BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eigen Miss Saigon (3)

Vrijdagavond is een perfecte avond om te stappen, helemaal als je in Londen woont. Vandaag niet. Deze vrijdagavond was om bij te komen. Ik keek op de stoel naar YouTube filmpjes op mijn laptop. Trinh lag half onderuitgezakt op de bank een film te kijken op Netflix, een of ander drama en daarbij bedoel ik zowel het genre als de kwaliteit van de film. De rust van zo’n luie vrijdagavond hadden wij nodig. Wij hadden het allebei flink druk op het werk en ik was bovendien van maandag tot woensdagavond voor mijn werk in Scandinavië geweest. Nu hadden wij ook nog een volgepland weekend voor de deur staan. Zaterdagochtend hadden wij een ochtendvlucht naar Nederland voor het huwelijk van een neef van mij diezelfde dag. Zondag zou ik Trinh voorstellen aan een paar vrienden van mij en dan ’s avonds hadden wij de vlucht terug naar huis. Een leuk vooruitzicht, wel vonden wij het verstandig om vanavond wat energie te tanken.

Bijna anderhalf jaar geleden had ik Trinh leren kennen toen ik voor een project van vier maanden in Vietnam was gedetacheerd. Zij was aan mij gekoppeld als projectsecretaris en vertaler. Het was liefde op het eerste gezicht. Na een korte periode van om elkaar heen draaien, hadden wij een relatie gekregen. Tegen de tijd dat mijn opdracht afliep wisten wij dat wij bij elkaar wilden blijven. Trinh was de vrouw van mijn dromen: bloedmooi, intelligent, vrolijk, temperamentvol en uiterst actief in bed. Na maanden van veel geregel – allebei een functie op het hoofdkantoor in Londen vinden, een appartement zoeken, veel bureaucratisch gedoe voor met name Trinh – was het gelukt en woonden wij inmiddels alweer een half jaar samen in Londen waar wij de mogelijkheden van deze wereldstad benutten, langzamerhand een kenniskring aan het opbouwen waren en vooral heel veel genoten van elkaar. Wij voelden ons al helemaal thuis.

Na thuiskomst uit ons werk, hadden wij makkelijke kleren aangetrokken, onze bagage gepakt voor het weekendtripje en een makkelijke maaltijd gekookt. Na het opruimen hadden wij aan onze laatste verplichting voor vandaag voldaan. Vanachter mijn laptop keek ik naar Trinh. Wat was zij toch mooi! Zelfs als zij zoals nu haar make-up had afgedaan en slobberbroek en t-shirt had aangetrokken waarin haar slanke figuurtje en volle borsten nauwelijks waren te zien. Zij leek het niet door te hebben dat ik keek, al had zij een zesde zintuig ontwikkeld waarmee zij altijd leek te weten wat ik deed en dacht. In de film die zij bekeek, was weer een trage scene. Het mannelijke hoofdkarakter had iets gedaan waardoor het vrouwelijke hoofdkarakter overstuur was en uithuilde bij een vriendin. Of zus. Of collega. Ach, iemand die zij vertrouwde. Ook Trinh leek niet onder de indruk van de film en onderdrukte een geeuw. Toch ontstond een flauwe glimlach op haar lippen. Haar hand ging rustig heen en weer over haar bovenlichaam – niet alsof zij jeuk had, meer als een ontspanningsoefening of een zelfmassage – en streelde na een tijdje vooral haar borsten. Trinh deed alsof zij niet doorhad dat ik keek, al wist ik zeker dat zij dit ook en vooral deed om mij uit te dagen. Door de dunne stof van haar shirt zag ik twee harde tepels priemen. Trinhs rechterhand ging naar beneden, schoof in haar broek en belandde tussen haar benen.

Trinh en ik zijn vanaf de start van onze relatie open geweest over seks. Wij kenden elkaars verleden, al was Trinh vooral in het begin niet blij met mijn geschiedenis, bespraken onze fantasieën en grenzen en wisten wat de ander opwond. Veel van de fantasieën uit mijn puberteit waren inmiddels uitgekomen. Ik had een triootje meegemaakt, had met prachtige vrouwen van verschillende etnische achtergrond het bed mogen delen en had seks gehad op spannende plekken. Trinh en ik hadden geen behoefte om elkaar te delen met andere partners en verder dan vastbinden en af en toe een seksspeeltje hoefde het ook niet te gaan van ons. Wel hadden wij allebei een flink libido – meerdere keren per dag kwam vaker voor dan een dag zonder seks – en vonden het heerlijk om elkaar op te winden, vooral als wij niet in de situatie waren om elkaar direct te bespringen. Wanneer wij vervolgens alleen waren, haalden wij de schade in. Masturbatie was in onze relatie zeker geen taboe. In de maanden tussen mijn vertrek uit Vietnam en onze start in Londen, hadden wij ons moeten beperken tot cyberseks. Natuurlijk is het veel lekkerder wanneer je partner je aanraakt dan alleen toekijkt vanachter een scherm op duizenden kilometers afstand, het was voor ons beter dan niets. Ook wanneer wij sindsdien niet samen konden zijn, meestal vanwege een zakenreis van mij, deden wij allebei aan zelfbevrediging, zowel op momenten dat wij in contact waren als op momenten dat wij alleen waren.

Trinhs hand gleed dus in haar broek tussen haar benen. Ik keek gebiologeerd toe. In mijn onderbroek zocht mijn pik ruimte voor zijn vergrote toestand. Met een kleine beweging legde ik hem beter neer en probeerde hem met rust te laten. Toekijken van dit schouwspel, niet aftrekken. Trinhs ademhaling werd intenser. Haar broek bewoog door de bewegingen van haar hand. De film stond nog aan. Trinh keek niet meer, haar ogen waren gesloten. Waarover fantaseerde zij? Over mij? Over de veel te knappe acteur? Met haar linkerhand schoof Trinh haar shirtje omhoog tot boven haar navel en streelde haar borsten. Ik zag haar strakke, bruine buik en wilde naar haar toegaan. Haar zoenen en likken. Ik kreeg zin om mijn pik in haar te doen, elke opening was goed. Toch bleef ik zitten en toekijken. Zou Trinh willen dat ik nu al naar haar toeging of wilde zij dit eerst afmaken? Haar shirt ging nog verder omhoog, haar borsten werden zichtbaar. Stevige borsten van een fors formaat voor een slanke vrouw als Trinh. Haar tepels wezen naar het plafond. Zij negeerde nog steeds mijn aanwezigheid. Ik trok mijn eigen shirt uit. De fractie van een seconde dat het shirt voor mijn ogen zat en ik Trinh niet kon zien, moest ik voor lief nemen. Haar vingers bewogen sneller in haar broekje, haar ademhaling versnelde. Haar orgasme zou niet lang meer op zich laten wachten. De zachte kreuntjes werden luider. Ik trok mijn broek en onderbroek uit. Het lukte mij nauwelijks meer om niet aan mijn pik te trekken of op Trinh af te gaan. Haar hand bewoog nog sneller, haar lichaam verkrampte. ‘Oohh, ooohhhh, ooooohhhh,’ kreunde Trinh luid. Zij ademde snel, bijkomend van haar orgasme nog steeds half onderuitgezakt op de bank.

Ik stond op en kwam voor haar staan. Trinh keek mij aan met de geile, verwilderde blik van een vrouw net na haar hoogtepunt. Een mysterieuze glimlach verscheen op haar gezicht. Haar blik was zowel ‘heb je ervan genoten’ als ‘o, ben jij er ook nog’. Ik ging op mijn knieën voor haar op de bank zitten. Mijn stijve pik precies voor haar mond. Uitleg wat ik wilde was niet nodig. Trinh deed haar lippen om mijn pik en begon mij te zuigen. Met mijn onderarmen leunde ik op de bovenkant van de bank, Trinh lag schuin onder mij. Ik keek naar haar. Zij staarde mij aan, een opgewonden glinstering in haar ogen. Haar tong likte mijn eikel. Ik kreunde. Hoe vaak zij mij al oraal had bevredigd, het wende nooit. Gepijpt worden is misschien wel het beste gevoel dat ik ken en Trinh wist exact wat ik lekker vond. Ook zij kreunde. Ik zag dat haar hand nog steeds tussen haar benen lag. Trinh vingerde zichzelf terwijl zij mij afzoog. Minutenlang liet ik haar zo gaan, genietend van iedere seconde. Even overwoog ik anders te gaan liggen voor een standje 69, maar besloot te blijven zitten. Mijn pik was diep in haar mond. Ik voelde de druk van haar lippen op mijn schacht.
‘Je bent zo lekker,’ kreunde ik. Trinh kon niets zeggen vanwege mijn pik in haar mond. Wel ontsnapte er regelmatig gekreun uit haar mond. Steeds vaker en sneller.
‘Ga door, ga door,’ moedigde ik haar aan. Trinh ging niet door. Haar mond was te ver open om mij te kunnen pijpen. Mijn pik duwde tegen haar gehemelte, terwijl Trinh opnieuw luid kreunend klaarkwam. Het duurde niet lang voordat zij haar mond weer sloot en doorging met mijn pik in haar mond. Ik voelde nu ook een hand op mijn balzak. Maar opnieuw ging die hand weer naar beneden naar haar kutje. Trinh was niet meer te houden. Ook al waren haar ogen de meeste tijd gesloten, in die paar momenten dat zij opengingen sprong het geil bijna uit haar ogen. Mijn pik leek nog harder te worden. Bloed, zaad, alles leek naar mijn pik te stromen. Het onvermijdelijke gebeurde. Mijn pik klopte in haar mond, mijn lichaam schokte van opwinding. Ik kreunde hard en spoot mijn zaad vol in haar mond. Nog een straal volgde. En nog een. Mijn hoofd leunde op mijn armen. Trinh slikte al mijn zaad door. Ik had nu een moment nodig om bij te komen en was aan het nahijgen.

Trinhs hand bewoog nog steeds tussen haar benen. Nog bijkomend van mijn zaadlozing, ging ik tussen haar knieën zitten. Ik duwde haar benen wat verder uit elkaar en begon haar kutje te likken. Haar derde orgasme moest door mijn tong komen. Ik proefde haar sappen, het vingeren had haar zeer nat gemaakt. Mijn tong hoefde niet lang met haar clit te spelen. Al snel kwam zij opnieuw klaar, haar gekreun klonk zeker een octaaf hoger dan normaal. Trinh trok aan mijn haar om mij te laten weten, dat zij mij wilde vasthouden.
‘Ik hou zo veel van je.’
‘Ik ook van jou, Trinh. En dat was een heerlijke show die je gaf.’
Trinh giechelde zacht en kuste mij in mijn nek.

Wij waren vroeg opgestaan om op tijd te zijn voor de vlucht. In Nederland hadden wij eerst kort mijn moeder bezocht, mijn vader is helaas allang overleden. Trinh had mijn moeder al twee keer eerder ontmoet en een paar keer via Facetime gesproken, waardoor het een ongedwongen gesprek was. Vervolgens waren wij naar het hotel op de trouw locatie gegaan waar wij ons klaarmaakten voor de ceremonie. Mijn moeder komt uit een conservatieve en redelijk welgestelde familie. Mijn neef had die lijn doorgetrokken. Ook zijn aanstaande echtgenote kwam uit een goed nest. Het was dan ook niet verrassend dat zij aan de gasten gevraagd hadden in avondkleding te komen. Als man had ik het makkelijk. Douchen, haren netjes kammen, geurtje op en kleding aan. Trinh had vanzelfsprekend meer tijd nodig. Met haar koffertje was zij de badkamer ingegaan en had de deur op slot gedaan.
‘Niet binnenkomen,’ riep Trinh volstrekt overbodig. De jurk die zij aan zou trekken, had zij mij niet laten zien. Het zou nog wel even duren voor zij klaar was en ik pakte een boek. Trinh douchte uitgebreid en moest daarna haar haren drogen en in model doen, zich opmaken, kleding aandoen en al die dingen waar vrouwen lang mee bezig zijn en waarvan mannen zich afvragen waarom het zo lang duurt.

Het slot van de badkamer werd omgedraaid. De deur ging open en Trinh stapte naar buiten. Zij zag er werkelijk oogverblindend uit. Een gele jurk met een split. De vorm benadrukte haar wespentaille, de kleur paste perfect bij haar donkere huid. Haar haar had zij kunstig opgestoken.
‘Je bent prachtig, schat,’ zei ik uit de grond van mijn hart en wilde haar kussen. Trinh hield mij tegen.
‘Net opgemaakt, nu geen kus,’ antwoordde zij en keek mij ondeugend aan. Ik voelde een lichte bobbel in mijn broek ontstaan.
‘Je ziet er zo mooi uit in die jurk dat ik zin krijg om hem uit te trekken.’
‘Nog een heleboel uren wachten, lieverd.’ Trinh keek mij schalks aan, wetend wat dat met mij deed. ‘Ik ben blij dat je de jurk mooi vindt.’ Zij draaide haar rug naar mij toe en boog voorover. ‘Vraagje. Als ik zo buk, ziet mijn kont er dan goed uit?’
‘O, doe mij dit niet aan, jij feeks. Volgens mij zou jij ook wel willen.’
‘Ach. Wat kan ik zeggen,’ Trinh was overeind gekomen en stak drie vingers op. ‘Drie op een schaal van vijf.’ Zij legde haar hand op mijn kruis en voelde mijn bobbel. ‘Jij zit op een vier. Dat wordt zwaar voor je.’ Trinh liep lachend naar de kamerdeur. ‘Tijd om te gaan. Ik wil een goede indruk maken op je familie, dus wij moeten niet te laat komen.’

Wij waren mooi op tijd en ik stelde Trinh voor aan mijn familie, allereerst aan mijn oma van 93. Het oude besje was lichamelijk niet meer zo sterk, mentaal ging het gelukkig wel goed. Oma begon een heel verhaal af te steken tegen Trinh.
‘Oma, Trinh komt uit Vietnam en spreekt geen Nederlands,’ gaf ik aan. Het had geen effect. Oma ging onverstoord door en Trinh knikte braaf. Daarna begroette ik de rest van de familie. Ik had Trinh natuurlijk al voorbereid op wie wie was, wie leuk was en wie niet. Dat laatste was eigenlijk alleen tante Charlotte, de oudste zus van mijn moeder. Zo’n mens die altijd de wind in haar rug heeft gehad in haar leven en desondanks nog steeds iedere keer wel iets vindt om over te zeuren. De andere zus en de broer van mijn moeder en hun gezinnen zijn wel leuk. Veel verder dan een handje hier en een kort praatje daar, kwamen wij niet. De ceremonie stond op het punt van beginnen.
‘Eerste indruk?’ vroeg ik snel.
‘Leuke familie,’ antwoordde Trinh zacht, ‘en verder…’ Trinh stak opnieuw drie vingers op, onzichtbaar voor anderen. Typisch Trinh, een engeltje voor de buitenwereld en vaak ook voor mij, wel een engeltje met een heel ondeugende kant.

De huwelijksceremonie was voorbij. Het bruidspaar was verdwenen voor de fotoreportage. Voor de gasten die voor de hele dag waren uitgenodigd, was een borrel geregeld met allerlei hapjes. Ik sprak met mijn broertje en zijn vriendin die Trinh pas één keer eerder ontmoet hadden.
‘Ik geloof dat ik mijzelf moet opdringen,’ hoorde ik de vrolijke stem van mijn nicht Laura, de dochter van de lievelingszus van mijn moeder. Laura was een jaar of drie ouder dan ik en was een soort van oudere zus geweest. Onze moeders kwamen vaak bij elkaar over de vloer en Laura en ik hadden altijd een goede klik gehad. Tijdens mijn puberteit had zij mij geholpen om meisjes een klein beetje te begrijpen en uitgelegd hoe ik om moest gaan met die vreemde, spannende en fascinerende wezens. Wijze lessen waar ik goed naar geluisterd had. Ook nu wij allebei al jaren niet meer bij onze ouders wonen en elkaar veel minder zagen, hadden wij regelmatig contact.
‘Laura,’ reageerde ik enthousiast. Wij zoenden elkaar drie keer en ik stelde Trinh voor.
‘Eindelijk leer ik je exotische schone kennen,’ zei Laura in het Nederlands en schakelde direct over in het Engels naar Trinh. De twee raakten in gesprek en ook andere familieleden zochten ons op. Ik had een wat langer gesprek met mijn oom die geïnteresseerd was hoe het mij in Londen beviel terwijl Trinh met mijn moeder en de vriendin van mijn broer sprak. Wij hadden kort oogcontact. Trinh legde twee vingers voor mij zichtbaar op haar tas en trok een zielig gezicht. Onmiddellijk vervolgde zij lachend haar gesprek met mijn moeder en schoonzus. Ik ging bij haar staan.
‘Hebben de dames het gezellig?’ vroeg ik en legde mijn arm om Trinhs middel. Trinh glimlachte lief, zei ‘Zeker’ en streek met vier vingers een onzichtbaar pluisje van mijn mouw.

‘Dames en heren, u wordt verzocht zich naar de eetzaal te begeven,’ riep de ceremoniemeester.
Trinh en ik liepen net als de anderen de zaal in en keken op het bord met de tafelindeling. Mooi, wij zaten met mijn broer, zijn vriendin, Laura, haar oudere broer Simon en hun partners. Dit beloofde een goed etentje te worden. Ik schoof een stoel voor Trinh naar achteren en schoof hem aan nadat zij was gaan zitten. Ik ging aan haar linkerzijde zitten. Laura ging snel aan de andere kant van Trinh zitten.
‘Ik wil jou nog graag beter leren kennen,’ zei Laura tegen mijn vriendin, ‘en horen of mijn neefje wel lief voor je is.’
‘Daar maak jij je toch geen zorgen over?’ vroeg ik.
‘Nee. Ik ben wel benieuwd naar Trinh en naar jullie.’
Wij spraken over meer algemene dingen in ons leven en na enige tijd raakte ik in een discussie met mijn broer die aan mijn linkerzijde zat. Het gesprek tussen Laura en Trinh ging grotendeels aan mij voorbij. Af en toe ving ik een woordje op. Mijn aandacht lag op het verhaal van mijn broer die vertelde over zijn nieuwe baan. Ineens ving ik het woord Limburg op uit de mond van Laura. Mijn oren spitsten zich.
‘Je kent dat verhaal niet?’ vroeg Laura aan Trinh. Ik besefte wat ging komen. Ooit, ik was een jaar of acht, waren onze gezinnen gezamenlijk een weekendje naar Limburg gegaan. Bij een fietstochtje had ik de controle over mijn stuur verloren waardoor ik een moddersloot inreed. De kilometers terug naar het vakantiehuis had ik jankend van verdriet en stinkend van de modder moeten volbrengen. Een wat gênant verhaal dat je liever zelf een keer aan je partner vertelt. Beter dan je nicht die het verhaal in geuren en kleuren met de nodige overdrijving en met volle aandacht van de andere tafelgenoten vertelt. Degenen die erbij waren, mijn broer en neef dus, waren bovendien ook zo aardig om ieder detail, waar of onwaar, te bevestigen. Trinh lachte mij minstens net zo hard uit als de rest. Ik schudde mijn hoofd.
‘Arme jongen,’ gierde Trinh en aaide mij met één vinger over mijn wang. Eén vinger! En weer die pesterige blik. ‘Arme jongen,’ herhaalde ze en draaide haar hoofd naar Laura. ‘Heb je meer van dit soort verhalen.’
‘O ja. Genoeg.’ Oké, ik was de pineut. Aan de andere kant besefte ik dat Laura en Trinh een klik hadden. De goedkeuring van Laura voor mijn relatie was betekende meer voor mij dan ik had verwacht. ‘Nee hoor, het valt mee. Hij was een goede jongen.’ Laura nam mij net als vroeger in bescherming. Desondanks begon zij over haar adviezen over meisjes in mijn puberteit. Ook dit verhaal vertelde Laura met enige overdrijving. ‘Dus eigenlijk heb je hem dankzij mijn wijze raad,’ concludeerde Laura zeer onbescheiden met een lach op haar gezicht.
‘Tsja, het was een perfecte combinatie van jouw wijze raad en mijn uiterlijk, onweerstaanbare charme en enorme sexappeal,’ bracht ik ertegen in. De tafelgenoten joelden, de mannen hadden de nodige beledigende grappen om mijn bluf onderuit te halen.
Trinh lachte om mijn opmerking en de reacties en nam het laatste woord. ‘Die wijze raad kan ik niet beoordelen. Dat hij knap, charmant en sexy is, klopt volledig.’ Ik grijnsde van oor tot oor en gaf Trinh een kus op haar wang.
‘Daarom vind ik haar zo leuk,’ meldde ik mijn tafelgenoten. Zij had meegedaan met het plagen en had het daarna met één charmante opmerking voor mij opgenomen en alle aanwezigen ingepakt. Trinh legde haar hand op de mijne met haar duim onder haar hand. Vier vingers waren zichtbaar.

Het diner was afgelopen. Andere gasten die ik niet kende, waren binnengedruppeld en de muziek was begonnen. Trinh en ik hadden gedanst en ik ging weer zitten. Trinh was naar het toilet. Laura kwam naar mij toe en sloeg een arm om mij heen.
‘Goed gedaan, neef. Zij is heel leuk.’
‘Ja, dank je. Ik ben zo blij met haar.’
‘Met al die buitenlandse opdrachten die je had, ging ik er allang vanuit dat je met een vriendin van ver weg zou aankomen.’
‘Je kent mij te goed.’
‘Eerst overal genieten en dan de leukste uitkiezen.’ Ik had Laura nooit verteld over mijn affaires tijdens mijn opdrachten, haar vermoeden was volledig juist. Zij bleef altijd weer over mij waken als de grote zus.
‘Je kent mij te goed,’ herhaalde ik.
‘Het was toch niet echt vervelend net?’
‘Nee, joh. Ik ben blij dat Trinh en jij goed met elkaar omgaan.’

Het feest ging door. Trinh en ik dansten en vermaakten ons uitstekend. Het bruidspaar verliet het feest en vertrok naar de bruidssuite, vast niet om veel te slapen. Op een gegeven moment werd Trinh aangesproken door tante Charlotte, de vreselijke zus van mijn moeder. Ik was in gesprek met iemand anders. Het was onbeleefd om uit dat gesprek weg te lopen en ik kon tante Charlotte niet verbieden met Trinh te praten. Met een schuin oog hield ik Trinh in de gaten. Zij kan heel fel, soms te fel, zijn als iets haar niet bevalt en iemand hard op zijn of haar plek zetten. Tegen iemand die ouder dan zij is, zal zij dat nooit doen. Ik zag dat zij beleefd bleef maar dat zij zich niet op haar gemak voelde. Het zijn de kleine dingen die je ziet als je iemand goed kent. De manier waarop zij haar voet bewoog en met haar vinger over haar neus wreef, vertelde mij genoeg. Trinh zag mij ook en keek mij vragend aan. ‘Haal mij weg.’ zeiden haar ogen. Ik glimlachte naar haar en bleef staan. Tijd om haar terug te plagen. Haar hand legde zij naast haar been, buiten het zicht van tante Charlotte, en wenkte naar mij. Ik bleef nog wachten. Trinh toonde mij één vinger. Nee, niet haar middelvinger, haar wijsvinger. Qua betekenis zat er in dit geval weinig verschil tussen. Ik liep rustig naar de dames.
‘Sorry dat ik stoor, tante Charlotte. Ik wil graag weer dansen met mijn vriendin.’

Wij bleven langdurig op de dansvloer. Veel gasten waren vertrokken. Het formele gedoe wat bij een bruiloft hoort, was voorbij. De resterende aanwezigen waren ontspannen, mede door de drank die de meesten ophadden. Sommige mannen hadden hun stropdas of hun colbert uitgetrokken. Trinh stond voor mij aan de zijkant van de dansvloer, ik had mijn arm om haar middel geslagen.
‘Je hebt indruk gemaakt. Ik kreeg veel complimenten over je.’
‘Je hebt een leuke familie.’
‘Alleen de bruid zal niet blij met je zijn.’
‘Hoezo niet? Ik heb haar nauwelijks gesproken.’
‘De bruid hoort de mooiste vrouw te zijn. Iedereen keek naar jou.’ Trinh draaide zich om en gaf een vluchtige kus op mijn mond.
“Charmeur,’ was het enige dat zij zei en legde haar hand met vijf wijd opengesperde vingers op haar borst. Trinh draaide weer om en ging met haar rug tegen mij aan staan. Ik sloeg mijn arm weer om haar middel. Trinh drukte haar billen naar achteren en schuurde tegen mijn snel opkomende erectie. Ik kuste haar in haar nek.
‘Tijd voor een ander feest.’

Wij namen snel afscheid van de anderen en kwamen bij de lift. Ik wilde doorlopen richting de trap.
‘Wij nemen de lift,’ besliste Trinh en wees op haar hoge hakken, ‘mijn voeten redden de trap niet.’ De liftdeuren gingen open. Hand in hand stapten wij naar binnen. Met het sluiten van de liftdeuren verdween onze nette kant. Wij zoenden hartstochtelijk. Ik had mijn handen op haar billen. De liftdeuren gingen weer snel open. Het waren ook maar twee etages omhoog. Net te laat gedroegen wij ons weer als nette mensen waarvan niet zichtbaar was dat zij enorm veel zin om elkaars kleren van het lijf te trekken. Er was tot onze opluchting niemand in de gang. Zo snel als de voeten van Trinh het toelieten liepen wij naar onze kamer, wat lacherig door de opwinding en omdat wij allebei aangeschoten waren. Ik opende de kamer en deed met het pasje het licht aan. De deur vloog dicht, harder dan verstandig was. Wij vervolgden waar wij in de lift mee begonnen waren. Al zoenend opende Trinh mijn broek. In één beweging trok zij mijn broek en onderbroek naar beneden. Zij pakte mijn stijve pik vast.
‘Die wilde ik al de hele avond.’ Zij begon mij af te trekken. Ik trok haar jurk omhoog zodat ik bij haar slipje kon en trok dat uit. Haar jurk gleed weer naar haar knieën waardoor ik het voor de tweede keer in een paar seconden omhoog schoof. Ik voelde aan haar kutje. Trinh was al flink nat. Het voorspel had al de hele avond geduurd. Wij hadden urenlang onopgemerkt voor anderen naar dit moment toegewerkt. Ik tilde Trinh op en duwde haar tegen de muur. Zij sloeg haar benen om mijn middel.
‘Ik wil je hier. Nu.’ Ik was bloedgeil. Het liefst had ik haar kleren letterlijk van haar lijf gerukt, gelukkig was ik helder genoeg om te beseffen dat dat niet verstandig zou zijn. Ik kon haar nu nemen in deze jurk waarin ze nog mooier was dan anders.
‘Neuk mij,’ ook Trinh was niet te houden. Ik plaatste mijn pik voor haar opening en penetreerde haar.
‘O ja. Eindelijk,’ kreunde Trinh. Haar handen lagen om mijn schouders, haar dijen drukten tegen mijn bovenbenen. Ik stootte hard in haar.
‘Je bent zo mooi,’ hijgde ik, ‘en zo heet.’ Ik ondersteunde Trinh bij haar billen en tilde haar iets hoger.
‘Ja, zo. Die plek. Oh, ooh, oooh.’ Ik stootte door. Wij kreunden en hijgden allebei. Ik realiseerde mij niet dat wij naast de deur stonden en dat hotelgasten die over de gang liepen ons ongetwijfeld zouden horen. Trinh had het vast ook niet door. Trinhs heupen drukten nog steviger tegen mijn benen en ik stootte zo hard als ik kon. Hoewel zij een lichtgewicht is, voelde zij na een paar minuten zwaarder aan. Ik trok mijn pik terug en draaide Trinh om. Door haar hakken had zij nu de ideale hoogte en positie om haar staand van achteren te nemen. Trinh leunde met haar handen tegen de muur terwijl ik haar in deze positie neukte. Ik bekeek haar tijdens het stoten. Haar jurk nog steeds omhooggetrokken. Daaronder haar blote billen, staand op haar hakken waren ze nog mooier rond dan normaal. Daar weer onder mijn pik die in haar kutje stootte. Wat een uitzicht! Trinh begon met haar kutje te knijpen. De druk op mijn pik nam toe. Elke stoot was intens. Ik verloor mijn controle. Met een lange kreun spoot ik een straal zaad diep in haar kutje. Elke stoot daarna leek gepaard te gaan met nog een straal.
‘Mijn god. Wat lekker,’ wist ik met enige moeite uit te brengen nadat ik helemaal leeg was. Ik trok mijn nog steeds stijve pik terug. Trinh hijgde ook na. Er liep sperma langs haar been, enkele druppels kwamen op het tapijt.
‘Wij hebben het bed niet eens gehaald,’ lachte Trinh.
‘Dat komt zo wel,’ kondigde ik aan.
Toch kwam er die nacht geen tweede ronde. Wij poetsten onze tanden en deden alles wat nodig was om ons klaar te maken voor de nacht. Tegen de tijd dat Trinh helemaal klaar was, waren wij allebei uitgeput en vielen binnen de korte keren in slaap.

Licht viel de kamer binnen via de rand van de gordijnen. Ik was gedesoriënteerd. Waar was ik? Ik liet mijn ogen wennen aan het beperkte licht en wreef de slaap uit mijn ogen. De herinneringen aan gisterenavond kwamen boven. De ceremonie, het eten, het feest, de terugkeer op onze kamer, hoe geweldig Trinh eruit had gezien en hoe zij de familie had betoverd. Of ik op dat moment een erectie kreeg of dat ik ermee wakker was geworden, kan ik mij niet herinneren. Trinh sliep nog en lag met haar rug naar mij toe. Het dekbed lag half over haar heen, een groot deel van haar rug tonend. Ik kuste haar zachtjes in haar nek en streelde haar rug. Zij maakte een kleine beweging door mijn aanraking. Ik gaf nog een kus in haar nek en ging door met strelen. Het dekbed trok ik een beetje naar beneden zodat haar borsten zichtbaar werden. Van de vrouwen met wie ik het bed had mogen delen, was zij de allermooiste en de allerleukste. Vol trots op zo’n geweldige vriendin begon ik voorzichtig haar rug te masseren. Trinh werd wakker Met een nog wat schorre stem zei zij zachtjes ‘ga door’ en draaide op haar buik. Ook al ben ik geen professional, ik wist hoeveel zij van mijn massages kan genieten. De maasageolie die veel hotels in de badkamer klaarliggen, had ik afgelopen nacht voor de zekerheid bij mijn bed gelegd zonder de intentie om het te gebruiken. Nu prees ik mijzelf gelukkig met die actie. Ik verspreidde een deel over haar achterkant en smeerde het uit. In alle rust nam ik haar rug en billen onderhanden. Trinh ontspande volledig. Met wat extra olie waren haar benen aan de beurt. Ik begon bij haar voeten en werkte naar boven. Haar bovenbenen deed ik net genoeg uiteen om tussen haar dijen te komen. Speels liet ik mijn vingers enkele keren over haar schaamlippen glijden. Trinh reageerde iedere keer met een klein geluidje ter goedkeuring.

‘Draai je om, schat,’ gebood ik vriendelijk. Trinh luisterde, ik had niets ander verwacht. Zoals zo vaak verwonderde ik mij over haar schoonheid. Engelachtig gezicht, prachtige borsten, wespentaille, heerlijk kutje en slanke benen. Ik liet de olie over haar lichaam druppelen en wreef het uit.
‘Je hebt magische vingers,’ zei Trinh met een verwachtingsvolle stem, hunkerend naar meer. Ook over de massage van haar bovenlichaam en de voorkant van haar benen deed ik lang, ondertussen regelmatig haar nek en tepels kussend. Mijn vingers liet ik af en toe over haar kutje gaan. Haar hele lichaam was aan de beurt geweest. Mijn vingers wisselden haar dijen steeds vaker af met haar meest intieme delen. Trinh legde mijn hand op haar kutje, ik trok hem weer weg en ging door met haar dijen.
‘Waarom? Ik wil je vingers in mij,’ smeekte Trinh.
‘Nog even geduld,’ en ging terug naar haar buik. Al snel was ik weer terug op haar dijen en bewoog mijn vingers traag richting haar spleet. Mijn vingers gleden over haar lippen en haar clit. Trinh genoot hoorbaar. Haar benen waren inmiddels wijd gespreid. Ik bleef haar clit stimuleren. Trinh pakte mijn kussen beet en hield hem voor haar mond om haar gekreun te smoren. Mijn middelvinger gleed bij haar naar binnen, gevolgd door mijn wijsvinger. Vanonder mijn kussen hoorde ik Trinh genieten. Haar opwinding liet mij verre van onberoerd. Ik had zin om haar te penetreren, al wilde ik haar eerst een orgasme bezorgen. Dat liet niet meer op zich wachten. Hoewel ik mijn vingers bewust rustig bewoog, was haar opwinding te groot. Trinh drukte het kussen stevig tegen zich aan, desondanks hoorde ik haar flink hijgen. Haar hoofd bewoog heen en weer. Een lang orgasme volgde.

Ik kroop op Trinh en schoof bij haar naar binnen. Ondanks wat er gisterennacht en net gebeurd was, was Trinh nog lekker strak. Na een rustig begin in de missionarishouding, legde ik haar benen tegen mijn schouders om dieper in haar te komen.
‘Nee,’ zei Trinh, ‘ik wil boven.’ Wij draaiden om en Trinh begon mij heerlijk te berijden. Mijn stijve pik verdween tot aan de stam in haar. Met haar kutje masseerde zij mijn staaf, haar borsten bewogen op en neer en heen en weer. Het was sensationeel lekker. Trinh ging door en door. Ik voelde dat mijn hoogtepunt niet lang meer zou duren. De spanning in mijn lichaam nam toe. Trinh merkte wat er ging gebeuren en klom van mij af. Snel kneep zij zacht in mijn eikel.
‘Nog niet.’ Trinh draaide zich nogmaals en keerde haar rug naar mij toe. Met een simpele handbeweging liet zij mij weer bij haar naar binnenglijden en boog voorover. Zij toonde een fraai uitzicht op haar billen en mijn pik in haar op-en-neerbewegende lichaam. Trinh begon met haar hand zichzelf te stimuleren. Op sommige momenten zag ik tussen haar benen door haar borsten bungelen Ik kreeg het steeds warmer.

Ik verschoof mijn handen van haar heupen een beetje naar omhoog. Trinh begreep mijn bedoeling en leunde achterover. Ik trok haar helemaal naar achteren zodat Trinh op mij lag, allebei naar het plafond kijkend.
‘Je neukt mij zo goed,’ hijgde ik in haar oor. Trinh legde haar hand tussen haar benen om met zichzelf te spelen. Ik duwde haar hand weg en deed het voor haar. Met mijn pik in haar, mijn vingers op haar clit en mijn andere hand op haar borst, nam ik haar wild. Ik stootte zo hard en diep als ik kon. Wij kreunden van genot.
‘Ik kom, ik kom,’ kondigde ik aan.
‘Ik ook,’ kermde Trinh. De wereld om ons heen was verdwenen. Alleen het bed en onze lichamen telden. De laatste stoten. Gekreun, gehijg. Vrijwel tegelijkertijd kwamen wij klaar. Met mijn zaad in haar kutje kwamen wij langzaam weer op adem.

Nog in elkaar verstrengeld waren wij een kwartslag gedraaid. Lepeltje-lepeltje genoten wij na. Met mijn hand hield ik haar borst vast. Mijn pik was nog stijf genoeg om in haar te blijven. Ik beet Trinh speels in haar oorlel.
‘Dank je. Je was geweldig.’ Trinhs hand gleed over mijn hoofd.
‘Jij ook. Altijd.’

Minutenlang bleven wij liggen. Mijn slapper wordende pik gleed uit haar kutje.
‘Wij moeten ons klaar maken voor het ontbijt. Nog genoeg te doen vandaag.’
‘Het is een mooie douche. Groot genoeg voor allebei.’
‘Het ontbijt kan nog wel even wachten.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7921 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn eigen Miss Saigon (3)”

Plaats een reactie