BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn stiefmoeder mij trainde voor haar dochter (4)

Lisa en Milou gaan samen naar het toiletgebouw om zich even op te frissen. Beide dames hebben hun kut vol met zaad en willen zich even gaan wassen. Zodra de dames de vouwwagen uit zijn vraagt Mark of ik mezelf toch zou laten besnijdenis als ik vooraf had geweten wat ik nu weet. Eerlijk gezegd zou ik het op dit moment niet goed weten. Vorige week had ik 100% zeker gezegd dat ik liever onbesneden zou zijn. Na mijn ervaring van vandaag en het verschil tussen Marks uithoudingsvermogen en die van mij ben ik toch wel gaan twijfelen. Voor mij was de seks met Lisa lekker alleen was deze ook na mijn orgasme niet volledig waardoor ik het liefste nog een 2de keer seks wil. Voor Lisa was de seks zeer succesvol en bevredigend met al haar orgasmes. Mark heeft wel genoten van de seks en als pluspunt was voor hem de seks heel bevredigend Milou daarentegen had slechte seks en is zelfs niet klaargekomen. Ik stel de vraag terug aan Mark: zou jij jezelf laten besnijden als je wist dat Lisa hier beter seks door zou krijgen? Ook Mark vindt het lastig om hier antwoord op te geven maar ook hij zag en hoorde natuurlijk het verschil. Mark zou misschien wel een besnijdenis accepteren als Lisa dit perse zou willen alleen zou hij zichzelf nooit zo strak laten besnijden als dat ik heb gedaan. Dan moet ik Mark gelijk geven en concludeer dat als ik vooraf had geweten wat ik nu weet, dan was ik waarschijnlijk wel voor een besnijdenis gegaan alleen was ik dan voor dezelfde strakheid als mijn vader gegaan.

Als de dames binnen komen vraagt Lisa of ik klaar ben voor de 2de ronde? Ik kijk even verbaast maar antwoord snel met: ja natuurlijk altijd. Lisa zegt dat ik weer op mijn rug op de deken moet gaan liggen en snel doe ik wat ze van mij vraagt. Lisa komt weer met haar kut op mijn mond zitten en geeft mij geen andere keuze dan haar te beffen. Gelukkig heeft Lisa zich goed gewassen en proeft het kutje net zo heerlijk als net. Ze stopt mijn slappe piemel in haar mond en het duurt niet lang voordat ik weer een beknellend gevoel ervaar aan mijn piemel, ik weet nu dat ik volledig stijf ben en dat Lisa optimaal geniet van mijn piemel. Lisa wisselt een beetje af, soms pijpt ze mij en soms stimuleert ze mijn eikel met haar hand. De afwisseling is echt heerlijk en geeft mij telkens een verrassing voor wat er gaat komen. Als Lisa al meer als 10 keer heeft gewisseld merk ik ineens een groot verschil, mijn piemel komt in een warme, vochtige en strakke omgeving terecht. Het lijkt alsof ik in Lisa haar kut zit alleen is het een stuk strakker, en gezien het feit dat ik Lisa nog altijd aan het beffen ben kan dit niet.

Het kwartje valt, ik schrik, Milou, ……. De enige 2de aanwezige kut hier is van Milou. Mijn stiefzusje is gewoon boven op mijn piemel komen zitten. Hebben wij te veel gedronken? Zijn wij onze grenzen kwijtgeraakt? Ik probeer Lisa weg te duwen maar hoe harder ik duw met hoe meer gewicht Lisa op mij komt zitten. Lisa zegt dat ik moet genieten, ze pakt een hand van mij waarmee ik tegen haar aan het duwen ben en stopt hier een hele dikke tiet in. Dit is duidelijk een tiet van Milou want die van Lisa zijn een heel stuk kleiner. Terwijl ik mij schaam wordt mijn piemel nog harder en dikker en begint deze zelfs te bonzen van het beknelde gevoel. Milou haar kut is duidelijk strakker als die van Lisa wat mij wel meer stimulatie geeft. Zelfs als Milou klaarkomt voel ik nog genoeg om mijn orgasme op te bouwen. Een 2de keer klaarkomen binnen een uur is best lastig maar ik probeer mij volledig te concentreren om mijn eikel. Ook Milou komt voelbaar een 2de keer klaar maar als ook Lisa klaarkomt en mijn mond wederom overspoelt met haar kut vocht is dit ook voor mij de druppel die ervoor zorgt dat ik voor de 2de keer klaarkom. Lisa merkt dit, ze staat op en zorgt er voor dat Milou en ik elkaar in de ogen aan kijken als ik mijn zaad diep in haar kut spuit. Milou schrikt dat wij elkaar aankijken en staat snel op, mijn zaad spuit nog uit mijn piemel en een deel valt uit haar kut over mijn buik heen. Lisa vindt het zonden om zaad te verspillen en likt alles van mijn buik af en slikt het door. Mark zit helemaal alleen op een campingstoel met een stijven piemel terwijl beide dames druk met mij bezig waren. Dit beeld geeft mij wel meer zelfvertrouwen en maakt het minder erg dat mijn besnijdenis misschien te strak is geworden. Ik vraag Lisa hoe het kan dat haar kut losser voelde als die van Milou. Ik kon aan de strakheid voelen dat het niet Lisa’s kut was waar ik in zat. Lisa legt uit dat Mark haar regelmatig doet fisten waardoor haar kut een stuk losser is geworden de afgelopen jaren. Doordat haar kut wat losser is duurt het voor Mark langer voordat hij klaarkomt. Mark vindt deze info en onze 2de seks ronde duidelijk minder leuk en zodra wij zijn bijgekomen van onze 2de ronden gaan Milou en ik terug richting de tent.

De volgende ochtend worden Milou en ik samen wakker in haar tent. Wij weten alle 2 niet meer hoe wij samen in 1 tent zijn beland. Milou heeft duidelijk nog mijn zaad tussen haar benen plakken en niks in de tent liggen om dit mee af te vegen. Milou probeert zoveel mogelijk maar aan haar deken af te vegen want zo kan ze echt niet over de camping richting het badgebouw lopen. Haar moeder en mijn vader zitten alle 2 aan de eettafel te wachten totdat wij wakker worden. Zodra Milou de tent openrits zijn wij betrapt, 4 ogen kijken ons aan, haar moeder wil direct weten wat er vannacht gebeurd is? Mijn hoofd wordt vuurrood en ik schaam mij dood. Milou bekend direct dat wij seks hebben gehad, ik zak door de grond en verwacht het ergste. Nathalie reageert heel relax en zegt tegen mijn vader:
– Nathalie: zie je schat onze kinderen worden groot. Ik zij toch dat het geen kwaad kon als jullie alle 2 extra strak besneden zouden worden. Milou wat vond je van zijn strakke piemel?
– Milou: ik heb er echt van genoten, in vergelijking met een onbesneden piemel is Jeroen wel echt veel beter.
– Nathalie: en Jeroen is gewoon klaargekomen toch?
– Milou: Ja dat klopt 2x zelf gisteravond.
– Ik: het duurde wel erg lang voordat het lukte.
– Nathalie: 2x zelfs zozo, zie je schat dat lukt zelfs jou niet met je los besneden piemel. Ik denk toch dat wij voor die herbesnijdenis moeten gaan waar wij het een paar maanden terug over hadden. Dan word je gewoon net zo strak als Jeroen en dan werkt die nog altijd prima. En Jeroen dat het wat langer duurde is alleen maar fijn voor Milou geweest dus daar is niks mis mee. Je moet gewoon dagelijks met je sok blijven trainen en het kan zelfs leuk zijn als jullie dit gewoon samen doen. Ik doe je vader ook regelmatig helpen met zijn sok dan wordt het net wat leuker en makkelijker om het langer vol te houden. Nog 1 korte vraag jullie doen het toch wel veilig he?
– Milou: Mam nu is het wel goed he, wij hoeven geen condoom te gebruiken want ik slik te pil.
– Nathalie: Het gaat niet alleen om of je wel of niet zwanger wordt. Ik wil gewoon dat jullie condooms gebruiken klaar.
– Milou: Mam Jeroen was nog maagd dus ik krijg heus geen Soa’s.
– Nathalie: Ik ga vandaag condooms kopen en vanaf morgen gebruiken jullie ze of jullie hebben alle 2 een probleem ben ik duidelijk?
Milou en ik antwoorden beide kort met ja. Mijn hoofd is nog altijd vuurrood van de schaamte mijn vader heeft geen woord gezegd. Ook niet op het feit dat Nathalie hem opnieuw wil besnijden.

Milou en ik gaan samen naar de gemeenschappelijke doucheruimte om ons even te wassen en onze kater een beetje weg te spoelen. Deze keer zijn wij helemaal alleen en hebben wij alle douches voor ons zelf. Als ik Milou zich zie wassen begint mijn piemel gewoon te groeien ik kan mezelf niet beheersen en sta met een stijven onder de douche. Milou vraagt of ik na gisteren nog altijd niet genoeg heb gehad en ik antwoord heel eerlijk: nee ik zou nu gewoon weer opnieuw kunnen. Milou twijfelt niet, komt naar mij toe, gaat op haar knieën zitten en begint mij te pijpen. Zij gebruikt duidelijk de afwisselende techniek van gisteravond, even pijpen en dan even mijn eikel stimuleren met haar hand. Ik besef nu pas dat niet Lisa maar Milou mij gisteravond de hele tijd heeft gepijpt tijdens mijn 2de seks ronde. Haar techniek is heerlijk maar haar hand is heel ruw voor mijn eikel. Nu de drank is uitgewerkt lukt het mij beter om een orgasme op te bouwen. Het duurt even maar uiteindelijk lukt het Milou dan toch om mij klaar te pijpen. Ook Milou slikt mijn zaad door alsof ze dit dagelijks doet. Milou is er duidelijk niet vies van en is dol op seks. Als mijn moeder vandaag condooms haalt dan heb jij vanavond nog iets goed te maken met mij zegt Milou met een geile blik. Nu heb ik jou een dienst bewezen maar vanavond is het jou beurt Jeroen. Milou spoelt zicht af en verlaat de doucheruimte terwijl ik nog moet bijkomen van haar heerlijke pijp beurt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11760 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hoe mijn stiefmoeder mij trainde voor haar dochter (4)”

Plaats een reactie