BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Guusjes bondage wens

Ik leerde Guusje kennen via een datingsite. In haar profiel vertelde zij, dat zij een gescheiden vrouw van 53 was. Zij zocht een leuke man om een vriendschappelijke relatie mee op te bouwen en waarmee zij leuke dingen kon ondernemen. Met haar 53 jaar was zij 4 jaar ouder dan ik was. Guusje woonde net als ik in Noord Holland op een half uurtje rijden van mijn huis. Zij had nog twee kinderen thuis wonen, maar die hadden al een leeftijd dat zij er in het weekend vaker niet dan wel waren. Haar twee onder een kap woning stond net buiten de bebouwde kom van haar dorp. Behalve de naaste buren stonden er geen andere woningen in de nabijheid van haar huis. Op haar erf had zij een grote schuur annex garage. Achter de schuur was een grote tuin waar je geen inkijk had en je kon doen en laten wat je wilde.

Guusje was op het eerste gezicht een gewone onopvallende slanke vrouw, die zich dan ook niet opvallend kleedde. Onder haar kleding zaten kleine stevige borsten met grote tepels. Ook had ze mooie kleine stevige billen. Ondanks twee kinderen zag haar buik er nog mooi strak uit. Haar kutje had volle grote schaamlippen, waar haar binnenste lippen brutaal uitstaken. Haar klit was groter dan ik gewend was bij vrouwen en stak dan ook zichtbaar boven haar spleet naar buiten. Later zou dan ook blijken dat zij tijdens het neuken makkelijk klaar kon komen op haar klit. Guusje had dus al met al een heerlijk lijf onder haar kleding. Toen wij voor het eerst het bed met elkaar deelden, was haar kutje bedekt met een flinke bos schaamhaar. Ik kwam er achter dat als ik haar neukte en haar polsen vastpakte, zij zich probeerde te verzetten. Tegelijkertijd voelde ik hoe haar kut zich om mijn paal vastklemde en nog natter werd. Ik verstevigde mijn grip op haar polsen en begon hard op haar kut in te beuken. Guusje raakte helemaal buiten zinnen en kwam met een harde gil klaar, terwijl er zich tegelijkertijd een vloedgolf aan sappen zich een weg baande langs mijn stampende pik. Toen wij weer tot rust waren gekomen vroeg ik haar of zij het prettig vond om gedomineerd te worden in bed. Zij vertelde mij dat zij er wel van hield om in bed goed aangepakt te worden en dat zij er regelmatig over fantaseerde om geblinddoekt en vastgebonden te worden en dat zij dan hard geneukt werd.

Na deze gebeurtenis begonnen er in mijn brein allemaal geile snode plannetjes te ontwikkelen. Op haar erf stond een grote schuur, waar haar ex-man geknutseld had aan auto’s. De mogelijkheden van die schuur spraken tot mijn perverse geile verbeelding. Aan het hoge plafond van de schuur hing namelijk een elektrische takel. Ik zag haar al hangen in die takel, overgeleverd aan mijn geilheid. Van kunststof afvoerpijpen maakte ik een spreidstang met lederen enkelboeien en nog een met lederen polsboeien. In het midden van de stang met polsboeien bevestigde ik een ring zodat deze omhoog getrokken kon worden. Uit mijn, door de jaren opgespaarde collectie seksspeeltjes, nam ik een blinddoek, een rijzweepje, een stel tepelklemmen, een dikke buttplug, een dikke dildo met handvat en een drietal zuigertjes en stopte die in een tas. Ook een grote fles glijmiddel en een flesje massage olie konden niet ontbreken.

Het weekend was aangebroken. Ik zou naar haar toegaan. Haar kinderen waren dat weekend uitgevlogen en zouden elders slapen. De stangen en de tas met seksspeeltjes gingen achter in de auto. Met een snoeiharde pik reed ik haar kant op. In mijn brein ontstonden al hele spannende ideeën over hoe ik deze vrouw zou gaan gebruiken. Toen ik bij haar aankwam nam ik alleen de blinddoek mee naar binnen. Guusje stond gebukt in de keuken de vaatwasser in te ruimen. De contouren van haar billen kon ik door de dunne stof van haar zomerjurkje zien. Ik ging achter haar staan en pakte haar heupen vast. Mijn snoeiharde lul duwde ik tegen haar billen.
Guusje drukte haar billen nog steviger in mijn kruis. Toen ze ging staan kuste ik haar in haar nek. Ik ging met mijn mond naar haar oor en likte haar oorlelletje. Even kromp zij in een en kreunde. Jij hebt er zin in, fluisterde ik zachtjes in haar oor. Dat heb ik zeker, zei ze geil. Ik pakte de blinddoek en deed hem bij haar om. Toen zij wat wilde zeggen, zei ik dwingend dat zij stil moest zijn. Gehoorzaam wachtte zij af wat komen zou. Mijn handen gleden over haar jurkje naar haar borsten. Ik voelde dat zij geen bh droeg. Haar harde tepels priemden bijna door de stof heen. Ik pakte haar jurkje aan de onderkant en trok het over haar hoofd. Nu stond zij, met haar rug naar mij toe, naakt voor mij. Dit sletje was behalve haar bh, ook haar stringetje voor het gemak vergeten. Ik pakte achterlangs haar stevige borsten beet en kneedde ze. Even kneep ik in haar harde tepels. Guusje kreunde geil. Daarna draaide ik haar om en trok haar tegen mij aan. Ik drukte mijn mond op de hare en gaf haar een natte lange tongzoen. Ondertussen pakte ik haar stevig bij haar billen en trok ze van elkaar. Mijn vinger vond de weg naar haar kringspier en ik drukte hem naar binnen. Weer kreunde zij. Oké sletje, je bent van mij en ik ga doen met jouw wat ik wil, zei ik en dirigeerde haar naar de achterdeur. Wat ga je doen, vroeg zij toch wat angstig. Ik ga je meenemen naar de schuur, zei ik kort. Maar dan kunnen ze mij vanaf de weg zien, protesteerde zij. Ik duwde haar naar buiten en begeleidde haar richting de schuur. Gelukkig voor haar reed er niemand voorbij. Ik nam haar mee naar binnen en zette haar in het midden van de schuur neer. Hier staan blijven, zei ik streng. Ik liep naar buiten en haalde mijn attributen en toilettas uit de auto.

Ik manoeuvreerde de elektrische takel boven haar hoofd en bevestigde de stang met polsboeien aan de hijshaak. Wat ga je doen, vroeg zij met een trilling in haar stem. Dat ga je wel merken, zei ik. Ik zei haar dat ze haar armen omhoog moest steken en een voor een maakte ik haar polsen vast boven haar hoofd. Spannend, kreunde zij geil. Benen spreiden, commandeerde ik haar. Ik maakte de eerste enkelboei vast, maar haar benen waren nog niet ver genoeg gespreid voor de tweede. Verder spreiden, commandeerde ik weer. Zij moest haar benen nu behoorlijk spreiden om de tweede enkelboei vast te kunnen maken. Haar benen konden nu geen kant meer op.

Ik zat op mijn hurken met mijn gezicht vlak bij haar behaarde kut. Haar lippen hadden zich door de spreidstand geopend. Ik kon zien dat dit haar opwond want zij waren zeiknat en opgezwollen. Even duwde ik mijn neus tussen haar lippen en snoof ik de geur van haar kutje op. Ze rook heerlijk. Met de bediening van de takel hees ik haar nog wat verder op, zodat haar armen strak zijwaarts omhoog staken en zij nog net met haar voeten de grond kon raken. Haar tepels priemden vooruit en haar gezwollen klit stak brutaal boven haar spleet naar buiten. Terwijl ik mij uitkleedde keek ik verlekkerd naar het geile plaatje voor mij. Mijn pik wees snoeihard omhoog. Omdat ik nog niet wist wat haar grenzen waren zou ik haar langzaam opwarmen en daarna lekker op haar los gaan. Geen genade voor dit geile onderdanige wijffie. Al haar gaatjes zou ik gaan gebruiken.
Eerst pakte ik een bak met water en maakte haar kut nat. Zij kromp even ineen van het koude water. Daarna zeepte ik haar lippen in met scheerzeep. Met het scherpe mesje verwijderde ik haar schaamhaar en kwam er een heerlijke kale kut tevoorschijn. Met mijn tong inspecteerde ik of ik geen haartje had overgeslagen. Daarna deed ik het zelfde tussen haar billen. Ook daar stond geen haartje meer overeind.

Ik ging stilletjes achter haar staan en blies zachtjes in haar nek en in haar oor. Een rilling ging door haar slanke lijfje en op haar armen stond het kippenvel. Met mijn handen pakte ik haar stevige tietjes en voelde haar keiharde knoppen onder mijn handpalmen. Ik pakte haar tepels tussen duim en wijsvinger en draaide ze even kort en gemeen hard tussen mijn vingers. Een kreun ontsnapte aan haar mond. Met mijn stijve pik reed ik tegen haar bilspleet aan. Voel je hoe geil je mij maakt sletje, hijgde ik in haar oor. Uit de tas pakte ik de fles olie en begon haar lichaam in te oliën. Guusje kreunde toen ik de geurende olie over haar lichaam uitsmeerde en ik haar borsten, billen en kut extra aandacht gaf bij het insmeren. Toen ik klaar was had zij een mooi glanzend lijf. Ik pakte mijn digitale fototoestel en maakte stilletjes foto’s. Ik wist niet of zij het goed zou keuren als ik foto’s zou maken, maar nu zij geblinddoekt was, had zij daar geen weet van. Uit de tas pakte ik de drie transparante zuigertjes waarmee je het vacuüm kunt regelen met een draaiknop. Ik plaatste ze een voor een op haar tepels en klit en draaide de knoppen tot het maximum. Haar tepels werden tot het uiterste opgerekt en haar toch al grote klit zat strak in de transparante zuiger. Haar genotsknoppen zouden straks nog een keer zo groot zijn, als dat ze nu al waren. Nu pakte ik de fles glijmiddel en de lubinjector. Dit is een handige spuit om glijmiddel in te brengen. Ik zoog hem vol met glijmiddel en stak hem in haar anus. Wat ga je doen, vroeg zij zenuwachtig. Afwachten, zei ik kort. In een keer spoot ik de injector leeg in haar darmen. Vervolgens pakte ik de dikke stalen buttplug, smeerde die ook in en duwde die naar binnen. Guusje duwde haar onderlichaam naar voren om de indringer te ontwijken maar kon geen kant op. Een kreun ontsnapte aan haar lippen, toen de plug langs haar kringspier schoot. Ik ging voor haar staan en inspecteerde de zuigers. Haar tepels waren tot het uiterste uitgerekt en haar klit zag er nu helemaal enorm en donkerrood uit. Als een klein pikkie zat hij in de zuiger.

Met mijn hand pakte ik haar ruw bij haar kut en stak drie vingers naar binnen. Ze was zeiknat. Ik begon met mijn vingers stevig haar G-spot te masseren. Haar kut begon luid soppende geluiden te maken. Haar sappen dropen via mijn pols naar beneden. Op de grond begon een grote natte plek te ontstaan. Plotseling begon zij te schreeuwen en squirtte zij de hele boel onder. Er leek geen eind aan te komen. Even leek het of zij niet meer op haar benen kon staan en hing zij slap in de boeien. Ik stopte met haar te vingeren en liet haar bijkomen. Guusje herstelde zich en ging weer staan. Ik haalde de grote dildo uit de tas, smeerde die nog extra in met glijmiddel en drukte hem in haar kut. Soepel gleed hij naar binnen. Met lange halen neukte ik haar steeds dieper. Het sap sijpelde langs de indringer naar buiten. Guusje begon te hijgen en te kreunen en plotseling verstarde haar lijf. Met een ruk trok ik de dildo uit haar openstaande spleet en weer spoot zij een straal vocht mijn richting op. Haar lichaam ontspande weer. Ik stond op, pakte de rijzweep en ging naast haar staan. Met een goed gemikte mep sloeg ik de eerste zuiger van haar tepel af. Even kreeg zij een verbeten trekje rond haar mond. Daarna volgde de tweede. Ik beval haar dat zij haar bekken naar voren moest kantelen. Guusje duwde haar schaamheuvel naar voren en met een goed gemikte slag sloeg ik de zuiger van haar klit. Auuuw, riep ze. Ik ging gehurkt voor haar zitten en zoog de grote bloeddoorlopen boon naar binnen. Zachtjes pijpte ik haar klit en masseerde haar met mijn tong. Jaaaa beter, kermde Guusje en begon tegen mijn gezicht te rijden. Weer rook ik de heerlijke geur van haar kut. Guusje wilde blijkbaar weer klaarkomen, maar nu was ik aan de beurt. Eerst maakte in nog snel een foto van haar druipende rode gezwollen kut met super grote klit.

In de schuur had ik een zware werkbank op wieltjes zien staan. Ik zette die achter haar neer en liet de ketting van de elektrische takel iets vieren. Ik tilde haar op de werkbank, zodat zij met haar billen net op de rand zat. De wieltjes zette ik op de rem. Vervolgens liet ik de elektrische takel iets naar achteren gaan zodat zij meer in een liggende houding in de boeien hing. Haar dikke tepels wezen uitnodigend omhoog. Ik pakte de tepelklemmen en zette die op haar gevoelige knoppen. Oei, kreunde zij met een verbeten trek om haar mond. De dildo legde ik binnen handbereik. Ik zocht in mijn tas en vond mijn stalen ballstretcher. Ik deed hem om mijn zak en voelde hoe mijn kloten heerlijk slingerend onder mijn lijf hingen. Ik pakte de spreidstang en bracht haar knieën richting haar borsten. Ik trok de buttplug uit haar anus. Haar twee getergde openingen stonden nu uitnodigend open. Ik ging een stukje naar voren en plaatste mijn paarse eikel tegen haar gezwollen neukgrot.

In een stoot ramde ik mijn pik tot aan mijn ballen in haar kut. Zij blies in een keer al haar adem uit haar longen. Met mijn snoeiharde verkrachter begon ik haar nu stevig te neuken. Mijn zware, in ballstretcher gevangen, ballen kletsten bij iedere stoot tegen haar billen. Ik ga je neuken slet, je helemaal uitwonen, beet ik haar toe. Door deze woorden begon Guusje weer luid te kreunen en met een harde gil perste zij een nieuwe lading kutsap langs mijn lul naar buiten. Ik trok mijn pik uit haar kut en bewoog mijn pik ik rap tempo van links naar rechts over haar lippen. Straal na straal spoot tegen mijn lijf. Ik zette mijn pik tegen haar anus en boorde hem haar darmkanaal in en neukte nu haar kont in hoog tempo.

Weer begon zij te spuiten. Stop, stop, ik kan niet meer, riep zij. Ik pakte de dildo en drukte die haar kut binnen. Haar beide lustgaten werden geneukt. Door de druk die de dildo door de tussenwand tussen kut en anus op mijn pik zette, voelde ik dat ik mijn zaad niet lang meer tegen kon houden. Snel haalde ik mijn lul uit haar kont en trok ik de dildo uit haar kut. Met een krachtige stoot ramde ik mijn pik tussen haar openstaande kutlippen. Ik begon haar weer stevig en diep te neuken. Guusje trok haar kutspieren aan en begon mijn pik leeg te melken. Ik kon mij niet meer inhouden en met een brul vulde ik haar kut en baarmoeder met mijn zaad. Toen ik uitgespoten was haalde ik mijn druipende lul uit haar kut. Een golf zaad zocht zijn weg naar buiten en dreigde langs haar nog openstaande anus naar de grond te lopen. Snel zette ik mijn mond in haar bilspleet en likte het zaad uit haar naad en anus. Mijn tong vervolgde zijn weg naar boven en mijn lippen perste ik over haar openstaande getergde schaamlippen. Ik zoog en likte mijn zaad, gemengd met haar kutsap naar binnen. Daarna liep ik om en zette mijn mond op de hare. Ze kreunde toen ze ons samenzijn proefde op haar tong. Nadat zij alles had doorgeslikt zette ik mijn nog nadruipende eikel tegen haar lippen. Gulzig zoog zij hem naar binnen en likte mij schoon. Ik maakte haar los en verwijderde de blinddoek. Even moest zij wennen aan het licht. Voorzichtig haalde ik de klemmen van haar tepels. Ik hielp haar overeind en drukte deze heerlijke vrouw tegen mij aan. Daarna tilde ik haar via de achterdeur van de schuur naar de achtertuin en legde haar op een ligbed. Hoe vond je het, vroeg ik? Heerlijk, zei ze, een heerlijk spel. Dat mag je meer doen. Met Guusje ben ik een aantal jaren opgetrokken en wij hebben samen nog heel veel van dit soort spannende spelletjes gespeeld.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14043 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Guusjes bondage wens”

Plaats een reactie