BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn leven als bi – 17

Het is al weer lang geleden dat ik mijn leven als bi-man beschreven heb. Maar nu heb ik weer eens iets meegemaakt wat ik jullie wil vertellen. Dit verhaal is dus echt gebeurd.

Het was enkele weken geleden een heel mooie dag tussen alle regenachtige dagen door. Ook de bodem was een beetje opgedroogd. Ik moest die middag naar Breda en had nog wel even wat tijd over. Dus, toen ik richting “Lage Aard” kwam nam ik de afslag en stopte vooraan op het parkeerterrein. En jawel hoor. Er liepen al diverse mannen rond. Dus ik ging door de eerste poort het bos in. Misschien kon ik wel een pik afzuigen of zo. Geneukt worden zag ik nog niet zo zitten, maar wie weet.
Ik liep een beetje rond en had al snel beet. Een bekende man die ik al meerdere keren had klaar gezogen kwam op me af en knipoogde. Hij draaide om en liep naar zijn favoriete plekje. Dat lag ver van de snelweg, maar wel bijna naast een landweg die achter het bos liep. Maar dat maakte hem (en mij) niets uit. Hij liep naar een boom toe en liet al snel zijn broek zakken. Het was gewoon heel duidelijk wat hij wilde. Ik boog me voorover en pakte al snel zijn lul lekker vast. Hij heeft een stevige dikke lul van ca. 15 cm en een flinke zak met ballen. Hij stond al snel keihard vooruit en ik begon met hem eens lekker te likken. Blijkbaar had hij net geplast want ik proefde een beetje het zoutige van pis. Niet dat ik dat erg vind hoor. Ik vind het lekkerder dan al die zeepgeurtjes die er soms overheen hangen. Geef mij maar een naturel lul in mijn mond.

Hij begon al een beetje te kreunen en daarom nam ik hem eens lekker diep in mijn mond. Ik kan zo’n pik bijna helemaal er in hebben en gleed dan ook al snel met mijn mond vanaf zijn eikel naar zijn wortel. Hij pakte me bij mijn hoofd en begon me eens lekker te neuken in mijn mond. En toen hij daar lekker mee bezig was voelde ik plotseling dat er iemand naast me stond. Ik keek even een beetje opzij en zag een grote lul die recht vooruit stond. Groter dan diegene die ik net aan het zuigen was. Maar wel veel dunner. Ik ging gewoon verder met zuigen terwijl hij daar stond en voelde zijn hand op mijn kont. Ik draaide eens lekker met mijn billen onder zijn hand en blijkbaar begreep hij dat ik meer wilde. Hij gleed met zijn hand naar onder en maakte mijn riem en broek los. En voor ik er erg in had stond ik met mijn blote kont naar achter gebogen terwijl ik die lekkere lul nog steeds pijpte. Ik had nog het besef om een condoom uit mijn zak te halen en dat naar achteren af te geven. En toen voelde ik plotseling enkele handen over mijn blote billen gaan en toen een tong over mijn poepgat. Ik werd heerlijk gerimd en die tongpunt schoot regelmatig in mijn hol. Ook enkele vingers verdwenen nu met regelmaat in mijnpoepgat en ik werd er steeds geiler van. Ik hoorde dat er meer mannen nu bij stonden. Daar heb ik geen problemen mee omdat ze meestal allemaal voor hetzelfde komen toch? En ik zag rond me best aardige lullen toen ik een beetje schuins wegkeek. Want dat is met een lekkere dikke lul in je mond niet altijd even makkelijk.

En toen voelde ik dat er een paar vingers diep in mijn poepgat gestoken werden. Blijkbaar werd ik dus even opgerekt. Het voelde goed en was al weer veel te lang geleden. Maar nog voordat ik er een lul in kreeg werd plotseling mijn mond volgespoten. Hij had al meer zijn zaad in mijn mond geloosd, maar deze keer was het toch wel extra veel. Ik zoog nog even na en toen trok hij terug. Maar voordat ik ook maar even iets anders kon doen stond er al een andere voor me. Ik liet snel het zaad uit mijn mond lopen en hapte toe. Het bleek helaas maar een klein lulletje te zijn maar wel keihard en heel dik. En wat ik niet verwachtte, een paar heel grote eieren in een enorme zak. Hij begon met zijn lulletje in mijn mond te neuken alsof hij de trein nog moest halen. Onvoorstelbaar. En terwijl hij zo bezig was, was eindelijk de man achter me zo ver dat hij zijn pik tegen mijn neukhol zette. Omdat ik vaak geneukt ben en ook door grote en dikke lullen was het geen enkel probleem. Hij drukte door en al snel schoot hij door mijn kringspier mijn poepgat in. Na even drukken zat zijn lul dan ook helemaal in mijn darmen. Het voelde heerlijk. Hij pakte mijn heupen vast en begon langzaam te bewegen. Eerst kleine stootjes maar langzamerhand steeds diepere en hardere stoten. Hij neukte zalig. Zo was ik al lang niet meer geneukt.

Maar nu voelde ik ook handen aan mijn tepels en een mond aan mijn eigen lul. Er bleek iemand onder me te zitten die op die manier overal lekker bij kon. Hij likte mijn lul en mijn ballen en speelde lekker stevig met mijn tepels. Dit had ik zelf nog nooit meegemaakt eerlijk gezegd. En blijkbaar waren er nog meer die dit geil vonden want ik voelde dat de man die mijn mond neukte nu al klaar kwam. En wat ik niet verwacht had, hij spoot echt enorm veel zaad uit dat kleine spuitmonstertje. Ik kon het niet allemaal verwerken. Er liep zaad zo uit mijn mond omlaag. Maar het bereikte de grond niet. De man die onder me zat ving het op, smeerde het over mijn lul uit en zoog daarna alles op. Dus toen ik mijn mond weer vrij had liet ik al het zaad omlaag lopen. Zo in de handen van die andere man onder me. Hij likte het zo van zijn handen en slurpte het gewoon op. Intussen werd ik nog steeds geneukt en voelde ik dat mijn prostaat ook begon te werken. Mijn lul was ook best hard op dat moment.

En weer stond er iemand voor mijn mond. Deze keer met een enorme dikke en lange lul. Zoiets had ik nog nooit in mijn mond gehad. Ik kon mijn mond net over zijn eikel krijgen en hij drukte langzaam zo ver als hij kon door. En toen werd ik aan 2 kanten geneukt en ondertussen afgezogen. Ik voelde nu steeds meer mijn geil omhoog komen, maar voor ik zelf klaar kon komen kwam de neuker in mijn poepgat met een brul klaar. Hij spoot zijn condoom helemaal vol. Hij gaf een goedkeurende klap op mijn billen en liep daarna weg. Maar niet nadat het condoom door de man onder me was overgenomen. Die hield het boven zijn mond en liet alle zaad zo in zijn mond lopen. Hij slikte ook alles gewoon door. Ik had hem nu iets beter gezien en dacht dat ik hem ergens van kende. Maar toen vroeg de man voor me of hij me ook mocht neuken. Hij had zelf een grotere maat condooms bij zich.

Ik vond dat prima als hij maar voorzichtig wilde doen. Dus hij haalde zijn lul uit mijn mond en liep om me heen. Even later hoorde ik wat geritsel en voelde ik daarna die enorme eikel tegen mijn neukhol. Hij had overal aan gedacht want ik voelde dat hij er glijmiddel opspoot. En toen begon hij rustig maar stevig door te drukken. En langzaam voelde ik dat hij er in ging. Het deed wel even pijn maar gaf ook een geweldig geil gevoel. En toen schoot hij met een steek van pijn door de barrière heen en zat al snel half in mijn mannenkut. Hij wachtte even en begon toen rustig te neuken. Ik was nog nooit zo gevuld als nu. Ik kon nu een beetje beter om me heen lijken terwijl ik tegen een boom steunde. Ik zag een oude man staan met zijn lul in zijn handen. Hij was halfstijf en ik wenkte hem en wees op mijn mond. Hij kwam een beetje aarzelend dichterbij maar toen hij voor me stond pakte ik gewoon zijn lul en stopte die in mijn mond. Ik begon lekker over zijn lul heen te schuiven en ik voelde dat hij iets harder werd. Maar blijkbaar was hij dit niet gewend en ik voelde hem dan ook verkrampen. En voor ik het wist begon hij zijn zaad in mijn mond te lozen. Een paar dunne straaltjes maar hij kreunde alles bij elkaar. En weer herhaalde het ritueel zich. Het zaad werd vlot opgevangen door de man die nog steeds onder me zat en ingeslikt. En toen zag ik wie het was.

Maar eerst kwam ook de man die me neukte nu enorm klaar. Hij zat er bijna helemaal in toen ik voelde dat zijn lul steeds dikker werd. En met een oerkreun begon hij het condoom vol te spuiten. Hij bleef maar spuiten leek het wel en ik voelde gewoon de druk in mijn poepgat toenemen. Maar net toen ik dacht dat het condoom zou knappen trok hij terug en haalde het van zijn lul af. Het zat bomvol. Daarna gaf hij het aan de man onder me en die ging nu staan en dronk het helemaal leeg.

Ik kende hem en drukte hem voorover tegen de boom aan. Ik deed een condoom om en zette mijn intussen keiharde lul nu tegen zijn ster aan. En voordat hij iets kon doen of zeggen ramde ik mijn lul in één keer naar binnen. Hij gaf een gil maar bleef wel staan. Ik heb hem toen echt als een razende geneukt . Net zo lang totdat ik er helemaal inzat. Ik pakte om hem heen zijn lul vast en begon daar hard aan te trekken. Ik kon dit helaas na al dat neukgeweld van eerder op de middag niet lang meer volhouden en net toen hij zijn zaad begon te spuiten voelde ik dat ik ook bijna klaar kwam. Ik haalde mijn lul uit zijn gat, haalde het condoom er af en zette hem op zijn knieën voor me. Hij opende zijn mond al en ik trok intussen totdat ik klaar kwam. En toen ik zijn mond en gezicht volspoot zei ik “Ik geef je mijn absolutie meneer pastoor !!!!”. Hij schrok zich een hoedje dat ik hem herkend had. Hij was namelijk pastoor in tilburg. En dan eentje van de ouderwetse kerk. Maar goed, ik wist nu wel beter. Ik vertelde dat ik hem niet zou verraden maar dat hij als hij weer hier kwam mijn sletje was. En, als het zo eens uitkwam in de stad zelf ook daar. Hij wist daarna niet hoe snel hij weg moest komen en ik kleedde me rustig aan en reed weer verder naar Breda. Ik was dar wel een dik half uurtje te laat, maar dat had ik er graag voor over.

Dit verhaal is echt gebeurd. Ik kwam hem afgelopen weekend tegen en hij kwam even naar me toe en vroeg of ik toch zeker niets wilde vertellen. En toen ik zei dat hij mijn sletje was waar en wanneer ik wilde ,maar niets zou vertellen bedankte hij me uitgebreid. Dus misschien kan ik de toekomst nog wel eens een lekker geil verhaald over hem plaatsen. Maar dat zien we dan een volgende keer wel weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 5026 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn leven als bi – 17”

Plaats een reactie