BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Waarom Simone van golfvakanties houdt!

Simone ging al jaren met Jasper, haar man, op golfvakanties. Een sport waar ze niets mee had. En de nodige lessen hadden daar geen verandering ingebracht. Ze wilde Jasper niet teleurstellen en daarom ging ze ieder jaar in de zomervakantie met hem mee op een golfvakantie.
Dit jaren bivakkeerden ze op een tropisch eiland. En het golfcomplex had een heerlijk zwembad en een privéstrand. Als Jasper ging golfen genoot Simone, gekleed in een bikini, met een boek van de zon en de lekkere drankjes. Bovendien genoot ze van de goed geschapen mannen die daar op het strand lagen.
Op een middag, en Simone weet nog steeds niet waarom, liep ze eigenlijk direct na aankomst bij het strand door naar de bar. Een bezoek dat deze golfvakantie tot een onvergetelijk gebeuren zou maken.

Simone genoot van haar derde gin-tonic toen een drietal, zich sportief voordoende, mannen van middelbare leeftijd terugkwamen van hun golfronde en ook aan de aan de bar gingen zitten. Simone zat op de middelste kruk dus kwamen de mannen aan weerszijden van haar terecht. Na de gebruikelijke smalltalk over het weer en de kwaliteit van de golfbaan stelden ze zich aan Simone voor als Abel en Baker. Carlos was de caddy. En Simone stelde vast dat de caddy een lekker sportief lichaam had. De bobbel in zijn broek deed haar dromen van meer. Ze voelde zich in ieder geval tot hem aangetrokken en dat zorgde voor een zekere seksuele spanning in haar lijf. “Dus jullie zijn op zoek naar de negentiende hole,” grapte Simone terwijl de haar benen spreidde en haar blik daarop richtte. “Eh daar hadden we nog niet aan gedacht.” “Trouwens ik zou het daar ook niet gezocht hebben.” Waren de reacties van de mannen op de woorden en gebaren van Simone. “Ik zou op de plek eerder zoeken naar een pin,” zei Abel. Simone giechelde en de mannen hielden even hun mond.

“Volgens mij konden we niet duidelijk zien waar die negentiende hole precies ligt, toch?” opperde Baker. Simone bloosde en keek rond, maar stelde vast dat er geen anderen in de buurt waren. Ze keek recht vooruit om de indruk te wekken dat er niets aan de hand was. Ging met een hand tussen haar benen en trok het bikinibroekje aan de kant. Abel en Baker kregen een prachtig zicht op het geschoren kutje van Simone. Even later bedekte ze haar kutje weer en nam giechelend nog een laatste slok van haar gin-tonic.

Abel, reageerde snel en spontaan. “Ik vraag me af of er niet ergens een plek is waar we een nog een beter en completer beeld van deze hole kunnen krijgen?” Simone stak haar ringvinger omhoog, “Denk eraan, ik ben getrouwd!” Ook Abel en Baker lieten hun ringen zien. Maar hun gedachten draaiden op volle toeren. “Nou, we kunnen zeker niet naar mijn kamer gaan,” zei Simone, “Ik kan mijn man niet de kamer uitsturen.” “Ja, voor mij en mijn vrouw geldt hetzelfde. Als mijn vrouw terugkomt van haar uitje.” Toen Baker zei dat hij hier was zonder zijn vrouw was het probleem snel opgelost.

Om niet op te vallen, besloten Abel en Baker ieder afzonderlijk naar zijn kamer te gaan. Simone wist wat ze het liefste wilde en wendde zich tot de aantrekkelijke Carlos. “Jij komt toch ook? “Ik wist niet dat ik uitgenodigd was.” “Natuurlijk hoor erbij. Ik ga niet als jij als caddy niet ook meekomt,” loog ze. En zo hadden de drie mannen zich een paar minuten later verzameld in de kamer van Baker. De deur stond op een kier en Simone stapte naar binnen. De mannen zaten biertjes te drinken uit de minibar. Ze stonden allemaal tegelijk op.
“We wisten niet zeker of je echt zou komen.” De mannen gingen om haar heen staan. Om de beurt begonnen ze haar te zoenen. Ze lieten hun handen over slechts in bikini geklede lichaam glijden.

Abel en Baker duwden haar bh omhoog en begonnen haar tieten te strelen. Ze knepen zacht in haar tepels. Simone deed de omgeslagen handdoek af en liet hem op de grond vallen. Carlos probeerde zijn hand via haar lies in haar bikinibroekje te duwen. Maar dat zat allemaal wat te strak dus kreeg hij zijn hand maar half naar binnen. Hij gaf het gefrustreerd op en trok haar broekje gewoon tot aan haar enkels naar beneden. Ondertussen waren Abel en Baker erin geslaagd om haar bh over haar hoofd uit te trekken. Simone schopte haar sandalen van haar voeten.
Carlos knielde voor haar nu naakte lichaam en begon haar buik te kussen. En via haar dij kwam hij bij haar venusheuvel. Simone zuchtte omdat Carlos met zijn tong over haar kutje bewoog. Abel en Baker zogen elk aan een tiet. Simone spreidde haar benen een beetje verder en kreunde toen Carlos een vinger in haar grotje omhoog duwde. “Jongens, jullie zijn groot genoeg, dus ik ga jullie niet uitkleden,” zei Simone met een geile glimlach.
De mannen trokken razendsnel hun kleren uit. Simone ging op haar rug diagonaal op het bed liggen. De mannen reageerden enthousiast op het lekkere lijf dat ze zagen. “Oh wow!” “Ja dat is lekker.” “Wat een geile tieten,” zeiden ze volbewondering over haar nog stevige D-cups. Haar donkere tepelhoven pasten perfect bij haar zwarte haar en bruine ogen. “Oh en een geschoren kutje.” Het leek alsof Baker en Abel dat nog nooit bij een rijpe vrouw hadden gezien. Simone bewoog de twee oudere mannen naar de hoek van het bed en nam hun vooruit staande pikken in haar handen.

Ze werd pas echt geil toen ze het strakke en goed gespierde naakte lichaam van Carlos bekeek. Hij had een rechte harde lul. Zijn voorhuid was iets teruggetrokken zodat zijn fantastische paarse eikel zichtbaar werd. Simone’s verlangen naar hem werd alleen maar groter. Ze voelde haar tepels spontaan hard worden. Haar clitje tintelde en begon te zwellen en haar kutsappen begonnen op te wellen. Carlos kwam naar de andere kant van het bed en kroop tussen haar benen. Simone verlangde naar een lekkere behandeling van haar kutje door zijn tong. Maar tot haar verbazing begon hij haar tenen te zuigen en haar voeten en haar enkels te kussen. Een onverwachte sensatie maakte zich meester van haar lichaam. Ze bleef spelen met de stijve pikken van Abel en Baker. Carlos was kussend en likkend op weg naar boven.

De pik van Abel ging het eerst in haar mond en ze zoog er stevig aan. Daarna was Baker aan de beurt. Afwisselend zoog Simone aan de pikken van Abel en Baker. Carlos duwde haar benen verder uit elkaar en likte zacht haar dijen en haar buik. “Oh jaahh, jaahh,” kreunde Simone. Ze duwde haar heupen omhoog en voelde hoe Carlos op haar volle kutlippen zoog en afwisselend zijn tong ertussen duwde. “Oh, Oh, mijn god,” gorgelde ze met Bakers pik die haar mond. De vingers van Carlos gingen in en uit haar kutje. Carlos klom uiteindelijk verder over haar heen en zoog en kneep en draaide aan haar donkere tepels. Ze voelde zijn harde schacht tegen haar been. Simone zoog beurtelings aan de harde de pik van Abel en Baker. Plotseling bemerkte dat Carlos zijn stijve leuter tegen haar grotje. Ze stopte met zuigen en keek Carlos recht aan,”Jahh, jahh jahh,” kreunde ze hijgend.

Carlos duwde zijn lul zo diep mogelijk in haar kut. Simones kutspieren trokken zich samen om hem tegen te houden. Ze sloeg haar benen om hem heen. Hij zag kans met zijn pik haar baarmoeder te raken. Simone was samen met Carlos op weg naar een orgasme. Iedere stoot van Carlos beantwoordde Simone met het samentrekken van haar kutspieren.

Terwijl Carlos haar stotend neukte, speelde Simone met Bakers pik en nam hem steeds dieper in haar mond. Zijn reactie was harder en sneller te stoten. Ook hij was onderweg naar een orgasme. De ervaren Simone merkte dat Baker op het punt van klaarkomen stond. En even later spoot hij een eerste straal warm zaad achter in haar keel. Zijn lul schoot uit haar mond en een deel van zijn sperma belande in Simones gezicht.

Carlos zag hoe Bakers uitbarstingen op Simone’s gezicht en haar belandde. Ze draaide zich om en keek naar Carlos, die stug doorging zijn harde lul in en uit haar kutje te duwen. Haar lachende gezicht leek door het zaad een chaos. Plotseling slaakte Simone een luide orgastische schreeuw. En op dat moment explodeerde Carlos ook. Straal na straal spoot hij zijn sperma diep in haar kutje. Simone draaide haar hoofd en nam nu de pik van Abel in haar mond. Ze was in opperste extase en focuste zich op het niet-bijten in Abels pik.

Carlos’ pik was eindelijk leeggespoten en floepte slap uit haar kutje. Simone draaide ze zich om en lag op haar rug uit te hijgen van de beurt door Carlos. Abel klom over haar heen. Hij duwde zijn harde paal zonder aarzelen in haar druipende kutje. Hij speelde met haar tieten en zoende haar van sperma druipende gezicht. Het stoten en kussen bracht ook hem snel naar een spetterend orgasme. Schot na schot straalde hij elke druppel van zijn zaad diep in haar onderlijf. De explosieve ontlading zorgde ervoor dat hij total-loss op het andere bed ging liggen.

Simone wilde een ander standje dus ging ze op haar knieën. Baker zag hoe zijn zaad van haar gezicht droop. Dat maakte hem gelijk weer geil. Hij kwam overeind en klom op Simone. En hij schoof zijn harde lul soepel in haar natte kut. Sloeg zijn armen om haar heen en pakte haar tieten. Carlos stond naast het bed en zijn lul kwam langzaam weer tot leven. Simone opende haar mond en liet zijn eikel binnenkomen tot achter in haar keel. Ze genoot intens van het doggy style standje, dat haar favoriet was. Baker ramde lekker door. Hij bezorgde haar weer een intens en heftig orgasme.

Tegen de tijd dat Baker zijn zaad in Simone loosde, was de lul van Carlos weer keihard. Simone vroeg hem ruggelings op het bed te gaan liggen. Ze ging schrijlings op hem zitten. Ze legde zijn lul plat op zijn buik en drukte haar frommelige kutlippen erop. Ze gleed er heen en weer en voelde zijn harde geaderde lul tussen haar kutlippen. Ze kreunden allebei. Toen reikte ze met haar hand tussen haar benen en hield de majestueuze lul recht op. Simone ontspande zich. Plaatste de eikel tegen haar kutje en nam de lul van Carlos hijgend en kreunend in zich op. In een langzaam ritme ging ze daarna op en neer. De forse lul van Carlos verdween telkens weer in haar druipende kut. Haar bungelende borsten bewogen ritmisch mee.

Carlos, jong en geil, hield het lang vol. Maar bij Simone begonnen de orgasmes en de gin-tonics hun tol te eisen. Zonder uit elkaar te gaan, rolden Rolden Simone en Carlos om. Simone liet ruggelings het tomeloze orgasme van Carlos over zich heen komen. Ze kwam weer langzaam tot zichzelf, maar viel in slaap. De mannen keken elkaar verbaasd aan. “Slaapt ze? .. Slaap je?” vroeg Abel. Simone leek “Nee …,” te mompelen. Abel duwde haar benen van elkaar en duwde zijn nog harde lul met kracht in haar druipende kut. Na een aantal diepe stoten kwam hij klaar en spoot zijn zaad diep in haar kut. “Eh jaajhh jaahh,” kreunde een half slapende Simone. De neukende Abel maakte Baker ook weer super geil. Toen Abel met een druipende lul stond na te genieten kroop Baker op Simone. Hij pakte haar benen en legde op zijn schouders, hij wilde zo diep mogelijk in zijn geile sletje doordringen. Haar ogen gingen even open, ze mompelde “jaahh jaahh lekker diehhiehhiep” en dommelde weer weg.
De mannen stelden vast dat Simone aan het eind van haar krachten was, kleden zich snel aan en verlieten de kamer. Baker bleef achter en dekte Simone toe met een laken. Een uur later maakte hij haar wakker. “Moet je niet terug naar je man?” “Oh mijn god, ben ik in slaap gevallen? Oh mijn god, ik moet douchen! Waar is iedereen?”

Baker vertelde wat er die middag was gebeurd. “Het was dus een leuke middag” stelde Simone vast. “Maar ik ga nu eerst even douchen.” Toen Baker haar naakt door de kamer naar de douche zag lopen werd hij spontaan weer geil en kreeg hij weer een stijve. Ze kwam uit de badkamerdeur en stond naakt met harde tepels voor hem. “Je bent zo mooi,” fluisterde Baker. Ze omhelsden elkaar en begonnen te tongzoenen. “Neuk me nog één keer, maar dan moet ik gaan, fluisterde Simone.
Ze nam zijn harde lul in haar mond. Baker kreunde van genot. “Ik wil je kutje likken en zuigen,” kreunde hij, “ik wil je kutje proeven.” Ze had geen tijd om hem naar zijn hoogtepunt te brengen en te wachten tot hij hersteld was, dus stopte ze en stond op. Ze lieten zich op het bed zakken. Baker zoog aan haar gezwollen clitje en beet er zacht op. Hij probeerde zijn tong zo diep mogelijk in haar kutje te duwen. “Steek een paar vingers in mijn kutje, vinger me klaar hijgde Simone.” Ze voelde dat ze haar hoogtepunt naderde.
“Neuk me nu, neuk me nu, neuk me diep, ik wil je lul voelen.” Kreunde ze. Met kracht stootte Baker zijn harde lul in haar verlangende kut. Hij kuste haar en hun tongen speelden met elkaar. Hij masseerde haar borsten. Hij neukte haar in een langzaam ritme. Bij iedere stoot duwde Simone haar dijen omhoog en kreunde ze van genot. Simone verkeerde in een permanente staat van orgasme, ze bleef klaarkomen. Haar kut spieren trokken zich ritmisch samen. Weldra ontplofte ze. Ze trok haar benen op en greep haar knieholtes. En met een luid en heftig, “Jaahh jaahh jaahh ik kommmm,” maakt een tomeloos orgasme zich meester van haar geile lijf. Op dat moment explodeerde Baker ook. “Oh Simone, Simone, Simone, ik spuit je kut vol, geile slet van me, ik spuit je klaarrrrr,” kreunde hij.

Abel en Baker hadden de volgende ochtend uitgecheckt en Simone lag in haar bikini bij het zwembad te luieren. Ze stond op om nog een gin-tonic te bestellen. Carlos zat vlakbij op een bankje. Hij glimlachte naar haar, pakte een stoel en ging bij haar zitten. “Is je man weer de hele dag aan het golven? Zullen we een ritje maken in mijn auto?” “Lijkt me een goed plan, dan zie ik wat meer van het eiland dan alleen dit zwembad.” De auto van Carlos was een grote SUV. Hij reed de auto naar een afgelegen en nagenoeg onzichtbaar deel van het eiland. Hij klapte de achter banken neer en zo ontstond een plak waar ze konden liggen. Uit een vakje haalde hij paar dekens. Ze stapten in, gingen naast elkaar liggen en begonnen elkaar te zoenen en rukten de kleren van elkaars lijf.

Simone slaagde erin zich om te keren en zoog aan de forse ballen van Carlos. Langzaam ging ze langs zijn geaderde schacht omhoog en nam zijn eikel in haar mond. Carlos bewerkte haar kut met zijn vingers. Simone’s orgasme barstte los toen ze twee vingers naar binnen voelde komen terwijl zijn tong haar clitje bewerkte. Ze zoog en streelde de geaderde lul van Carlos het duurden niet lang of hij kwam klaar. Schot na schot spoot hij zijn zaad achter in haar keel. Een hoeveelheid die Simone nauwelijks kon doorslikken.
Ze lagen oog in oog na te genieten, te strelen en te zoenen. Daarna neukte hij haar nog een keer lekker ouderwets en weer voelde Simone hoe zijn warme zaad haar kutje vulde. “Het was heerlijk, maar morgen gaan Jasper en ik weer naar huis. Maar ik zal hem vragen hier vaker naar toe te gaan.” “Goed idee,” zei Carlos met een vette glimlach.
Simone ging terug naar het zwembad en sprong erin. Toen niemand keek, trok ze het kruis van haar bikinibroekje opzij en probeerde het water naar binnen te krijgen om het bewijs van haar zonde weg te spoelen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 12658 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie