BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Patrick word Patricia deel 4

Thuis aangekomen neem ik een warme douche, voel mijn kutje nog iets branden en voel me wel wat vies. Dan vlug naar bed, ik ben moe en val snel in slaap. Halverwege de nacht word ik wakker van een geil gevoel in mijn lijf, de lakens glijden over mijn naakte gladgeschoren lijf. Mijn pik groeit en ik speel er een beetje mee, denkend aan wat ik de afgelopen weken allemaal heb meegemaakt. Fantaserend speel ik met mijn pik, Bianca die me streelt en kust. Maarten schiet dan door mijn hoofd, hij zal me de volgende keer keuren zij ze toch, wat moet ik daar van verwachten? Als ik bijna klaarkom besef ik nog net op tijd, met voorvocht al op mijn eikel dat ik dat helemaal niet mag klaarkomen. Hmm twijfel, ik ben wel erg geil en ze merken het toch niet? Ik besluit te gehoorzamen en probeer weer te gaan slapen, maar de gedachten blijven.

In de ochtend douche ik me weer en voel voorzichtig aan mijn kontgaatje, pak een scheerspiegeltje en bekijk mijn gaatje. Beetje rood nog, maar glad geschoren ziet het er eigenlijk best geil uit. De dagen die volgen oefen ik met op hakkenlopen. Dinsdag besluit ik te gehoorzamen en mezelf een klysma te geven met het setje van Bianca. Ik draai de douche kop van de slang en draai het opzetstuk erop. Laat het water even lopen tot het lauw warm is, zet de kraan uit en druk het opzetstukje in mijn gaatje. Het lukt me nog niet heel goed, smeer wat zeep op het opzetstukje en op mijn gaatje. Dan druk ik langzaam maar soepel het stukje in me, ooh hij glijd soepel in me, de zeep brand in mijn gaatje. Snel zet ik de kraan langzaam aan en bedenk me dat ik de volgende keer beter glijmiddel of vaseline kan gebruiken. Het warme water loopt langzaam in mijn darmen en ik probeer me zo goed als het gaat te ontspannen. Net als bij Bianca wacht ik tot de druk zo hoog is dat ik het niet meer kan houden, dan neem ik plaats boven een emmer en laat alles uit me lopen. Raar gevoel plassen uit je kont, en het blijft maar komen, helaas moet ik drie keer herhalen voordat ik helemaal schoon ben. Ik voel aan mijn gaatje, en smeer het in met wat vette zalf.

De zalf geeft het een zacht en soepel gevoel en ik druk rustig een vinger in mijn gaatje. Hmmm wat lekker besef ik me, en mijn pik komt snel in schokken omhoog. Heel even geniet ik van de vinger in me, dan druk ik de butplug er in en kleed me aan. Een string, mijn witte laarzen en een rokje. Ik besluit om mijn training maar te combineren met wat werk en ga stofzuigen en poetsen. Een uur lang voel ik bij iedere stap de plug in me bewegen, mijn pik is heel hard en mijn gedachten dwalen steeds af. Soms moet ik bukken en drukt de plug nog dieper in me, ooh begin het steeds lekkerder te vinden. Na een weekje training word ik op vrijdag ochtend om 8:30 uur verwacht in het park. Netjes geschoren gespoeld en opgemaakt kom ik aan in het park. Vol spanning om niet herkend te worden, en om wat me te wachten staat en wat Maarten met me van plan is. Verzonken in gedachten dat de keuring wel zal gaan of ik me kan spoelen en scheren, word ik in eens wakker en staat Bianca voor me.

He kom we gaan, we lopen niet richting haar huis maar naar de markt. Waar gaan we heen? Volg maar dan komt het wel goed, trainingen gedaan deze week, en niet klaar gekomen vraagt Bianca. Ja knik ik, niet klaargekomen miss Bianca. Haha miss Bianca klinkt wel goed. Op de mark aangekomen lopen we langs een busje als plots de zijdeur opengaat en ik naar binnen word getrokken. Meteen word er een zak over mijn hoofd gedaan zodat ik niets meer zie, handen in boeien en vast gemaakt boven mijn hoofd. He wat is dit wil ik gillen maar krijg meteen een bal in mijn mond en die word achter in mijn nek vast gemaakt. Zo teefje hoor ik een mannen stem, daar ben je dan, eens kijken of jij bent wie wij zoeken. De auto komt in beweging en we rijden weg, geen idee hoelang of welke richting we in gaan. We zijn gestopt en de deur gaat open, met boeien nog om word ik meegenomen uit het busje. Mijn geboeide armen worden boven me vast gemaakt aan een haak en ik word overal betast. Mijn rokje word opgetild, en mijn string word uit gedaan. Een hand streelt mijn lijf, mooi glad goed zo teefje.

Ik glimlach in mezelf en dan voel ik de hand tussen mijn billen, ik voel een rubber vinger tegen mijn gaatje drukken en dan glijd de vinger heel soepel in me. Glad en zonder weerstand gaat de dunne vinger in me en begint in me op en neer te gaan. Nog steeds geblinddoekt onderga ik het en merk dat ik soms een kreun niet kan onderdrukken en voel mijn pik groeien. De teef geniet zie je dat Bianca dat is niet de bedoeling. Een paar harde tikken op mijn eikel en wat ijsblokjes zorgen er voor dat mijn pik weer slap en klein is. Stop dat geile klitje maar in een kooitje hoor ik maarten zeggen, en al snel zit mijn pik in een kooitje en is het voortaan mijn klitje. Hij vingert me sneller en dan voel ik een 2 de vinger in me komen en gaat het tempo nog wat omhoog. Ik kreun hard en dan stopt het in eens. Trillend op mijn hakken sta ik daar, mijn bloesje en bh word open gemaakt en mijn tepels worden geknepen. Hard en gemeen voel ik de nagels van Bianca, dan voel ik even niets en dan weer de nagels. Ze trekt mijn tepels uit een en zet er dan een klem op. Gillen gaat niet met de bal nog in mijn mond. De zak gaat van mijn hoofd en de bal uit mijn mond, ik haal een paar keer diep adem en probeer wat te zien. Ik word op mijn knieën gedrukt en nog na hijgend voel ik de pik van maarten in mijn mond glijden.

Laat maar eens zien of je dit ook kan geile teef. Hij pakt mijn hoofd en begint me in mijn mond te neuken, eerst rustig dan steeds sneller. Oorg ik kokhals en tranen springen in mijn ogen, maarten begint te kreunen. Dan voel ik hoe zijn paal dikker word en begint te schokken. Hij haalt zijn paal uit mijn mond en trekt zich voor mijn gezicht verder af en spuit zijn zaad op mijn gezicht. Ik sluit mijn ogen, voel me zo vernedert. Ogen open teefje en kijk even in de camera, beetje lachen he. Ik schrik en besef dat alles is gefilmd, ja schat ik heb goed en slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat je bent goed gekeurd slechte nieuws is dat je vanaf nu van mij bent. Bianca zal je tussenpersoon blijven en ik zal je verder opleiden en zorgen dat je genoeg geld gaat verdienen. Je snapt wel dat je geen keus hebt, als je niet gehoorzaamd zullen deze beelden en de foto,s van je, door heel de stad verspreid worden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4550 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie