BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weekendje naar de zee [vervolg]

We liepen naar het hotel waar Rob een kamer had en Elsa raakte maar niet uitgepraat over hoe ze zich daar op het toilet, zo schaamteloos had laten beffen. Rob had zich aardig onderdanig opgesteld en had haar gevraagd om ook dadelijk de touwtjes in handen te nemen. Hij zou alles doen wat Elsa hem zou commanderen.
Aangekomen in het Hotel, zagen we Rob in de bar zitten, waar hij anticiperend op onze komst een flesje wijn met 3 glazen had besteld. We gingen zitten en de glazen werden gevuld. Heel even was er een ongemakkelijke stilte, die door Elsa werd doorbroken. “En hoe dacht je nu verder te gaan?” vraagt ze aan Rob, waarna hij haar een plastic zak overhandigd. “Als je deze eerst even aandoet, dan gaan we daarna naar mijn kamer”. Beide kijken we even verbaast in de zak als Elsa hem openhoudt. Er zat een voorbinder in. Niet te dik, maar wel zeker 20cm lang. “Je wilt dat ik je ga nemen” zegt Elsa met een ondeugende glimlach. Rob zwijgt en Elsa verdwijnt richting het toilet. Haar lichte zomerjurkje fladderde en wij wisten als enige, dat ze daar geen slipje onder droeg. Als ze even later weer tevoorschijn komt staan Rob en ik op, pakken de fles met de glazen en komen dan bij de lift weer samen.

In de lift wordt geen woord gezegd en Elsa laat de dildo door haar hand glijden terwijl ze Rob met haar ogen uitdaagt. Op de kamer begint Elsa mij gelijk te zoenen en laat Rob even links liggen. Mijn broek wordt open gemaakt en mijn harde pik komt tevoorschijn. “O je bent al lekker opgegeild, schat” zegt Elsa en gaat door de knieën om hem dan zo diep mogelijk in haar mond te nemen. Tussen het pijpen door commandeert ze Rob om zich uit te kleden en gaat door, totdat ik aangeef dat ik zo ga komen. “Daar moet je nog even mee wachten” en ze stopt onmiddellijk. “Op je knieën op bed” commandeerde ze Rob weer, die slaafs gehoorzaamde. Elsa ging nu achter hem zitten en gaf hem een paar flinke tikken op zijn billen. “Jammer dat ik geen zweep heb”, zegt ze en spuugt een paar keer op zijn sterretje. Met haar duim masseert ze zijn anus en haar andere hand richt de dildo, waar ze ook nog een keer op spuugt. Rob laat een kreun als hij naar binnenglijdt, maar ontspand vrijwel weer meteen. “Jij wilt dus als een slet geneukt worden” lacht Elsa en voert langzaam het tempo op. “Ga voor hem zitten en laat je lekker pijpen” zegt ze nu tegen mij. Ik was nog nooit door een man gepijpt en haperde dus een beetje, waarna Else mij gelijk aanspoorde. “Kom, deze slet wil gebruikt worden, laten we eens kijken wat hij kan”. Ik gehoorzaamde en Rob begon me te pijpen. Doordat Elsa nu flink hard beukte, ging Rob zijn lichaam zo op en neer dat hij eigenlijk zijn eigen slettemondje neukte, terwijl ik me stilhield. Toen hij begon te kokhalzen trok ik me terug en Rob kreunde onder het gebeuk van Else. Ze leefde zich helemaal uit totdat Rob zich op zijn buik liet vallen. Hij had duidelijk genoeg gehad en zuchtend kwam er een “dankjewel” uit zijn mond.

Elsa was duidelijk bloedgeil geworden van dit gebeuren en wilde nu zelf onder handen worden genomen. “Draai je om”, commandeerde ze Rob, die op zijn rug ging liggen. Na de strapon te hebben afgedaan, ging Elsa op zijn gezicht zitten en commandeerde weer, “lik me klaar, slet”. Nu stond ik even aan de zijlijn en keek hoe Elsa wild zijn gezicht bereed, terwijl ik zachtjes aan mijn pik trok. Ik had haar nog nooit zo geil gezien. Rob pakte haar heupen en hield haar stil, om zijn tong het werk te laten doen. Luid kreunend kwam Elsa klaar en schreeuwde om te stoppen, terwijl Rob haar nog steeds strak vasthield. Ik zag dat ze het niet meer hield en gleed via zijn borst op zijn buik. Met de vlakke hand kreeg Rob een pets in het gezicht. “Ik ben de baas” roept ze streng. Met één hand richt ze dan zijn pik en glijd er soepel overheen. Wild begint ze hem te berijden en bereikt binnen no-time weer een nieuw orgasme. Als Rob dan ook sneller begint te ademen, kijkt ze hem geil aan en zegt, “spuit me vol”. Ik was sprakeloos, omdat ik nooit had geweten dat Elsa zo geil kon zijn. Zijzelf waarschijnlijk ook niet, maar ze liet zich nu helemaal gaan. Rob kwam klaar met een oerkreet en dumpte zijn lading in mijn geile vrouwtje. Elsa liet zich op hem vallen om op adem te komen, maar hield zijn pik zo diep mogelijk in haar volgespoten poesje.

“Luuk, stop je pik erbij”. Ik moest weer even schakelen, want ook deze zag ik niet aankomen. Rob deed zijn benen uit elkaar, zodat ik ertussen kon. Zijn pik was niet meer keihard en ik gleed er verrassend makkelijk bij. Kletsnat was het. Zaad vermengt met kutgeil van Elsa en ik begon haar te neuken. “Ja, neuk me hard”, schreeuwde Elsa boven de sopgeluiden uit. “Nog niet klaarkomen” roept ze, terwijl ze tegelijkertijd klaarkomt en ik trek me terug. Mijn pik is keihard, ik sta op springen en had haar nu willen volspuiten, maar Elsa had blijkbaar andere gedachte. Ze draaide zich om en ging in 69 positie op Rob zitten, die nu haar met zijn eigen zaad volgespoten poesje, boven zijn gezicht zag verschijnen. Onmiddellijk begon hij dat geile spermakutje schoon te likken, terwijl Elsa zich ontfermde over zijn pik en ballen. “Spuit me nu maar vol” en ik neem achter haar plaats. Rob likt Elsa’s clitje terwijl ik haar diep neuk. Afwisselend houd ik me even stil, diep in haar en dan likt hij ook even mijn ballen. Haar kutspieren masseren mijn pik en ik houd het niet meer. Met een paar harde stoten kom ik klaar en spuit mijn lading diep in haar. Als ik me dan terugtrek, perst Elsa mijn zaad uit haar poesje en Rob opent zijn mond. Hij slikt alles door en begint haar dan weer te likken. Ik ga dan tussen Rob’s benen liggen en geef Elsa een geile tongzoen. Samen pijpen we zijn lekkere pik en tongzoenen tussendoor geil, terwijl Elsa nog een laatste orgasme krijgt door met haar clitje over zijn tong te rijden.

Uitgeblust liggen we alle drie bij te komen tot Rob de stilte verbreekt. “Dit is het geilste wat ik ooit heb meegemaakt……. dankjewel”. We kletsen nog wat na bij het genot van de wijn die nog over was. Na het douchen worden contactgegevens uitgewisseld en nemen we afscheid. Rob kwam uit Limburg en wij uit Friesland, dus of het nog een keer tot een afspraakje komt, zal de toekomst leren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door maltrobbie

Mijn verhalen zijn gebaseerd op profielen van vrouwen/koppels op verschillende geile sites. Graag chat ik dan eerst over de fantasieën die er leven en dan ga ik aan de slag. Meestal kom ik er zelf dan ook in voor😊.
Heb je ideeën voor geile scenario's neem dan gerust contact op.
robbiemalt@gmail.com

Dit verhaal is 8367 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie