BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nieuwe overburen

Hallo, ik zal mij even voorstellen: ik ben Arjan, 56 en vrijgezel. Ik vrij graag met zowel mannen als vrouwen. Ik ben normaal tot stevig gebouwd en heb een mooie penis van ongeveer 17 cm.

Vorige week zag ik dat er aan de overkant nieuwe buren bezig waren om hun huis te verbouwen. Vanaf mijn logeerkamer kon ik goed in hun huis kijken en wat ik zag beviel mij wel. 2 leuke en goed gevormde mensen van, dat denk ik, zo’n 50 jaar. Ze werkten goed samen en hadden veel plezier met elkaar. De vrouw had donkerblond haar, ongeveer 1.60 meter groot en een paar mooie borsten. Dat laatste kon ik goed zien want ze droeg topje met daaronder een donkerrode BH. Haar billen had ik nog niet gezien, maar dat zou wel een keer gebeuren. De man had grijs haar en een gespierd lichaam. Mooie kop stond erop. Hij is ongeveer 1.75 meter groot.

Een paar dagen geleden werd er aangebeld en het bleken de buren. Ze kwamen even kennismaken en vroegen of ik een goede boormachine had. Zij heet Simone en hij heet Frank. Ik liet ze binnenkomen en ging de boormachine halen. Nu kon ik goed zien dat Simone een paar heerlijke billen had. Ze droeg een legging, vol met verfsmeren, dus goed zicht op de billen. Frank had een trainingsbroek aan en ik kon een mooie bobbel in zijn kruis zien. Ik had het maar getroffen met zulke goed uitziende buren.
Ik had de boormachine gepakt en aangeboden om te komen helpen. Dat bleek een goed idee. Na wat drankjes en gezellige praat spraken we af voor de volgende dag.
Rond 10.00 uur stond ik voor de deur. Simone deed de deur open en ik wist niet wat ik zag. Ze had een leuk rokje en bloesje aangetrokken. Leek me niet zo handig met klussen, maar dat was voor haar werk. Ze ging gelijk de deur uit en ik bleef met Frank achter.
Na een paar koppen koffie was het duidelijk waar er geboord moest worden en we gingen aan de slag. Eerst wat gaten in diverse kamers en als laatste een gat in het plafond van de badkamer. Heb je even een trapje voor mij, vroeg ik, anders kan ik er niet bij. Een trapje had hij niet, wel een wat gammel krukje.
Toen ik op de kruk ging staan vroeg ik of hij mij even kon vasthouden. Geen probleem zei hij en hield mij vast bij mij bovenbenen. Dat voelde goed en mijn pik begon zich te roeren. Ik begon te boren en wankelde een beetje, Frank pakte mij opnieuw beet, maar nu was zijn hand erg dicht bij mijn kruis en zijn andere hand lag op mijn billen. Dat vind je toch niet erg zei hij. Nee hoor antwoorde ik, dat is niet erg, sterker nog het voelt heerlijk. Terwijl ik dat zei ging zijn hand naar mijn kruis en voelde even hoe mijn pik nog groter werd. Langzaam deed hij mijn rits omlaag en de knoop van mijn broek werd open gemaakt. Mijn broek zakte een beetje af en hij wreef over de bult in mijn onderbroek. Ik kreunde en vroeg of hij mijn onderbroek ook omlaag wou doen. Net klaar met vragen en daar was mijn onderbroek al op mijn knieën. Mijn pik stond fier vooruit en Frank keek er met plezier naar. Hij pakte mijn pik vast en begon er rustig aan te trekken. Met mijn ogen dicht was ik aan het genieten en ineens voelde ik zijn tong aan mijn ballen likken. Ohh wat doe je dat lekker, zei ik.
Frank ging nog even door met het likken aan mijn ballen en bleef mij ook heerlijk aftrekken. Ik voelde zijn tong over mijn schacht gaan en hij likte heerlijk aan mijn eikel. Ik stond te trillen van genot en viel bijna van het krukje. Hierdoor schoof mijn harde pik in zijn mond en hij begon mij heerlijk te pijpen. Dit is niet de 1e keer, voeg ik aan hem een met een volle mond kon hij alleen maar bevestigend knikken.
Wat Frank niet zag, maar ik wel, via de spiegel in de badkamer, was dat Simone naar ons stond te kijken met rode wangen. Haar tepels stonden hard in haar bloesje en met haar hand was ze over haar rokje op haar kutje aan het strijken. Wat een geil gezicht. Ik wou dit net egen Frank zeggen, maar Simone hield een vinger voor haar mond. Ik zei niks maar maakte een beweging dat zij haar bloes moest uittrekken. Frank had nog steeds niks door en was mij diep aan het pijpen. Ik stond te kreunen van genot, mede omdat Simone geen BH droeg en nu haar mooie borsten aan mij liet zien. Ze begon in haar tepel te knijpen en stroopte langzaam haar rok omhoog. Haar string deed ze uit en ik zag een prachtig geschoren kutje, met natte dikke schaamlippen. Haar vingers verwenden haar klitje en een vinger verdween diep in haar kutje.

Indien jullie weten hoe dit verder gaat, lees ik dat graag. Je mag mij ook mailen op arjanzwart@outlook.com voor speciale verzoekjes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12109 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Nieuwe overburen”

Plaats een reactie