welke verpakt zijn in een dun zijden bloesje met daaronder een satijnen hemdje. Haar borsten worden verder ondersteund door een ¼ cup beha met aan de bovenkant een kanten ‘string’ die ervoor zorgt dat haar grote tepels stevig naar voren worden gedrukt en goed zichtbaar zijn door de dunne stof. De sensuele stof tegen haar stijve tepels moet een heerlijke sensatie geven. Lucy heeft goed opgelet bij het uitdelen van het vlees want ze heeft naast een mooi gevormde stevige D of zelfs DD cup ook de beschikking over een fraai gevormd kontje. Lekker rond maar net niet teveel. Verder is deze geile Britse gehuld in een plooirokje met daaronder een prachtige 6 traps jarretelgordel waaraan haar klassieke nylons bevestigd zijn. Het geheel staat op een paar duizelingwekkend mooie Leboutin pumps met naaldhakken van 8 a 10 centimeter. Kortom een dame van grote klasse.

Ik ben vijf minuten eerder als een beer klaargekomen in het hete, druipende spleetje van Lucy terwijl ik haar staande de metrorit op geraffineerde wijze heb weten te penetreren zonder dat de andere passagiers hier notie van hadden. Alleen een knappe, jonge Française was getuige van ons zinnespel tegen de middenstang van het volle voertuig. Het was een jong, zeer knap meisje van begin twintig en zij leek enorm te genieten van de aanblik op twee mensen die, afgeschermd door de lange jas van Lucy, elkaar stonden te beminnen. Zie verder deel 1.

Nadat Lucy zich een beetje schoon had gemaakt met haar nylon broekje, kreeg ik dit vochtige stukje textiel als souvenir om mijn half slappe penis gewikkeld waarna het allegaartje in mijn broek werd opgeborgen. Bij het verlaten van de metro wist Lucy nog net de aandacht te trekken van de jonge Française en haar een kaartje in de hand te duwen met een korte boodschap daarop. Ik heb geen idee wat de boodschap was maar gezien de blik van de jongedame was de boodschap meer dan interessant.
Lucy woont sinds kort in het 9e arrondissement in Rue D’Aumale en we stappen uit de metro bij St George waarna het nog enkele minuutjes wandelen is naar haar huis. Ik ben uitgenodigd nadat ik haar had aangeboden om te helpen met het ophangen van wat lampjes en een spiegel. Haar huisgenootje verwacht ons met het diner. Lucy heeft het tot nu toe alleen nog maar vaag over ‘haar huisgenootje’ gehad en ik weet dan ook nog niet wie ik zal ontmoeten.

Niet wetende wat mij te wachten staat wandelen we vanaf de metro langs een Turks restaurant en dan rechtsaf de hoek om naar de straat waar Lucy woont. Naast de voordeur hangt een bordje van een makelaardij ‘Cabinet C……’ dat is gevestigd op de begane grond. Lucy toetst de code in en de deur naar de ruime entree klikt open. Binnengekomen in het prachtige trappenhuis lopen we naar de lift. De kooilift staat al voor ons klaar en we gaan naar binnen. Ook hier weer die heerlijke geur van een oud Frans appartementencomplex met de met boenwas gewreven houten trappen vermengd met de lichte geur van olie van de liftinstallatie. Lucy drukt op het knopje van de 4e etage.

In de lift neem ik Lucy weer even in mijn armen en geniet van de heerlijke rondingen van haar lichaam. We kussen elkaar innig en ik proef haar warme vochtige tong. Lucy drukt haar onderlijf tegen mij aan en is nog zo geil als boter en ik voel dat ik meteen weer een keiharde erectie krijg bij het voelen van de jarretels en de gedachte aan haar super lekkere natte spleetje.

Boven aangekomen duw ik de stalen traliedeuren open en staan we op zachte vloerbedekking bij de voordeur. Achter de voordeur ligt een smalle lange gang met een aantal deuren die uitkomen op de verschillende vertrekken van wat je wel een smaakvol ingericht appartement kunt noemen. Als we binnen zijn en de deur achter ons dichtvalt horen we de keukengeluiden al. We lopen verder en Lucy doet deze deur naar de keuken open. ‘Coucou, Ik ben thuis’, hoor ik haar zeggen. ‘Oh hello cherry, come in come in!!’, hoor ik van de andere kant van de muur. De stem klinkt zeer vrouwelijk maar het is onmiskenbaar dat er iets afwijkends is. ‘Hello my love’, zegt Lucy. ‘You look gorgeous darling’, ‘just like I want you to be’. ‘May I introduce you to Jeroen, a friend of mine from the office and the one I told you about this afteroon?’. ‘Jeroen, schatje, mag ik je voorstellen aan Marcella, mijn allerliefste Franse Sissy boyfriend?’. Ik loop nu de keuken in en verstijf. Ik zie een persoon die half omgedraaid staat te roeren in een pan. Ik sta versteld van de aanblik op een fraai tenger lichaam in een heel mooi geraffineerd “maid” outfitje. Dit moet bijna wel handgemaakt zijn. Een ultrakort zwart satijnen rokje met daarboven een wit doorkijkbloesje met een hoog gesloten kanten kraagje. Verder draagt Marcella een geil wit behaatje welke goed te zien is door de dunnen stof van haar bloesje, een wit nylon schortje met grote strik op haar donkere rokje, lang donker haar, een pruik, met daarin een kanten lint. Zijn slanke gladde benen zijn gehuld in crèmekleurige nylons met naad en duidelijk zijn de witte straps te zien van het satijnen gordeltje. De duizelingwekkende zwarte lak high heels met een leren bandje zit om de enkels. ‘Oh, my god’, zeg ik. ‘Dit had ik even niet verwacht’. ‘What a pleasant surpise!’. ‘A real Sissy boy’. Hij draait zich nu helemaal om en komt naar mij toe. ‘Nice to meet you beautifull man’, zegt Marc. Hij strekt een van zijn handen uit die gehuld zijn in kanten, vingerloze handschoentjes en we geven elkaar een hand maar ook meteen 2 kussen. ‘Welcome to our home’, and thank you for your offer’. ‘We can absolutely use some help as you can emagine’. Vervolgens geven Marcella en Lucy elkaar een heerlijke geile kus. ‘Ik ga mij even omkleding’ hoor ik Lucy zeggen als ze klaar zijn met zoenen en ze verdwijnt richting de gang.

Ik ben nog even verbaasd over de hele situatie en bekijk Marcella nu wat beter. Hij is nog jong, ik denk een jaar of 23 en heeft een zacht gezicht, niet erg mannelijk gelukkig, een mooie mond en lange wimpers. Hij heeft ook geen baardgroei. De pruik is van een heel goede kwaliteit en is gemaakt van echt haar. Het is heel duidelijk dat alles op zijn lichaam verder is onthaard. Alles is glad en zacht. Onder het rokje aanschouw ik zijn mannelijkheid. Althans, ik zie de rand van een doorschijnend nylon Sissy broekje. Dit is feitelijk het enige dat verraad dat ik te maken heb met een man. ‘En mijn god, wat een enorme pik hangt daar in dat nylon. Zijn zware gladde ballen zorgen ervoor dat het broekje strak gespannen staat. Marcella is gewoon een geil sletje met een grote pik.
Onder de doorschijnende stof van haar bloesje zie ik een paar mooie strakke puntige borstjes gehuld in een satijnen behaatje met kanten bandjes en een brede sluiting. Een cup A of misschien wel B, heel bizar om deze combinatie van pik en tietjes zo te zien! En ik besluit om Marcella vooralsnog gewoon als meisje te beschouwen.

Ik bemerk dan ook dat ik heel erg geil wordt van het kijken naar dit jonge Franse sletje en ik merk dat ik het liefst aan haar zou willen zitten. Bij het zien van dit alles schiet het mij te binnen dat ik soms fantaseer dat ik zelf ook een sexy outfitje aan zou willen hebben. Dit is door mijn beharing echter een ridicule gedachte en ik vraag mij zelfs af of het spelen met deze prachtige Sissy niet veel opwindender is dan er zelf een te zijn. Dit verwart mij wel omdat ik hetero ben en toch enorm geil word.
Marcella zet het vuur zacht en gaat mij heupwiegend voor naar de salon. Ik volg haar en bewonder de slanke benen en de super dunne nylon kousen met kaarsrechte naad en een point heel. ‘Lekker hoor!!’ hoor ik mijzelf hardop zeggen.

Lucy roept vanuit de gang dat ze zich even gaat opfrissen en schone lingerie aan gaat doen. Vervolgens duikt ze een kamer in. Marcella en ik staan ondertussen nog steeds wat onwennig bij elkaar bij de schouw en ik moet toegeven dat, als ik niet bloedgeil van hem werd, ik alleen maar zou moeten lachen om het bizarre schouwspel van deze jongeman in een soort van vrouwenlichaam of is het een vrouw met een forse penis? ‘Wil je alvast iets drinken?’ vraagt Marcella liefjes. Ik antwoord dat ik graag iets sterks zou willen. Ik vertel hem dat ik, ondanks vele gekke avonturen, nog nooit een Sissy in het echt heb gezien. Laat staan dat ik er een heb aangeraakt, gezoend of seks mee heb gehad. ‘Het maakt dat ik wat nerveus word en onzeker’, zeg ik hem. ‘Oh, maar dat geeft helemaal niet hoor’, zegt Marcella. ‘Als het aan mij ligt leren we elkaar vanavond beter kennen en dan zien we wel hoe het loopt allemaal’. ‘Je bent een onwijs leuke vent en ik zou me wel raad weten met zo’n lekker ding als jij’. Zegt hij lachend. Ik ben bi en een sub en houd van vrouwen als Lucy’. ‘Die gehoorzaam ik graag’. En hij gaat verder; ‘Waar ik heel erg opgewonden van raak is toekijken hoe mijn lieve Lucy hard genomen wordt’, ‘Als ik opdracht krijg om toe te kijken en met mijzelf te spelen of met een ander terwijl Lucy wordt geneukt als een geile hoer’, dan word ik zoooo opgewonden. ‘Daarom kan ik niet zonder haar’. ‘Zij bepaalt alles feitelijk voor mij’. Hemeltje, Marcella is niet alleen een Sissy, maar ook nog een cuckhold.

Hij reikt mij een glas aan met een flinke hoeveelheid whisky. Ik neem een slok, en meteen nog een en ik bekijk hem nu nog eens beter. De alcohol begint al snel zijn effect op me te krijgen. Ik heb weinig gegeten en ik voel dat de remmingen nu snel verdwijnen. Marcella staat daar en het lijkt erop dat hij wacht op een order. Dat brengt mij op een idee…. ‘Marcella, kom eens bij mij, probeer ik. Hij komt direct naar mij toe lopen in zijn heerlijke vrouwelijke stijl en voor mij staan. Ik kijk hem recht aan. ‘Ik wil je voelen!’ zeg ik. En zonder verder te vragen leg ik mijn vrije hand zachtjes op zijn kruis. Ik voel het zachte glanzende nylon met daaronder de stijve penis en begin deze te strelen. ‘Wat een genotsknots is dit’ denk ik bij mijzelf. Mijn hand glijd verder naar onder en ik streel zacht het erotische nylon dat om zijn gladde ballen gespannen staat. Ze zijn groot, zwaar en warm. Bijna buiten proportioneel. Marcella slikt een paar keer, kijkt mij geil aan en ik neem nog een flinke slok van mijn Whisky. Onderwijl blijf ik zijn steeds harder wordende knots strelen. Ik voel dat zijn penis verder en verder groeit en ik merk dat dit het strelen van dit harde warme vlees bij mij een vreemde sensatie teweeg brengt. Marcella sluit zijn ogen en laat mij begaan.

Zijn pik wordt nu keihard en lang en ik krijg tot mijn grote verbazing zin om deze gladde fallus in mijn mond te nemen. Ik vraag, terwijl ik met mijn hand heel zachtjes zijn ballen streel, of hij niet terug moet naar de keuken. Marcella kijkt mij wazig en glimlachend aan en zegt dat hij het gas op een heel laag vuur heeft gezet en dat we de komende 20 minuten niet in de keuken hoeven te zijn. Ik blijf daarom zachtjes over het sensuele nylon strelen en voel nu ook over de fraaie jarretelgordel. Mijn hand gaat omhoog over de kleine borsten en harde tepels. Voor ik het goed en wel doorheb zit ik op mijn knieën voor hem. Ik kijk recht tegen het nylon broekje met goddelijk lekkere inhoud aan en besef dat ik nu niet meer wil of kan stoppen. Ik wil deze prachtige stijve pik in mijn mond voelen en pijpen als een slet!!

Ik zet het glas op de grond en trek langzaam het zachte roze nylon zover naar beneden dat zijn grote stijve knots naar voren springt. De witte elastieken van de jarretels die onder het dunne broekje al zichtbaar waren zijn glanzend en staan strak. De sexy sluitingen zitten mooi aan de huidkleurige kousen en midden in dit prachtige geheel staat nu een grote dikke geaderde lul te smachten naar een warme mond. Vervolgens doe ik iets wat ik nog nooit eerder in mijn leven gedaan heb. Langzaam lik ik de harde staaf. De smaak is wat vreemd en zoutig en als ik het spleetje lik dan proef ik een druppel voorvocht. Voor ik het zelf in de gaten heb sluit ik mijn lippen om de grote blauw-rode eikel en voel het warme vlees mijn mond binnen gaan. De warmte van het forse apparaat verrast mij en ook de smaak is bijzonder opwindend. Ik voel de gladde eikel, het spleetje, het toompje en heel langzaam neem ik de knots al pompend dieper in mijn mond. De rand onder de eikel, de strakke voorhuid voelen onwennig en toch ook vertrouwd en dan in een keer schuif ik mijn mond half over de keiharde pik. Jezus wat een heerlijke sensatie is dit. Ik pijp voor het eerst van mijn leven en realiseer mij dat ik het heel opwindend en ook vooral heel vertrouwd vind.

Ik kijk omhoog en zie Marcella met haar ogen dicht genieten van mijn pompende mond. Ze streelt haar kleine tietjes door de beha en dunnen stof van haar doorkijk bloesje. Ik ga op en neer en voel de grote eikel tegen mijn huig komen, warm en glad. De smaakervaring is zalig en mijn vingers klemmen zich om de schacht en ik begin deze heerlijke grote pik naast met mijn lippen ook met mijn hand zachtjes af te trekken. Als mijn hand verder naar beneden gaat over de harde knots laat ik mijn vingers afdalen naar de zijkant van het machtige scrotum. Zachtjes neem ik de zak met forse kloten in mijn hand en streel de zijkant van de gladgeschoren balzak. Ik weet dat dit zachte strelen ertoe kan leiden dat deze geile slet spontaan klaar kan komen en gezien de opwinding die ik voel zou mij dat niet verbazen.

Tot mijn eigen verbazing wens ik ook maar een ding; een lading warm zaad in mijn mond. Mijn handen glijden verder. Een hand blijft het scrotum met zijn forse kloten strelen en mijn andere hand streelt zachtjes de binnenkant en buitenkant van haar dijen. Ik voel de rimpels van de nylon kousen, de overgang van de kousen naar de gladgeschoren benen en de elastieken van de jarretels. Mijn opwinding kent geen grenzen meer en ik pijp door de complete verwarring van deze verschillende sensaties als een volleerde slet aan de stijve lul. Ik weet als man precies wat dit geile hoertje lekker vindt. Het gekreun van Marcella neemt nu toe en ook de ademhaling wordt nu kort en heftig. Ik weet wat ik doe en besluit tot het einde te gaan. Ik voel twee handen op mijn hoofd die mij nu zachtjes dwingen om dit heerlijke hete vlees in mijn mond te houden en te blijven verwennen. Speeksel loopt uit mijn mond over zijn schacht. Plotseling voel ik de lul van Marcella nog iets verder opzwellen en ongecontroleerd schokken, zijn ballen trekken omhoog en ik hoor alleen nog maar diep vrouwelijk gekreun. Het strelen van mijn vingers langs zijn zak maken dat de warme lading sperma met krachtige stralen diep in mijn mond worden gespoten. Wat super lekker is dit. Het zoutige warme zaad, de glibberige substantie over mijn tong, ik slik en slik. Dikke klodders sperma glijden zo over mijn tong mijn keel in. Jezus wat een waanzinnig gevoel is dit. Ik wil iedere druppel proeven en naar binnen werken, die pik helemaal schoonlikken. Langzaam voel ik het harde gevaarte wat verslappen en ik besef wat ik net heb gedaan. Ik heb voor het eerst van mijn leven iemand klaar gepijpt en sperma van een andere man doorgeslikt. Nou ja, een man, een bisexuele Sissy met mooie tietjes in een geil uniformpje en dat maakt wel een aanzienlijk verschil. Marcella laat nu langzaam zijn verslapende lul uit mijn mond glijden en hij bukt om mij een lange diepe tongzoen te geven. Wat een sensatie!!

‘Zoooooo, wat een mooi gezicht was dit’, hoor ik achter mij. Ik draai mij verbaasd om en zie tot mijn vreugde Lucy staan. Geleund tegen de deurpost staat zijn daar met glimlach van oor tot oor. En wat is ze mooi!!!

Ze is gekleed in een oogverblindende outfit. Haar zachtleren hoge veterlaarsjes tot net onder de knie, de enorme hakken en haar zwarte nylons, de fantastische grote jarretelgordel, haar zware roomwitte puntige borsten en grote harde tepels die zichtbaar zijn door de transparante crèmekleurige strikblouse. Het haar is opgestoken en de donkere make-up met rode lippenstift markeren de rest. Ze draagt geen rokje noch slipje en behaatje. Haar kutje is helemaal bloot en glad geschoren. Een wonder der natuur in al haar schoonheid.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jay66

Hoog opgeleide en dominante man van midden 50, silver fox, charmant, sportief, levensgenieter. Ik ben dol op dames in lingerie, fully fashioned kousen, high heels een zijden pussybow blouses. Verder schrijf ik mijn avonturen graag op om deze vervolgens te delen met gelijkgestemden. Ik sta open voor onverwachte en spannende contacten en ideeën. email: jaybe.66@yahoo.com

Dit verhaal is 8026 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Lucy deel 2”

Plaats een reactie