BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Patrick wordt Patricia

Ik ben dus Patrick, een gezonde Hollandse jongen van 39
Op een avond dat ik op de hond pasten van vrienden die op vakantie waren begon het.

Na mijn werk in een restaurant, moest ik de hond van vrienden waar ik oppaste nog uitlaten.
Het is een lieve hond en luister goed. Het is gelukkig nog droog en eigenlijk best lekker weer. Lopend over het marktplein waar alle kroegen zitten, zie ik dat het op zijn einde loopt. Aangekomen bij het park zie ik een dame staan met witte laarzen, prachtige laarzen net onder de knie en flinke hakken. Ik heb een voorkeur voor laarzen en hakken en blijf er naar kijken. Als ik haar voorbij loop spreekt ze me verlegen aan. Ik zie dat ze jonger is dan ik dacht, het is nog maar een meisje van net 17 jaar. Huh hallo meneer mag ik u iets vragen.? Ja natuurlijk meisje wat is er. Ik logeer bij mijn tante aan de andere kant van het park en ik ben eigenlijk al te laat thuis. Ik mag van haar niet door het park naar huis omdat daar altijd jongens rond hangen. Mag ik met u en uw hond mee lopen. UUh ja natuurlijk. We lopen het park in en ik vraag waar ze woont. Het parkje uit en dan de tweede straat rechts. oke geen probleem ik loop wel even mee. Ik ben Patrick trouwens aangenaam. Ooh ja ik ben Sandra en logeer bij mijn tante.

In het park hangen inderdaad nog wat jongens rond, drinkend rokend en brutaal. We negeren ze en lopen rustig door. Na een minuutje of 10 zijn we bij haar tante. Het begint wat te regenen maar we zijn er bijna. Ze loopt naar de deur en daar staat haar tante. Licht getinte vrouw donker haar vriendelijk gezicht., jaartje of 50 denk ik. Op een afstandje blijf ik kijken tot ze binnen is. Wie is die man vraagt haar tante, ooh dat is Patrick hij is een stukje meegelopen door het park. Ik knik vriendelijk en wil omdraaien en weg lopen. zou je meneer niet even bedanken? Maar Sandra is al naar boven. Het regent harder en harder, meneer wilt u misschien even schuilen. De lucht word heel donker en ik besluit dat het veiliger is om even binnen te schuilen.

Binnen hoor ik Bianca (de tante) nog roepen naar Sandra dat ze haar laarzen niet had mogen lenen. Zelf draagt Bianca ook mooie laarzen, zwart met naaldhak die tikken op haar tegelvloer. Mijn ogen trekken steeds naar haar laarzen, ik kan er niets aan doen. Bianca haalt een wijntje voor haarzelf en heeft een extra glas bij zich. Ze schenkt 2 glazen in en proost. Bedankt namens Sandra dan maar. We kletsen wat over luchtige dingen en dan zegt ze in eens. Wat heb je toch met mijn laarzen? Jij staart er steeds naar. Ik schrik en bloos. Bianca lacht. Vind je ze zo mooi dat je niet kan stoppen met kijken ? Blozend beken ik dat ik gek ben op laarzen en dat ik ze heel mooi vind. Bianca staat op om nog een wijntje in te schenken en laat daarna naar boven. Zit ik daar alleen gênant denk ik. Snel wijntje op en gaan denk ik. Als ik op wil staan om te gaan komt Bianca weer van de trap af. Mijn ogen vallen er bijna uit, ze draagt laarzen tot haar dijen en draait een rondje halverwege de trap. Ze wenkt me met haar vinger mee naar boven, en als betoverd volg ik haar. Met een vinger op haar mond gebaart ze dat ik stil moet zijn.

Boven op de zolder zie ik wel 20 paar laarzen en heel veel kleding. Wat denk je er van, hier pas deze maar, en ze geeft me een paar dij hoge laarzen. Ik kijk haar vreemd aan, ik zie dat je ze aan wil schat, broek uit en laarzen aan. De spanning in mijn lijf en het verlangen winnen. Ik doe mijn broek uit en doe de laarzen aan. Ooh wat voelt dat lekker en meteen voel ik me anders. Mijn pik begint te groeien en ik schaam me en probeer het te verbergen. Dat ziet er niet uit schatje zegt Bianca ze komt met een schaar dichterbij en knipt mijn boxer van mijn kont en trekt hem uit. Hier doe deze maar aan, en ze geeft me een rood kante string. Ik sta versteld maar doe de string toch aan. De stof op mijn pik en de string tussen mijn billen voelen heerlijk. Ze kleed me verder uit en geeft me een jurkje aan. Een net zomer jurkje net over de billen erg sexy. Ze pakt me plots bij mijn ballen en pik en trekt me verder haar zolder op. Ze zet me voor een grote spiegel en voordat ik het goed en wel doorheb heeft ze me al opgemaakt, Ze maakt het af met een pruik. Ik herken mezelf bijna niet meer. Ja ik ben te behaard en zie er uit als een travestie.

Ze neemt me weer mee naar beneden, heel stil de trap af ik wil Sandra zeker niet wakker maken. Kun je me even helpen vraagt Bianca, wil je even deze bak buiten zetten. Natuurlijk zeg ik gedwee. Als ik buiten sta trekt ze de deur dicht, he ik wil naar binnen. Ik bel aan en uiteindelijk probeer ik door de brieven bus te roepen. Er komen mensen aan lopen en ik verstop me snel aan de andere kant van de straat achter een boom. Dan gaat de deur open en ik denk ooh gelukkig maar dan zet ze mijn hond buiten en gooit ze mijn sleutels op de weg. Vloekend en verward sta ik buiten als een travestie. Ga weg of ik bel de politie. Er zit niets anders op dan zo naar huis te gaan. Ik neem de hond en de sleutels en probeer onopvallend door het park te lopen. Maar mijn hakken tikken hard en ik heb het gevoel dat ik overal mensen hoor praten en voel kijken. hoor ik nu een sirene in de verte? ze zal toch niet echt hebben gebeld naar de politie. Sneller lopen dan maar. In het park zitten nog een paar jongens te roken, in een grote boog loop ik om ze heen. Ze zien me laat en roepen me nog wat na. vlak bij huis kom ik nog een man tegen die ook bij mij in de straat woont ik knik vriendelijk en loop door. Ooh wat ben ik blij als ik thuis ben. Ik ben zo geil dat ik me eerst aftrek kijkend naar mijn lijf als travestie. Voel me zo sexy en kom snel klaar.
Ooh daar kom ik nooit meer zeg ik tegen mezelf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5615 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie