BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Evenwicht 5

Julia – Extreem

“Blijven slaan op mijn klit !!!” riep ze en dan : “trek die twee koorden in één keer van mijn lijf als ik ‘ja’ roep !”. Ze kreeg dat moeilijk gezegd omdat Gert haar keel bijna dicht neep, dus loste hij zijn greep op haar keel, nam het touw tussen haar borsten vast. Dat touw lag links en rechts onder de wasknijpers van haar kutlippen, net onder haar venusheuvel en zo omhoog tot op haar tepels. In totaal veertien dikke wasknijpers in twee rijen van zeven van aan haar kut tot op haar tepels, met daaronder het touw in een lus.

“In één ruk goed doortrekken Gert, riep ze nog”. Ondertussen bleef Gert keihard op die klit slaan. Het hele lichaam van Julia glom van het zweet. Ze bleef hard trekken aan haar tepels. Gert dacht bij zichzelf, die trekt haar tepels van haar lijf en als ik aan die koord doortrek, dan kom heel haar huid mee los. Maar Julia was door de twee dildo’s in kut en kont, door het voortdurende, hard geklets op haar klit en door het gestaag keihard pijnigen van haar eigen tepels, zichzelf gewoon naar een hoogtepunt aan het drijven. Een paar keer riep Julia nog : “hhhhaaarrrrrrrrrrrrrrrrrdddddddddddddddddddeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr” om dan ineens te brullen : “jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa””””” en Gert gaf uit alle macht een geweldige ruk aan de koorden die de veertien wasknijpers verbonden en die op haar dijen. Die vlogen in het rond toen ze van haar lijf schoten. De laatste twee, diegenen die elk op een kutlip stonden, trokken die lip extreem ver buitenwaarts en Julia gilde en krijste van jewelste. Nog een geluk dat ze erg afgelegen woonde. Op het moment dat de twee wasknijpers van haar kutlippen wegvlogen, gilde ze nog veel harder en spoot er een fontein van vocht uit haar kut tegen de muur van de stal waar ze ruggelings tegen lag.

Heel het verticale paaltje dat tegen die muur gevezen was, was ineens zeiknat. Verschillende felle stralen kutsap spoten uit haar getormenteerde kut tegen de muur. Julia bleef al die tijd gillen en krijsen. Gert begon zachtere klopjes op de klit te geven en na even pakte Julia die hand bij de pols, bracht die naar haar mond en likte even over de binnenkant van de handpalm. Dan kreunde ze en zei : “bedankt om te helpen Gert”.

Gert stond voorovergebogen naar het voor hem op het baal stro, liggende lichaam van Julia te kijken. In de ene hand had hij de touwen van de wasknijpers vast, de andere hand lag op haar buik. Heel het lichaam zag donker rood op de plaatsen waar de knijpers gezeten hadden. Julia lag nog steeds met het hoofd achterover over de rand van het baal stro. Ze lag uit te hijgen. Dan draaide ze haar hoofd een beetje en zag natuurlijk de snoeiharde lul van Gert recht vooruit wijzen. Ze was gigantisch klaargekomen, nog beter dan wanneer ze het zelf deed en dat dankzij de hulp van Gert, dus wou ze hem bedanken.

Tegen Gert zei ze : “Gert, lieverd, ik lig ideaal opdat jij je dikke, vette lul in mijn keel zou steken, dus neuk mijn keel als je wilt en sla ondertussen overal op mijn lichaam waar je wilt.

Zo’n uitspraak, deed Gert bijna vanzelf klaarkomen, dus hij zwaaide één been over het hoofd van Julia zodat zijn balzak net boven haar gelaat hing en hij zei : “Julia als ik mijn piemeltje ineens in je smoeltje steek, dan spuit ik direct van geilheid, dus meid, lik eerst mijn ballen maar wat”. En Gert liet zich wat door de knieën zakken, waardoor zijn balzak op haar mond landde.

Gert voelde onmiddellijk de tong van Julia over zijn balzak dartelen. Een zalig gevoel, vond hij. Hij bewoog traag wat voorwaarts en achterwaarts. Bij de voorwaartse beweging ging de tong over zijn scrotum dansen en zelfs over zijn sterretje, dan bij de achterwaartse beweging ging die tong terug over zijn balzak en de onderkant van zijn lul. Die stijve lul stond keihard schuin naar boven te wijzen.

Deze voorwaartse en achterwaartse bewegingen herhaalde Gert tientallen keren, zo werd heel zijn onderkant verwend.

Ondertussen had Gert tussen de wijsvinger en de duim van elke hand één dikke tepel geklemd, dit keer zat er geen wasknijper op, dus al draaiend trok hij de tepels maximaal in de hoogte. De dikke borsten van Julia kwamen zo omhoog alsof het grote kegels waren. Dan sloeg hij met zijn andere hand er keihard aan de zijkant tegen. Gert vond dit erg leuk, dus eens de borsten maximaal omhoog getrokken, gaf hij nog een draai aan de tepels, wat een tussentijdse kreet van pijn bij Julia ontlokte, om ze dan gewoon los te laten en te laten vallen. Die vielen dan ietwat zijwaarts van haar borstkas. Dan herhaalde Gert die beweging en deed dat ook tientallen malen. Elke borst apart werd zo omhoog getrokken, van de nodige kletsen voorzien en dan losgelaten. Julia had haar armen zijwaarts gestrekt om dan haar handen op de kont van Gert te leggen terwijl ze hem met haar tong bleef verwennen.

Gert vond van zichzelf dat hij zich hier een gigantisch geil cadeau aan het geven was. Het gelik van Julia, haar gekneed van zijn kontkaken en zijn gespeel met haar tepels en borsten, vond Gert zalig.

Na heel wat tijd, zijn pik begon pijnlijk hard te zijn, trok hij zich achteruit en hij maakte zijn rug een beetje hol. Op die manier kwam de eikel van zijn lul vlak voor haar mond te hangen. Snel likte Julia er nog even over, en nog voor Gert ‘mondje open’ kon zeggen, schoot zijn stijve lul helemaal in haar. Doornat van het voorvocht gleed heel zijn piemel in haar mond en door tot in haar keel.

Nu klauwde hij met beide handen in de dikke borsten van Julia en hij zetten een fel tempo in wat keel neuken betreft. Hierin werd hij bijgestaan door Julia zelf, die met haar beide handen op zijn kont voorwaarts duwde opdat de lul van Gert maximaal in haar mond en keel zou schuiven. Het harde duwen van Julia moedige Gert aan om echt door te duwen en bij elke inwaartse beweging helemaal in haar keel te verdwijnen met zijn pik.

Het harde gemene klauwen met zijn handen in het weke borstvlees, het gekok en gekreun van Julia die het ruwe keel neuken onderging en tegelijk probeerde te versnellen met haar hand op de kont van Gert, werd Gert al snel te veel. Hij begon te grommen en alle zelfbeheersing om het zo lang mogelijk te laten duren, verdween als sneeuw voor de zon.

Nog geen vijf minuten later, spoot hij, vier, vijf stralen heet sperma in haar smoeltje. Bij de eerst straal hield hij zich al stil, een beetje gedwongen door de handen van Julia die hem zo diep mogelijk in haar drukten en dus bleef Gert bewegingsloos zijn zak in haar keel leegspuiten. Zo bleef Gert een hele tijd staan. Zijn verslappende piemel in haar mond. Dan trok hij zich terug. Eens zijn pik uit haar mondje, liep er een hele hoeveelheid geil uit haar mondhoeken. Dat was een mengeling van speeksel, schuim en restanten van sperma, ook al had Julie zoveel mogelijk proberen door te slikken.

Gert zette zich op zijn knieën naast haar. Hij greep met één hand in de haardos van Julia aan haar achterhoofd en tilde daardoor haar hele hoofd wat op. Julia lag nog steeds op haar blote rug op het baal stro, haar benen staken, gespreid opwaarts tegen de muur van de stal en haar handen lagen nu bovenop haar dikke borsten.

Dan zei Julia : “Gert, lieverd, zet die trildingen in mijn kut en kont af, alsjeblieft”. Gert was inderdaad compleet vergeten dat Julia een vibrator in haar kut en ééntje in haar kont had zitten en die dingen bromden rustig door. Julia probeerde wat achteruit te bewegen om van die twee trildingen weg te komen. Maar Gert hield haar tegen, door zijn greep in de haren op haar achterhoofd te verstevigen. Tegelijk legde hij zijn vrij hand bovenop haar venusheuvel en voelde zo de trillingen van de twee tarzans doorheen haar huid.

De handen van Julia lagen werkloos bovenop haar borsten. Gert keek naar haar en zag een rood aangelopen hoofd, de restanten van speeksel op haar kaken en in haar haren en zei : “Julia, schat, jij bent daarnet op jouw manier heel fel spuitend klaargekomen, bedankt daarvoor, daarna heb je mij in jouw keeltje laten spuiten, ook daarvoor bedankt en nu zijn er twee mogelijkheden, ik hou je hier vastgepind aan de twee tarzans en je blijft liggen tot ofwel die batterijen uitgeput zijn ofwel dat jij jezelf nog een keer, maar nu op een rustige manier laat klaarkomen”. “Ik kan dat dan voelen met mijn éne hand op jouw venusheuvel”, doe je dat niet, dan ga ik je op een andere manier moeten behandelen waardoor je nog een keer klaarkomt, alleen gaat dat nog veel pijnlijker zijn dan daarnet”. Julia keek met grote ogen naar Gert dan zei ze lachend : “klootzak”. “Begin maar met je borsten nu liefdevol te kneden alsjeblieft. Ondertussen dacht Gert na : “waar heb ik dat woord ‘klootzak’ recentelijk nog gehoord ?”

Hij boog zich voorover, hield haar hoofd wat opwaarts, horizontaal en stak zijn tong in haar mond. Haar achterhoofd ondersteunend begon hij grof en fel met haar te tongen. Met beide handen kneedde Julia haar dikke borsten. Niet echt zachtaardig, maar ook niet pijnigend. Gert stopte even met tongen en zei : “ik blijf je kussen tot je klaarkomt geil meisje” en hij lachte. Een seconde later schoot zijn tong opnieuw diep in haar mond. Julia vond dat zalig.

Julia had iets daarvoor het allerbeste orgasme van haar leven gehad en dacht dat ze er de eerste vierentwintig uur nooit in zou slagen om opnieuw klaar te komen. Maar die ‘klootzak’ die haar aan het tongen was, dwong haar om op die twee trillende tarzan te blijven liggen. Tot haar eigen verbazing begon er zich binnenin haar buik opnieuw een spanning op te bouwen. Dat kon niet waar zijn, en toch, het was wel waar, de genotscheuten, nu niet door pijn maar door een trillende vibrator in haar kut en in haar kont, groeiden zienderogen. Het getong van Gert benam haar de adem maar ze tongde snuivend door haar neus verder. Na een minuut of tien, hield ze het niet meer en ze trok haar mond weg van de geile bek van Gert en ze kwam hard kreunend opnieuw klaar. Tranen van tevredenheid rolden uit haar ooghoeken.

Gert had haar, terwijl ze klaarkwam, vlak nadat het tongkussen onderbroken werd, haar hoofd tegen zijn lijf gedrukt, van heel dichtbij liggen bewonderen. Hij voelde de genotskrampen van het klaarkomen en het opspannen van haar lichaam tot aan de ontploffing van geilheid, met zijn éne hand op haar venusheuvel, perfect gebeuren.

Met baal stro en Julia erbovenop, trok hij het geheel weg van de muur. Daardoor bleven de twee tarzans in het paaltje aan de muur zitten en verder trillen. Door de beweging met het baal stro, gleden de glimmende en trillende dingen uit Julia. Dat gaf een ‘ooeeeeefff’ van opluchting.

Dan trok Gert, Julia overeind en hij zette haar op haar kont op het baal stro. Hij liep naar het paaltje, trok de twee tarzans uit het paaltje en zette die uit. Hij zag de rug van Julia die helemaal rood was van het geschuur op het stro. Dan ging hij naast Julia op het baal zitten.

Na een minuut of tien, zei Gert : “Julia, je bent nog een keer klaargekomen, dat is voor mij een gigantisch geschenk, ook daarvoor bedankt”. “Deze avond was gewoon zalig”. Er werd niet meer gesproken en vijf minuten later, stond Gert zich buiten, in de schemering, aan het kraantje op te frissen en zijn nogal met lustsappen besmeurde lul, met koud water te wassen. Julia reikte hem weer een handdoek aan. In de schuur, kleedde Gert zich terug aan. Die moeite nam Julia niet en met haar prachtige ‘boeren-dochter-figuur’ liep ze bloot met Gert mee. Het enige dat ze nog zei, was : “tot morgen ?” Gert antwoordde : “zeker weten”. Hij riep Max en beiden liepen in de richting van de boerderij van Katja.

Tegen half vijf in de morgen werd Katja weer afgeleverd door haar vriendinnen. Weer straal bezopen, stinkend naar sigaretten en totaal buiten westen, droeg Gert haar naar de slaapkamer op het eerste. Hij keek even onder haar rok toen hij haar op bed smeet, daar was nu geen spoor van sperma meer te vinden, wel zag hij dat haar slipje nogal verwrongen rond haar onderlijf zat. Hij wist natuurlijk door het afgeluisterde telefoongesprek dat de dames, zij Katja beloofd hadden van haar te fatsoeneren alvorens haar bij Gert terug af te leveren. Dat was blijkbaar gebeurd.

Gert stond gewoon op tegen zeven, douchte, kleedde zich aan en riep Max. Die kwam al kwispelend aangehold. Samen met Max liep Gert naar de loods achteraan op het terrein en haalde uit de Berlingo twee stukken flexibele slangdarm. Dat is darm, vergelijkbaar met de slang van een stofzuiger, maar dunner, die normaal gebruikt wordt om kabel door te schuiven en die zo te beschermen. Hij nam een stuk van iets meer dan een meter lang en ongeveer een centimeter doorsnede, tevens nam hij een stuk pvc-buis van ongeveer een halve meter lang en iets minder dan een centimeter doorsnede, een stuk ijzerdraad en twee professionele klemmen om bijvoorbeeld twee planken bij mekaar te klemmen. Dat stak hij allemaal in een kleine rugzak en hij vertrok voor zijn wandeling.

Gert was ongeveer in het bos, als hij in de verte, Henk, de echtgenoot van Julia zag vertrekken op zijn koersfiets.

Vijf minuten later stond Gert op het erf van Julia en Henk. Julia stond al buiten te wachten, met in één van haar handen, de emmer met wasknijpers. Gert glimlachte, Julia ook en Gert zei : “zet die emmer maar weg Julia, ik heb wat anders bij”. Dan liep hij naar de schuur waar ze de dag ervoor nogal uitbundig gesekst hadden.

Julia volgde.

Gert deed zijn rugzak af, nam twee balen stro en stapelde die tegen één muur. Dan zette hij er nog een stapel van twee voor. Dat is iets meer dan een meter hoog.

Gert draaide zich naar haar en zei : “jij wilt een ruwe en pijnlijke behandeling lieverd, wel dat ga ik je nu geven, maar vergeet niet, ‘rood’ is het stopwoord”. “Het zou best kunnen dat je het nodig hebt”. Julia keek nieuwgierig naar Gert.

“Kleed je maar uit lieverd” zei die en zet je ietwat voorovergebogen voor de balen stro, leg je onderarmen op de balen, maar je gelaat niet en blijf gewoon voorover staan”. “Als je voorwaarts zou schieten, dan kom je met je prachtige borsten tegen dat stro en dat gaat erg pijnlijk zijn”.

Gert nam de twee tarzans, uit de emmer van Julia, zette die aan en schoof die in haar kutje en één in haar kontje. Dan nam hij een stuk Duck-tape, plakte dat stuk aan één kant op haar onderrug, ter hoogte van haar heupen, dan trok hij dat stuk, onder haar door, tussen de gespreide benen, en hij plakte de andere kant van dat stuk tape over haar venusheuvel tot net onder haar navel. De twee tarzans zaten zo gevangen en trillend in haar.

Dan zei Gert : “lieverd, gewoon voorover, gebukt blijven staan alsjeblieft”. Hij nam de twee dikke klemmen, zette die elk op een tepel en een stuk van het tepelhof. Dan nam hij de ijzerdraad, bond dat rond één van de twee klemmen, hij ging naar de werkbank, nam daar een ‘Engelse sleutel’, daar zit een gat in op het einde van de steel, dat schoof hij over de ijzerdraad, hij woog even het gewicht in één hand, besloot dan nog zo’n sleutel over de ijzerdraad te schuiven en bond dan de andere kant aan de andere klem op de andere borst. Gezien Julia voorover gebogen stond, met haar rug zo goed als horizontaal, hingen haar dikke borsten gewoon neerwaarts. De klemmen nepen fel door, veel feller dan wasknijpers en voorzichtig losten Gert de sleutels zodat het gewicht ervan op de ijzerdraad en dus op de twee klemmen kwam. Daardoor werden haar tepel erg sterk naar beneden getrokken. Julia had zodra ze het volle gewicht van de twee sleutels aan haar tepels voelde trekken een duidelijk stevige kreun van pijn geuit.

Gert gaf gemeen een klein tikje tegen de twee neerwaarts hangende sleutels en daardoor zwierden die wat heen en weer, tegelijk erg aan haar tepels trekkend. Ondertussen bromden die twee tarzans natuurlijk rustig verder in kut en kont. Julia begon te zweten.

Gert zei lief : “Julia, vergeet in godsnaam geen ‘rood’ te zeggen, dan stop ik onmiddellijk, beloofd ?” Julie knikte van ‘ja’.

Gert ging naar zijn rugzak en nam dat stuk flexibele slang uit. Hij rolde één eind rond zijn handpalm en had zo nog een stuk van meer dan een meter over.

Hij ging aan de zijkant van Julia staan en zei : “schat, met gestrekte en gespreide benen blijven staan en voorover gebogen blijven staan”. “Begrepen ?” Julia knikte weer.

“Klaar ?” vroeg Gert. Weer knikte Julia.

Zo’n flexibele slang, is in feite van plastiek en een soort lange spiraal. Geef je daar een slag mee op een arm bijvoorbeeld dan krijg je een diep, rode streep, van allemaal kleine dwarsstreepjes. De schrijver van dit verhaal kan getuigen dat zulks heel pijnlijk is.

Gert hief zijn arm op, en zwiepte die naar voren alsof hij een vislijn ver in een vijver wou gooien. De flexibel, kwam hard op de onderrug van Julia neer en door de lengte krolde die aan de andere kant van waar Gert stond, door en het uiteinde kletste tegen de buik van Julia. Een langgerekte ‘oeooooooooeeeeeeeeeffffffffffff’ kwam uit haar keel. “Mag ik doorgaan ?” vroeg Gert. Weer knikte Julia. Gert liet ineens een regen van slagen op haar bovenrug, lende en onderrug neerdalen. De éne slag al harder dan de andere. Julia kermde aan één stuk door. Na een twintigtal slagen hield Gert even op.

“Verder gaan ?” vroeg Gert. “Graag” zei Julia met tranen in de ogen.
Gert gaf een twintigtal keiharde slagen op de kont van Julia. Die kleurde in een oogwenk, bloedrood. Weer stopte Gert even. Tot zijn stomme verbazing zei Julia : “Gert lieverd, ik ga komen, doe verder alsjeblieft”.

Gert gaf nog een twintigtal slagen op de reeds fel geteisterde kont en bij slag vijftien of zo gilde Julia dat ze klaarkwam, dus Gert die zinnens was om te stoppen bij twintig, bleef gewoon doorslaan. Vanaf de éénentwintigste slag, ging hij evenwel over op slagen op haar dijen. Van aan de aanzet van haar kont tot net boven haar knieën, sloeg hij met de flexibel op de achterkant van haar dijen. Bij elke slag, krolde het uiteinde van de flexibel rond haar dijbeen. Gert besloot dan maar om aan de andere kant te gaan staan, want één dijbeen had volledig donker, rode kringen rond het been, het andere been enkel strepen op de achterkant. Zodra hij van de andere kant, eveneens twintig slagen begon uit te delen, hoorde hij weer tot zijn verbazing, Julia roepen : “ik kom, ik kooooooooooommmm weeeeeeeeeeeeeeeerrr”. Gert kon zijn oren niet geloven, twee keer was Julia klaargekomen, enkel door toediening van ‘zweepslagen’ maar dan met zo’n flexibele slang.

Heel de rug, de kont en de dijen van Julia waren heel donker rood gekleurd. Het woord ‘rood’ had ze evenwel niet gebruikt.

Gert liet de flexibel vallen, greep naar zijn rugzak en trok het stuk pvc-buis er uit. Hij ging terug naast haar staan en zei : “lieve Julia, kan je het nog aan ?” Die knikte weer en plots gaf Gert een slag met dat stuk pvc tegen de onderkant van haar borsten. De beide sleutels zwiepten over en weer. Julia gilde het uit.

Gert ging door en gaf een dertigtal slagen met het stuk pvc tegen de onderkant van haar borsten. Julia bleef gillen, maar rond de vijfentwintigste slag, gilde ze weer dat ze klaar kwam. Gert kon het moeilijk geloven maar het bewijs was daar, aan de binnenkant van haar dijbenen sijpelden verschillende straaltjes kutsap naar beneden. Die vrouw stond gewoon klaar te komen onder een regen van slagen. Gert was stomverbaasd.

Hij hield op met slaan, want zijn piemel was keihard geworden in zijn jeans, dus schoot hij snel zijn kleding uit. Met zijn keiharde pik ging hij achter haar staan, trok in één keer het stuk Duck-tape van haar lijf, de tarzan in haar kut, viel op de grond, die in haar kontje kon hij nog net tegenhouden en die duwde hij zo diep mogelijk terug en met zijn andere hand zette hij zijn lul tegen haar zeiknat kutje en schoof die in één keer naar binnen.

Het volledig rood gekleurde lijf van Julia voor hem kreunde weer. Zeker toen hij met zijn onderlijf tegen de zwaar geteisterde kont van Julia beukte. De tarzan in haar kontje bromde rustig verder, toen die nog dieper in haar aars schoof. Gert zette een fel tempo in en ramde zijn pik diep in de door en door natte kut van Julia. Hij boog zich ietwat voorover, greep met één hand naar de twee moersleutels die tussen haar borsten bengelden, en begon daar nogal fel aan te trekken met verschillende snokken.

Julia begon weer keihard te gillen en Gert ramde verder. Julia’s gegil werd een koeterwaals van gillen van pijn, krijsen van pijn, gillen van genot en krijsen van genot. Het was niet meer uiteen te houden. Gert ramde harder en harder. De vochtigheid in de kut van Julia vermeerderde met de seconde. Nog een twee minuten na de penetratie begon Julia nog harder te gillen, ze riep : “haaarrrrrdddddereeeeerrreeeeeee, noooooooooooggg, haardddddddddddddddddddderrrr, ikkkkkkkkkkgggggggggggggggggggggggaaaaa kooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeen, en met het zweet op zijn lijf trok hij aan de sleutels tussen haar borsten, sloeg met de andere hand op haar bloedrode kont en ramde uit alle macht en met de hoogst mogelijke snelheid zijn dikke, vette lul in haar kut. Ze begon te spuiten, alsof ze zijn pompende lul onder zeek, en voor Gert ontplofte het geil geluk in zijn hoofd. Hij werd gek op het moment dat zijn sperma diep in haar spuitende kut spoot. Hij liet de sleutels los, stopte met slaan op haar kont, hield haar bij haar heupbenen vast en spoot zich langdurig leeg in haar. Hij stond te trillen op zijn benen. Het was hem zwart voor de ogen geworden.

Julia lag met haar onderarmen op het stro, haar hoofd hing naar beneden, haar borsten ook. Ze hijgde alsof ze een marathon gelopen had en zo bleven ze een hele tijd stil staan.

Dan trok Gert zijn piemel uit haar en zette de tarzan af in haar kontje. Hij trok de tape van haar af, liet de tarzan in de emmer vallen, trok Julia aan de haren overeind, ontdeed haar van de twee klemmen op haar borsten, draaide haar, een halve slag om, en omhelsde haar teder. “Dat heb je uitzonderlijk goed gedaan meisje”. In een innige omhelzing bleven ze zo een hele tijd staan.

Dan vroeg Julia : “koffie ?” Gert knikte. Julia liep naar de werkbank, daar stond een thermos en twee mokken. Gert moest grinniken omdat Julia blijkbaar met voorbedachtheid, voorbereid was.

Gert smeet één baal stro voor de werkbank op de grond, en beiden gingen ze naast mekaar zitten op het stro.

Ze nipten van hun koffie en zetten de mok terug op de werkbank voor hen. Stilzwijgend bleven ze een hele tijd zitten. Gert was er rond iets na achten toegekomen en het was ondertussen half twaalf. Meer dan twee uur hadden ze iets speciaals beleefd. Na een minuut of tien, vijftien zo stilzwijgend gezeten te hebben, zei Julia : “Gert, vandaag was nog beter dan gisteren, zeker toen jij me op z’n hondjes begon te neuken, dat was goddelijk”. “Elke stoot gaf me een scheut van pijn en van genot tegelijk”.

“Gert” zei Julia, “ik wil en mag je niet claimen, maar wat ik dit weekend met jou meemaakte is voor mij zo speciaal, ik wil dat niet meer kwijt uit mijn leven, je hoeft geen beloftes te maken die niet mogelijk zijn, maar als je daartoe de mogelijkheid ziet, dan zou ik elk weekend wel iets gelijkaardigs willen beleven, het mag zelfs nog wat heviger en pijnlijker zijn, want ik heb op geen enkel moment overwogen om het woord ‘rood’ te gebruiken”.

Gert keek haar aan en zei : “lieve Julia, ik weet niet wat de toekomst brengt, maar als ik al maar één keer per maand hetzelfde als dit weekend mag beleven, dan ben ik de ‘koning te rijk’”. Julia vleide haar hoofd op zijn schouder. Gert zei : “ik denk dat we een speciale band met mekaar gekregen hebben Julia en volgens mij is die heel moeilijk kapot te krijgen”. “Laten we mekaar geven wat we het allerliefste hebben en dat is veel passie, hoe we dat invullen, dat zien we wel, bedankt om er voor mij te zijn”. Hij zweeg. Julia zweeg ook. Zo zaten ze weer tientallen minuten naast mekaar. Alle twee bloot, maar Julia op heel haar lichaam donker, rood, bloot.

Julia zei : “ik ben blij dat je in mijn leven bent gekomen en liefst wil ik dat ook zou houden”. Gert knikte, iets later stond hij zichzelf weer aan het kraantje buiten te wassen, kreeg een handdoek aangereikt en Max die languit in het zonnetje lag, sprong recht, hij wist dat ze verder gingen wandelen. Een kwartier later was Gert terug thuis. In zijn rugzak stak een stuk flexibele slang en een stuk pvc-buis.

Katja was nog niet wakker, dus Gert bakte zich een paar broodjes af, sloeg een paar eieren in een pan en al alles smakelijk op aan de tuintafel op het terras. Hij was aan zijn laatste broodjes bezig, als hij een ping op zijn gsm hoorde.

Hij luisterde naar een gesprek tussen Katja en Kelly. Katja vroeg weer wat er gebeurd was, want ze wist weer niets meer van de vorige avond. Katja bedankte Kelly wel dat ze haar gefatsoeneerd hadden voor aflevering thuis. ‘Tja’ zei Kelly, ‘dat was wel nodig, want je hebt je in het toilet voor invaliden in de dancing waar ze waren, laten neuken’. ‘Hoe dan ?’ vroeg Katja. Kelly vertelde dat de buitenwipper van de dancing, éne Jack, op het toe geklapte toilet was gaan zitten, met zijn lul stijf omhoog, dat Katja erop was gekropen, die in haar kontje gestoken had, dan was één van de kelners, éne Peter voor haar gaan staan en had zijn lul in haar kutje geduwd en naast haar stond Marko, die had haar doen pijpen terwijl ze dubbel gepenetreerd werd. Daarna hadden drie anderen het overgenomen, éne Karel, een Johan en een Hector. Het fatsoeneren van Katja, was volgens Kelly een heel karwei geweest want er droop sperma uit haar kut en kont en bovendien was haar bovenkleding ook nogal besmeurd met sperma, dat hadden ze er uitwassen.

Kelly had zelfs haar slip uitgedaan en bij Katja aangedaan omdat het hare kapot was getrokken door die klojo’s waarmee ze geneukt had.

‘Verdomme’ had Katja gezegd, ‘hopelijk heeft Gert niets gemerkt’. Kelly had haar verzekerd dat zulks heel onwaarschijnlijk was, maar dat ze niet begreep waarom Katja als ze gezopen had, zich zo als een slet gedroeg om er zich dan nadien niets meer van te herinneren. Katja begreep het ook niet, maar zei dat de drang om uit te gaan sterker was dan haarzelf. Kelly zei nog, dat ze niet begreep dat Katja daarvoor haar geluk met Gert wel heel sterk in gevaar bracht en dat het misschien al te laat was om dat nog op te pakken. ‘Ik kan er niets aan doen’, zei Katja nog. Daarna hadden ze afgesproken voor de zaterdag erna en het gesprek beëindigd.

Toen Katja beneden kwam, had Gert net gedaan met eten en dronk hij koffie. Poeslief vroeg hij of ze koffie wou, maar dat de broodjes die hij gebakken had, helaas opgegeten waren. Met een kop koffie was Katja tevreden, eten zou ze toch niet binnen krijgen.

Dan zei Gert : “Ik rij nog even langs kantoor om te zien of alles voor morgen in orde is, want morgen begint de eerste werkweek, na het bouwverlof”.

Net voor hij vertrok zei hij haar nog : “Katja, misschien is het te laat, misschien ook niet, ik weet het niet, maar ik denk dat jij eens grondig dient na te denken over de rest van je leven en de manier waarop je dat leven wil leiden”. “Want volgens mij ben je nu niet goed bezig en daardoor vermoed ik dat je jouw kansen op geluk aan het wegsmijten bent, maar ik kan verkeerd zijn”. “Je hebt het zelf in handen en jij kunt er alles aan doen, het zijn jouw keuzes”. Hij stapte in zijn Berlingo en reed weg. Katja zat versuft met haar kop koffie na te denken over wat Gert net gezegd had. Had die haar gesprek met Kelly afgeluisterd ? Dan schudde ze haar hoofd, dat kon toch niet, dacht ze, maar ze kreeg wel een koude rilling van angst als ze aan zijn woorden terug dacht.

Tegen vijf uur in de namiddag was Gert terug. Katja liep er nog steeds als een zombie bij en Gert zei : “je moet niet voor eten zorgen schat, ik haal wel wat frieten”. Het woord schat klonk heel raar uit zijn mond.

Katja wilde geen frieten en dus ging Gert alleen voor hemzelf frieten halen in de dichtstbijzijnde frituur. Die smikkelde hij lekker op aan de terrastafel. Hij zei nog : “morgenvroeg, rij ik om kwart voor zeven door naar kantoor, probeer jij ook maar fit en wel op jouw kantoor te geraken, want het is voor jou ook de eerste werkweek na de vakantie”. Katja had geknikt en Gert was op wandeling met Max vertrokken, zonder langs het boerderijtje van Julia te passeren. Onderweg dacht hij dat hij vanaf morgenvroeg en dat voor de hele maand augustus met Evi, het nichtje van Marcel, zijn baas zou opgescheept zitten. Hij was benieuwd. Toen hij terug kwam, lag Katja al terug in haar bed te slapen. Gert ging op de sofa slapen.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 7205 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie