BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw werd mijn vriendje

Even voorstellen. Ik ben Henk, 64 jaar, slank en bisexueel. Mijn vrouw Ellen is 60 jaar, slank tot een beetje gevuld, maar gewoon een lekker wijf. Na een periode van droogte (we neukten nauwelijks meer) hebben we de draad weer opgepakt. Mijn vrouw is geiler dan ooit.
De laatste tijd hadden mijn vrouw en ik er een gewoonte van gemaakt om voorafgaand aan de sex geile filmpjes, die ik van internet had gedownload, te bekijken. Daar werden we allebei knetter geil van en zodoende neukten we als konijnen. In die filmpjes kwam van alles voorbij. Hetero, anaal, dp en uiteindelijk ook bisex films waarin twee mannen en een vrouw elkaar op alle mogelijke manieren neukten. Ik merkte dat Ellen daar ook best wel geil van werd.

In het begin van onze relatie neukten we best vaak, waarbij ik ook haar lekkere kontje regelmatig neukte. Ik merkte dat ze dat best lekker vond. Als je het mij vraagt, vind ik een kontje om neuken lekkerder dan een kutje. Het voelt veel strakker om mijn pik en Aangezien die van mij niet zo groot is, geniet ik er dus ook meer van.
Ik heb haar onlangs voorzichtig bekend dat ik in mijn jeugd wel eens wat met een vriendje van mij had geëxperimenteerd. Dat dit ertoe had geleid dat hij me in mijn kontje had geneukt en dat ik me ondertussen had afgetrokken en daarbij ongelofelijk intens was klaar gekomen. Dat ik dat graag nog wel weer eens wilde beleven. Daar schrok ze in eerste instantie wel van, want voor zover zij wist, was ik gewoon hetero.
Ik stelde toen voor om eens een man bij ons in bed uit te nodigen, zodat we allebei van hem konden genieten. Daar wilde ze echter niets van weten, hoezeer ik ook aandrong. Ze vond onze sex iets van ons tweeën, hoewel ze tijdens het fantaseren tijdens de sex wel vaak door een andere man of mannen werd geneukt. Meestal begon ik met een fantasie dat we in een bos neukten en dat we werden bespied door andere mannen. Ik liet haar dan verder fantaseren en meestal vertelde ze dan dat die mannen dichterbij kwamen en aan haar voelden. Haar borsten, haar kutje, haar kontje. Dat ze een dikke pik voor haar gezicht zag en hem beet pakte en hem begon te pijpen.

Aangezien mijn pik niet zo groot is, fantaseert ze dan over grote pikken. Er komt er dan iemand met zo’n apparaat achter haar staan, duwt haar voorover en zet hem tegen haar kutje. Ik vraag haar dan of hij haar mag neuken en dan hijgt ze geil dat hij dat mag. Zo wordt ze dan goed opgevuld en hard geneukt tot hij haar vol spuit. Ondertussen pijpt ze die andere man. Als ze goed op dreef is, staan er in haar fantasie meerdere mannen om ons heen en uiteindelijk wordt ze door allemaal geneukt en vol gespoten. Intussen neuk ik haar kutje of kontje en spuit haar vol. Als we allebei voldaan zijn, vraag ik haar steeds of ze dat niet eens in het echt zou willen beleven, maar steevast zegt ze dat het een fantasie is en dat dat zo moet blijven. Op de een of andere manier durft ze de stap niet te zetten, maar ik ben er van overtuigd dat ze, wanneer we onverhoopt in zo’n situatie verzeild zouden raken, dat ze zich door al die mannen zou laten neuken.

Op een gegeven moment kwam er toen ook een filmpje voorbij waarin een vrouw haar kutje met een dildo verwende.
Dat bracht Ellen op het idee om er ook eentje aan te schaffen. Zodat ze mij met die dildo zou kunnen verwennen.
Ik liet er geen gras over groeien en de volgende dag pakte ik de laptop en ging naar de site van Bol. Ik had daar eerder al eens een kijkje genomen en had daar zogenaamde “strapless dildo ‘s” gezien. Die heeft aan 1 kant een knop die in haar kutje gaat en aan de andere kant een mooie penisvorm. Op die manier zou mijn vrouw mij kunnen neuken, terwijl haar kutje ook gestimuleerd werd. Ik riep Ellen er bij en liet haar zien wat ik gevonden had. Ze moest eerst toch wel haar schaamte overwinnen, maar ik noemde alle voordelen op en dat ik nu echt wel eens geneukt wilde worden. Toen ging ze akkoord en hebben we een blauwe strapless dildo en glijmiddel besteld. Een paar dagen later hadden we onze bestelling in huis en samen bekeken we de spullen. Ellen nam de dildo in haar hand en streelde het ding. Ze sloot haar hand erom heen en maakte trekkende bewegingen. We besloten om hem diezelfde avond nog uit te proberen.

Ik had Intussen een aantal filmpjes gedownload waarin de vrouw haar man met een strapless dildo penetreerde en vervolgens goed door neukte. Deze zou ik die avond als opwarmertje vertonen, zodat Ellen zich een goed beeld kon vormen wat er van haar verwacht werd.
Die avond gingen we naar bed en ik had de dildo en het glijmiddel op het nachtkastje gelegd. We gingen naakt op bed liggen en ik startte de film. Daarin was te zien dat een vrouw eerst haar man pijpte en ondertussen zijn anus stimuleerde. Daarna begon ze zijn gaatje te likken en zodoende maakte ze de boel goed glad. Vervolgens begon ze hem te vingeren. Eerst 1 vinger, daarna twee. Dat ging zo een tijdje zo door waarbij ze ook aan zijn pik trok. Tenslotte zag je dat ze een strapless dildo langzaam in haar kutje deed. Dat wil zeggen de knop zodat het lange penisgedeelte fier overeind stond. De man ging op handen en knieën op het bed zitten en toen nam ze achter hem plaats en zette de pik tegen zijn anus. Ze duwde naar voren en toen zag je de dildo verrassend gemakkelijk naar binnen schuiven. Toen begon ze hem te neuken, waarbij beiden luid kreunden. Zowel de man, als de vrouw leken er geweldig van te genieten.

Ik keek opzij naar Ellen en zag dat ze gebiologeerd naar het scherm keek. Ik zag dat ze met haar vingers over haar gleufje ging. Ik had er ook een stijve van gekregen en trok aan mijn pik. We keken elkaar aan en ik zag de opwinding in haar ogen. We keken weer naar het scherm. Daar zagen we in close-up de dildo in en uit de kont van de man gaan en op een gegeven moment zagen we dat hij “handsfree” klaar kwam. De vrouw kreunde eveneens luid en kwam kennelijk ook klaar door het andere uiteinde in haar kutje.
Ik vroeg Ellen of ze het ook zo geil vond en ik zag dat ze knikte, terwijl ze maar bleef kijken.
Ik pakte toen de strapless dildo en zette het lange gedeelte tussen haar schaamlippen. Ik duwde zachtjes en bemerkte dat ze inmiddels zo glad en nat was dat hij gemakkelijk bij haar naar binnen gleed. Ze kreunde en zei: ” Ooohh! Zo lekker groot!” Hij is inderdaad een stuk groter dan mijn pikkie en voor mij heeft ze nooit een andere man gehad, dus dit was ze niet gewend. Ik bewoog de dildo in en uit en neukte haar er een tijdje mee totdat ze klaar kwam. Ze bleef even met de dildo in haar kutje liggen nagenieten en toen zei ik dat ze mij mocht neuken.

Ik zag aan haar dat het allemaal nog wat onwennig voor haar was, maar ze haalde hem uit haar kutje, draaide hem om en deed het andere deel (de knobbel) in haar kutje. De penis stak nu mooi recht vooruit en een beetje omhoog. Het was alsof mijn vrouw ineens een pik had laten groeien. Ik pakte hem beet en begon hem af te trekken ervoor zorgend dat haar kutje ook gestimuleerd werd. Zo ging ik nog even door totdat ik het tijd vond om zelf ook geneukt te worden. Ik pakte het flesje glijmiddel en spoot wat op mijn hand. Ik ging ermee naar mijn anus en maakte de boel daar goed glad. Eerst 1 vinger erin en toen twee. Even erin en eruit. Nu moest het wel kunnen. Het resterende glijmiddel wreef ik over de dildo. Ellen zag het allemaal wat onwennig aan, maar ze liet zich niet kennen.

Ik vroeg haar: “Ben je er klaar voor?” Enigszins beschaamd knikte ze. Ik ging voorover gebukt naast het bed staan en vroeg haar achter mij te komen staan. Dat deed ze terwijl ze “haar ” pik vast hield. Ik voelde hoe ze met de penis tussen mijn billen gleed en mijn gaatje op zocht. Het was allemaal nog een beetje zoeken voor haar en toen hielp ik haar door hem voor mijn gaatje te zetten. Toen hij goed zat zei ik tegen haar dat ze hem naar voren moest duwen. Eerst ging het nog wat moeilijk, maar ineens gleed hij een stukje naar binnen. Ik voelde hoe hij door mijn kringspier gleed. Ik kreunde even. Geschrokken vroeg Ellen ” Gaat het? Doet het geen pijn?”

Ik zei dat het goed was en dat ze dieper moest gaan. Toen voelde ik dat ze hem verder bij me naar binnen duwde tot ik haar buik tegen mijn kont voelde. Ik zei: “Nu zit hij er helemaal in. Het voelt heerlijk. Nu mag je beginnen met neuken. ” Ze pakte me bij mijn heupen en begon langzaam naar voren en naar achteren te bewegen en zo neukte ze me terwijl we naast het bed stonden. Het voelde geweldig. Wat had ik dit gemist en wat bofte ik maar dat mijn vrouw dit voor wilde doen. Man wat voelde dat lekker. Zo’n pik in mijn kont. Eerlijk gezegd vond ik een echte lul nog lekkerder, maar dit kwam aardig in de buurt. Ik begon met mijn kontje mee te bewegen. Wanneer Ellen naar voren stootte duwde ik naar achteren. Zo kwam ze lekker diep. Ik merkte dat Ellen het ook wel lekker vond door die knop in haar kutje, want ze kreunde dat het een lieve lust was. Ze vroeg: ” Doe ik je geen pijn?” Ik zei: “Helemaal niet. Het is onwijs lekker. Pak mijn pik. Trek me af en neuk me zo hard als je kan.”

Fanatiek begon ze in en uit te stoten en ondertussen trok ze aan mijn pik. Ik voelde een orgasme op komen en moedigde haar aan om me vooral hard te blijven neuken en af te trekken. Ellen neukte me hard en hijgde als een bezetene. Mijn pik werd hard als nooit tevoren en ik begon op mijn benen te schudden. Toen kwam ik klaar zoals ik nog niet vaak had beleefd. Ik spoot dikke klodders en Ellen trok en neukte als een bezetene. Ze ging maar door omdat er bij haar kennelijk ook een orgasme aan zat te komen. Toen voelde ik haar ook trillen en haar bewegingen werden ongecontroleerder. Toen begon ze te schudden en ze riep: ” Ooohh god oh god. Ik kom klaaaarrrr!” Even later viel ze hijgend over mijn rug en bleef zo liggen. Ik moest me aan het bed vast houden om niet mijn evenwicht te verliezen. Zo bleven we een tijdje staan nagenieten. Ik met de dildo nog in mijn kont en zij met de knop in haar kutje. Toen we weer wat bij onze positieven waren gekomen ging ze recht staan en trok de dildo uit mijn kont. Ik draaide me om en trok haar tegen mij aan. Ik zoende haar en tongde haar. Ik voelde “haar” pik tegen mijn buik en streelde hem niet mijn hand. Ik zei: ” Dankjewel lieverd dat je mijn ‘vriendje ‘ wilde zijn. Je hebt me heerlijk geneukt. Dit wil ik wel vaker. Ik hoop dat het voor jou ook lekker was”

Ellen keek me aan en zei: ” Ik vond het eerst maar gek en moest enorm wennen aan het idee dat ik mijn man stond te neuken, maar ik moet je bekennen dat ik het ook wel lekker en opwindend vond. Ik wil dit ook wel vaker met je doen. ”
We kropen weer in bed tegen elkaar aan. Ik vroeg haar om de dildo nog even te laten zitten, zodat ik met mijn vriendje in slaap zou kunnen vallen. Zo lagen we tegen elkaar en we streelden onze lichamen en zo vielen we in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 11149 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie