BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roosmarijn

Op een druilerige dinsdag wil ze met hem lopen langs de waddendijk. Regenlaarzen aan en ongedwongen. Ze wil frisse lucht. En gezelschap. Praten, zegt ze. Ze heeft de zwarte laarsjes met stippen aan die ze van hem gekregen heeft voor haar verjaardag, 2018 of 2019, hij wist het niet precies meer. Ze staan haar nog prima. Ze maken haar meisjesachtig, jong, ze heeft zich expres wat puberaal gekleed.

We banjeren tussen vogels en koeien tot we bij een vogelkijkhut komen. De warme regen drupt permanent door. We zijn doorweekt. Ik trek mijn regenjack uit, ze kijkt me aan, ‘je bent doorweekt, we kunnen veel beter alles uittrekken’. Voor ik kan antwoorden staat ze daar in slip, bh en laarsjes en trekt ondeugend mijn joggingbroek omlaag. Mijn slip en strakke paal heeft ze nauwelijks kunnen zien want ze rent de hut al uit. Haar bh is te klein, haar borsten puilen uit, haar onderbroek afkomstig uit haar tienertijd. ‘Alles, zei je toch?’ roep ik haar na. ‘Alles ja, behalve mijn regenlaarsjes’ en als ze terug is in de hut laat ze mij haar bh losknopen. Ze doet zelf haar slipje uit en loopt opnieuw naar buiten, danst in de regen met haar wiebelende blote borsten. Ze komt weer terug en steekt haar hand naar me uit. Pas dan valt me op dat ze haar kut al een paar dagen niet geschoren heeft. Waterdruppels in de haartjes. Bewust niet geschoren zal ze later op de terugweg zeggen. Bewust?

Ze gaat naakt in de kijkhut op het bankje zitten, op de uitkijk. Ik ga achter haar staan, we zoeken samen de horizon af, we zoeken de geillijster, en als ik haar gevonden heb met parelende kut en open anus, duwt ze haar billen ver genoeg naar achter zodat ik haar -als ik wil, en ja ik wil- makkelijk kan nemen. Ze draait haar hoofd om en steekt haar tong in mijn mond. ‘Hej een geillijster, kirt ze. Schuilt in de hut, bij hevige regen. Heeft stippelpootjes en het vrouwtje herken je aan een nat lichaam en een natte kut met schaamhaar van 4 dagen.’ Ze giechelt. Ik wil. Haar. Haar kut.

Ik streel haar tepels, draai met mijn vingers tot ze zeer doen. Haar kut van binnen is net zo nat als het weer buiten is. We vrijen, naaien, geilen, een kwartier, korter, langer? Met een schuin oog blijven we alert op de uitkijk. Maar wie trotseert nou behalve wij de regen? Buiten vallen druppels. Binnen vallen druppels. Geen regen. Lekkende kut. Mijn zaad spettert bij het terugtrekken op haar laarsjes.

Ze rent met haar bezwete lijf weer naar buiten, draait zich om zodat ik haar dansende borsten en parelende kut nu zie, ze rent langs me en glijdt met haar buik en kut in het gras. Ik ren achter haar aan. Ze draait zich om en ik laat me vallen… ze pakt mijn lul en pijpt me, ik draai me om naar haar kut zodat ik haar kan beffen. Ze ruikt naar nat gras, naar geile sex, haar haartjes kriebelen tegen mijn baard van twee dagen die op zijn beurt haar weer prikt. Haar klepeltje komt trots tussen haar haartjes tevoorschijn en nodigt uit om gelikt te worden. Gulzig zuigt ze aan mijn lul, haar handen op mijn billen. Ze steekt een vinger in mijn kont, wat me enorm opwindt. Ik voel haar kloppende kut, hoor haar toegenomen ademhaling, merk haar twee orgasmes feilloos op. Ik spuit in haar keel, over haar lippen, langs haar nek. Mijn lul floept uit haar mond. Ze slikt, ze schokt, ze kust mijn zak zonder ophouden. Ik spuit opnieuw. ‘Dit was een aangenaam gesprek’ zei ze toen ze naar haar laarsjes keek. Er zitten regendruppels en zaadspetters op.

Die laatste zitten er maanden later nog steeds op als ik door de berging haar huis binnenkom. Ik maak een foto en app als bijschrift: over 4 dagen laarsjes- en ongeschoren kutjes dag? Ze appt direct terug: het kan morgen al! Ze is dan net zo puberaal-jeugdig.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10010 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Roosmarijn”

Plaats een reactie