BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Keihard nodig

Ik werd wakker met dat hete kriebel gevoel tussen mijn benen, voordat ik mijn slipje controleerde, wist ik al dat ik zeiknat was. Ik kreunde in het ochtendlicht, kreunend over de bitterheid van het leven: zo typerend. Ik had een orgasme gehad en ik had er doorheen geslapen. Ik kon wat beelden van mijn droom terughalen. Beelden uit een filmpje dat ik gisteravond op pornhub had gekeken. Een jong vrouw die op kantoor door haar stagiaire wordt geneukt in een magazijn. Na het filmpje had ik mijzelf met mijn vibrator naar een heerlijke climax genaaid. Blijkbaar was het voor mijn lijf niet voldoende geweest en had ik het filmpje in mijn door herbeleefd. Ik zocht mijn kunststof vriend, keek op de klok, nog 15 minuten om me op te frissen, aan te kleden en te ontbijten. Johan, een collega zou me dan ophalen. “KUT! Geen tijd!” steunde ik en besloot het maar zo te laten.

Johan was er exact op tijd. Ik griste mijn jack van de kapstok en rende naar buiten. In de auto was het stil. De radio stond zachtjes aan, geen van ons beide had wat te vertellen. Blijkbaar beiden met andere dingen aan ons hoofd. Af en toe zag ik de beelden van het filmpje. Hoe hij haar voorover op een stapel pallets drukte, haar rok optilde, het kruis van haar slipjes opzij trok en… Ik was bang dat hij door zou hebben in welke staat ik was. Mijn harde tepels en blos moesten duidelijk zichtbaar zijn. Misschien kon hij het wel ruiken. Mijn gedachten gingen alle kanten op. Ik twijfelde of de keuze voor het zomerse jurkje en het weglaten van een BH verstandig was geweest. In snelle bochten en over verkeersdrempels bounceten mijn borsten alle kanten op. Omdat het jurkje best wel ruim viel zou het kunnen gebeuren dat een borst uit het jurkje zou vallen.

Aangekomen op kantoor wenst Johan mij een fijne dag en ‘veel plezier’. Had hij het dan toch gezien, geroken of gemerkt? Ik ging snel naar het toilet. Het kruis van mijn slipjes was kletsnat. Ik twijfelde, uitdoen? Of zou ik dan een natte vlek in mijn jurkje krijgen als ik ging zitten… Hoe ik die dag door moest komen met het rete geile gevoel in mijn lichaam. Zou er een andere oplossing zijn?

De eerste collega die mijn aansprak was Eddie, van de boekhouding. Ik had hem een paar keer naar Jeanette’s kont zien staren. Hij was een liefhebber van vrouwelijk schoon, jong en ongebonden, onbewust zag ik hem in de rol van die stagiaire uit het filmpje. Zou hij… Eddie zag er goed uit, hij was niet één van de jongens was waar we het over hadden in het damestoilet.

Ik was er uit. Hij zou het doen!

Ik glipte een voorraadkast in en trok snel mijn slipje uit, ik hoefde niet eens te checken. Doorweekt! Snel pakte ik het slipje en propte het in mijn hand. Ik keek nog even in een raam. Een snelle blik in een spiegelende ruit, ik trok het decolleté van mijn jurkje wat verder op. In de gang kwam ik Eddie tegen. “Kom je zo even naar mijn kantoor?” Hij keek mij vragend aan. Een klopje op de deur. “Kom binnen.” Hij beende zelfverzekerd naar mijn desk. Hij leek verbaasd. “Goedemorgen?” “Zie ik er goed uit vandaag?” vroeg ik terwijl ik mijn rug iets hol trok. “Eh. Zeker?”

Ik gooide gewoon mijn slipje op tafel. “Kopieer kamer. NU. Maak je geen zorgen ik ben aan de pil…” raspte ik. Ik stond op en beende langs hem heen de gang in. Ik hoopte dat hij zou volgen. Het is niet dat ik de meest sexy vrouw ter wereld ben: het is gewoon wat mijn zus me altijd heeft verteld. “Je hebt een mooi lijf, prachtige tieten en een leuke kop. Jij kunt elke vent krijgen!” Okay, Ik wilde HET. Ik wilde HET en wel nu!
Het kopieerhok was leeg. Ik checkte of de deur op slot kon. Gelukkig. Ik pakte het bordje “Andere kopieermachine gebruiken. ONDERHOUD.” Het duurde niet lang voordat hij opdook. “Hang het onderhoudsbordje op en sluit de deur.” zei ik. “Je moet me helpen! Ik heb dringend een orgasme nodig.” Met beide handen trok ik mijn jurkje open, mijn borsten tuimelden hun vrijheid te gemoed. “Die zijn mooi.” bazelde hij en strekte zijn handen er naar uit. Echt warm waren ze niet. Hij streelde ze en kneep voorzichtig in mijn keiharde tepeltjes. “We hebben niet veel tijd…” Ik draaide me om en zette mijn linkerbeen op de tafel en bukte voorover. In de ruit zag ik zijn blik. Ik hoorde hoe hij de rist van zijn broek opende, geritsel van een afzakkende jeans. “Uh. Wauw.” Hij liet zijn blik over mijn billen gaan en daaronder mijn vorige week nog geschoren kut. In de spiegeling van een ruit zag ik dat hij aan zijn pik stond te trekken. Het duurde mij te lang en ik werd ongeduldig. Ik was in nood. “Neuk me, of ik zoek iemand die dat wel kan!”

Hij deed een stap naar voren. En godzijdank; Ik wist niet zeker of ik iemand anders kon vinden. Het was nog niet eens negen uur ’s ochtends. Zijn geslacht rustte tegen mijn kont. Ik realiseerde me dat hij een flink geslacht had. De kriebel van zijn schaamhaar tegen de huid deed me goed. Hij nam zijn pik vast en trok deze een paar keer heen en weer tussen mijn natte schaamlippen. “Verdomme, stop met treuzelen!” beet ik hem toe. Met één harde stoot schoot zijn pik geheel in mij. Ik hapte naar adem. Zijn linkerhand greep mijn heup, zijn andere lag tussen mijn schouderbladen. Zijn eerste stoten waren traag en diep, telkens dreef hij zijn hele geslacht diep in mijn schede. Telkens mijn baarmoeder een stoot gevent. Niet dat zijn maat er erg toe deed, want ik stond al op het punt klaar te komen voordat zijn ballen de binnenkant van mijn dij raakten. Ik kromde mijn rug en strekte mij languit onzedelijk over de tafel het gekreun dat ik mezelf hoorde uitzuchten zou me in verlegenheid hebben gebracht als hij niet al had geweten dat ik zo geil was.

Zijn hand sloot zich aarzelend om mijn borsten om er vervolgens hard in te knijpen. Ik liet hem gaan. Ik kwam snel in zijn ritme, reed tegen hem aan en het duurde niet lang voordat de kopieerkamer net zo stonk als ik. Nee, zoals wij, de kleine ruimte vulden met onze geur en geluiden… van het klappen van zijn heupen tegen de mijne, zijn ballen die tegen mijn clitje ploften gecombineerd met ons wanhopige gegrom.

Hij kwam snel, maar dat was geen probleem: ik stond de hele tijd in vuur en vlam. Trillend van mijn o’zo gewenste orgasme nog voordat hij een laatste keer zijn pik maximaal in mij stootte, zijn hand op mijn borst was nu een klauw. Ik kon het niet voelen, maar ik was er zeker van. Letterlijk, gelijk met mijn orgasme begon hij te kreunen en te piepen dat hij klaar kwam. Ik voelde zijn zaad niet in mij komen want ik was te druk met mijn eigen gevoelens. Toen hij zijn laatste paar stoten maakte, nu gesmeerd met zijn sperma voelde ik vocht langs mijn dijen lopen.

Ik keek naar hem terwijl hij zich terug trok. Zijn sperma gutste uit mijn kut langs mijn dijen. “Bedankt…” klonk mijn stem hees. KUT! Toen begin het mij te dagen dit was niet Eddie de vrijgezel maar Eddie de IT-er, die heeft een vrouw en drie kinderen… Ik reikte naar een bakje met doekjes en veegde zijn zaad weg. Hij keek toe hoek ik mijn jurkje weer op zijn plaats trok.

“Graag gedaan…” mompelde hij terwijl hij zijn broek op hees en met een ongemakkelijke glimlach op zijn gezicht het hok verliet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10215 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Keihard nodig”

Plaats een reactie